Recenzie hotelov - Kiotari (32)

Najnovšie recenzie hotelov

Princess Andriana Resort & Spa recenzie

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

100% Jano

16.09.2019

Špičkový, čistý, vynikajúco vybavený hotel s personálom vysokej úrovne. Krásne prostredie, všade čisto a poriadok. Vonkajší bazén s ležadlami a slnečníkmi. Niekoľko bufetov a reštaurácií v areáli hotela, všade dostatok miesta a úslužný kompetentný personál.

prečítať si celú recenziu
Princess Andriana Resort & Spa recenzie

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

96% Dovolenkár

04.10.2017

Hotel je viac ako úžasný. Všetko tam funguje tak, ako na perfektnej dovolenke má. Transfer z letiska trvá dlhšie, sú to aj 2 hodiny, záleží koľko hotelov po ceste z letiska váš autobus "obsluhuje", my sme z letiska zachádzali do Faliraki, Kolymbie, Lardosu, Lindosu a konečne Kitoari. Hotel nie je umiestnený priamo v centre Kiotari, nie je to ale prekážka, nakoľko v okolí hotela je viac hotelov a v blízkosti je aj menšia promenáda s obchodíkmi so suvenírmi, zlatníctvo, potraviny. Malý obchodík sa nachádza aj priamo v hoteli. Po príchode na hotel v doobedňajších hodinách sme boli ubytovaní ihneď bez čakania. Dostali sme nami zaplatenú izbu t.j. s výhľadom na hlavný krásny bazén ako aj na bazén s fontánou. Izba bola priestranná, čistá, lodžia bola snáď taká veľká ako izba, na lodžii sa nachádzalo dokonca aj ležadlo, okrem toho stôl a dve stoličky, kovové nie plastové. V kúpeľni na nás čakali všetky hygienické potreby vrátane zubných kefiek ako aj "škrabka" na holenie, dokonca aj papučky na izbu. Postele priestranné, matrace pohodlné, klimatizácia bez akéhokoľvek hluku, nová moderná, moderná TV, minibar dopĺňaný každý 3 deň - pivo, minerálka + nealkoholické nápoje (cola, fanta,tonic. Z môjho pohľadu izba nemala žiadnu chybu, bola presne taká, akú v 5* hoteloch očakávate. Hotel sa skladá z hlavnej budovy, kde je aj recepcia, loby bar, obchodík so zlatom, miestnosť na batožinu. Okrem hlavnej budovy je tam niekoľko dvojpodlažných viliek buď so spoločným zdieľaným bazénom, alebo vilky so samostatným bazénom. Samotný areál je veľký, tuším má hotel viac ako 500 izieb, ALE skutočne, aspoň počas nášho pobytu sme preplnenosť hotela nepocítili, hoci bol úplne obsadený. Hlavný bazén dostatočne veľký a architektonicky pútavý. V bazéne prebiehali každý deň športové aktivity, aquazumba, vodné polo, neďaleko bazénu lukostreľba. Hlavná reštaurácia hneď vedľa bazénu, dostatočne veľká, dalo sa sedieť vo vnútri ako aj vonku na terase. Klíma fungovala dobre, nepotili ste sa pri jedle. :-) Čo sa týka čistoty reštaurácie, všetko O.K. dostatok príborov, tanierov, šálok, pohárov.... Nealkoholické nápoje + pivo ste si mohli načapovať z automatov, vínko k obedu a k večeri vám priniesli čašníci, na výber bolo klasicky biele, ružové, červené, nám najviac chutilo červené vínko. V nedeľu na raňajky bolo podávané šampanské, čo potešilo. Obsluha v jedálni bez chyby, všetci usmievaví, rýchli a dostatočne trpezliví. A JEDLO? Jediným slovom FAMÓZNE, na výber veľké množstvo všetkého, na čo si spomeniete, najdôležitejšie je ale to, že všetko malo svoju CHUŤ. Počnúc raňajkami a končiac večerou všetkého bolo od výmyslu sveta, ani to nejdem vypisovať, určite sme sa najedli všetci od detičiek až po dôchodcov. Vyzdvihnem zákusky, kde okrem tradičnej baklavy dokázal kuchár-cukrár napiecť také "fajnové mlsnôtky", že neodolal nikto. Okrem hlavnej reštaurácia bola ešte jedna pri bazéne spojená s barom, obdobne jedna reštika + bar na pláži. Všade sa dalo skutočne dobre najesť, nebolo nutné na obed odbiehať napr. z pláže do hlavnej reštaurácie. Dokonca v reštike na pláži bola kuchárka mladá slovenská dievčina, takže jedlá naozaj chutili. Pláž pieskovo-štrkovitá, priamo pri mori skôr väčší štrk, ale neboli nutné topánky do vody. Pláž udržiavaná v čistote, more prekrásne, čisté, kľudné, žiadne väčšie vlny, mohli ste plávať v mori aj celý deň, žiadna tráva, žiadne chaluhy, žiadne medúzy. Proste paráda. Bola možnosť aj športového vyžitia, tzv. banán, šliapačky, motorové člny, skútre, padáky. Na pláži možnosť plážového volejbalu, petang. Kto chcel, tak sa nenudil. Na pláž je to od hotela na skok, prechádzate cez "pasáž" popod cestu, nie je to naozaj ďaleko, ani rodiny s deťmi nemali žiaden problém. Každý večer ako je zvykom, bývajú animačné programy. Časť sa odohrávala v amfiteátri, hudobná časť a grécky večer pri hlavnom bazéne. Hudobné predstavenia pri bazéne môžu rušiť hlukom tích, čo sú ubytovaní v izbách orientovaných smerom k hlavnému bazénu, nám to problém nerobilo, program max. do polnoci. Personál od recepcie, čašníkov, barmanov až po upratovačky na profi úrovni. Som presvedčená, že každý, kto navštívi tento hotel, bude nadmieru spokojný. Možno pre rodiny s malými deťmi je mínusom to, že vstup do mora je obtiažnejší kvôli kamienkom a že po pár metroch je more hlbšie a že v detskom bazéne nie sú atrakcie pre deti (šmykľavky,...), ale v areáli je detské ihrisko s preliezačkami. Pre dospelých môže byť zas rušivým momentom veľké množstvo detí, aj keď hotel nie je primerane zameraný na deti, skutočnosť je taká, že detí je tu nadmieru dostatočne. Počas nášho pobytu boli v hoteli ubytovaní turisti zo Slovenska, Česka, Poľka, Ruska, Talianska a v menšom množstve nemecky a anglicky hovoriaci turisti. Ruskí turisti aspoň počas nášho pobytu neboli rušiví, ich správanie bolo v pohode.

prečítať si celú recenziu
Princess Andriana Resort & Spa recenzie

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

86% Jana

23.09.2017

Hotel je vhodný pre všetky kategórie, transfer z letiska bol síce dlhší, asi 1,5 hod, ale to bolo spôsobené aj rozvozom do ďalších hotelov, ubytovaní sme boli okamžite. V okolí hotela nie je žiadna nákupná zóna, ale nie je problém sa dostať miestnym autobusom alebo taxíkom do mesta, zastávka blízko hotela. Areál hotela je krásny, čistý, jeden väčší bazén, dobre udržiavaný, pre deti tam nie je veľa aktivít, ale animátori sa snažia. Izby sú krásne, priestranné, s veľkou plazmou, mini barom, ktorý je ale dopĺňaný každý tretí deň. Veľký priestranný balkón so sedením aj ležadlom, s bočným výhľadom na more. Čo nám dosť vadilo, bol ranný, niekedy aj večerný zápach z neďalekej čističky (septiku). Kúpeľňa bola čistá priestranná so zákl. vybavením (šampón, sprchový gél, kondicionér, pleť. mlieko) a veľké plus zubná kefka s mini pastou, ale zákl. vybavenie nebolo pravidelne dopĺňané. Na izbe bol aj set na prípravu kávy a čaju, ale doplnili len jedenkrát za 8 dní, čo je na 5* hotel dosť málo a veľmi nám chýbala aj voda. Dalo sa síce kúpiť si v supermarkete balenú a potom si sami dopĺňať, buď v hl. jedálni alebo požiadať na pláži. Pláž bola dobrá, len vzdialenosť k plážovému baru bola väčšia, než sme boli zvyknutí z iných hotelov, tak ste sa viacej nachodili. Všetko tieto menšie nedostatky vyvážilo úžasné čisté more po celý pobyt, bez veľkých vĺn, čo sme si veľmi užívali. Radi sa do tohto hotela vrátime.

prečítať si celú recenziu
Princess Andriana Resort & Spa recenzie

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

100% Mariana

27.08.2017

Hotel pekný, čistý a útulný. Personál na profesionálnej úrovni, služby kvalitné, strava rôznorodá a chutná. Pláž čistá, voda nádherná a osviežujúca. Animátori nemali chybu. Veselí, priateľskí, ústretoví. Proste žiadna nuda. Večerný program zaujímavý alebo skôr perfektný, dali si proste záležať na tom, aby sa hostia bavili. Čašníci pri baroch usmiati a ochotní. Môžem len odporúčať dovolenku v tomto hoteli a aj keď nikdy nechodím dvakrát na to isté miesto, o rok zvažujem sa tam vrátiť. Každý si tam nájde to svoje - oddych, relax, zábavu aj šport. Ale hlavne príjemnú atmosféru.

prečítať si celú recenziu
Rodos Princess Beach recenzie

Rodos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Kiotari

83% Eva

18.07.2017

Išli sme cez maďarskú ck kvôli lepším odletom. Boli sme veľmi spokojní, Peštianske letisko bez debaty, Burgerking a samozrejme iné obč., detský kútik síce mini, ale deti sa zahrali, radosť čakať. Po prílete trochu dlhší transfer na hotel, ale miesto je krajšie ako stredisko Faliraki alebo Kolymbia. Viac zelene, hotel je na kopci, takže panoráma stojí za to. Izbu sme dostali presne ako na obrázku, manželská postel a dve pevné postele, na ktorých sa pohodlne vyspal aj môj megamanžel. Vždy čisté izby, terasa so stoličkami, stolom a ležadlom. Veľký sprchový kút, dve umývadlá. Detské ihrisko, bazény pre deti veľmi dobre riešené a vedľa seba. Stravu nekomentujem, kto si nevyberie, tomu len koncentrák. Je tu aj herňa, biliard, pingpong, airhockey, asi tri autíčka pre najmenších. Wifi free, kto je závislí ako naše deti. Večerné minidisco a program pre dospelých fajn, v noci ešte niekde hrajú futbal. Hostia všetci veľmi slušní, Nemci, Taliani, Holanďania, Poliaci, žiadni Rusi a len zopár Angličanov. Zväčša rodiny s deťmi, všade dosť miesta. Tobogany si vychutnávali hlavne ocinkovia, ale zabavili sme sa na nich všetci. Mali sme aj ohňostroj, vraj je to tam bežné. Na pláž sa ide cez cestu, kadiaľ chodí vláčik a možno jedna štvorkolka denne. Od cesty na pláž vedú schody, ale v chládku, môžete si počkať aj na bus, vezme vás pred hotel. Pláž je krásna, nepotrebujete topánky do vody, dá sa potápať, sú aj mušle aj rybičky. Voda je super teplá a čistá, mierna, žiadny piesok. Požičali sme si aj auto priamo v hoteli - 55 € na deň, 110 € na tri dni, ale to uvidíte už naozaj celý ostrov. Neďaleko hotela potraviny Carfour, lekáreň, bary asi dva a nejaké obchodíky so suvenírmi a fejkovým oblečením. Boli sme veľmi spokojní, vlastne nemám k ničomu výhrady, len odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Princess Andriana Resort & Spa recenzie

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

93% Ingrid

06.07.2017

Tento hotel je naozaj perfektný, strávená dovolenka nemala žiadnu chybu, služby na vysokej úrovni, moderné a čisté izby, výborná kvalitná strava, čistá pláž a úžasné more. Od príchodu do hotela až po odchod sme nemali žiaden dôvod na akúkoľvek sťažnosť. Jediné, čo nám mierne "prekážalo", bol veľký počet detí, čo sme popravde neočakávali, vzhľadom na skutočnosť, že hotel nedisponuje žiadnymi detskými šmykľavkami a pod. v detskom bazéne, more je hlboké, dá sa povedať pár metrov od brehu a pláž je kamenistá, tak sme si mysleli, že rodičia s deťmi vyhľadávajú iný druh pláže a mora ako aj hotelov. :-) Mýlili sme sa, ale táto skutočnosť nemá žiaden vplyv na hodnotenie hotela.

prečítať si celú recenziu
Princess Andriana Resort & Spa recenzie

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

96% Lucia

05.07.2017

Hotel je velmi stylovy, my sme byvali v uplne novo postavenej casti v rodinnej izbe so zdielanym bazenom a vyhladom na more. Odporucam :-). Vsetko v hoteli je kvalitne a stylovo zariadene, ciste a dobre zorganizovane. Urcite sa sem este vratime a opat uzijeme.

prečítať si celú recenziu
Mitsis Rodos Village Beach Hotel recenzie

Mitsis Rodos Village Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Kiotari

+
93% Tessa

30.06.2017

Ak rozmyslate nad tymto hotelom, urcite nevahajte a zaradte si ho medzi vase top, ktore jednoznacne treba navstivit. Samozrejme, vzdy sa daju najst chybicky, ale ak chcete zazit prijemnu (kludnejsiu) dovolenku plnu slnka, krasneho cisteho mora, vyborneho jedla a drinkov.. toto je ta spravna volba pre vas. :) Klientelu hotela tvoria starsi ludia, mlade rodiny s detmi, obcas mlade pary. V okoli moznost zabavy po veceroch nie je, animacny team skonci svoj program pred polnocou a vsetko to tam stichne, takze ak hladate zivsie stredisko, treba pozriet Faliraki alebo Kolymbiu. Medzinarodny team animatorov robi program po cely den pre deti aj dospelych, vacsinou orientovane na Francuzov, Rusov, Nemcov a Poliakov. Tento rok je tam aj ceska animatorka. Ale ak nemate chut sa zapajat, nikto vas nutit nebude. Co povazujem za negativum, je praca recepcie, pri prichode...ziadne informacie co kde je, ziadne zakladne info o hoteli. Pri takychto vacsich rezortoch sme zvyknuti, ze dostaneme mapku, povedia nieco o hoteli atd. Taktiez ked sme mali problem s klimou a riesili sme to s recepciou a cakali na opravara, ktory mal prist a neprisiel a stale nam vraveli, ze pride, ale beriem to tak, ze su to Greci a nakoniec sa to vyriesilo vymenou izby.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kiotari

Lindos Imperial Resort & Spa recenzie 100%

Lindos Imperial Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Mitsis Rodos Village Beach Hotel recenzie 86%

Mitsis Rodos Village Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Kiotari

+

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb26%

Personál100%

Pomer ceny a služieb33%

zobraziť recenzie
Princess Andriana Resort & Spa recenzie 83%

Princess Andriana Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Rodos Princess Beach Hotel recenzie 83%

Rodos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mitsis Rodos Maris Resort & Spa recenzie 77%

Mitsis Rodos Maris Resort & Spa

Grécko - Rhodos - Kiotari

+

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb10%

Personál86%

Pomer ceny a služieb3%

zobraziť recenzie
PrimaSol Miraluna Seaside recenzie 67%

PrimaSol Miraluna Seaside

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb67%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál87%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
LABRANDA Miraluna Village recenzie 51%

LABRANDA Miraluna Village

Grécko - Rhodos - Kiotari

+

Kvalita izieb45%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál55%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kabanari Bay & Beach recenzie 50%

Kabanari Bay & Beach

Grécko - Rhodos - Kiotari

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie