88%
Hodnotenie

Lindos Princess Beach Hotel recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Rhodos
  • Lardos
15 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 94 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 88 %
Izby 88 %
Strava 88 %
Personál 92 %
88%
Celkové hodnotenie
600 recenzií
Peter H.
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 10.07.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Začnem dopravou, leteli sme z Košíc lietadlom Boeing 737, letel načas. V lietadle nás ponúkli bagetou (majonézovou), keksíkom a podávali nápoje. Let trval niečo cez 2 hodiny. Batožina bola po vyzdvihnutí mierne obúchaná, na povrchu napichané piliny. Neviem, na ktorom letisku sa to stalo či Košickom, alebo na Rodose. Celkovo letisko na Rodose pôsobí dosť zaostalé. Odporúčam batožinu obaliť fóliou. Po pristátí transfer do hotela, hotel je na opačnej strane ostrova, trval asi hodinu. Po príchode do hotela nás hneď ubytovali, prišli sme približne o 14-tej. Na recepcii sa ešte platí poplatok 3 EURa na deň na izbu. Platí to pre všetky hotely 4* a viac. Hotelový komplex je veľký, my sme boli ubytovaný v rodinnej izbe domu č.7, bohužiaľ, sme mali balkón orientovaný rovno na strojovňu bazénov, kde nonstop niečo hučalo. Pri zavretých dverách to nebolo počuť. Izba v poriadku, čistá, upratovali denne, uteráky menia podľa potreby. Stravovanie, je tu viac reštaurácii, my sme chodili do vonkajšej, tú sme mali hneď vedľa izby. Jedlo bolo každý deň iné. Vonku sa grilovalo každý deň. Zmrzlina, pizza a gyros bol k dispozícii takmer celý deň. Boli sme s dvoma deťmi ( 4 a 6 rokov), väčšinu času sme trávili pri bazénoch. Tu sú počas dňa prítomní plavčíci, milí, prihovárali sa ako celý personál. Povedal by som, že taký personál som ešte na dovolenke nezažil. O pláž sa starali, bohužiaľ, je kamienková, ťažko sa po nej chodí, deťom sa nepáčila. Ležadlá a slnečníky boli zdarma. Celkovo, areál hotela je pekný, udržiavaný. Večerný program bol super, jeden deň bol aj ohňostroj. Hudba ale hrá dosť hlasno, počuli sme ju až do izby. Treba si ale uvedomiť, že v týchto teplých oblastiach sú bežné chrobáky, mravce aj šváby, jedného sme našli na balkóne. Domov sme ale nič nepriniesli. Odporúčam skontrolovať batožinu. Hneď vedľa hotela je detské ihrisko s nafukovacími hradmi, buginami a ďalšími atrakciami, nepatrí to priamo pod hotel, treba za to zaplatiť. Boli sme ešte na výlete loďou so skleneným dnom, tá kotví hneď na pláži. Celkovo som bol spokojný. Na dovolenke sme boli v júni 2019. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 1656-krát
93 %
Hotel vhodný najmä pre rodiny s deťmi. Všetko je prispôsobené hlavne deťom, ale aj teenegerom rôznej vekovej kategórie. Hotel, ako aj jeho areál, je dosť veľký. Vhodné na prechádzky, ak nechcete opustiť rezort. Dominantou sú jeho záhrady, o ktoré sa stará hotelový záhradník, čo je vidieť. Bohatý výber animačných programov pre deti, ale aj dospelých. Animátori sa venovali deťom a kto sa chcel zapojiť do rôznych športov pre dospelých, tak mal možnosť. Areál tvoria tri veľké bazény. Zvlášť odčlenený bol bazén pre najmenšie deti s malými šmykľavkami, čo určite ocenili rodičia s menšími deťmi. Strava bola bohatá a určite si každý mohol vybrať, i keď ľudia sú rôzni a každý má iné nároky na stravu. Ja za seba, ale aj za rodinu môžem povedať, že bolo z čoho si vyberať, strava bola chutná. Personál bol veľmi milý a ochotný. Určite by som tento hotel odporúčala. čítať celú recenziu
Dodo
Termín pobytu: Oct 2017 Recenzia pridaná 21.10.2017 Prečítané 4224-krát
43 %
Stručne: Ak si chcete užiť to, za čo ste si aj zaplatili nemalo peňazí, domáhajte sa svojich práv aj za cenu, že budete žiadať o vrátenie zaplatenej čiastky za ubytovanie a stravovanie a presuňte sa do iného hotela. Žiaľ, toľkokrát ospevovaný Lindos Princess, ktorý sme si vyberali podľa recenzií, u nás prepadol na celej čiare! Až sme nadobudli dojem, že tie pozitívne hodnotenia na tento rezort píšu všetci, len nie tí, čo prežijú pobyt plný sklamania a hrôzy ako my. A neboli sme jediní! Bol to náš siedmy pobyt na Rodose, ktorý je našou srdcovou destináciou, ale toto bol najhoršie, čo sme za posledných 10 rokov vôbec na dovolenkách prežili. A ešte niečo: Nevedno prečo predáva CK tento rezort ako 5*, no v skutočnosti všade pred hotelom a v ňom je označenie iba 4 hviezd! čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.10.2017 Prečítané 1960-krát
100 %
Fantastickyyyyy, nemam co vytknut!!! Sluzbami sa sice neda porovnat s Tureckom, ale to asi ziadna krajina! Po pravde som sa obavala, ci budem spokojna, nebudem sklamana a nevedela som, co mam ocakavat, aj ked recenzie na hotel boli viac ako vynikajuce. Moje predstavy a ocakavania boli nastastie len zbytocne obavy! Hotel a aj zamestnanci boli uzasniii. Vsade bolo vsetkeho dostatok az vela. Pokial si naozaj clovek uvedomi, ze to, co je v Turecku navyse, tak je to v podstate zbytocne. Su to len malickosti, ale v podstate nepotrebne. Jedlo bolo super, lezadla sme chodili pri bazenoch obsadzovat medzi 6 - 7 hod. Postacujuce tobogany, ciste bazeny. naozaj vsetko super. More ciste, ale kamene, no nic strasne to nebolo. Upratane kazdy den. Trezor a wifi zadarmo. Bar doplnany kazdy druhy den. Uteraky na plaz sa dali menit tusim kazdy 3. den, ale nie som si ista. Areal krasny. Nakoniec to najlepsie - miniklub a animatorsky tim bol neskutocnyyyyy. Hotel naozaj odporucam. čítať celú recenziu
Mary
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 11.09.2017 Prečítané 1749-krát
93 %
Hotel je tvorený veľkým komplexom z hlavnej budovy a samostatných domčekov. Nachádza sa na veľkom pozemku s krásnou záhradou s palmami a inými rastlinami. Celkovo je prostredie krásne upravené. Hotel je asi 60 min. jazdy autobusom od letiska. V blízkosti hotela síce nie je moc kde chodiť na prechádzky, ale to vám vynahradí prechádzka hotelovou záhradou. Naozaj je veľká. čítať celú recenziu
Alžbeta
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 22.08.2017 Prečítané 454-krát
100 %
Príjemný hotel, príjemný personál, všetci sa usmievali a snažili sa nám splniť všetky naše želania. Zaujala ma absolútna čistota nielen v hoteli, ale aj v prekrásnej záhrade okolo hotela. Izbu sme mali v hlavnej budove v tichom prostredí. Amfiteáter bol v samostatnej budove, preto prípadný hluk z programov sme nepočuli. čítať celú recenziu
renca
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 11.08.2017 Prečítané 548-krát
100 %
Hotel vhodny pre rodiny s detmi. Jedla uzasne, izby velke, kazdy den upratane, najlepsie animacne programy, teple more, oplati sa prejst si ostrov, hlavne mestecko Lindos, udolie motylov, bola to nasa najlepsia dovolenka, na ktoru urcite nezabudneme. :) čítať celú recenziu
Mariana K
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 17.10.2016 Prečítané 1799-krát
90 %
Krásny hotelový areál, veľký hotel s výbornými službami a skvelou stravou, ale kto hľadá ticho a kľud nie je to to pravé. Veľa športového vyžitia, tance, sauna, fitnes v cene all inclussive. Po celý deň kopa dobrého jedla a pitia, zmrzlina, personál milý, ochotný. Všetko na jednotku. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 12.08.2016 Prečítané 1085-krát
83 %
Rezort je rozľahlý, krásne udržiavaná záhrada obklopuje bazény. Ubytovanie je možné v hlavnej budove alebo vo vilkách. My sme boli ubytovaní v hlavnej budove. Izba zodpovedala ponuke CK, denne upratana, zabezpečená výmena uterákov, osušiek, dopĺňanie mini baru. Strava pestrá v dostatočnom množstve, buď v hlavnej reštaurácii alebo v plážovej, keď sa nám nechcelo na obed prezliekať z plaviek. Rezort je veľmi vhodný pre deti, majú tam detské ihrisko, lunapark, veľa programov pre deti, minigolf, animátori pracovali celý deň. Pláž je kamenistá, more čisté, teplota vody príjemne osviežujúca. Na pláži dostatok ležadiel, pri bazéne o 9 hod všetky obsadené. Personál bol ústretový, príjemný, väčšinou usmiaty, v plážovej reštaurácii pracovali aj slovenské študentky. čítať celú recenziu
