Recenzie hotelov - Afandou (32)

Najnovšie recenzie hotelov

Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
60% Michal K.

27.09.2019

Celkový pobyt na Afandou beach bol celkom príjemný. Hotel skôr na odpočinok pre ľudí s deťmi alebo starších. Ale inak celkom príjemný hotel. Jedna nevýhoda je, že na pláž sme museli peškovať asi 600 m cca. Jedlo bolo niekedy chutné, niekedy nie, ale vynikajúce dezerty. Personál bol skvelý a vo všetkom nám pomohol a vyhovel. Celkový pocit z dovolenky je z mojej strany veľmi dobrý... no skôr by som hotel odporúčal pre starších ľudí, ktorí si chcú len oddýchnuť. Izby trošku menšie, ale inak celkom dobré, jediné, čo mi vadilo, že v bare sa do 18:00 nepodával žiadny alkohol (veď predsa prišiel som si užívať a nie sa modliť) a ak sa aj alkohol podával, tak bola len vodka, to má trošku sklamalo, ale celkovo na cenu pobytu je to pekný a príjemný hotel a personál. Dalo sa požičať auto aj motorky. No nebolo to za 30€ na deň. Ďakujem za pobyt, cítili sme sa fajn. ;)

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
76% inkaa

14.09.2019

Transfer z letiska trval okolo 1 hodiny. Prišli sme v obedňajších hodinách, po príchode na recepciu nás poslali na obed a po obede sme hneď boli ubytovaní. Izbu sme mali na 3. poschodí s výhľadom na jedáleň a dedinku Afandou. Izba štandard, čistá, veľký balkón, upratovanie každý deň, uteráky každý druhý deň. Strava veľmi chutná, pre nás výber dostatočný, vždy sa dalo vybrať, jedlo vždy dopĺňali. Na raňajky od masla, džemu, zeleniny, omelety, párky, salámy, opečenej šunky až po lupienky a ovsené vločky, tvaroh, káva, čaj, limonáda. Na obed vždy 2 druhy mäsa, ryba, kopec zeleniny či dusenej alebo čerstvých šalátov, ryža a zemiaky na rôzne spôsoby. Večera, tiež bohatý výber a k pitiu lokálne pivo /podotýkam veľmi dobré/, miestne biele a červené víno a limonády. Obsluha v jedálni veľmi milá a ochotná, vždy usmiata. Pláž je vzdialená asi 5 minút chôdze od hotela po ceste. Je široká, pieskovo kamenistá, vstup do čistého a teplého mora je kamenistý, asi po 2 metroch sa dá už plávať. More je nádherne priezračné, fakt krásne. Slnečníky za 10 euro na deň. Asi 200 po pláži je bar VAMMOS, kde sa dá kúpiť občerstvenie, drinky a káva. K tomu krásny výhľad na more, grátis. :) Kto sa chce po večeri prejsť, odporúčam navštíviť dedinku Afandou, ktorá je vzdialená asi 20 minút chôdze od hotela. Je tam viacero supermarketov, kaviarničiek a barov, reštaurácii s typickou gréckou kuchyňou a atmosférou. My sme každý večer navštívili zmrzlináreň ARTISTI DI GELATO, ktorá je hneď na začiatku dedinky a robia tam výbornú zmrzlinu, palacinky, wafle, kávu. Je tam vždy plno. Je problém si vybrať z 30 druhov zmrzliny /môj favorit - nutelová:)/. Celkovo to bola pohodová dovolenka v peknom a tichom prostredí s nádherným morom. Radi sa sem zase vrátime.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
80% Gabika

02.09.2019

Hotel je vhodný hlavne pre rodiny s deťmi, prípadne ľudí, ktorí si chcú oddýchnuť v kľude, nakoľko je to menší a tichší rezort. More bolo teplé a veľmi čisté, nádhernej farby. Dva bazény k dispozícii s ležadlami. Pláž kamienková. Izby boli menšie, taktiež kúpeľňa, no postačovalo napriek tomu, že sme boli dvaja dospelí a jedno väčšie dieťa. Aj tak sme tam trávili málo času. Klíma a malá chladnička na izbe. Upratovali každý deň. Strava bola chutná, jedlá sa obmieňali a bolo z čoho vybrať. Maškrty a zákusky úžasné. Ja, čo mám problémy s trávením, musím priznať, že som tam bola v pohode. Nápoje nealko + alko (pivo, víno, vodka, rum, gin, ouzo) do 23 hod. neustále k dispozícii. Personál veľmi príjemný. 20 minút peši od rezortu je malé mestečko, kde je živo, tam nájdete aj supermarket, aj veľa obchodíkov so suvenírmi, reštaurácie. Boli sme pozrieť aj do mestečka Lindos a Rodos. Zažili sme dobrú dovolenku podľa očakávania.

prečítať si celú recenziu
Dessole Lippia Golf Resort recenzie

Dessole Lippia Golf Resort

Grécko - Rhodos - Afandou

83% dusan

31.07.2019

Hotel nás veľmi príjemne prekvapil rodinnou atmosférou, milí ľudia, personál, animácie, čistota a strava - fakt super. Veľkým bonusom pre nás boli tobogany, tenis, minigolf. Na dovolenku budeme dlho spomínať. Hotel doporučujeme najmä rodinám s deťmi.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
16% Petra

17.07.2019

Transfer z letiska úplne v pohode, je to celkom blízko. Hotel hrozné niečo, izba ako štandard na pohľad ok, ale inak kúpeľňa samá pleseň, z klimatizácie vychádzajúci pavúky, šváby na izbe. Strava hrozná, človek veľa nečaká, ale toto už bol extrém, nechutné, ryža tvrdá, zemiaky nedovarené, mäso surové, zelenina iba paradajka alebo iba uhorka a z ovocia bol iba melón, sem tam broskyňa a vyschnutý pomaranč a jablko. K dispozícií bola iba káva, pivo, fanta, Cola, sóda. Z alkoholu bola vodka džús, run cola, gin tonik, uzo citrónová šťava, víno sóda. Za kapucino alebo ľadovú kávu si bolo treba zaplatiť. Vyššie uvedené nápoje po 23:00 boli za poplatok. Snak, ktorý bol od 16:00 - 17:00 zo stola zmizol tak za 5 minút. Celý týždeň to isté, čo sa týka jedla, na obed aj na večeru. V celom stredisku nie je žiadny väčší obchod či lekáreň. V hoteli je maličký obchod, ktorý je viac zatvorený ako otvorený. Pri hoteli je bazén s ležadlami, čo je celkom fajn, ale stráviť takto dovolenku pri mori asi nikto nechce, bez auta sa nepohnete. Aj keď je k dispozícii autobus, na druhé stredisko alebo do mesta Rhodos sa dostanete horšie, späť neviete, ktorý autobus pôjde trasou k hotelu. Môže vás vyhodiť na hornom konci mesta a potom treba šliapať pešo 30 - 40 minút po ceste medzi autami a a úzkymi uličkami dedinky - mesta. Prípadne vás vyhodí na začiatku strediska a potom opäť pešo po ceste alebo dokonca po smetisku. Vo večerných hodinách je to veľmi desivé, idete po tme bez svetla, nikde nikto.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
93% Michaela

11.10.2018

Hotel je vhodny pre vsetkych. Z letiska transfer cca do hodiny, prisli sme v noci, boli sme hned ubytovani. Nebojim sa uz dovolenky mimo sezony. September volku 35 a na voda mala minimalne 23 stupnov. Super vsetko, urcite chcem Rodos znova navstivit.

prečítať si celú recenziu
Dessole Lippia Golf Resort recenzie

Dessole Lippia Golf Resort

Grécko - Rhodos - Afandou

86% Tavačová Jana

14.09.2018

Tento hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, mladých aj starších, transfer z letiska bol tak pol hodinu, na hotel sme prišli okolo 10:00 hod. Recepčné nás poslali na raňajky a ubytovaní sme boli cca o 13:00hod. Zatiaľ sme si mohli pozrieť areál a more.

prečítať si celú recenziu
Afandou Beach recenzie

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+
100% veronika Hrčová

23.07.2018

Krásny, čistý, pekné prostredie a hlavne kľud. Veľa Slovákov, Čechov, takže ako jedna rodina. Vhodné pre rodiny z deťmi, strava veľmi dobrá, more nádherne čisté... ako sa trblietalo. Žiadne komáre. Pláž dlhá a hlavne málo ľudí. Personál ochotný, požičali sme si auto na tri dni, stálo nás 100 Eur, tak sme videli všetku krásu Rhodosu. Vrelo odporúčam. Veronika

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Afandou

Dessole Lippia Golf Resort recenzie 72%

Dessole Lippia Golf Resort

Grécko - Rhodos - Afandou

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb16%

Personál90%

Pomer ceny a služieb13%

zobraziť recenzie
Hotel Sivila recenzie 70%

Hotel Sivila

Grécko - Rhodos - Afandou

+

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe88%

Čistota izieb80%

Personál76%

Pomer ceny a služieb72%

zobraziť recenzie
lti Asterias Beach Resort recenzie 70%

lti Asterias Beach Resort

Grécko - Rhodos - Afandou

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Afandou Beach recenzie 59%

Afandou Beach

Grécko - Rhodos - Afandou

+

Kvalita izieb67%

Intenzita hluku v izbe10%

Čistota izieb10%

Personál74%

Pomer ceny a služieb9%

zobraziť recenzie