Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Faliraki  Grécko, Rhodos, Faliraki

Evi recenzie 

Evi recenzie 

2:20 h
32 °C
32 °C
23 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
570 €
570 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 57 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 38 %
Izby 58 %
Strava 63 %
Personál 72 %
67%
Celkové hodnotenie
138 recenzií
Pan W
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 18.09.2019 Prečítané 79-krát
27 %
Na uvod by som rad uviedol, ze nie sme vobec narocni a zazili sme si vselico od stanov, po spanok v mastali a roznych moznych aj nemoznych podmienkach. Pri vybere dovolenky rozhodlo to, ze partnerka je tehotna, preto sme sa rozhodli pre dovolenku menej dobrodruznu ako doteraz, preto letecky s all inclusive. Chcel som, aby mala aky taky komfort a nemusela sa o nic starat. Transport z Kosic do hotela prebiehal uplne bez problemov. Po prichode na hotel cca o 02:00 v noci nas do pol hodiny umiestnili na izbu. Tu sa, bohuzial bezproblemova dovolenka konci. Po vstupe do izby, ktora vyzerala ako dost zanedbany skolsky internat prisiel prvy sok. Izba o velkosti asi 2,5 x 3 m s polorozpadnutym nabytkom z roku 1960. Priatelka to opisala velmi vystizne "Ti sibe, tu ja nebudem", po chvili som ju ukludnil a radsej jej ani nepovedal o tom, ze nejde tepla voda. Nakoniec ved co na izbe travit cas aj tak nebudeme a na prespatie to staci. Rano okolo 5:30 nas zobudil neprijemny hukot pripominajuci pristavanie lietadla. Ked som sa isiel pozriet na balkon, o co ide, bola to klima z hlavnej hotelovej budovy, inak skutocne vyuzivanej viacucelovo ako kuchyna, jedalen, pracovna, umyvarka aut a socialne zariadenia. Tento zvuk nas budil kazde rano o 5:30 a utichol okolo 23:00 vecer. Ok, clovek si povie zatvorime si balkonove dvere a nebude to az tak pocut, ale to je zas na ukor teploty, ktora aj v noci neklesala pod 26 stupnov. Aha, ved mame klimu, no ta fungovala iba v dvoch rezimoch bud totalny mraz v izbe, alebo nepouzivat. Nehovoriac o tom, ze bola poriadne zaplesnena a dychat to asi nie je ziadne terno. Ok, prvu noc sme prezili, vyspat sa tu da az na nejake drobnosti, tak si nebudeme kazit naladu. Mimochodom, tepla voda stale nejde, tak po studenej sprche hor sa na ranajky. Tu prichadza druhy sok, jedalen, ktora pripominala skolsku jedalen kdesi na Ukrajine, stoly natlacene vedla seba tak, ze sa chrbtami opierate o ludi, ktori sedia za vami. Stolovanie vyzera asi takto - spinavy obrus, na ktorom je polozena akasi papierova plachta, ktora ma stale chut odletiet, pomedzi hosti chodi spinavy upoteny Grek, ktori zbiera jedlo zo stolov pomedzi hosti ako v tom najposlednejsom fastfoode, plus vsade zobrajuce macky. Ok, hovorim si, tu uz aj mna sranda prechadza, ale som hladny, tak sa pustim do hladania, co by som si z ranajkoveho menu vybral: popisem co bolo: 2 druhy tej najlacnejsej salamy, cosi ako u nas parizer, nejaky eidam, maslo, dzem, nutela, nejake cornfleksy, uz na pohlad odpudzujuce volske oko, na ktorom sedia muchy a este omeleta /asi z nejakeho prasku/, pripadne prazenica, ktoru robia na sladko so skoricou a na vode /nejedle/, vajcia natvrdo, tmava voda pripominajuca kavu a to je asi vsetko, este 2 x boli parky, ale na horcicu mozete zabudnut. Takze vyberam parizer, eidam, vajce na tvrdo a tmavu vodu, k tomu pecivo /to musim pochvalit, bolo cerstve a dobre/, trosku budem predbiehat, ale dokazali sme tu nieco jest prve 4 dni, potom sme uz na stravu abdikovali. Ked sme pri tom jedle, spomeniem este obed a veceru, je jedno, o co ide, pretoze to bolo uplne identicke. Menu obed + vecera = uvarene a ciste cestoviny, paradajkovy pretlak, nastruhany syr, to ked ste si zmiesali, mali ste co jest a asi to bolo zdravotne najmenej zavadne. Potom boli kosti s kozou podla dennej ponuky - kuracie, bravcove