Soňa H.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 367-krát
95 %
Úžasná dovolenka, boli sme nadšení! čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 22.07.2016 Prečítané 885-krát
90 %
Hotel sa nachádza pri malej dedinke Lardos, medzi ďalšími strediskami Pefkos a Kiotari...asi 7 km od najkrajšieho mesta na ostrove Lindos....kam sa dá pohodlne dostať autobusom alebo taxíkom...je zasadený do nádhernej rozľahlej záhrady, ktorá je denne starostlivo udržiavaná a areál hotela je čistý a krásny...Hotel tvorí dvojposchodová hlavná budova a dvojpodlažné vilky rozmiestnené po celom areáli hotela...sú tu tri bazény, hlavný, ďalší s detskými šmykľavkami, jeden menší v ňom s vírivkou, a tretí so šmykľavkami aj pre dospelých...všetky tri so sladkou vodou obrovské a čistučké od plytkej po hlbokú vodu...všade sú palmy ibišteky a rôzna krásna zeleň..hotel je elegantný a zodpovedá oficiálnej kategórii 4 hviezdičky, povedala by som, že až 5 hviezdičiek... čítať celú recenziu
Renata
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 976-krát
88 %
Hotel je maximalne vhodny pre rodiny s detmi. Transfer z letiska trval nieco okolo hodiny, takze pohoda, aj ked sme prisli o polnoci. Hned sme boli ubytovani, vsetko mali vypisane a pripravene, takze sme len dostali karty od izby a isli sme na izbu, ziadne vycakavanie. V izbe klima, chladnicka s napojmi v cene (3dcl flase mineralky, kola, fanta, pivo - doplnane priebezne cez pobyt), pohare na stopke, stolik so s stolickami, fakt velka izba, telka, velky balkon so stolikom a stolickami - ziadna umelina, osusky, uteraky menene kazdy den. Upratovanie kazdy den na striedacku - jeden den okolo 10 hod a druhy den okolo 14, vynesene smeti, prezlecene navliecky. Osusky na plaz obrovske, narok na vymenu 2x za pobyt. Je to velky hotelovy komplex, udrziavany, zavlazovane travniky, kvety, cistene chodnicky. Bazeny poprepajane tak, ze z malej vody sa postupne prechadza do vacsej, pre deti vo vode smykacky, toboganiky - 2, trysky, vsade lezadla so slnecnikmi okolo bazenov, vsetko volne dostupne, na plazi tiez, taktiez sprchy na plazi. Plaz je kamienkova, takze voda je priehladna, cista, ziadne vlny, vodne atrakcie (skutre, banany, paraglaidinng,... - my sme nevyskusali, vystacili sme s kyblikom a lopatkami:). Detske ihrisko je so smyklavkami, preliezkami, hojdackami, "penovy" povrch, deti sa mali sa kde nahanat, v amfiku kazdy vecer program, pre deti v inom mieste minidisco. Vsadepritomne "bufety" a bary s napojmi a jedlom do aleluja od rana do noci. Jedalen v hlavnej budove klimatizovana, vyber veliky, niektore jedla pripravovali priamo v jedalni, jedine minus, ze ked sme isli neskor do jedalne, tak byvala uz preplnena, ale snazili sme sa chodit skor a na obed sme dokonca zostavali v plazovom bare (v plavkach), kde bol vyber podobny. Taktiez bola moznost mat veceru v plazovom bare na barbecue. V hoteli je jeden market, maju tam velky sortiment. Mestecko Lindos je cca 7km odtial za 1, 50E autobusom, na recepcii nam dali papierik s prichodmi a odchodmi, je tam krasna akropola, vyborny zazitok vystupu na somarikoch. Do mesta Rhodos bol poriadany organizovany zajazd za 30E. Bus zastavka je priamo pri hoteli. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 12.09.2015 Prečítané 706-krát
97 %
