87%
Hodnotenie

Princess Andriana Resort & Spa recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Rhodos
  • Kiotari
17 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 90 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 90 %
Izby 93 %
Strava 88 %
Personál 90 %
87%
Celkové hodnotenie
439 recenzií
Jano
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 16.09.2019 Prečítané 52-krát
100 %
Špičkový, čistý, vynikajúco vybavený hotel s personálom vysokej úrovne. Krásne prostredie, všade čisto a poriadok. Vonkajší bazén s ležadlami a slnečníkmi. Niekoľko bufetov a reštaurácií v areáli hotela, všade dostatok miesta a úslužný kompetentný personál. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 23.09.2017 Prečítané 1312-krát
87 %
Hotel je vhodný pre všetky kategórie, transfer z letiska bol síce dlhší, asi 1,5 hod, ale to bolo spôsobené aj rozvozom do ďalších hotelov, ubytovaní sme boli okamžite. V okolí hotela nie je žiadna nákupná zóna, ale nie je problém sa dostať miestnym autobusom alebo taxíkom do mesta, zastávka blízko hotela. Areál hotela je krásny, čistý, jeden väčší bazén, dobre udržiavaný, pre deti tam nie je veľa aktivít, ale animátori sa snažia. Izby sú krásne, priestranné, s veľkou plazmou, mini barom, ktorý je ale dopĺňaný každý tretí deň. Veľký priestranný balkón so sedením aj ležadlom, s bočným výhľadom na more. Čo nám dosť vadilo, bol ranný, niekedy aj večerný zápach z neďalekej čističky (septiku). Kúpeľňa bola čistá priestranná so zákl. vybavením (šampón, sprchový gél, kondicionér, pleť. mlieko) a veľké plus zubná kefka s mini pastou, ale zákl. vybavenie nebolo pravidelne dopĺňané. Na izbe bol aj set na prípravu kávy a čaju, ale doplnili len jedenkrát za 8 dní, čo je na 5* hotel dosť málo a veľmi nám chýbala aj voda. Dalo sa síce kúpiť si v supermarkete balenú a potom si sami dopĺňať, buď v hl. jedálni alebo požiadať na pláži. Pláž bola dobrá, len vzdialenosť k plážovému baru bola väčšia, než sme boli zvyknutí z iných hotelov, tak ste sa viacej nachodili. Všetko tieto menšie nedostatky vyvážilo úžasné čisté more po celý pobyt, bez veľkých vĺn, čo sme si veľmi užívali. Radi sa do tohto hotela vrátime. čítať celú recenziu
Mariana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 27.08.2017 Prečítané 279-krát
100 %
Hotel pekný, čistý a útulný. Personál na profesionálnej úrovni, služby kvalitné, strava rôznorodá a chutná. Pláž čistá, voda nádherná a osviežujúca. Animátori nemali chybu. Veselí, priateľskí, ústretoví. Proste žiadna nuda. Večerný program zaujímavý alebo skôr perfektný, dali si proste záležať na tom, aby sa hostia bavili. Čašníci pri baroch usmiati a ochotní. Môžem len odporúčať dovolenku v tomto hoteli a aj keď nikdy nechodím dvakrát na to isté miesto, o rok zvažujem sa tam vrátiť. Každý si tam nájde to svoje - oddych, relax, zábavu aj šport. Ale hlavne príjemnú atmosféru. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 06.07.2017 Prečítané 627-krát
93 %
Tento hotel je naozaj perfektný, strávená dovolenka nemala žiadnu chybu, služby na vysokej úrovni, moderné a čisté izby, výborná kvalitná strava, čistá pláž a úžasné more. Od príchodu do hotela až po odchod sme nemali žiaden dôvod na akúkoľvek sťažnosť. Jediné, čo nám mierne "prekážalo", bol veľký počet detí, čo sme popravde neočakávali, vzhľadom na skutočnosť, že hotel nedisponuje žiadnymi detskými šmykľavkami a pod. v detskom bazéne, more je hlboké, dá sa povedať pár metrov od brehu a pláž je kamenistá, tak sme si mysleli, že rodičia s deťmi vyhľadávajú iný druh pláže a mora ako aj hotelov. :-) Mýlili sme sa, ale táto skutočnosť nemá žiaden vplyv na hodnotenie hotela. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 05.07.2017 Prečítané 349-krát
97 %
Hotel je velmi stylovy, my sme byvali v uplne novo postavenej casti v rodinnej izbe so zdielanym bazenom a vyhladom na more. Odporucam :-). Vsetko v hoteli je kvalitne a stylovo zariadene, ciste a dobre zorganizovane. Urcite sa sem este vratime a opat uzijeme. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1258-krát
97 %
Hotel rozhodne odporúčam, ja sama sa tam určite vrátim. Vhodný nielen pre rodiny s deťmi, ale aj samotné páry. Čisto, príjemné prostredie, skvelý personál, fantastická strava. Svetelná fontána každý večer pre lepšiu atmosféru, animácie, separácia odpadu-veľké plus. V okolí pár obchodíkov-nič moc. Pre nákupy odporúčam návštevu hlavného mesta-čo je bez problémov kvôli blízkosti zástavky, príp. možnosť dopravy taxíkom. čítať celú recenziu
Grétka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 05.01.2014 Prečítané 2762-krát
83 %
Hotel bol otvorený v roku 2012, je teda nový a krásny. Skladá sa z polkruhového hlavnej budovy (3 poschodia) a bungalovov. Hotel ponúka all inclusive. Je tu hlavná reštaurácia, reštaurácia pri bazéne, reštaurácia na pláži a à - la - carte reštaurácia, lobby bar a bar pri bazéne. Jedlo bolo veľmi chutné. Stravovacích miest tu majú skutočne veľa, ako sme už uviedli vyššie, takže mňam, odporúčame si dať all inclusive. Štruktúra hostí bola pestrá - Rusi, Poliaci, Slováci, Nemci... Veková štruktúra bola tiež rozmanitá. Na letisko je to autobusom asi 1,5 až 2 hodiny. Hotel sa nachádza vo veľmi pokojnej oblasti priamo pri mori. V hoteli je aj mini market. Dalo sa tam čo to kúpiť. Do mesta Kiotari to je len 5-10 minút, kde sú ďalšie nákupné možnosti. Pred hotelom je hneď autobusová zastávka. Chválime prácu animačného tímu. Boli veľmi priateľskí, komunikatívni a zábavní. Kúpeľný areál je veľmi moderne a dobre vybavený. Posilňovňa bola fajn, ale mohla byť väčšia. Ležadiel aj slnečníkov pri bazéne bolo dosť. Voda v mori bola čistá a príjemná. Krásne prostredie na oddych a slnenie sa. Pláž je kamenistá. K dispozícii je tiež pestrá ponuka vodných športov. K dispozícii je futbalové ihrisko, tenisové kurty, lukostreľba, golf, stolný tenis, plážový volejbal. Pripojenie na internet bolo v poriadku. čítať celú recenziu