80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Atény a okolie, Vravrona  Grécko, Atény a okolie, Vravrona

Hotel Dolce Attica Riviera recenzie 

Hotel Dolce Attica Riviera recenzie 

2:00 h
29 °C
29 °C
23 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
583 €
583 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 73 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 67 %
Izby 85 %
Strava 87 %
Personál 82 %
80%
Celkové hodnotenie
11 recenzií
Ivan
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 09.09.2015 Prečítané 391-krát
50 %
Boli sme v hoteli Aquis Mare Nostrum Vravrona Bay pri Aténach Grécko. Arogantný delegát, nevšímavý voči svojim klientom, ktorý nevie ani pozdraviť a jeho vyjadrenia sú ako by nám zajazd zaplatil zo svojho. katalógu sú zavádzajúce informácie / more nie je s pozvolným vstupom, medúzi, kúpali sme sa v mori len občas aj to z dôsledkami od medúz, bez pieskovej pláže, nevhodné pre neplavcov , len jeden slaný bazén 180 cm, nevhodné pre deti, bez ihriska. nafukovačky aj detské v bazéne zakázané. Izby pôsobia ako králikárne, ktoré sú precpané 4, 5, x 3 m . Manžalská posteľ + poschodová posteľ 2 x 1m branila otvoreniu ladničky max. na 60 stupňov a vychodu na balkon. izbe nebola stolička na sadnutie. Stôl 0, 5m x 3m. Za hlavou výťahy. Reklamácia dopadla tak, že čo chcem na last minute. Pred kúpou si nechajte všetko napísať do zmluvy, aby ste nedopadli ako my. Po telefonáte do CK v BA mi povedali, že čo oni stým majú na to tam je delegát. Ten to odmieta riešiť hovorím. Tak si to vybavte na recepcii sám. Dovidenia. Písomnú reklamáciu zamieli. čítať celú recenziu
steve
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 448-krát
100 %
Úplne všetko super naj, naj, naj. Prešli sme veľa destinácii, ale toto predčilo naše očakávania. Transfer z hotela 15-20 min. - priamo bez zástavok. Perfektná organizácia, exklusive-náramky rozdané už v autobuse, tak ako aj stručné inštrukcie. Bližšie inštrukcie v hoteli na recepcii v krátkosti, rýchle ubytovanie. Delegát Ľuboš perfektný a vždy k dispozícii. Ale nebolo čo riešiť. Ani neviem o nikom inom, že by bol niekto nespokojný. Hotel super, personál super, pláž super, záhrada s ležadlami super a strava ??? Niečo úžasné! Francúzska destinácia, takže latka je vysoko nastavená. Francúzi ako spoločníci super. ich animačný tým? To som ešte nikde nezažil, niečo neskutočné, venovali sa aj Slovákom, aj keď neboli platení slovenskými cestovkami. Nedá mi nespomenúť aj našich animátorov Karlu a Martina, ktorý boli tak isto super. Každý večer na terase perfektná zábava. Niet čo dodať. Vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
ajka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 01.07.2015 Prečítané 1217-krát
87 %
Služby na vysokej úrovni, jediné, čo chýbalo, boli slovenskí animátori, francúzskych bolo 9, no venovali sa len svojim klientom, čo sa týkalo športov, tiež vybavenie na dobrej úrovni, krásny areál, záhrada udržiavaná, ležadiel dostatok, nebolo treba nič obsadzovať skoro ráno. čítať celú recenziu
nikol
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 04.03.2015 Prečítané 1842-krát
77 %
Myslím, že hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, aj keď v mojom prípade sme tu dovolenkovali až na začiatku septembra, tak sa tu objavilo viac starších párov, ale každý si tu príde na svoje. Let aj ubytovanie bolo bezproblémové, transfer do hotela prebehol neskutočne rýchlo, keďže hotel je situovaný cca 30km od Atén. Čo ma však zarazilo, aj napriek tomu, že sme boli len dve na izbe, okrem manželskej posteli tam bola aj poschodová postel a tým pádom bolo v izbe menej priestoru. Balkón sme nemali s výhľadom na more, čo nám však vôbec neprekážalo. Strava bola výborná, množstvo jedla, stále obmieňané, večer býval niekedy problém s voľným stolom, ale personál to tam korigoval, takže niekedy ste si počkali len pár minút. Nápojový bár pri recepcii bol trochu chaotickejší, keďže sme vrámci all inclusive, nemali všetky nápoje zadarmo a nevedeli sme, čo máme zahrnuté v balíku a čo nie, pretože hotel navštevuje aj francúzska klientela a tí mali iný balík all inclusive a aj boli odlíšení náramkami a tí mali svoj nápojový lístok. Bar sa o 00:00 zatváral a na hoteli nebolo už ani živej duše. Areál hotela bol krásny, udržiavaný. Hotel je situovaný v zátoke a keď vykročíte z areálu, tak všade okolo je špina a more bližšie k zátoke je znečistené. Bohužiaľ pláž s pozvoľným vstupom, ktorá "patrila" a bola aj na fotografiách v katalógoch CK, bola verejnou plážou, dlhou cca 5m, ktorú navštevovala aj verejnosť. Hotel mal vstup do mora spravený po schodíkoch, ale v tej oblasti sa nachádzali ježkovia a riasy, tak sme radšej uprednostnili ten kúsok s pozvoľným vstupom. V meste, ktoré leží hneď vedľa areálu, sme taktiež našli verejné pláže, ale boli znečistené a pobehovali po nich túlavé psy. Na tie by som tiež chcela upozorniť, pretože sa na vás nalepia a idú s vami až do hotelu. Hotel má síce pár svojich nedostatkov, ale dovolenku sme si užili aj napriek tomu :) a určite odporúčam výlet do Atén, úžasný zážitok, skvelá sprievodkyňa. čítať celú recenziu
Ria
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 13.11.2014 Prečítané 1602-krát
83 %
Kvalitný hotel zodpovedajúci svojmu oficiálnemu hodnoteniu. Čistý voňavý interiér, úžasné SPA centrum ako i udržiavaný exteriér hotela. Profesionálny a veľmi priateľský personál. Na izbe, hoci sme boli traja dospelí, sme mali pohodlné bývanie. Na pláž bolo treba prejsť pár schodov, ale nám to vôbec neprekážalo. More bolo priezračné a pokojné. Slnečníky a ležadlá boli zdarma. Dalo sa ležať priamo pri mori, ale aj pár krokov ďalej na trávniku pestovanej záhrady. Vstup do mora bol možný po stabilných schodíkoch. Nám to vyhovovalo, dalo sa tu parádne zaplávať. S menšími deťmi poniektorí rodičia chodievali pár metrov ďalej, kde bol pozvoľný vstup s piesočnatou plážou. čítať celú recenziu
Cyprusan
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.11.2014 Prečítané 1231-krát
97 %
Hotel sa nachádza približne 20 min od letiska. Okolie hotela tvorí z jednej strany zátoka, z druhej hory - terén je preto veľmi kaskádovitý a nie je preto vhodný pre menej pohybovo zdatných, keďže k pláži vedie veľa schodov. Výhľad z hotela však stojí za to. Izby boli veľmi pekne zariadené a vybavené, väčšina s výhľadom na more. Strava v hoteli bola naozaj veľmi chutná a dostatočne veľký výber. Hotel má dve vlastné pláže, jednu menšiu pieskovú druhú umelo vytvorenú, so schodíkmi do mora. Klientela hotela bola prevažne Francúzska. Celkový dojem z dovolenky, mám veľmi dobrý, pre množstvo zelene bazénov a možností na výlety. Určite by som sa sem rád niekedy vrátil. čítať celú recenziu
Zuzana Kocková
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 1377-krát
97 %
Urcite odporucam, pokojne aj pre velmi narocnych dovolenkarov. Hotel je stavany kaskadovito hned od mora do mierneho kopca. V podstate ma dve plaze, aj kamienkovu, upraveny vstup do mora - plytsia voda aj pre deti. Transfer z letiska v Atenach cca 40 minut. Hotel urobi dojem uz pri vstupe, a tak to bolo pocas celeho pobytu. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 1081-krát
70 %
Velmi dobre vybaveny hotelovy komplex, s wifi pripojenim v priestoroch recepcie. Uroven izieb vsak zodpovedala standardu ***. Izby ciste, denne vymienali uteraky, upratovali. Vyhrady len ku kupelni a wc. Velmi dobre animacne programy v rezii franc. animatorov, krasne bazeny, moznost welnesu. Super delegat Lubos, ako aj velmi zlate a prijemne animatorky Janka s Natalkou. čítať celú recenziu
Ada
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 2006-krát
70 %
Hotel je situovaný terasovito na kopci. Dosť schodov (skratka) z hotela na pláž a k bazénom alebo dlhšou cestičkou bez schodov. Ubytovanie pre slovenských klientov je možné len v centrálnej budove v rovnakých izbách ako predchádzajúci turnus. Pod hotelom - smerom k pláži, je niekoľko typov apartmánového ubytovania. Hotelové auto pravidelne premávalo medzi hlavnou budovou a plážou, čiže terén nám nevadil. Personál hotela bol veľmi ústretový a príjemný. Hotel má 1 väčší bazén, ale so slanou vodou, čo niekomu vadilo a 1 veľmi malý pre vyslovene malé detičky. Vnútorné bazény za poplatok. Služby hotela však boli výborné. čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1149-krát
80 %
Hotel bol čistý, priestranný 4+, vhodný pre rodiny s deťmi, transfer z letiska cca 20min. Po príchode do hotela nás ihneď ubytovali a privítali drinkom. Izby sú trochu malé, ale stačili na prespanie. Naši animátori boli skvelí, ale patrili pod francúzskych animátorov, ktorí rozhodovali o všetkom. More bolo čisté, teplé, len pozor na medúzy, v bazéne bola morská voda a bola teplá. Animácie boli na úrovni. Strava pestrá, bolo tam všetko, čo hrdlo ráči. čítať celú recenziu
Radka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1371-krát
83 %
Hotel bol krásny, priestranný, čistý. Z letiska na hotel trvala cesta autobusom asi 20 minút. Od príletu do Atén až do odletu bolo všetko skvele zorganizované vďaka delegátovi a animátorom. Ubytovaní sme boli hneď po príchode na hotel, privítali nás welocome drinkom. :-) Hotelový personál bol veľmi príjemný a ochotný. Animácie boli pestré, veľmi chválim hlavne francúzskych animátorov, ktorí sa venovali aj slovenským dovolenkárom a robili skvelé večerné vystúpenia, nudiť sa na hoteli sme teda nemali šancu. :-) V rámci all inclusive sme mali aj fitko zadarmo. V hoteli bol aj wellness, ale nevyužili sme to vzhľadom na vysoké ceny jednotlivých procedúr. V areáli bol jeden veľký bazén a jeden detský bazén. Reštaurácie boli 2, takže keď sme boli na pláži, obedovať sme mohli ísť do dolnej reštaurácie pri bazéne. Táto dovolenka splnila svoj účel, dokonalý relax, spoznanie nových miest, nákupy, zábava. Ak bude výhodná cenová ponuka aj na konci leta, určite ju využijem a pôjdem na toto miesto znova. čítať celú recenziu
anulienka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1089-krát
83 %
Velky hotel, umiestneny v najvyssej casti, nizsie boli male domceky, apartmany a bazeny, chodilo hotelove auto, ak sa nam nechcelo ist hore do hotela a na plaz pesi. Hotel sice nie je najnovsi, ale pekny, cisty, jedalen velka, spolocenske priestory vecer na zabavu velke, vela sedenia. Pekny vyhlad bol na bazeny, na more. Vela zabavy, animacii vdaka Francuzom, ktori boli velmi mili. čítať celú recenziu
sunnyday
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 1681-krát
80 %
Hotel ma svoje najlepsie roky zrejme uz za sebou, ale stale je pekny, udrziavany, cisty a zrejme ho minimalne zvonka+spolocne priestory aj (nie tak davno) rekonstruovali. Silna zakladna francuzskych turistov, co bolo poznat aj na pristupe hoteloveho personalu a hotelu ako takeho (menu, informacie vo francuzstine, usadzanie k veceri atd. ), ale samozrejme nebol problem dohovorit sa anglicky a personal bol velmi prijemny ku vsetkym klientom. čítať celú recenziu
olina
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 2563-krát
63 %
Sklamanie, avšak nie z hotela, ale z organizácie cestovky. Je to skôr rodinný hotel pre rodiny s deťmi. Ubytovanie bolo ihneď, avšak pri reklamácii izby nám bolo povedané, že si môžeme priplatiť za izbu bez poschodovej postele, za izbu s prístelkou, s gaučom. všetky lepšie izby sú obsadené Francúzmi nakoľko je to hotel, kde funguje CLUB LOOKEA už dlhodobo. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.07.2014 Prečítané 1699-krát
97 %
Hotel je krasny a velky, vsade cisto a poriadok, ma vsetko, co potrebujete na kvalitnu oddychovu dovolenku, jedlo tiez perfektne, stale je z coho vyberat, plaz krasna a udrziavana, je kamenista, ale aj pieskova z boku, kde su sice neni uz lezadla, ale to nevadi, more ciste a priezracne, sluzby na vysokej urovni. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1272-krát
87 %
Hotel s prevažne francúzskou klientelou, výborná strava, milý personál. Animátori sa venovali aj deťom, čo využili najmä rodičia, aby si oddýchli. V blízkosti hotela nie je žiaden ruch, takže je to najmä pre ľudí, ktorí nevyhľadávajú diskotéky a zábavu, aj keď program bol každý večer. čítať celú recenziu
Zlatka
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 14.03.2014 Prečítané 2018-krát
67 %
Najväčším plus hotela je jeho lokalita. Príroda je nádherná, nie je to typické letovisko, ale príjemný hotel umiestnený v krásnej prírode, všade bolo veľa zelene, krásny výhľad sme mali aj z izby, videli sme časť areálu a časť pláže. Hotel je postavený v zátoke, pláž je pekná, tvorí ju prevažne piesok. Počas horúcich dní bol piesok úžasne teplý, do mora sa išlo celkom dobre. Bolo pekne čisté, niekedy sa našli nejaké odpadky, ale nič strašné. Plocha bazéna bola výborná, skutočne krásne riešená, bazény sú čisté a zaujímavo riešené, členené, všade dosť ležadiel aj slnečníkov. Areál majú dobre riešený, kto si chcel užívať slnko mal tu dosť priestoru a kto si potreboval oddýchnuť v tieni, tak tu bolo dosť plôch chránených pred slnkom. So stravou sme boli spokojní, jedlo pekne naservírovali každý deň, bolo chutné a pestré, podávali ho formou švédskych stolov, pochutili sme si aj na sladkých jedlách a aj na snack chuťovkách v bare. Stále sme si vybrali. Podávali aj chutne nápoje a dosť čerstvého ovocia a zeleniny. Všade mali pekne upratané. Naša izba bola stále udržiavaná, izbu by sme prijali aj väčšiu, ale mali sme v nej všetko, ako má byť. Kúpeľňa bola pekná a dobre vyčistená. čítať celú recenziu