Hotel predčil naše predstavy - veľký, čistý, priestranný. Osobne sa nám najviac páčilo skĺbenie moderných architektonických prvkov s prvkami starej gréckej architektúry. Hotel je veľmi udržiavaný, zabezpečené súkromie, veľmi ochotný personál, ktorý sa snaží vo všetko vyjsť v ústrety. čítať celú recenziu
Jana Hlinková
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 23.09.2014 Prečítané 3058-krát
83 %
Bola som na viacerých dovolenkových pobytoch, ale veľmi milo ma prekvapil hotel Lindos Princess, nielen svojím vybavením, ale aj prístupom personálu k hosťom. Zatiaľ som sa s podobnou ochotou a starostlivosťou nikde nestretla. Dovolenku v tomto hoteli som trávila v čase od 02. 09. 2014 do 12. 09. 2014. Príchod na letisko - príjemná delegátka, ubytovanie v hoteli do 2 hod. po príchode, možnosť čerpania stravy ihneď po príchode, personál ochotný pomôcť. Perfektne udržiavaný areál hotela, množstvo voľnočasových aktivít nielen pre deti, ale aj pre dospelých, možnosť výberu fakultatívnych výletov, perfektná pláž, čisté more, dobrá strava, čistota izieb a ostatných priestorov, no proste hotel vhodný pre kvalitný oddych. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 2160-krát
87 %
Skvelá dovolenka od príletu na ostrov, až po odjazd :-). Počas cesty autobusom do hotela sme mali možnosť vidieť aj iné hotely a musím povedať, že Lindos Princess patrí medzi najkrajšie na Rodose. Dovolenka bola super, dobre sme si oddýchli. Služby cestovnej kancelárie nás milo prekvapili. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 2345-krát
93 %
Celkovo, ako vravím, raj na zemi, ale v podstate je to o tom, ako sa človek nastaví. Boli sme v tomto hoteli už druhý rok a stále tvrdím, úžasný hotel so službami, obsluha a všetko. Večerné animácie sú výborné, aj s predprogramom pre deti, minidisco a minisúťaž. Celý deň máte niečo k nakusnutiu, deti sa vyšantia, paraaaada. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 3646-krát
43 %
Veľký rozsiahly hotel, priamo na štrkovej (nie pieskovo-kamenistej pláži, ako uvádza CK). 3 veľké bazény. Určite nie je určený pre náročných klientov. Transfer z letiska cca 70 minút. Ihrisko aj bazény so šmýkačkami pre deti. Dostatok leždiel pri bazéne aj na pláži (horšie je to s kvalitou - hlavne na pláži). Internet (wi-fi) za poplatok (5euro/hod, 10euro/deň, 35euro/týždeň -neviem posúdiť rýchlosť, nevyužil som). čítať celú recenziu
Miladka Rejková
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 2254-krát
80 %
Hotel má vynikajúcu polohu pre odpočinkovú dovolenku - žiadne hlučné diskotéky a bary. Areál hotela čistučký, veľmi milo nás prekvapil voľný vstup do spa hotela s jacuzzi a dvomi saunami. Pri troch bazénoch tiež dostatok ležadiel, kedykoľvek počas dňa. Pri bazénoch a na pláži vynikajúce občerstvenie počas celého dňa, komu sa nechce, nemusí ísť na obed do hotelovej reštaurácie, ak mu postačia cestoviny, mäsko, čerstvé šalátiky, pizza, ovocie, zákusky, obložené žemle. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1651-krát
83 %
Všetko hodnotíme pozitívne. Dovolenka splnila nadmieru naše očakávania a určite sa sem nemáme problém vrátiť. Personál hotela robí kus dobrej práce, sú ústretoví, čistotní, ochotní a a aj poloha vyhovovala naším požiadavkám - dovolenka s 3, 5 ročným dieťaťom. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1578-krát
97 %
Pri vstupe do hotela je recepcia, kde všetko pekne vysvetlia, poslíček zoberie kufre a donesie pred izbu. Strava bola vynikajúca, z každého trošku, takže sa nečudujem, že sme pribrali. Keď nebol čas raňajok, obeda a večere bol k dispozícii snack bar, strava tam bola síce väčšinou rovnaká, no vždy sa dalo vybrať. Každý deň upratovali izby a menili uteráky s osuškami. Ležadlá na pláži boli v cene, čo bolo super. Každý večer predstavenie v amfiteátri, jednoducho super hotel so super ľuďmi. Určite odporúčam. Priamo v hoteli sa dá požičať auto. Nevýhoda bol internet za poplatok. čítať celú recenziu