Recenzie hotelov - Lardos (56)

Najnovšie recenzie hotelov

Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

90% Peter H.

10.07.2019

Začnem dopravou, leteli sme z Košíc lietadlom Boeing 737, letel načas. V lietadle nás ponúkli bagetou (majonézovou), keksíkom a podávali nápoje. Let trval niečo cez 2 hodiny. Batožina bola po vyzdvihnutí mierne obúchaná, na povrchu napichané piliny. Neviem, na ktorom letisku sa to stalo či Košickom, alebo na Rodose. Celkovo letisko na Rodose pôsobí dosť zaostalé. Odporúčam batožinu obaliť fóliou. Po pristátí transfer do hotela, hotel je na opačnej strane ostrova, trval asi hodinu. Po príchode do hotela nás hneď ubytovali, prišli sme približne o 14-tej. Na recepcii sa ešte platí poplatok 3 EURa na deň na izbu. Platí to pre všetky hotely 4* a viac. Hotelový komplex je veľký, my sme boli ubytovaný v rodinnej izbe domu č.7, bohužiaľ, sme mali balkón orientovaný rovno na strojovňu bazénov, kde nonstop niečo hučalo. Pri zavretých dverách to nebolo počuť. Izba v poriadku, čistá, upratovali denne, uteráky menia podľa potreby. Stravovanie, je tu viac reštaurácii, my sme chodili do vonkajšej, tú sme mali hneď vedľa izby. Jedlo bolo každý deň iné. Vonku sa grilovalo každý deň. Zmrzlina, pizza a gyros bol k dispozícii takmer celý deň. Boli sme s dvoma deťmi ( 4 a 6 rokov), väčšinu času sme trávili pri bazénoch. Tu sú počas dňa prítomní plavčíci, milí, prihovárali sa ako celý personál. Povedal by som, že taký personál som ešte na dovolenke nezažil. O pláž sa starali, bohužiaľ, je kamienková, ťažko sa po nej chodí, deťom sa nepáčila. Ležadlá a slnečníky boli zdarma. Celkovo, areál hotela je pekný, udržiavaný. Večerný program bol super, jeden deň bol aj ohňostroj. Hudba ale hrá dosť hlasno, počuli sme ju až do izby. Treba si ale uvedomiť, že v týchto teplých oblastiach sú bežné chrobáky, mravce aj šváby, jedného sme našli na balkóne. Domov sme ale nič nepriniesli. Odporúčam skontrolovať batožinu. Hneď vedľa hotela je detské ihrisko s nafukovacími hradmi, buginami a ďalšími atrakciami, nepatrí to priamo pod hotel, treba za to zaplatiť. Boli sme ešte na výlete loďou so skleneným dnom, tá kotví hneď na pláži. Celkovo som bol spokojný. Na dovolenke sme boli v júni 2019.

prečítať si celú recenziu
Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

93% Lenka

09.10.2018

Hotel vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Všetko je prispôsobené hlavne deťom, ale aj teenegerom rôznej vekovej kategórie. Hotel, ako aj jeho areál, je dosť veľký. Vhodné na prechádzky, ak nechcete opustiť rezort. Dominantou sú jeho záhrady, o ktoré sa stará hotelový záhradník, čo je vidieť. Bohatý výber animačných programov pre deti, ale aj dospelých. Animátori sa venovali deťom a kto sa chcel zapojiť do rôznych športov pre dospelých, tak mal možnosť. Areál tvoria tri veľké bazény. Zvlášť odčlenený bol bazén pre najmenšie deti s malými šmykľavkami, čo určite ocenili rodičia s menšími deťmi. Strava bola bohatá a určite si každý mohol vybrať, i keď ľudia sú rôzni a každý má iné nároky na stravu. Ja za seba, ale aj za rodinu môžem povedať, že bolo z čoho si vyberať, strava bola chutná. Personál bol veľmi milý a ochotný. Určite by som tento hotel odporúčala.

prečítať si celú recenziu
Olive Garden recenzie

Olive Garden

Grécko - Rhodos - Lardos

70% Natalia

21.06.2018

Hotel sa nachadza skryty v olivovych hajoch, kde najblizsie najdete malu dedinku Lardos, kde je mozne sa dostat len busom resp. po krajnici cesty peso. Transfer je urcite minimalne cca 2 hodiny, nakolko vela hotelov je pred nim. Hotel je vhodny pre rodiny s detmi a dochodcov. Pre pary sa mi nezda uplne na vyzitie, jedine ak chcete naozaj len oddychovat. V hoteli je velky aquapark, ktory nas celkom milo prakvapil a naozaj sa zabavi aj dospelych. Animacie sa snazili robit stale, super pristup k detom. Boli sme ubytovani az o 14, ale naozaj nam to vykompenzovali peknou izbou s vyhladom na bazen a horu.

prečítať si celú recenziu
Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

43% Dodo

21.10.2017

Stručne: Ak si chcete užiť to, za čo ste si aj zaplatili nemalo peňazí, domáhajte sa svojich práv aj za cenu, že budete žiadať o vrátenie zaplatenej čiastky za ubytovanie a stravovanie a presuňte sa do iného hotela. Žiaľ, toľkokrát ospevovaný Lindos Princess, ktorý sme si vyberali podľa recenzií, u nás prepadol na celej čiare! Až sme nadobudli dojem, že tie pozitívne hodnotenia na tento rezort píšu všetci, len nie tí, čo prežijú pobyt plný sklamania a hrôzy ako my. A neboli sme jediní! Bol to náš siedmy pobyt na Rodose, ktorý je našou srdcovou destináciou, ale toto bol najhoršie, čo sme za posledných 10 rokov vôbec na dovolenkách prežili. A ešte niečo: Nevedno prečo predáva CK tento rezort ako 5*, no v skutočnosti všade pred hotelom a v ňom je označenie iba 4 hviezd!

prečítať si celú recenziu
Belmare recenzie

Belmare

Grécko - Rhodos - Lardos

83% Nika

06.10.2017

Dovolenku sme vyberali na poslednú chvíľu, takže sme nevedeli do čoho ideme, podľa obrázkov a niektorých recenzií to bolo také všelijaké. Nie všetkému treba veriť. Aj keď tento hotel mal určité chyby /napr. fľaky z kanvice na stene/, ale to ešte neznamená, že bol hrozný. Transfer z letiska trval asi 90 minút. Ubytovali nás asi za 3 hodiny, dosť času na to si pozrieť okolie a v tom bol problém, keďže toto letovisko je hornaté a z balkóna vidíte na kopec. Vlastne celý Rhodos sú takmer samé kopce, všade suchá tráva, špina, neporiadok, ale okolie hotela bolo udržiavané. Jeden bazén a malý bazénik pre deti a bar pri bazéne. Pár obchodíkov pre turistov stihnete na pol hodiny a potom nič. Jeden bar oproti /neodporúčam/. Kto má rád večernú zábavu, má smolu. Počnúc polnocou, všade ostane ticho. Treba zájsť do Lardosu, Lindosu, Pefkos buď pešo, alebo autobusom /zástavka pred hotelom/. Na diskotéku treba zájsť do Faliraki alebo hlavného mesta. Preto je tento hotel vhodný aj pre deti, chýba tam však detské ihrisko a aj animačné programy. Ale kto chce mať dobrú dovolenku, tak si program urobí sám.

prečítať si celú recenziu
Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

100% Petra

01.10.2017

Fantastickyyyyy, nemam co vytknut!!! Sluzbami sa sice neda porovnat s Tureckom, ale to asi ziadna krajina! Po pravde som sa obavala, ci budem spokojna, nebudem sklamana a nevedela som, co mam ocakavat, aj ked recenzie na hotel boli viac ako vynikajuce. Moje predstavy a ocakavania boli nastastie len zbytocne obavy! Hotel a aj zamestnanci boli uzasniii. Vsade bolo vsetkeho dostatok az vela. Pokial si naozaj clovek uvedomi, ze to, co je v Turecku navyse, tak je to v podstate zbytocne. Su to len malickosti, ale v podstate nepotrebne. Jedlo bolo super, lezadla sme chodili pri bazenoch obsadzovat medzi 6 - 7 hod. Postacujuce tobogany, ciste bazeny. naozaj vsetko super. More ciste, ale kamene, no nic strasne to nebolo. Upratane kazdy den. Trezor a wifi zadarmo. Bar doplnany kazdy druhy den. Uteraky na plaz sa dali menit tusim kazdy 3. den, ale nie som si ista. Areal krasny. Nakoniec to najlepsie - miniklub a animatorsky tim bol neskutocnyyyyy. Hotel naozaj odporucam.

prečítať si celú recenziu
Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

93% Mary

11.09.2017

Hotel je tvorený veľkým komplexom z hlavnej budovy a samostatných domčekov. Nachádza sa na veľkom pozemku s krásnou záhradou s palmami a inými rastlinami. Celkovo je prostredie krásne upravené. Hotel je asi 60 min. jazdy autobusom od letiska. V blízkosti hotela síce nie je moc kde chodiť na prechádzky, ale to vám vynahradí prechádzka hotelovou záhradou. Naozaj je veľká.

prečítať si celú recenziu
Hotel El Vita recenzie

Hotel El Vita

Grécko - Rhodos - Lardos

50% Eva

08.09.2017

Do hotela El Vita na Rodose už nikdy viac!!. Hotel vôbec neodpovedá 3+* ako uvádzala cestovná kancelária, skôr na 2*.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Lardos

Lindos Princess Beach Hotel recenzie 89%

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

Kvalita izieb94%

Intenzita hluku v izbe26%

Čistota izieb27%

Personál93%

Pomer ceny a služieb26%

zobraziť recenzie
Belmare recenzie 83%

Belmare

Grécko - Rhodos - Lardos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ellia Hotel recenzie 83%

Ellia Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Costa Lindia Beach Resort recenzie 60%

Costa Lindia Beach Resort

Grécko - Rhodos - Lardos

+

Kvalita izieb62%

Intenzita hluku v izbe72%

Čistota izieb65%

Personál67%

Pomer ceny a služieb47%

zobraziť recenzie
Hotel El Vita recenzie 50%

Hotel El Vita

Grécko - Rhodos - Lardos

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Costa Lindia Beach Resort recenzie 46%

Costa Lindia Beach Resort

Grécko - Rhodos - Lardos

+

Kvalita izieb48%

Intenzita hluku v izbe51%

Čistota izieb60%

Personál37%

Pomer ceny a služieb34%

zobraziť recenzie
Olive Garden recenzie 42%

Olive Garden

Grécko - Rhodos - Lardos

Kvalita izieb68%

Intenzita hluku v izbe76%

Čistota izieb36%

Personál44%

Pomer ceny a služieb16%

zobraziť recenzie
Alia Mare Resort recenzie 35%

Alia Mare Resort

Grécko - Rhodos - Lardos

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie