Recenzie hotelov - Rhodos (mesto) (11)

Najnovšie recenzie hotelov

Mitsis Petit Palais recenzie

Mitsis Petit Palais

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

90% Angela

13.07.2015

Hotel je vhodny pre osoby, ktore tuzia po zabave, ruchu, chcu byt v centre diania. V blizkosti hotela su dostupne 2 plaze. Prva cca 2 min. pomalou chodzou (cez cestu), ta je kamenista s rozburenym morom, veterna. Cca. 5 min. chodzou je druha plaz s jemnejsimi kamienkami, more je kludnejsie, ale pomerne studene a velmi ciste. Nedaleko hotela sa nachadza znamy pristav, kde su samozrejme bohate moznosti zajazdov. V starom meste mate moznost poprechadzat sa po starobylych pozostatkoch, venovat sa trochu historii. Ale je tu aj plno bazarov, obchodikov. V novej casti mesta najdete mnozstvo znackovych obchodov. S hotelom sme boli spokojni. Izby boli tak akurat, nie velmi velke, ale ani male. Dostali sme izbu s vyhladom na more. Co bolo super. Izby su ciste, upratovalo sa kazdy den. Jedla bolo vzdy dost, bohaty vyber. Maso, ryby, cestoviny, pizza, zelenina, ovocie, rozne zakusky. Na recepcii sa na vas vzdy usmievali. Boli velmi ochotni. Odporucame. Velke minus bolo wifi, ktore fungovalo len na recepcii a aj to iba obcas. A dvere izieb sa tazsie zatvarali, takze kazdy buchal dverami aj v noci.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ibiscus recenzie

Ibiscus

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

56% Lenka

13.03.2015

Hotel odporúčam ľuďom, ktorí sa chcú baviť, chcú ruch, zábavu, obchody, párty, bary, reštaurácie, atrakcie, pamiatky, výlety,...Ticho nehľadajte. Hotel je postavený v hustej zástavbe. Všade veľa budov, pár paliem, viac zelene by sme prijali, celkový dojem by bol potom lepší. Ale asi nemôžeme mať všetko, buď skvelý prístup do mesta alebo pokoj a izoláciu. Na pláž to bol kúsok, stačilo prejsť cez promenádu. Po nej sa krátkou prechádzkou ocitnete v obchodoch a atď. Budova hotela nebola ktovieako pekná, veľmi jednoduchá, ale to by mi ani tak nevadilo. Najväčším plusom hotela sú určite animátori. Fantastické. Bolo tu veľa detí a tie vyzerali byť nadšené. Večerné programy super. Ak sa vám nechce len leňošiť, tak sa vám tu bude páčiť ako nám. Izba bola jednoduchá so základným vybavením, čas sa už dosť podpísal na hoteli. Čistota na sto percent. Ochota personálu super. Pozor pre internetových závislákov. Pripojenie je jedine za poplatok. Oplatí sa vidieť neďaleký prístav, ale aj vyraziť na dlhšie výlety po Rodose, stojí to za to.

prečítať si celú recenziu
Hotel Agla recenzie

Agla

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

76% Eva

30.10.2014

Hotel čistý, príjemná komorná atmosféra, výborná poloha priamo v meste, kto si chce užiť ostrov a nie iba ležať na pláži - výborný výber. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, neodporúčala by som ho pre rodiny s deťmi. Dobrá poloha hotela, blízko centra.

prečítať si celú recenziu
Hotel Best Western Plaza recenzie

Best Western Plus Hotel Plaza Rhodes

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

70% Jaro

02.12.2013

Tento hotel má výbornú polohu. Izby sú čisté, avšak spoločné priestory nepôsobia veľmi hygienicky. Hotel by si mal uvedomiť, že to kazí celkový dojem z neho. Izba nebola veľmi priestranná, ale najmä kúpeľňu by sme uprednostnili o niečo väčšiu. Izby sú čisté a personál je pozorný. Za rozumnú cenu dostanete priemerné služby v peknej lokalite. Výhodou hotela bolo bezplatné wi-fi. Hotel má oveľa lepších zamestnancov, než by sa dalo očakávať. Zamestnanci tvrdo pracovali, boli veselí a priateľskí, i keď nemali ktovieaké jazykové znalosti. Poloha hotela je výhodná, je dobre umiestnený v blízkosti prístavu a nákupnej ulice a asi 20 minút taxíkom od letiska. Reštaurácia ponúka dobre pripravené a podávané jedlo na raňajky a večeru, ale káva je hrozná. Raňajky boli pestré, vždy podávali aj čerstvé ovocie a jogurty. Pri bazéne bol bar, kde tiež podávali chutné jedlá a bola tu príjemná atmosféra. Bazén bol čistý a udržiavaný. Vďaka prístupu personálu sme boli ochotní prehliadnuť aj všetky tie nedostatky a hotel aj napriek tomu odporúčame.

prečítať si celú recenziu
Hotel Lomeniz Beach recenzie

Island Resort Marisol

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

63% Brano

28.08.2013

Blízka dostupnosť historického mesta Rodos (kaviarničky, romantické prechádzky, grécka atmosféra a kultúra, pamiatky... ) mestskou dopravou (autobus 2-3 minúty od hotela) resp. peši cca 20-30 minút. Určite odporúčam zapožičanie auta na pár dní (jeden deň je málo a na viac dní je aj lepšia cena).

prečítať si celú recenziu
Hotel Mediterranean recenzie

Mediterranean

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

93% Dana

14.07.2013

Hotel bol veľmi dobrý, ja by som ho hodnotila na 4*, aj keď oficiálne majú 5*. Dobrá poloha hneď pri pláži, čistý, elegantný, ale zas nie príliš, skrátka tak akurát. Len sa nám stalo, že na prvé dva dni našej dovolenky nás šupli do iného hotela v inom stredisku, pretože mali plno, čo nám začiatok dovolenky trochu pokazilo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Lomeniz Beach recenzie

Island Resort Marisol

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

20% Monika

07.07.2013

Hotel bol v rekonštrukcii, čo už bolo samo o sebe nepríjemné. Nachádza sa pri nedostavanej diaľnici, cez ktorú je potrebné prejsť,aby ste sa mohli dostať na najotrasnejšiu pláž Rodosu. Oproti hotelu je výhľad na daňový úrad a na sídlisko. Pláž bola za 4prúdovou diaľnicou a slúžila na pobyt bezdomovcov, kde sa aj kúpali aj tam robili inú hygienu. Nebola tam ani sprcha. Ležadlá dokopy 4ks za 4 eurá :)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Island Resort Marisol

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

38% Zuzana, Zilina

09.08.2011

celkovy dojem bol ok, lebo sme si za ziadnu cenu nechceli dat pokazit nasu prvu dovolenku, ale treba sa pripravit na protivny personal, ktory nezdravi /okrem brigadniciek z Ciech, ktore boli velmi mile/ a da vam najavo, ze otravujete, na stravu, z ktorej vam bude po 5 dnoch na nic a rozhodne si nepredstavovat klasicky all inclusiv a treba pocitat aj s minanim peniazkov na vodu, kavu ci ovocie. A zabudla by som, moze sa stat, ze budete kufre vlacit po schodoch, lebo z dvoch vytahov niekedy nefunguje ziaden. Dovolenka dobra pre nenarocnych klientov, ktori vedia prehliadat nedostatky.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Rhodos (mesto)

Mediterranean recenzie 93%

Mediterranean

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mitsis Petit Palais recenzie 90%

Mitsis Petit Palais

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mitsis La Vita Beach Hotel recenzie 89%

Mitsis La Vita Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Agla recenzie 76%

Agla

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Best Western Plus Hotel Plaza Rhodes recenzie 70%

Best Western Plus Hotel Plaza Rhodes

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ibiscus recenzie 56%

Ibiscus

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Island Resort Marisol recenzie 55%

Island Resort Marisol

Grécko - Rhodos - Rhodos (mesto)

Kvalita izieb72%

Intenzita hluku v izbe44%

Čistota izieb48%

Personál48%

Pomer ceny a služieb36%

zobraziť recenzie