a raz aj jahnacie s krasnou zelenou patinou, aby bolo jasne nie na raz, ale kazdy den iba jedna masova delikatesa. Bola aj ryba, ale to vam neopisem, bal som sa to dat do ust, islo o nejake file jeden den v zltej omacke a druhy v ich oblubenom paradajkovom pretlaku. K tymto kulinarskym skvostom podavali este hranolky, nedovarene zemiaky, pripadne ryzu, ktoru zmiesali s tym, co ostalo zo vcera. K salatom poviem asi tolko, poriadne stara zelenina, najskor uz davno vyradena a nepredajna, pripadne konzervovana s nejakym jogurtom alebo majonezou. Ja osobne si myslim, ze keby toto bolo na Slovensku, do hodiny ich zavrie hygiena. Uzavriem to tym, ze po par dnoch na hranolkach a cestovinach s pretlakom sme stravu v hoteli uplne zamietli a chodili sme po okolitych tavernach, kde varili fakt velmi chutne, ale je to o cosi drahsie. Pokial ide o dalsie aktivity hotela: bazen, do ktoreho upratovacky metlami zametaju spinavu vodu, s ktorou zmyvaju jeho okolie, aj to pratanie sme si vsimli iba raz, no mozno len preto, ze sme sa vzdy snazili vypadnut skoro rano. Hrdzave a hlucne hojdacky, volejbalove ihrisko /hlina, kamene, odpadky, 2 tycky bez siete/. Bol tam aj bar = totalne neochotny a otraveny personal az na jedneho casnika, podavaju pivo v 2dc plastovych poharoch, nejaky rum, ouzo, vodku a vino. Ochutnal som pivo aj s priatelkou, kedze islo skoro o nealko verziu. Biele vino octova voda, cervene sa celkom dalo pit. Nealko napoje presladene, tak sme pili vodu, ale aspon vam do nej daju lad. Keby som sem siel s partiou kamaratov, tak si viem predstavit, ze by sme boli vcelku spokojni, tyzden opiti, jest vtedy nemusis a vyspis sa hocikde, tepla voda ti nechyba, ale pre normalnu dovolenku to nie je. Opisem este nejake poznatky mimo hotelu, cesta na plaz cca 15 minut, mozete si vybrat z 2 tras, jedna cez skrachovanu ulicu a opustene zariadenia, ktore par rokov dozadu isto zili rusnym zivotom alebo cez pole okolo somarov. Plaz na Faliraki je velka aj celkom pekna, ale dost preplnena, mi sme chodili na plaz Antonyho Quina /ozaj krasne miesto/, boli sme aj na plazi Tsambika, ktoru opisuju ako naj na ostrove, ja ale neviem preco, uplny normal, nic zvlastne. Rodos je inak pekny ostrov a da sa tu isto stravit pekna dovolenka, treba si pozicat auto alebo motorku a pobehat to tam, kazdy si isto najde nieco zaujimave, ale Hotelu Evi sa radsej zdaleka vyhnite. čítať celú recenziu
Richard
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 24.08.2019 Prečítané 91-krát
29 %
Kvalita poskytovaných služieb bola úbohá - špinavý a neudržiavaný bazén, strava - častokrát nedovarená, bez nápadov, opakujúce sa dva druhý dezertov a pod. All Inclusive - tak to bola naozaj čerešnička na torte - dlhé 10 minútové státie v rade na 2 dcl piva či nealka v plastových pohároch - BRAVO! Pokiaľ môžete, tomuto hotelu sa z diaľky vyhnite. čítať celú recenziu
Radka
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 16.08.2019 Prečítané 175-krát
67 %
Tento hotel je vhodný pre ľudí, ktorí nie sú nároční a chodia sa na hotel len prespať. Transfer z letiska je cca 20 minút, ihneď po príchode na hotel nás ubytovali. Modlili sme sa, aby sme nedostali izbu v suteréne, keďže po prečítaní recenzií sme boli mierne v strese. V cestovke nás však opakovane uistili, že také izby (najhoršie) neponúkajú. Bohužiaľ, presne takú izbu sme dostali. Izba bola tmavá a zatuchnutá a balkón sme museli mať nonstop zatiahnutý, keďže nám bolo vidno do izby z ostatných balkónov. Klíma fungovala perfektne. Nemali sme žiadny konkrétny problém, preto sme si povedali, že to nebudeme špeciálne riešiť, že to vydržíme. Až na koniec pobytu. Divila som sa, že žiaden hmyz som na izbe nevidela. Ale boli sme vďační ako blchy, keď sme si našli na izbe švábika len dva dni pred odchodom. Hotel má veľký bazén, no ani raz sme sa v ňom nekúpali, keďže ľudia si ležadlá obsadili už o 6 ráno. Strava v hoteli bola dobrá, vždy sme sa najedli. Jedlo dopĺňali a menili. Obedy sme nevyužívali, keďže cesta na pláž bola cca 10 minút chôdze, takže sa nám nechcelo vracať na hotel. Do centra to je asi 5 minút. V bare pri bazéne si viete dať nealko a alko nápoje, zmrzlinu a sušienky. Bicykle neodporúčame požičať, skôr skúter, keďže sa tam jazdí dosť divoko. Prostredie krásne, ľudia milí, pláže krásne. Celkovo príjemná dovolenka, nabudúce si asi priplatíme kvôli izbe. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 24.07.2019 Prečítané 186-krát
27 %
Najhoršia dovolenka, akú som mohla zažiť. Človek cestuje na dovolenku s myšlienkou oddychu a príjemného pobytu, kde nemusí riešiť nič. Avšak tento hotel je jeden veľký omyl. Nikomu neodporúčam sem ísť, ak nechce mať pokazenú dovolenku. Izby totálne nekomfortné, postele tvrdé, zlomené, klimatizácia fúka iba do jednej strany. Upratovačky nám menili možno tak 2 x uteráky za celý pobyt. Žiadna ochota. O jedle ani nehovorím, čistá katastrofa, hnusné smradľavé jedlá, každý deň to isté a od all inclusive to ma veľmi ďaleko. Inak pláže a more veľmi pekné. Viem si predstaviť tam ísť ešte raz, ale určite iný hotel! čítať celú recenziu
Vladimíra
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 23.07.2019 Prečítané 104-krát
57 %
To, že ide o starší hotel s 3* sme rátali, ale až také to naozaj nemuselo byť. Boli sme vo viacerých 3* hoteloch, ale tento bol top najhorší. Na terase som sa stretla aj so švábom! Bazén sa nečistí, takže sme v ňom ponachádzali hocičo. Plus si do neho ľudia môžu vziať nafukovačky, tak sa pri plávaní predierate nafukovačkami. čítať celú recenziu
Sťažovateľ
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 11.07.2019 Prečítané 484-krát
30 %
Nikdy by som si nemyslel, že JA budem niekedy písať nejakú recenziu, nakoľko neobľubujem to a zvyčajne sa mi všade páči, kde je jedlo a posteľ. Nikdy viac. Neodporúčam. čítať celú recenziu
Jaroslav G
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 386-krát
30 %
Doprava z letiska na hotel ok. Hotel je ďaleko od pláže, ale s tým som počítal. Stravovanie v hotelovej reštaurácii a výber jedla postačujúci pre minimalistov, aj ak idú dovolenkovať na 14 dní. Klimatizácia je v celom hoteli absolútne neudržiavaná, špinavá a zaplesnená. Po sťažovaní sa prostredníctvom delegátky som dostal izbu aspoň na prízemí, no žiaľ, so špinavou klímou (mám foto, ak niekto chce vidieť). Takže klímu sme používali, len keď vonku boli 40 a viac teploty. Hotel je vynikajúci pre ľudí, ktorí si tu chcú vypestovať rôzne ochorenia. Ďalej matrace sú staré strunové a mäkké, cítil som každú strunu. Bazén je tiež fajn, ak si človek chce niečo so sebou doniesť domov, o dôvod viac sa nezdržiavať na hoteli a tráviť čas pri mori. Nikomu neodporúčam tento hotel. Inak Rodos ako ostrov je super, len si prenajať dopravný prostriedok a precestovať. Ja s manželkou sme si užívali najrôznejšie pláže a veľa šnorchlovania. čítať celú recenziu
Milena
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 25.08.2018 Prečítané 1161-krát
17 %
Vrchol spiny, smradu, nechutnej a nekvalitnej stravy... zdevastovane zariadenie... Neprofesionalita delegata cestovnej kancelarie. Neochota personalu riesit... hygiena nula. Ked chcete ako tak fungovat, odporucam v blizkom obchode nakupit cistiace prostriedky a vysurovat poriadne a poziadat upratovacku, nech vam izbu neupratuje, lebo po nej by vas cakala znovu procedura. čítať celú recenziu
Katarina Javorikova
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 22.08.2018 Prečítané 845-krát
42 %
Ako som napisala, ze nikdy viac, tak to aj plati. Stare nabytky, kupelna v dezolatnom stave, klima o nicom, struny trcia z postele, no proste cele zle. Fotky daju do ponuky z apartmanov, ktore su v jednom pavilone. Vsetko sa tam plati, ze wifi na 10 dni 25 eur, silna kava. Nie som vobec narocna, ale toto bolo aj na mna privela! Co sa tyka stravy, tak celkom ok. Ale inac vsetko hodnotim ako minusovy drahy pobyt v Grecku. čítať celú recenziu
MARY
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 23.07.2018 Prečítané 1193-krát
77 %
Hotel 3***, urceny pre nenarocnych dovolenkatov, kt. izbu vyuzivaju na prespanie a nesedia v nej cely den. Zodpoveda 3***, nabytok starsi, 1 postel vrgzala, ale dalo sa. Kupelna + wc o. k. Centrum Faliraki blizko 10 - 15 min. chodze, vecer sa vsetko ozyva, obchodiky, suveniry od vymyslu sveta od gycov po eroticke. Greci su plodny narod. Jedlo ok, kazdy si vyberie svoje. Personal ubehany, ale vzdy slusny. čítať celú recenziu
dan
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 22.07.2018 Prečítané 632-krát
43 %
Recepcia pekná, ale izby boli malé a špinavé. Starý nábytok aj postele vyležané. Klíma hučala. Najhoršie bolo, že WIFI len za poplatok! More bolo ďaleko, čo cestovka zabudla poznamenať. Unavení ste už prišli na pláž a potom ešte naspäť, katastrofa. Sem už nikdy. čítať celú recenziu
Bonifác
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2018 Prečítané 677-krát
33 %
Bola to ubytovňa pre veľmi "nenáročných" klientov. O okolie hotela sa nestarali, všetko bolo vysušené a plno plastu, bordelu. Mačky na každom kroku. Tento hotel nedoporučujem, len na vlastnú zodpovednosť! čítať celú recenziu
Ratafak Plachta
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 11.09.2017 Prečítané 1988-krát
63 %
Po prečítaní všetkých recenzií som mala zmiešané pocity, až nechuť tam ísť, ale už to bolo zaplatené. Po všetkých recenziách som bola psychicky pripravená na starú, najhoršiu búdu na svete. Celkovo hotel hodnotím kladne. Zodpovedal 3 hviezdičkám v Grécku. Hotel má výbornú polohu, do centra 25 minút peši. Centrum pekné, veľké, rušné, plno obchodov, kaviarní, reštaurácií. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 08.09.2017 Prečítané 713-krát
70 %
Po prečítaní recenzií som mala z tohto hotela strach, avšak dovolenku sme mali zaplatenú už dávno, takže neostávalo iné ako hotel Evi navštíviť. Ubytovanie nebolo nič moc, ale niečo podobné sme za tú cenu aj očakávali, strava bola za mňa úplne v poriadku, určite sme neboli hladní a dalo sa počas tých 11 dní vybrať, personál bol milý a usmievavý, zvlášť barmani. To, že je hotel asi 15 minút od pláže, nám v cestovnej kancelárii prízvukovali 3 krát, takže mi príde zvláštne sťažovať sa na to, čo je aj v oficiálnom popise hotela. Areál hotela je dosť neudržiavaný, ale nie je to niečo, čo by ubralo na kvalite našej dovolenke. Sťažnosti niektorých ľudí mi prišli naozaj príliš, keďže po zvážení ceny, ktorú sme za tento hotel zaplatili, sa naozaj nedá očakávať luxusné ubytovanie, drinky od rána do večera a morské plody na večere. čítať celú recenziu
Mario
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 15.08.2017 Prečítané 418-krát
0 %
ubytovanie aj v pivniciach s plesnami s svabmi, celkovo zastarale, bez TV, bez klimatovazeneho baru, klima na izbach vypadava a je hlucnejsia, okolie budov v arealy špinave bez zaujmu schatrale sportove vyzitie ziadne jedlo nejedle, z polotovarov nedovarene nedopecene a stale sa opakujuce , hlavne vobec nie Grecka ,vsade tulave macky aj pocas jedla recepcna neochotna spoločné toalety tiež hnus..no proste otras čítať celú recenziu
Mario
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 14.08.2017 Prečítané 294-krát
43 %
Cestovky majú staré fotky hotela, ktorý je zrejme silno na úpadku. Hlavný bazén má niekoľko desiatok stolov a 4 stoličky (včetne terasy jedálne), večer sa všetci neposadia, tak sedia aj na ležadlách a pod. Slnečníkov tu je cca 35 a ležadiel možno 50 (tam si ľahne tak prvé poschodie hlavnej budovy a dovi). Takže aj niekoľko slnečníkov tu je vlastne zbytočne. Toalety na recepcii sú stiesňujúce, bez utierok a s odtrhnutým mydlovým dávkovačom. Allin funguje v bare do 23:00, potom je malá 30 min. pauza na oddych, pokec a upratanie. Nasleduje otvorenie plateného baru do 02:00. Ešte najbližšia pláž cca 15 min. (600m) chôdze od hotela (ak Vás šupnú do ZOI studios, tak k tomu plus/mínus 7min). Tých 7 minút z izby do jedálne a nazad, čiže 800 m, absolvujete minimálne 2 x každý deň, ak nie 3 x a viac. No človek sa pred a po jedení aspoň pekne prejde v tom peknom slnečnom počasí. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 314-krát
37 %
Ubytovanie asi 500 m od reštaurácie. Strava otrasná, mäso za 12 dní sa dalo 2 x zjesť, inak tvrdé a nejedlé, každé tri dni sa opakoval výber z jedál, ovocie len k večeri, aj to len 1 výber rozkrajované na plátky, zelenina k raňajkám čerstvá 3 x za 12 dní, keď sme šli 20 min. po otvorení reštaurácie, stáli sme v rade asi 20-30 min. a potom ďalšie min. na volný stôl, úplne nezvládnuté, bazén špinavý, okolie takisto, aspoň ten, čo sme mali pri našom objekte. Výber baru v kvalite oproti hlavnému, úplne inej konzistencii nekvalitnej, vypadol bar na jedno celé popoludnie až do druhého dňa poobedia, ak ste chceli nealko pre deti, šliapte v horúčave 500 m dole a 500 m späť, jediné, čo bolo na úrovni, animácie pre deti, delegátka žiadny záujem na diskusiu ohľadne sťažností. čítať celú recenziu
Jaja
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 26.07.2017 Prečítané 348-krát
77 %
Hotel zodpovedá hodnoteniu 3*. Izby nie sú moderné, ale čisté. Recepcia nová, wifi za poplatok (aj to funguje len na recepcii). Jedlo dobré, ale v podstate stále to isté (po pár dňoch si už nie je čo vybrať). Raňajky najbohatšie, obedy a večere takmer identické. Z nápojov v rámci all inclusive si je z čoho vyberať. Pláž je asi 10 - 15 min chôdze, ale je krásna, čistá, piesočnatá. More čisté. Ležadlá na pláži - 10 eur za 2 ležadlá a slnečník. Krásne mestečko s obchodíkmi a tavernami. Ceny v meste i na pláži adekvátne našim. Hotel celkovo hodnotíme na trojku, čo teda zodpovedá faktu, že má oficiálne 3 hviezdičky i cene, za ktorú bola dovolenka kúpená. Sklamala nás akurát trochu cestovka, keďže delegátka prišla až na 2. deň, a teda 1. deň sme si museli všetko zisťovať a hľadať sami, a ani posledný deň sme ju už ani v hoteli ani na letisku nevideli. čítať celú recenziu
Viera
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 19.07.2017 Prečítané 465-krát
47 %
Popis hotela v katalógoch cestoviek nezodpovedá. Hotel pozostáva z viacerých budov, 1 bazéna s oddelenou časťou pre deti, 1 baru, 1 reštaurácie, 1 minimarketu. Internet (veľmi pomalý) a trezor sa priplácajú. Recepcia po rekonštrukcii. Zbytok hotela starší. Detské ihrisko, volejbalové ihrisko a bazén so šmykľavkami sú staré, zanedbané a nefunkčné. Ďaleko od pláže. čítať celú recenziu
aligator
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 10.10.2016 Prečítané 1834-krát
60 %
dobry den.par skusenosti z tohto hotela su dost biedne.zoberte si stuple do us ak sa chcete vyspat a ked pridete na izbu tak mate pocit ze ste sa vratili zo skoly na internat.izbu nam upratali az po staznosti.to sa da prezit clovek si povie nebudem narocny ani robit problemy.no co sa tyka stravy to je ten problem nestravitelny.ranajky este ako tak sice to iste ale prizmurite oko a idete dalej,ale uz ked aj obed na figu a vecera total zle mame pocit ze to co sa nedojedlo na obed tak z toho spravili veceru.zoberte si peniaze aby ste mohli kazdy den chodit na gyros a podobne fast food aby ste sa najedli.obsluha a personal uplne v pohode.nas nazor clovek ked ide na dovolenku nech dostane to co si zasluzi a zaplati a nie pozerat sa na fotky hotela a pod.ktore nie su s polovice pravdive,.tak vela stastia drzte sa čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia