Atény a okolie recenzie hotelov (30)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

86% zuzana

01.10.2015

Velmi prijemny hotel zamerany skor na francuzskych turistov, co je velka vyhoda, pretoze su velmi slusni. Jedlo fantasticke, naozaj velky vyber, cistota v hoteli aj v okoli. Plaz mensia, ale dostatok lezadiel aj miesta. Hotel je kusok od Aten, kde je ozaj co pozerat. Odporucam si kupit mapu a ist na vlastnu past, nie cez cestovku. Urcite sa tam este vratim, pretoze nemam, co vytknut hotelu, mozno len to, ze bary su otvorene len do polnoci.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

56% Iva

20.09.2015

Resort je rozlahly, ubytovanie nezodpoveda 4 hviez. Upratovanie slabe, prach, ale uteraky vymienali kazdy den. Dobre udrziavana zahrada, 3 bazeny a lezadla. Transfer z letiskado 45 minut. Vstup do mora postupny, ale mala plaz. Na zadnej strane resortu je "promenada", ak sa to da tak nazvat. Mestecko je male, spinave a vyludnene - vecer niet kam ist. Animacie francuz. animatori, lebo hotel ma pocetnu francuzsku klientelu/ animatori su mili a snazivi. Vecer franc. animacie v amfiteatri, zabavne. Delegat CK Lubos nemal zaujem informovat o podmienkach v hoteli, autobuse do Athen a podobne, museli sme si to zistitna recepcii. Zaujimal sa len o predaj vyletov. CK by mala porozmyslat o zmene delegata.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

50% Ivan

09.09.2015

Boli sme v hoteli Aquis Mare Nostrum Vravrona Bay pri Aténach Grécko. Arogantný delegát, nevšímavý voči svojim klientom, ktorý nevie ani pozdraviť a jeho vyjadrenia sú ako by nám zajazd zaplatil zo svojho. katalógu sú zavádzajúce informácie / more nie je s pozvolným vstupom, medúzi, kúpali sme sa v mori len občas aj to z dôsledkami od medúz, bez pieskovej pláže, nevhodné pre neplavcov , len jeden slaný bazén 180 cm, nevhodné pre deti, bez ihriska. nafukovačky aj detské v bazéne zakázané. Izby pôsobia ako králikárne, ktoré sú precpané 4, 5, x 3 m . Manžalská posteľ + poschodová posteľ 2 x 1m branila otvoreniu ladničky max. na 60 stupňov a vychodu na balkon. izbe nebola stolička na sadnutie. Stôl 0, 5m x 3m. Za hlavou výťahy. Reklamácia dopadla tak, že čo chcem na last minute. Pred kúpou si nechajte všetko napísať do zmluvy, aby ste nedopadli ako my. Po telefonáte do CK v BA mi povedali, že čo oni stým majú na to tam je delegát. Ten to odmieta riešiť hovorím. Tak si to vybavte na recepcii sám. Dovidenia. Písomnú reklamáciu zamieli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

100% steve

26.08.2015

Úplne všetko super naj, naj, naj. Prešli sme veľa destinácii, ale toto predčilo naše očakávania. Transfer z hotela 15-20 min. - priamo bez zástavok. Perfektná organizácia, exklusive-náramky rozdané už v autobuse, tak ako aj stručné inštrukcie. Bližšie inštrukcie v hoteli na recepcii v krátkosti, rýchle ubytovanie. Delegát Ľuboš perfektný a vždy k dispozícii. Ale nebolo čo riešiť. Ani neviem o nikom inom, že by bol niekto nespokojný. Hotel super, personál super, pláž super, záhrada s ležadlami super a strava ??? Niečo úžasné! Francúzska destinácia, takže latka je vysoko nastavená. Francúzi ako spoločníci super. ich animačný tým? To som ešte nikde nezažil, niečo neskutočné, venovali sa aj Slovákom, aj keď neboli platení slovenskými cestovkami. Nedá mi nespomenúť aj našich animátorov Karlu a Martina, ktorý boli tak isto super. Každý večer na terase perfektná zábava. Niet čo dodať. Vrelo odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

86% Tammy

25.07.2015

Transfer z letiska cca 30 min, ubytovani sme boli ihned bez problemov, izby v stardantnom vybaveni, ciste, plaz pieskova, more ciste a teple, strava all inclusive - velky vyber, pestra, chutna, rezort velmi pekne udrziavany, dost rozsiahly, k dispozicii tri bazeny, vsetky ciste, s plavcikom. Miniclub pre deti, sportove aktivity, vecer program.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

86% ajka

01.07.2015

Služby na vysokej úrovni, jediné, čo chýbalo, boli slovenskí animátori, francúzskych bolo 9, no venovali sa len svojim klientom, čo sa týkalo športov, tiež vybavenie na dobrej úrovni, krásny areál, záhrada udržiavaná, ležadiel dostatok, nebolo treba nič obsadzovať skoro ráno.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

83% Jana

03.06.2015

Jednoducho hotelový komplex. Veľký, priestranný, v mojich očiach veľmi pekný a príjemný. Je vhodný pre mladých, ako i rodiny s deťmi, aj staršiu generáciu. Hotel je vzdialený od letiska nejakých 25 km, bez problémov zvládnuteľné. Komplex sa skladá z hlavného hotela a jednotlivých bungalovov, pre Slovákov sú pravdepodobne rezervované hotelové izby. Izby sú priestranné, slnečné. teda píšem o tej našej. Kúpeľňa je s vaňou, izba s balkónom. Maximálna spokojnosť, ved čo aj k letnej dovolenke treba? Väčšina času sa trávi vonku.:) Komplex je rozsiahly, zelený, udržiavaný. Personál na recepcii veľmi milý. Prevažne francúzska klientela a vynikajúci francúzski animátori. Nemali chybu, totálne zohraní a v kuse sršali humorom a dobrou náladou. Píšem o nich, nakoľko sme dovolenkovali v septembri a slovenskí animátori tam už neboli. Francúzštinu ovládam, ale aj tí, ktorí nerozumejú, by sa dokázali na týchto animátoroch zabaviť. Aj v septembri tam bolo dosť malých detí a pre tých sú tiež chystané animácie a program. Kto má rád šport, príde si taktiež na svoje. Je tu požičovňa bicyklov, vhodná na výlety do blízkeho okolia. A čo sa týka stravy. Pochodila som už dosť krajín, ale tento komplex s jeho kuchyňou mi doslova učaroval. Jedlá od výmyslu sveta, nedá sa všetko ochutnať. Raňajky pestré, so super palacinkami, obedov som sa moc nezúčastňovala - raňajky som si dopriala dostatočne. Pri pitnom režime a drobnostiach, ktoré sa ponúkajú v priebehu dňa som v pohode vydržala do večera. Večere dokonalé, od výmyslu sveta, každý večer niečo nové. Kuchári varia pred vašimi očami.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

76% nikol

04.03.2015

Myslím, že hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, aj keď v mojom prípade sme tu dovolenkovali až na začiatku septembra, tak sa tu objavilo viac starších párov, ale každý si tu príde na svoje. Let aj ubytovanie bolo bezproblémové, transfer do hotela prebehol neskutočne rýchlo, keďže hotel je situovaný cca 30km od Atén. Čo ma však zarazilo, aj napriek tomu, že sme boli len dve na izbe, okrem manželskej posteli tam bola aj poschodová postel a tým pádom bolo v izbe menej priestoru. Balkón sme nemali s výhľadom na more, čo nám však vôbec neprekážalo. Strava bola výborná, množstvo jedla, stále obmieňané, večer býval niekedy problém s voľným stolom, ale personál to tam korigoval, takže niekedy ste si počkali len pár minút. Nápojový bár pri recepcii bol trochu chaotickejší, keďže sme vrámci all inclusive, nemali všetky nápoje zadarmo a nevedeli sme, čo máme zahrnuté v balíku a čo nie, pretože hotel navštevuje aj francúzska klientela a tí mali iný balík all inclusive a aj boli odlíšení náramkami a tí mali svoj nápojový lístok. Bar sa o 00:00 zatváral a na hoteli nebolo už ani živej duše. Areál hotela bol krásny, udržiavaný. Hotel je situovaný v zátoke a keď vykročíte z areálu, tak všade okolo je špina a more bližšie k zátoke je znečistené. Bohužiaľ pláž s pozvoľným vstupom, ktorá "patrila" a bola aj na fotografiách v katalógoch CK, bola verejnou plážou, dlhou cca 5m, ktorú navštevovala aj verejnosť. Hotel mal vstup do mora spravený po schodíkoch, ale v tej oblasti sa nachádzali ježkovia a riasy, tak sme radšej uprednostnili ten kúsok s pozvoľným vstupom. V meste, ktoré leží hneď vedľa areálu, sme taktiež našli verejné pláže, ale boli znečistené a pobehovali po nich túlavé psy. Na tie by som tiež chcela upozorniť, pretože sa na vás nalepia a idú s vami až do hotelu. Hotel má síce pár svojich nedostatkov, ale dovolenku sme si užili aj napriek tomu :) a určite odporúčam výlet do Atén, úžasný zážitok, skvelá sprievodkyňa.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Atény a okolie

Hotel Dolce Attica Riviera  recenzie 80%

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Golden Coast Hotel & Bungalows recenzie 77%

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu