Recenzie hotelov - Pefkos (16)

Najnovšie recenzie hotelov

Sunrise recenzie

Sunrise Hotel

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
35% Oľga668

29.08.2017

Nie sme nároční, sme obyčajná mladá rodina s dvoma malými deťmi. Nemám rada kritiku a nikdy som nič podobné nenapísala, ale toto jednoducho musím. Od januára sme mali uhradenú dovolenku a moc sme sa tešili. Naša prvá letecká. Ale to, čo sme zažili v tomto hoteli, bolo naozaj hrozné. Ľudia, neodporúčam!!! Hotel hrozný, tá izba na obrázku sa zrejme nenachádza v tomto hoteli. Boli sme na 7 dní a z toho prvé dva dni a dve noci sme neboli ubytovaní. Hotel bol plný, nemali nás kde dať. Išli sme cez CK FIFO. Zaplatené sme mali 2 izby, jednu pre nás a 1 pre deti. Dali nás po nočnom príchode do pivničnej izby, aby sme sa z letu natiahli. Bol tam smrad, potuchlina, mravce, nefunkčná klíma, hnilá kúpeľňa, jedna malá izba, kde sme všetci štyria mali spať na manželskej posteli. Ten smrad..... Ráno sme šli na recepciu pobalení, nakoľko sa pokazila v kúpeľni kanalizácia a smrdeli tam výkali, bublal odtok a voda sa vracala späť. Fuuuuj. Na recepcii nám opäť povedali, že izba pre nás žiaľ nie je. Tak sme sedeli na recepcii celý deň. Obrátili sme sa o pomoc na delegáta, ktorý nám pomohol tak, že o 23:15 sa záhadne našla voľná izba, ale zase len na jednu noc a ráno opäť sme sa mali vysťahovať na recepciu. Noc znovu na manželskej posteli, 4 osoby. Už druhá a po dni strávenom na recepcii :-(. Ráno sme sa mali vysťahovať, ani táto izba nebola podľa katalógu, starý nábytok, rozhegané postele. Opäť sme strávili deň na recepcii, deti uplakané, my bezradní. Dostali sme tretiu izbu znovu večer a po dvoch dňoch sme dostali izbu, akú sme si objednali. Samozrejme, zase starý nábytok, ale dve izby a klíma. Čo sa týka stravy, to sme ani nemali silu popri tomto riešiť, ale hrozné. Nielen že nebolo z čoho vyberať, jedlá boli aj neochutené. Žiadne ryby, morské plody, nič. Len cestoviny, zemiaky, ryža.... nonstop dokola a denne len jeden druh polievky a len na obed. Napísali sme sťažnosť do FIFA aj za pomoci nášho delegáta, ale FIFO nám vrátil neuveriteľné 3% zo zaplatenej sumy. Je to smutné, kruté. Zo 7 dní sme boli ubytovaní necelých 5 dní, o službách a neochote ani nevravím. Všetko sme podrobne popísali, delegát sa pod to podpísal a FIFO nám vrátili 3%. Je to hanba a vizitka cestovnej kancelárie. Keby nás boli adekvátne odškodnili, človek by sa na to všetko inak pozeral. A apropo: celý zájazd sa sťažoval na izby, že starý nábytok, v niektorých izbách potuchlina a to mal byť hotel po rekonštrukcii.

prečítať si celú recenziu
Sunrise recenzie

Sunrise Hotel

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
55% Cervicekschwechat

29.08.2017

Mix turistov z cekej EU.

prečítať si celú recenziu
Pefkos Garden recenzie

White Olive Premium Lindos

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
45% Natália

02.08.2017

NIKDY viac by som do tohto hotela nešla. Zájazd nás stál skutočne hodne peňazí,1600 €, a absolútne sa to neoplatilo. Bola to čistá hrôza a katastrofa. Ani sa mi nechce vyjadrovať, čo by som povedala k tomuto hotelu a strave. RECENZIE žiaľbohu sú pravdivé, všetko,čo je tu napísané, ja som tomu neverila,a šla som tam dokonca až na 10 dní( pričom bol zájazd kupovaný na 12 dní,),čo však nebola pravda, 12 deň bol akože príchod lietadla o 0 :30 ráno, takže nás poriadne oklamali. Plus prvý deň sme prišli do destinácie o 19 večer, čiže z 12 dní, bolo iba 10.:(:( Lokalita Pefkos je nádherná, rhodos tiež,tam sa určite vrátim,ale tento otrasný hotel už nikdy. Jazdím do Grécka 9 ty rok. Aj do 4-5 aj 3 hviezdičkových hotelov. Vyskúšala som ich minimálne 9krát. Ešte žiadny nebol takýto hrozný, ako tento. Bojím sa o svoje zdravie bez nadsázky. Nie som typ človeka,čo hľadá chrobáky aj tam kde nie sú, chcela som si dovolenku užiť,so veľmi nenáročný klient, neočakávala som od 3 hviezd nič prevratné, len priemerné,ale ani to nebolo. tento hotel nie je ani na dve hviezdy, neviem,ako CK môžu dávať tri. Asi ta nikdy neboli na infoceste.... HUMUS !!!!! dajte si pozor na svoje zdravie a ak tam predsa budete cestovat- zoberte si svoje uteráky,plachtu, pohár, taniere aj príbor.....lebo hygiena nula bodov. (s tým som sa ešte nikdy nikde nestretla,len tu)--- Keď už som pri uterákoch a plachtách, preto to radím, kto tam pôjdete, aby ste si vzali svoje,lebo stalo sa nám žiaľ to, že upratovačka ked vymienala bielizeň tak nechala čistú bielizeň na zemi pred izbou na otrasne špinavej podlahe, (kde predtým boli výkaly po mačkách, vtákoch,ktorých bolo v hoteli dostatok), uteráky detto. Dokonca sa nám trikrát stalo, že sme dostali uterák, ktorý bol špinavý od výkalov po mačkách a vtákoch !!!!!!!!!!!! NEHORAZNE a upratovačka nám povedala, kedže sme sa sťažovali,že máme špinavé uteráky, že " dnes nie je deň na vymienanie uterákov,ale až o dva dni"..takže sme boli bez uteráka, ešte že sme mali svoj vlastný z domu... tento hotel je jeden horor.. Taká špina že.... tento hotel výrazne nedoporučujem,ale lokalitu áno. Musíte si dobre rozmyslieť, kam vrazíte svoje našetrené úspory...

prečítať si celú recenziu
Sunrise recenzie

Sunrise Hotel

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
56% Dušan

20.07.2017

Hotel aj okolie je pekné, ako aj pláž. Voda bola prvé 4 dni úplne čistá. Pozor na ostré kamene vo vode /veľa zranení/. V druhom rade ležadiel, dýchate nie morský vzduch, ale cigaretový dym z prvého radu. Izba nemala okno, terasové dvere otvárať len vo vašej prítomnosti. Vzorka šampónu len na prvý deň, potom treba kúpiť v supermarkete. Strava jednoduchá, malý výber. Presladené nápoje. Melóny super - dostatok. Pozor! Mladý barman ponúka alkohol aj deťom! Športové vyžitie takmer žiadne. Hotel je skrátka vhodný pre ľudí typu ležadlo - voda, ležadlo - voda,... Pri bazéne ležadlá zdarma, rezervácia skoro ráno. Ležadlá pri pláži 8 eur / deň.

prečítať si celú recenziu
Sunrise recenzie

Sunrise Hotel

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
36% Laura

16.07.2017

Hotel sa nachadza v tichom a kludnom prostredi, skor pre rodiny s detmi, no treba ratat s tym, ze napr. vecer netecie tepla voda, co bol hlavne pre nas problem. Strava tiez nic moc na to, ze hotel ma za nazvom 4 hviezdicky - slaby vyber celkovo, chybali ryby a cerstve ovocie (vzdy max. dva druhy - teply melon + broskyne/jablka). Co sa tyka "snackov" - dva druhy suchych kolacov - kazdy den tie iste a suche "semdvice" - cudne kusky toastu prekrojene na polovicu plnene iba sunkou a syrom (bez masla alebo akejkolvek natierky) zabalene v celofane. Jedinym plusom bola zmrzka, ktora bola k dispozicii cely den. Izby v ramci moznosti ok - ciste, my sme mali stastie na vasciu izbu s priestrannym balkonom a vyhladom na more (no niektori ho nemali), no na izbach wifi necakajte. Okolie hotela je krasne, udrziavane, voda super, deti sa tu tiez nudit nebudu vdaka programu a super animatorom, no ochota personalu je tiez na bode mrazu. My sme zo zaciatku neboli spokojni, no ako sa vravi, clovek si zvykne aj na sibenicu - to vsak ale vzhladom k cene nie je celkom v poriadku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pefkos Garden recenzie

White Olive Premium Lindos

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
53% Pavlína

22.09.2016

Hotel, ako taký nie je až tak zlý, ale služby sú hrozné. Najhoršia je strava. Raňajky stále to isté dookola, obedy nakladá na taniere majiteľka a môžete si prísť po jedlo len raz, lebo druhýkrát vám už nedá a večere, čo zvýši z obeda primiešané v nejakom šaláte. No proste hrozné, niekedy sme jedli len zemiaky so zeleninou. Zabudnite na normálne mäso, ryby a tiež na nejaké grilovanie a Grécky večer, čo píše cestovka. Upratovačke treba nechať nejaké drobné, a potom aj lepšie upratuje, ale to je bežné všade. Pri príchode do hotela nás na jednu noc dali do iného hotela, lebo náš bol vraj plný, ale to robili všetkým dovolenkárom, čo prichádzali. Už sme si z toho robili srandu, že recepčný mal naučené frázy, ktorými posielal ľudí do iného "very nice" hotela. Pláž je ok, piesočná, len treba ísť trochu do kopca. Mestečko príjemné a blízko, takže večer sa dá ísť poprechádzať. Treba sa ísť večer pozrieť aj do susedného Lindosu, ten je rušnejší a večer je krásny.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pefkos Garden recenzie

White Olive Premium Lindos

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
16% Andrea

19.09.2016

Neprijemna majitelka, ubytovanie na prvu noc v inom hoteli je viac ako bezne, strava nechutna (zvysky vecere, na druhy den ako obed, ci max v salate), spinave uteraky, jedine pozitivum je plaz, ktora je mimo sezonu prijemna/poplatok za plazovy set 2os/10€.

prečítať si celú recenziu
Hotel Pefkos Garden recenzie

White Olive Premium Lindos

Grécko - Rhodos - Pefkos

+
26% Veronika

06.08.2016

Izba: velmi mala kedze do trojpostelovej nam dali este jednu rozkladaciu pre druhu dceru, smrdela potuchlinou, kupelka velkosti ako WC niekde v krcme, vnutri bolo WC, umyvadlo a sprchovy kut asi 40cm x 40cm, vsade vodny kamen, do sprchoveho kuta sa dostane v pohode iba podvyziveny clovek, normalny chlap ma problem a pri sprchovani sa neda predklonit a poriadne umyt kedze je to take male. Uteraky sa nevymenili za cely tyzden. A novinka pre normalneho europana - zachodovy papier sa tam nesmie dat do wc ale do kosa lebo sa im upchavaju rury. Klima na izbe za 7€ na den aj ked mate all in. Skoro kazdy vecer bola na izbe voda uplne odstavena. V restauracii a bare nemali flaskovu vodu cize na izbu sa musela kupovat. Restauracia - stres kvoli osiam. Jedlo - co sa nedojedlo jeden den, bolo na druhy den pokrajane do majonezoveho salatu. Uboho malo personalu, nevedeli kde im hlava stoji a preto si clovek musel sam zhanat pribor alebo cakat dlhsie kym sa niekto uvolni od niecoho ineho. Bohuzial ked na vecer vodu vypli na izbach, bola vypnuta aj v restaucii a nebolo co pit (iba vino a pivo co nie je vyhra pre deti). Bazen vonku v areali bol asi to jedine pozitivum vedla baru, len baru by som vytkla jedinu vec a to ze dlho sa cakalo na zmrzlinu kym ju donesu niekde z cukrarne alebo z kade to vozili. Transfer - autobus klimatizovany nieco vyse hodiny. Hotel nie je priamo v centre ale je dobre situovany, od mora asi 200m. Animacia v hoteli ziadna, pre deti jedine maly bazenik (ten okruhly asi po kolena) a vzadu male ihrisko ktore uz potrebovalo rekonstrukciu tak ako hotel. Vylety sa dali robit ale vysli pomaly drahsie nez cely pobyt pre jedneho cloveka. Cize sme si zobrali autobus ktory premaval a boli na vlastnu past pozriet Lindos a Rhodos. Ak mozem poradit, na Rhodose si neberte all inklusive ale chodte sa najest do restauracie niekde von, je ich tam neurekom a tam sa najete naozaj dobre, kazdy si vybere co ma po chuti a bez stresu.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Pefkos

White Olive Premium Lindos recenzie 54%

White Olive Premium Lindos

Grécko - Rhodos - Pefkos

+

Kvalita izieb49%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb3%

Personál67%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie
Sunrise Hotel recenzie 45%

Sunrise Hotel

Grécko - Rhodos - Pefkos

+

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál45%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Ilyssion recenzie 41%

Hotel Ilyssion

Grécko - Rhodos - Pefkos

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál20%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie