Najnovšie recenzie hotelov

Bomo Olympus Grand Resort recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

90% Lucia

12.08.2019

V hoteli sme boli s dvomi deťmi (2, 4 roky) - takže pre takéto detičky je super. Nachádza sa v ňom detské ihrisko, ktoré sme využili asi 2 x. Po prílete nás hneď čakala milá delegátka, ktorá nám ukázala autobus. Transfer z letiska trval niečo cez hodinku. Po príchode sme sa hneď ubytovali (dostali sme náramky a kartičku od izby). Hotel je blízko (asi 2 km) od mesta Leptokaria - príjemná prechádzka popri mori. Hotel sa skladá z hotela, v ktorom je stravovanie a bungalovov. V areáli hotela sú 2 väčšie a jeden detský bazén, detské ihrisko, pinpongový stôl, tenisové kurty, volejbalové ihrisko a malé divadlo. Každý deň zabezpečujú animácie asi 5 animátori - z toho jedna je milá Slovenka. Pláž je čistá s hrubším pieskom a pri vstupe do mora sú kamienky. Medzi slnečníkmi vyviera voda z Olympu, čo je super "ihrisko" pre deti (stavajú si priehrady,...). Slnečníkov je dosť - netreba si ich skoro ráno obsadzovať, vždy si nájdete nejaké voľné. Bar sa nachádza na pláži a pri bazénoch. Podávajú sa rôzne alko a nealko nápoje a na občerstvenie si nájdete obložené buchty so syrom a šunkou.

prečítať si celú recenziu
Giannoulis recenzie

Giannoulis

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

90% Elena

31.07.2019

Hotel vhodny pre vsetky vekove kategorie. Prijemny personal, ciste izby, vynikajuca strava, plaz blizko hotela, bazen pred hotelom. Ubytovanie okamzite. Transfer z letiska asi 1 hod. 45 min. Z hotela do Paralie asi 1,5 km, do Olympic beach 500 m. Premava autobus aj vlacik. Niet co vytknut.

prečítať si celú recenziu
San Panteleimon recenzie

San Panteleimon

Grécko - Olympská riviéra - Panteleimon

86% Jolka

09.10.2018

Hotel je uvádzaný ako 3 hviezdičkový hotel, ale ja mu dám 5. Po každoročnej dovolenke v Grécku je to prvý hotel, ktorému sa nedá nič vytknúť. Od prvého momentu na letisku, kde nás čakala delegátka, ktorá pri každom hoteli voviedla klientov na recepciu, a tak sme pokračovali, počas cesty sme sa dozvedeli o destinácii všetko, čo sa dá pozrieť. Keď sme došli do hotela, už prvý dojem a potom všetko ostatné, čo sme tam za celý pobyt zažili, bolo super. Personál ako naša rodina aj s klientmi, aj medzi sebou sa každý správal, ako by nebol v práci a všetko riešil ako doma. Po 5 hviezdičkových hoteloch bol tento pre nás veľkým milým prekvapením. Kto chce zažiť kľudnú, pohodovú dovolenku s úžasným morom, plážou a hotelom, vrele odporúčam. Delegátka Petronela ponúka úžasné výlety za veľmi dobré ceny. Meteoru a ostrov Skiathos určite nevynechajte.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Glaros recenzie

Apartmány Glaros

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

73% Pato

02.10.2018

Izba malá, vyležané matrace, na balkóne žiadna markíza, celý deň tam praží slnko.

prečítať si celú recenziu
Grand Platon recenzie

Grand Platon

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

50% Mery

12.09.2018

Pekná záhrada a bazén. Izby malé, čisté, posteľ tvrdá s pružinami, preležaná, kúpelňa s veľmi malým sprch. kútom, nedostatočne umývané. Strava väčšinou nedochutená, ale dalo sa vybrať. Personál milý, usmievavý. Cesta na pláž cca 400 m, pláž špinavá, nečistená, len uhladený piesok, ten je veľmi hrubý. More spočiatku čisté, po 4 dňoch vietor a medúzy a kopec špiny vo vode zo zálivu oproti. Slnečník a ležadlá pri mori za nápoje. Zhodli sme sa, že to bola naša najhoršia dovolenka, je to skutočne pre nenáročných klientov.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Eutychia recenzie

Apartmány Eutychia

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

100% Maťka s Miloškom

25.10.2017

Všetko bolo super,chceme ísť znovu!

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

96% Renáta Bobčeková

16.09.2017

Hotel spĺňal všetko, čo sme sa o ňom dočítali. Žiadne nemilé prekvapenia. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska dlhý približne 1 hod 20 min. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Do mestečka Leptokarya približne 15 min chôdze popri pláži. Areál hotela prekrásny, nádherná záhrada, tri čisté bazény, menšie ihrisko s hojdačkami pre deti. More od hotela 3 min chôdze, čisté, priezračné. Ležadlá a slnečníky zdarma. Pláž najskôr piesková, bližšie k moru pieskovo-štrková, čistá.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

80% Betka

06.09.2017

Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. Je čistý, vyzerá ako na fotografiách, úplne najkrajšie sú hotelové záhrady. Hotel má dva bazény, tie sme ale my osobne nevyskúšali, máme radšej more. :) Ďalej je v areáli jeden obchod, dve reštaurácie, kde sa môžete raz zdarma najesť miesto večere v hoteli. Je to rodinný hotel a je tam veľa detí aj veľa možností ako ich zabaviť. Wifi funguje v spoločných priestoroch celkom dobre. Transfer trval hodinu a pol, prišli sme ráno o 9:00, ubytovali nás niečo pred 14:00, čo je asi bežné. All inclusive sme mohli čerpať od 12:00.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Olympská riviéra

Apartmány Eutychia recenzie 100%

Apartmány Eutychia

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Toula recenzie 86%

Toula

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
San Panteleimon recenzie 86%

San Panteleimon

Grécko - Olympská riviéra - Panteleimon

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bomo Olympus Grand Resort recenzie 86%

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmány Fluris recenzie 81%

Apartmány Fluris

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál0%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Atlas, Paralia recenzie 80%

Hotel Atlas, Paralia

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Apartmány Glaros recenzie 73%

Apartmány Glaros

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmánový Dom Katia recenzie 65%

Apartmánový Dom Katia

Grécko - Olympská riviéra - Nei Pori

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál20%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Girni recenzie 62%

Hotel Girni

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

+

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu