Najnovšie recenzie hotelov

Apartmány Glaros recenzie

Apartmány Glaros

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

73% Pato

02.10.2018

Izba malá, vyležané matrace, na balkóne žiadna markíza, celý deň tam praží slnko.

prečítať si celú recenziu
Grand Platon recenzie

Grand Platon

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

50% Mery

12.09.2018

Pekná záhrada a bazén. Izby malé, čisté, posteľ tvrdá s pružinami, preležaná, kúpelňa s veľmi malým sprch. kútom, nedostatočne umývané. Strava väčšinou nedochutená, ale dalo sa vybrať. Personál milý, usmievavý. Cesta na pláž cca 400 m, pláž špinavá, nečistená, len uhladený piesok, ten je veľmi hrubý. More spočiatku čisté, po 4 dňoch vietor a medúzy a kopec špiny vo vode zo zálivu oproti. Slnečník a ležadlá pri mori za nápoje. Zhodli sme sa, že to bola naša najhoršia dovolenka, je to skutočne pre nenáročných klientov.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Eutychia recenzie

Apartmány Eutychia

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

100% Maťka s Miloškom

25.10.2017

Všetko bolo super,chceme ísť znovu!

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

96% Renáta Bobčeková

16.09.2017

Hotel spĺňal všetko, čo sme sa o ňom dočítali. Žiadne nemilé prekvapenia. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska dlhý približne 1 hod 20 min. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Do mestečka Leptokarya približne 15 min chôdze popri pláži. Areál hotela prekrásny, nádherná záhrada, tri čisté bazény, menšie ihrisko s hojdačkami pre deti. More od hotela 3 min chôdze, čisté, priezračné. Ležadlá a slnečníky zdarma. Pláž najskôr piesková, bližšie k moru pieskovo-štrková, čistá.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

80% Betka

06.09.2017

Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. Je čistý, vyzerá ako na fotografiách, úplne najkrajšie sú hotelové záhrady. Hotel má dva bazény, tie sme ale my osobne nevyskúšali, máme radšej more. :) Ďalej je v areáli jeden obchod, dve reštaurácie, kde sa môžete raz zdarma najesť miesto večere v hoteli. Je to rodinný hotel a je tam veľa detí aj veľa možností ako ich zabaviť. Wifi funguje v spoločných priestoroch celkom dobre. Transfer trval hodinu a pol, prišli sme ráno o 9:00, ubytovali nás niečo pred 14:00, čo je asi bežné. All inclusive sme mohli čerpať od 12:00.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

83% Alena Strákošová

25.08.2017

Transfer z letiska hodinku a pol, ubytovaní sme boli hneď, vzdialenosť od centra cca 10 min. peši. Pre deti miniklub so skvelou animátorkou Dankou a pre dospelých joga, zumba, vodné polo s veselou a zábavnou animátorkou Klaudiou. Čo sa týka jedálne, mohli by zamestnať viac čašníkov, nestíhali odpratávať zo stolov.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

76% Ivana Štramová

10.08.2017

Transfer z letiska sa dá zvládnuť, je to 124 km, ale po diaľnici cesta presiahne len ľahko jeden a pol hodiny, na recepcii sme boli vybavení promptne a k spokojnosti, dostali sme izbu, ktorú sme mali zaplatenú (s výhľadom na more), hotel je od okolia ohradený plotom, okolie hotela je krásne upravené, aj v horúčavách je tráva zelená a kvety pekne kvitnú, mali tam všade zavlažovanie, bazény vrátane detského sú v tesnej blízkosti hotela, hotel má otvorenú terasu z lobby baru smerom k bazénom, v okolí bazénov sú ležadlá so slnečníkmi, interiér hotela je vkusne zariadený, jedáleň priestranná, opäť s otvorenou terasou smerom k bazénu, strava bola pestrá, veľmi chutná, pre deti a ľudí všetkých vekových kategórií, vynikajúce (osviežujúce a ľahké) boli dezerty, personál rýchly, pitie v rámci all inclusive postačujúce, neďaleko hotela (asi 3 min. chôdze) bola hotelová pláž s ležadlami a slnečníkmi pre hostí hotela bez poplatku, more čisté, niekedy priezračné, animátori neúnavní, zabávali deti aj dospelých (mini club, ranná joga, zumba, vodné pólo, aerobik, plážový volejbal, večerné disco s deťmi, príprava gréckych špecialít), fakultatívne výlety profesionálne zorganizované, výklad delegátky vysoko profesionálny, orientovala sa vo všetkých oblastiach, kultúra, história, zvyky, politika, školstvo, zdravotníctvo, doprava. Povedali by ste, že je slovensky hovoriaca domorodka, izby boli účelne zariadené, denne upratané, uteráky aj osušky, ak bolo treba, vymenili aj každý deň. Bola to pohodová, bezproblémová dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

53% Katka

08.08.2017

Vzhladom k tomu, ako su riesene pristelky v hoteli, neoporucam pre rodinu s dietatom - niekto bude musiet spat na "ruskej" posteli, co je v 4* hoteli nepripustne. Izby vo vseobecnosti male. Blizkost mestecka Leptokaria cca 20 minut pesou chodzou, oplati sa ist na zmrzlinu.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Olympská riviéra

Apartmány Eutychia recenzie 100%

Apartmány Eutychia

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Toula recenzie 86%

Toula

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Bomo Olympus Grand Resort recenzie 86%

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

Kvalita izieb81%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál89%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmány Fluris recenzie 81%

Apartmány Fluris

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál0%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Atlas, Paralia recenzie 80%

Hotel Atlas, Paralia

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Apartmány Glaros recenzie 73%

Apartmány Glaros

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

Kvalita izieb20%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmánový Dom Katia recenzie 65%

Apartmánový Dom Katia

Grécko - Olympská riviéra - Nei Pori

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál20%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Girni recenzie 62%

Hotel Girni

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

+

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Grand Platon recenzie 50%

Grand Platon

Grécko - Olympská riviéra - Paralia

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu