Najnovšie recenzie hotelov

Kourkas recenzie

Kourkas

Grécko - Karpathos - Lefkos

95% MaK

03.08.2017

Pre všetkých, ktorí hľadajú ticho a pokoj v pravom zmysle slova. Ešte na žiadnom ostrove doposiaľ sa nám nepodarilo zažiť situáciu, že keď odchádzate po 22.00 hod. z reštaurácie, tak obchody sa zatvárajú a doslova nastáva nočný kľud. Aj turisti sú tak nastavení. Aspoň my sme mali túto skúsenosť. Ostrov, je naozaj pokojný. Tichý. Časť Lefkos nevynímajúc. Zvykne byť aj veterno, ale dá sa to v pohode zvládnuť. Vtedy je dobre robiť mikro turistiku v okolí. Napr. rímska cisterna. Milým benefitom je možnosť pozorovať západ slnka do mora. Návšteva dediny Olympos je nutnosť. Fantastické miesto. Dokonca na Olympose pre Slovákov majú med lacnejšie. Milé :) Domáci manželský pár je super. Na začiatku si pani zapamätá vaše meno a už si ho pamätá celý čas pobytu. To len taká drobnosť. Je tonaozaj family miesto. Prvý ostrov, kde sme si s manželkou povedali, že sem sa raz vrátime.

prečítať si celú recenziu
Alimounda Mare recenzie

Alimounda Mare

Grécko - Karpathos - Pigadia

100% Aťa

18.10.2016

Tento rok sme boli s manželom a vnučkou v Grécku už 11 x, ale toto sme nečakali. Bola to skutočne famózna dovolenka na krásnom ostrove v úžasnom hoteli so špičkovými službami, profesionálnymi službami manažmentu hotela a službami v jedálni, kde sa podávala delikátna strava hodná michelinských hviezd a o prevzornej čistote v hoteli a na izbách ani nepíšem. Čerešničkou na torte bol úžasný 50 m panoramatický bazén, ktorý bol tak šikovne postavený, že vytváral kulisu proti vetru na hotelovej pláži, kde sme ležali bez vetra, pretože ostrov Karpathos patrí medzi tie veternejšie ostrovy. A na pláži počet rekreantov? Ležali sme tak, 20-30 ľudí a v moričku sme sa kúpali v priemere 5-10 ľudí. Relax úžasssssný, ďakujeme CK, že zaradili ostrov Karpathos i hotel Alimounda Mare do svojej ponuky. Pozdravujeme managerku jedálne pani Anastáziu. Ďakujeme a želáme celému managmentu hotela veľa zdravia a chuti aj naďalej poskytovať tieto služby. Vylepšiť? Nič! Z možných 100 bodov dávame 500 bodov! A nezabudnite si požičať auto a prejsť celý ostrov so všetkými úchvatnými dedinkami a neskutočnými plážami ostrova. A ešte niečo: nevedeli sme v izbe nájsť TV, držali sme v ruke len diaľkové ovládanie. Veľmi sme sa pobavili a TV potešili, keď sme zistili, ako to architekt v izbe navrhol. Dajte sa prekvapiť. Prístelka pre vnučku? Spala som na nej ja /babička/, pretože bola tiež neskutočne pohodlná. Vyskúšajte!

prečítať si celú recenziu
Hotel Arkesia recenzie

Bluu Bahari Hotel

Grécko - Karpathos - Arkasa

50% Erika

01.08.2016

Ubytovanie skromnejšie, ale dá sa. Čo sa týka stravy, tak ďalší týždeň už by sme sa určite stravovali mimo hotela. Jednotvárne, mám podozrenie, že jedlá mixovali s tým, čo zostalo z predchádzajúceho dňa. Obedový "balíček" pri výlete :1/2l vody, jablko, toastový chlieb, 1 kolečko /tenké/ šunky, 1 plátok syra /tenký/, bábovka s rozmerom asi 5x5 cm. Obed od 12. 30 do 13. 30 hod je žalostne krátky čas, najmä ak pláž je ďaleko. Podotýkam, že dodržiavanie časov im teda išlo vynikajúco. Na minútu. Ešte ste jedli a už všetko schovávali. Hrôza.

prečítať si celú recenziu
Hotel Arkesia recenzie

Bluu Bahari Hotel

Grécko - Karpathos - Arkasa

40% avatar

28.07.2016

Po skúsenostiach s Rhodosom 4x a Kosom 1x, tak tento hotel vôbec nezodpovedá 3*! Raňajky šunka (skôr lunche meat), syr, corn flakes, žiadna zelenina ani ovocie! Obed hranolky, ryža, cestoviny (omáčka smotanovo - šampiňónová or paradajková s olivami a mäsom z minulého dňa), jeden druh mäsa nič moc. Večera cca to isté + pizza. Zelenina len na obed a večeru a to paradajky, paprika, šalát, cibuľa, olivy, feta syr. Večer All inclusive nápoje, položia Vám v reštaurácií fľašu neznačkovej liehoviny, ktorá sa tvári ako Ouzo a Metaxa! Na Rhodose večer barman nalieval miešané nápoje alebo bolo na výber vodka, rum, ouzo, gin. Je to skôr plná penzia! V okolí nič nie je, tak neočakávajte nejakú zábavu! K moru je to ďalej a premáva tam 7 miestne auto 2xdenne, takže s veľkou pravdepodobnosťou sa vám neujde miesto.

prečítať si celú recenziu
Hotel Arkesia recenzie

Bluu Bahari Hotel

Grécko - Karpathos - Arkasa

66% Andrea

26.05.2015

Zodpovedá štandardu 3* v Grécku. Úplne postačujúce. Klíma za poplatok. Upratané bolo každý deň. Na balkóne stoličky a stol na večerné posedenie. Hore na streche hotela je bar, z ktorého je pekný výhľad na more a západ slnka. Transfer z letiska cca 30 minút.

prečítať si celú recenziu
Hotel Arkesia recenzie

Bluu Bahari Hotel

Grécko - Karpathos - Arkasa

76% Anita

24.08.2014

Hotel situovaný na kopci, pláž cca 700-800m, trošku dlhšia prechádzka k moru. Na hoteli predajňa suvenírov, pohľadníc, nafukovačiek, malá, ale stačí, bazén, ležadlá, izby - grécky štandard. Kuchyňa zodpovedá kategórii hotela. Personál prívetivý. Jediné negatívum - čistota kúpeľne.

prečítať si celú recenziu
Hotel Arkesia recenzie

Bluu Bahari Hotel

Grécko - Karpathos - Arkasa

93% Rebeca P

24.06.2014

s výberom dovolenky sme boli veľmi spokojní, odporúčam ostrov každému kto preferuje kľudnú dovolenku, žiadnu masovku. S CK sme boli už na mnohých ostrovoch ale Karpathos je jedinečný. Pestrá paleta fakultatívnych výletov .

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Bluu Bahari Hotel

Grécko - Karpathos - Arkasa

47% milka milkova, milkovo

11.09.2013

chceli sme si s priatelom oddychnut, zajazd sme zobrali ako last minute, poslednu izbu, v ten isty den. Aj dalsie 4-pary ktore sme na zajazde spoznali, mali tento zajazd zakupeny ako last minute, ako poslednu izbu. Tak nejak akosi medzi nami vzniklo "hnutie odporu", ktore sme upevnovali spolocnymi prechadzkami, stolovanim, kupanim a dlhymi vecermi s vyuzitim \"all inclusive\". Sluzby fungovali v case 10-22.00. Casnik zacal zasadne osluhovat o 21.30. Bol vyrazne pobureny, ked sme odchadzali na izby o 01.00 a on musel cakat na povolenie spratat stol. -takme kazdy vecer nas obstastnoval svojou pritomnostou nas hotelovy maskot -potkan Artur (nasa delegatka nam na nase vyzvy reagovala poznamkou, ze mame byt radi, ze tam nie su svaby:) -Dovolenku sme si teda zariadili podla seba, pochodili sme ostrov, spoznali skvelych ludi, vdaka tymto zazitkom mame aspon na co cely zivot spominat:)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Karpathos

Alimounda Mare recenzie 100%

Alimounda Mare

Grécko - Karpathos - Pigadia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kourkas recenzie 95%

Kourkas

Grécko - Karpathos - Lefkos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Seven Stars recenzie 87%

Seven Stars

Grécko - Karpathos - Pigadia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Bluu Bahari Hotel  recenzie 70%

Bluu Bahari Hotel

Grécko - Karpathos - Arkasa

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe13%

Čistota izieb30%

Personál76%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu