Recenzie hotelov - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti) (28)

Najnovšie recenzie hotelov

smartline Cosmopolitan recenzie

Cosmopolitan Hotel

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

80% Maja

20.06.2019

Hotel je 35 rocny, udrziavany, izby priestranne, pekne kupelne. Kazdy den upratovanie a vymena pradla. Strava vyborna, typicka grecka, vela zeleniny, ovocie, ryby menej. Do mora sa dostanete cez rusnu komunikaciu alebo podchodom. Plaz bola pre nas rozcarovanim, cakali sme piesok a cistu vodu, opak bol pravdou. Pristup do mora cez strk a okruhliaky ako pri Vahu. Hned druhy den sme si museli kupit papuce do vody, ale ani to moc nepomahalo. Okolie hotela o nicom, vecer sa nebolo kde prejst, boli tam len tri male obchodiky a restauracia. Doporucujem si prenajat auto a navstivit plaze na vychodnom pobrezi. Napriklad Tsambika, Faliraki a ine. Tam si uzijete more, plaz.

prečítať si celú recenziu
Amathus Beach Hotel & Elite Suites - Amathus Beach Hotel recenzie

Rhodes Bay Hotel & Spa

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

86% Monika

05.09.2018

Zatiaľ naša najkrajšia dovolenka. Boli sme tam veľmi spokojní. Strava bola vynikajúca, hotel, okolie pekné. Personál ochotný. Výhľady z reštaurácii na záliv nádherné. Izba veľká, starší nábytok, ale plne funkčná. Pri príchode na nás čakala misa s ovocím, fľaša minerálnej vody.

prečítať si celú recenziu
Dodeca Sea Resort recenzie

Dodeca Sea Resort

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

35% Alena

14.07.2018

Nejhorší, co jsme v Řecku za 12 let poznali. Špinavé bazény..., v brouzdališti uhnilá voda. Rozbité ostré dlaždice. Pitná voda pouze po vystání dlouhé fronty obdržíte 0.2 dl. Do láhve sebou nedostanete. Bar na pláži není vůbec. Katastrofálně nechutné jídlo!! Za týden pobytu byl jen jednou pečený bok, steak a pod. nikdy. Chodili jsme do místních restaurací. Foto pláže, které je na stránkách hotelu vůbec neodpovídá. Popis služeb a okolí hotelu jak uvádí CK F**** je úplný blábol. Bydleli jme v druhém patře s kočárkem a nefungoval výtah.

prečítať si celú recenziu
Amathus Beach Hotel demnächst Rhodes Bay recenzie

Rhodes Bay Hotel & Spa

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

53% Mirec

12.07.2018

Hotelove izby su stare, zariadene pred cca 20 rokmi, odvtedy sa do nich, zial, neinvestovalo - su male, stiesnene, dcerku ulozili na uzky gauc, z ktoreho v noci padala, v kupelni sa 2 ludia neobisli, splesnene odtoky a ventilacne otvory. Nefunkcne odvetravanie vo wc spojenom s kupelnou, sprchovy kut - plesnivy a nic pre klaustrofobikov, neda s v nom ani otocit, nie to sa este umyt. Po sadnuti na wc misu si clovek buchol hlavu o umyvadlo. Ciste osusky visia nad zachodovou misou... a ine pikosky. Hotelu by sme dali max 3*, aj ubytovne na SK su v lepsom stave. Personal neochotny, pretvarka a americky usmev na kazdom kroku. Ked ste neboli z Anglicka, Nemecka, ai. nemali zaujem sa s vami rozpravat. A vraj ultra all inclusive - na konci jedalneho listka bola strana napojov, kt. ste si mohli dat zadarmo - samozrejme, ze nie tie, ktore by ste si radi dali vy.

prečítať si celú recenziu
Sunshine Rhodes recenzie

Sunshine Rhodes

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

73% Danka

05.10.2017

Boli sme tam rodina 2 dospelí a 2 deti. Mínus dávam len ubytovaniu a upratovaniu izieb, určite nezodpovedá 4*. Strava bola ok, len na večeriach bolo veľmi veľa ľudí a bol problém si sadnúť. Bazény a obsluha super. Keďže tam je veterno, treba sa na to pripraviť a rátať s tým. Nám to nevadilo, aspoň nebolo také teplo, ale tým pádom ani more nie je pokojné. Animátori boli tiež fajn. Určite treba využiť celodenný výlet na požičanom aute alebo motorke. Je to zážitok!

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

80% Jana

01.10.2017

Hotel priamo na pláži, plážový servis vynikajúci. Strava bola tiež dobrá, personál milý, hotel čistý, animátori boli skvelí. V cene bola zahrnutá aj 1krát masáž, odporúčam vyskúšať. Hotel sa nachádza blízko letiska, ubytovaní sme boli hneď po príchode. More aj voda v bazéne čistá a teplá. Každý večer bol pri bazéne iný program.

prečítať si celú recenziu
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

76% Zuzana

08.09.2017

Areál hotela a aj celkovo hotel veľmi pekný. Čistý, miesta dosť pri bazéne aj na ležadlách na pláži. Veľká výhoda je poloha priamo na pláži, to je skutočne na nezaplatenie. Prvé dva dni sme mali problém s klímou, nedala sa vypnúť a regulovať teplota. Ponúkli nám inú izbu, tiež rodinnú. Avšak omnoho krajšiu, po rekonštrukcii, s výhľadom na more. A tak je na zamyslenie, podľa čoho hotel prideľuje izby. Pláž kamienková, ale dá sa zvládnuť aj bez topánok do vody. Na pláži pofukuje. My sme to brali ako výhodu, nakoľko nebolo tak teplo. More pekné, čisté, s nádhernou farbou.

prečítať si celú recenziu
Amathus Beach Hotel & Elite Suites - Amathus Beach Hotel recenzie

Rhodes Bay Hotel & Spa

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

83% Marta

04.08.2017

Hotel je prekrásny, služby na vysokej úrovni, personál úžasný, milý, ochotný. Izby v hoteli sú dostačujúce, len doporučujem priplatiť výhľad na more. V hoteli sú dve hlavné reštaurácie. Jedna je na desiatom poschodí, druhá na jedenástom poschodí, to je vlastne veľká terasa. Na jedenástom poschodí je krásny bazén, aj bungalovy. Dolu, pred hotelom sú dva bazény. Kedykoľvek prídete k bazénu, nájdete voľné ležadlá. K moru vedie pekný podchod. Na pláži pri mori sú tiež stále voľné ležadlá. Na pláži nie je bar, ale to vôbec nevadí, prejdete si k baru pri bazéne pre čokoľvek, poprípade vás obslúžia. Obsluha je aj pri bazénoch. V hoteli bol každý večer na jedenástom poschodí, na terase, program (hrali alebo spievali, alebo tancovali - grécka skupina tanečníkov, tí boli vynikajúci). Strava v hoteli sa nedá ani opísať, je tam všetko, na čo si spomeniete. Vynikajúce mäská, ryby, morské plody, prílohy, ovocie, koláče, všetko, všetko, to sa nedá opísať. Všetko je výborné. Alkohol medzinárodných značiek. V okolí hotela sú taverny, obchody. Pred hotelom je zástavka, možnosť ísť do Rodosu. Doporučujem. Jednou vetou - hotel bol výbornou voľbou na výborne strávenú dovolenku. Vrelo doporučujem. Určite sa niekedy vrátime.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Oceanis recenzie 94%

Oceanis

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe25%

Čistota izieb25%

Personál100%

Pomer ceny a služieb25%

zobraziť recenzie
Electra Palace recenzie 94%

Electra Palace

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Sunshine Rhodes recenzie 83%

Sunshine Rhodes

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál96%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Rhodes Bay Hotel & Spa recenzie 83%

Rhodes Bay Hotel & Spa

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Cosmopolitan Hotel recenzie 80%

Cosmopolitan Hotel

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
LABRANDA Blue Bay Beach & Blue Bay Garden recenzie 66%

LABRANDA Blue Bay Beach & Blue Bay Garden

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Avra Beach Resort Hotel & Bungalows recenzie 41%

Avra Beach Resort Hotel & Bungalows

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe3%

Čistota izieb6%

Personál96%

Pomer ceny a služieb3%

zobraziť recenzie
Dodeca Sea Resort recenzie 35%

Dodeca Sea Resort

Grécko - Rhodos - Trianta Bay (Ixia, Ialyssos, Kremasti)

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál20%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie