Recenzie hotelov - Lardos (56)

Najnovšie recenzie hotelov

Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

100% Alžbeta

22.08.2017

Príjemný hotel, príjemný personál, všetci sa usmievali a snažili sa nám splniť všetky naše želania. Zaujala ma absolútna čistota nielen v hoteli, ale aj v prekrásnej záhrade okolo hotela. Izbu sme mali v hlavnej budove v tichom prostredí. Amfiteáter bol v samostatnej budove, preto prípadný hluk z programov sme nepočuli.

prečítať si celú recenziu
Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

100% renca

11.08.2017

Hotel vhodny pre rodiny s detmi. Jedla uzasne, izby velke, kazdy den upratane, najlepsie animacne programy, teple more, oplati sa prejst si ostrov, hlavne mestecko Lindos, udolie motylov, bola to nasa najlepsia dovolenka, na ktoru urcite nezabudneme. :)

prečítať si celú recenziu
Lindos Princess Beach Hotel recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

90% Mariana K

17.10.2016

Krásny hotelový areál, veľký hotel s výbornými službami a skvelou stravou, ale kto hľadá ticho a kľud nie je to to pravé. Veľa športového vyžitia, tance, sauna, fitnes v cene all inclussive. Po celý deň kopa dobrého jedla a pitia, zmrzlina, personál milý, ochotný. Všetko na jednotku.

prečítať si celú recenziu
Hotel Lindos Princess Beach recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

83% Jana

12.08.2016

Rezort je rozľahlý, krásne udržiavaná záhrada obklopuje bazény. Ubytovanie je možné v hlavnej budove alebo vo vilkách. My sme boli ubytovaní v hlavnej budove. Izba zodpovedala ponuke CK, denne upratana, zabezpečená výmena uterákov, osušiek, dopĺňanie mini baru. Strava pestrá v dostatočnom množstve, buď v hlavnej reštaurácii alebo v plážovej, keď sa nám nechcelo na obed prezliekať z plaviek. Rezort je veľmi vhodný pre deti, majú tam detské ihrisko, lunapark, veľa programov pre deti, minigolf, animátori pracovali celý deň. Pláž je kamenistá, more čisté, teplota vody príjemne osviežujúca. Na pláži dostatok ležadiel, pri bazéne o 9 hod všetky obsadené. Personál bol ústretový, príjemný, väčšinou usmiaty, v plážovej reštaurácii pracovali aj slovenské študentky.

prečítať si celú recenziu
Hotel Lindos Princess Beach recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

95% Soňa H.

10.08.2016

Úžasná dovolenka, boli sme nadšení!

prečítať si celú recenziu
Alia Mare Resort recenzie

Alia Mare Resort

Grécko - Rhodos - Lardos

35% Dagmar

30.07.2016

najhorsia dovolenka

prečítať si celú recenziu
Hotel Lindos Princess Beach recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

90% Kristína

22.07.2016

Hotel sa nachádza pri malej dedinke Lardos, medzi ďalšími strediskami Pefkos a Kiotari...asi 7 km od najkrajšieho mesta na ostrove Lindos....kam sa dá pohodlne dostať autobusom alebo taxíkom...je zasadený do nádhernej rozľahlej záhrady, ktorá je denne starostlivo udržiavaná a areál hotela je čistý a krásny...Hotel tvorí dvojposchodová hlavná budova a dvojpodlažné vilky rozmiestnené po celom areáli hotela...sú tu tri bazény, hlavný, ďalší s detskými šmykľavkami, jeden menší v ňom s vírivkou, a tretí so šmykľavkami aj pre dospelých...všetky tri so sladkou vodou obrovské a čistučké od plytkej po hlbokú vodu...všade sú palmy ibišteky a rôzna krásna zeleň..hotel je elegantný a zodpovedá oficiálnej kategórii 4 hviezdičky, povedala by som, že až 5 hviezdičiek...

prečítať si celú recenziu
Hotel Lindos Princess Beach recenzie

Lindos Princess Beach Hotel

Grécko - Rhodos - Lardos

87% Renata

29.09.2015

Hotel je maximalne vhodny pre rodiny s detmi. Transfer z letiska trval nieco okolo hodiny, takze pohoda, aj ked sme prisli o polnoci. Hned sme boli ubytovani, vsetko mali vypisane a pripravene, takze sme len dostali karty od izby a isli sme na izbu, ziadne vycakavanie. V izbe klima, chladnicka s napojmi v cene (3dcl flase mineralky, kola, fanta, pivo - doplnane priebezne cez pobyt), pohare na stopke, stolik so s stolickami, fakt velka izba, telka, velky balkon so stolikom a stolickami - ziadna umelina, osusky, uteraky menene kazdy den. Upratovanie kazdy den na striedacku - jeden den okolo 10 hod a druhy den okolo 14, vynesene smeti, prezlecene navliecky. Osusky na plaz obrovske, narok na vymenu 2x za pobyt. Je to velky hotelovy komplex, udrziavany, zavlazovane travniky, kvety, cistene chodnicky. Bazeny poprepajane tak, ze z malej vody sa postupne prechadza do vacsej, pre deti vo vode smykacky, toboganiky - 2, trysky, vsade lezadla so slnecnikmi okolo bazenov, vsetko volne dostupne, na plazi tiez, taktiez sprchy na plazi. Plaz je kamienkova, takze voda je priehladna, cista, ziadne vlny, vodne atrakcie (skutre, banany, paraglaidinng,... - my sme nevyskusali, vystacili sme s kyblikom a lopatkami:). Detske ihrisko je so smyklavkami, preliezkami, hojdackami, "penovy" povrch, deti sa mali sa kde nahanat, v amfiku kazdy vecer program, pre deti v inom mieste minidisco. Vsadepritomne "bufety" a bary s napojmi a jedlom do aleluja od rana do noci. Jedalen v hlavnej budove klimatizovana, vyber veliky, niektore jedla pripravovali priamo v jedalni, jedine minus, ze ked sme isli neskor do jedalne, tak byvala uz preplnena, ale snazili sme sa chodit skor a na obed sme dokonca zostavali v plazovom bare (v plavkach), kde bol vyber podobny. Taktiez bola moznost mat veceru v plazovom bare na barbecue. V hoteli je jeden market, maju tam velky sortiment. Mestecko Lindos je cca 7km odtial za 1, 50E autobusom, na recepcii nam dali papierik s prichodmi a odchodmi, je tam krasna akropola, vyborny zazitok vystupu na somarikoch. Do mesta Rhodos bol poriadany organizovany zajazd za 30E. Bus zastavka je priamo pri hoteli.

prečítať si celú recenziu