Recenzie hotelov - Leptokaria (16)

Najnovšie recenzie hotelov

Bomo Olympus Grand Resort recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

90% Lucia

12.08.2019

V hoteli sme boli s dvomi deťmi (2, 4 roky) - takže pre takéto detičky je super. Nachádza sa v ňom detské ihrisko, ktoré sme využili asi 2 x. Po prílete nás hneď čakala milá delegátka, ktorá nám ukázala autobus. Transfer z letiska trval niečo cez hodinku. Po príchode sme sa hneď ubytovali (dostali sme náramky a kartičku od izby). Hotel je blízko (asi 2 km) od mesta Leptokaria - príjemná prechádzka popri mori. Hotel sa skladá z hotela, v ktorom je stravovanie a bungalovov. V areáli hotela sú 2 väčšie a jeden detský bazén, detské ihrisko, pinpongový stôl, tenisové kurty, volejbalové ihrisko a malé divadlo. Každý deň zabezpečujú animácie asi 5 animátori - z toho jedna je milá Slovenka. Pláž je čistá s hrubším pieskom a pri vstupe do mora sú kamienky. Medzi slnečníkmi vyviera voda z Olympu, čo je super "ihrisko" pre deti (stavajú si priehrady,...). Slnečníkov je dosť - netreba si ich skoro ráno obsadzovať, vždy si nájdete nejaké voľné. Bar sa nachádza na pláži a pri bazénoch. Podávajú sa rôzne alko a nealko nápoje a na občerstvenie si nájdete obložené buchty so syrom a šunkou.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

96% Renáta Bobčeková

16.09.2017

Hotel spĺňal všetko, čo sme sa o ňom dočítali. Žiadne nemilé prekvapenia. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska dlhý približne 1 hod 20 min. Ubytovaní sme boli hneď po príchode. Do mestečka Leptokarya približne 15 min chôdze popri pláži. Areál hotela prekrásny, nádherná záhrada, tri čisté bazény, menšie ihrisko s hojdačkami pre deti. More od hotela 3 min chôdze, čisté, priezračné. Ležadlá a slnečníky zdarma. Pláž najskôr piesková, bližšie k moru pieskovo-štrková, čistá.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

80% Betka

06.09.2017

Hotel zodpovedá 4 hviezdičkám. Je čistý, vyzerá ako na fotografiách, úplne najkrajšie sú hotelové záhrady. Hotel má dva bazény, tie sme ale my osobne nevyskúšali, máme radšej more. :) Ďalej je v areáli jeden obchod, dve reštaurácie, kde sa môžete raz zdarma najesť miesto večere v hoteli. Je to rodinný hotel a je tam veľa detí aj veľa možností ako ich zabaviť. Wifi funguje v spoločných priestoroch celkom dobre. Transfer trval hodinu a pol, prišli sme ráno o 9:00, ubytovali nás niečo pred 14:00, čo je asi bežné. All inclusive sme mohli čerpať od 12:00.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

83% Alena Strákošová

25.08.2017

Transfer z letiska hodinku a pol, ubytovaní sme boli hneď, vzdialenosť od centra cca 10 min. peši. Pre deti miniklub so skvelou animátorkou Dankou a pre dospelých joga, zumba, vodné polo s veselou a zábavnou animátorkou Klaudiou. Čo sa týka jedálne, mohli by zamestnať viac čašníkov, nestíhali odpratávať zo stolov.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

76% Ivana Štramová

10.08.2017

Transfer z letiska sa dá zvládnuť, je to 124 km, ale po diaľnici cesta presiahne len ľahko jeden a pol hodiny, na recepcii sme boli vybavení promptne a k spokojnosti, dostali sme izbu, ktorú sme mali zaplatenú (s výhľadom na more), hotel je od okolia ohradený plotom, okolie hotela je krásne upravené, aj v horúčavách je tráva zelená a kvety pekne kvitnú, mali tam všade zavlažovanie, bazény vrátane detského sú v tesnej blízkosti hotela, hotel má otvorenú terasu z lobby baru smerom k bazénom, v okolí bazénov sú ležadlá so slnečníkmi, interiér hotela je vkusne zariadený, jedáleň priestranná, opäť s otvorenou terasou smerom k bazénu, strava bola pestrá, veľmi chutná, pre deti a ľudí všetkých vekových kategórií, vynikajúce (osviežujúce a ľahké) boli dezerty, personál rýchly, pitie v rámci all inclusive postačujúce, neďaleko hotela (asi 3 min. chôdze) bola hotelová pláž s ležadlami a slnečníkmi pre hostí hotela bez poplatku, more čisté, niekedy priezračné, animátori neúnavní, zabávali deti aj dospelých (mini club, ranná joga, zumba, vodné pólo, aerobik, plážový volejbal, večerné disco s deťmi, príprava gréckych špecialít), fakultatívne výlety profesionálne zorganizované, výklad delegátky vysoko profesionálny, orientovala sa vo všetkých oblastiach, kultúra, história, zvyky, politika, školstvo, zdravotníctvo, doprava. Povedali by ste, že je slovensky hovoriaca domorodka, izby boli účelne zariadené, denne upratané, uteráky aj osušky, ak bolo treba, vymenili aj každý deň. Bola to pohodová, bezproblémová dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

53% Katka

08.08.2017

Vzhladom k tomu, ako su riesene pristelky v hoteli, neoporucam pre rodinu s dietatom - niekto bude musiet spat na "ruskej" posteli, co je v 4* hoteli nepripustne. Izby vo vseobecnosti male. Blizkost mestecka Leptokaria cca 20 minut pesou chodzou, oplati sa ist na zmrzlinu.

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

80% Samuel

08.08.2017

Dovolenka bola skvelá, najmä animátori Klaudia, Danka a Janko boli najlepší. Ich prístup k deťom a všetkým zákazníkom bol osobný a skvelý. Snažili sa vždy vymyslieť niečo nové a vďaka ním si mnohí dovolenku užili naplno. Hotel, report, služby alebo strava boli na veľmi dobrej úrovni. :)

prečítať si celú recenziu
Olympian Bay recenzie

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

76% matus

07.08.2017

Standardny grecky hotel: pekne ubytovanie (my sme boli v depandandoch pri hoteli), dobre jedlo, vela jedla :-), okrem poobednajsieho snacku, ten bol hned fuc, ale nam vobec nechybal. Bazen velky, tepla voda. Pekna, udrziavana zahrada, az k plazi. Plaz pieskova, vstup do mora strk a male kamienky a dalej opat piesok. More krasne ciste, po burke priplavali riasy (ale to je asi vsade). Lezadla v cene, ale v plazovom bare drinky za poplatok (ale vodu nam davali). Grecke animacie skromne. Slovenski animatori super, mili. :-) Kusok do Leptokarye (dedinky s malym centrom) po plazi za 10 - 15 min, po ceste okolo nevabneho kempu. Vylet do Litochora taxikom za 12 Eur treba ist a pozriet si Olympske pohorie (k vodopadu to dali aj male deti za hodku).

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Leptokaria

Bomo Olympus Grand Resort recenzie 86%

Bomo Olympus Grand Resort

Grécko - Olympská riviéra - Leptokaria

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie