85%
Hodnotenie

Golden Coast Hotel & Bungalows recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Atény a okolie
  • Marathon
15 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 89 %
Poloha 82 %
Izby 80 %
Strava 87 %
Personál 87 %
85%
Celkové hodnotenie
107 recenzií
zuzana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 317-krát
87 %
Velmi prijemny hotel zamerany skor na francuzskych turistov, co je velka vyhoda, pretoze su velmi slusni. Jedlo fantasticke, naozaj velky vyber, cistota v hoteli aj v okoli. Plaz mensia, ale dostatok lezadiel aj miesta. Hotel je kusok od Aten, kde je ozaj co pozerat. Odporucam si kupit mapu a ist na vlastnu past, nie cez cestovku. Urcite sa tam este vratim, pretoze nemam, co vytknut hotelu, mozno len to, ze bary su otvorene len do polnoci. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 20.09.2015 Prečítané 304-krát
57 %
Resort je rozlahly, ubytovanie nezodpoveda 4 hviez. Upratovanie slabe, prach, ale uteraky vymienali kazdy den. Dobre udrziavana zahrada, 3 bazeny a lezadla. Transfer z letiskado 45 minut. Vstup do mora postupny, ale mala plaz. Na zadnej strane resortu je "promenada", ak sa to da tak nazvat. Mestecko je male, spinave a vyludnene - vecer niet kam ist. Animacie francuz. animatori, lebo hotel ma pocetnu francuzsku klientelu/ animatori su mili a snazivi. Vecer franc. animacie v amfiteatri, zabavne. Delegat CK Lubos nemal zaujem informovat o podmienkach v hoteli, autobuse do Athen a podobne, museli sme si to zistitna recepcii. Zaujimal sa len o predaj vyletov. CK by mala porozmyslat o zmene delegata. čítať celú recenziu
Tammy
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 956-krát
87 %
Transfer z letiska cca 30 min, ubytovani sme boli ihned bez problemov, izby v stardantnom vybaveni, ciste, plaz pieskova, more ciste a teple, strava all inclusive - velky vyber, pestra, chutna, rezort velmi pekne udrziavany, dost rozsiahly, k dispozicii tri bazeny, vsetky ciste, s plavcikom. Miniclub pre deti, sportove aktivity, vecer program. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 03.06.2015 Prečítané 1264-krát
83 %
Jednoducho hotelový komplex. Veľký, priestranný, v mojich očiach veľmi pekný a príjemný. Je vhodný pre mladých, ako i rodiny s deťmi, aj staršiu generáciu. Hotel je vzdialený od letiska nejakých 25 km, bez problémov zvládnuteľné. Komplex sa skladá z hlavného hotela a jednotlivých bungalovov, pre Slovákov sú pravdepodobne rezervované hotelové izby. Izby sú priestranné, slnečné. teda píšem o tej našej. Kúpeľňa je s vaňou, izba s balkónom. Maximálna spokojnosť, ved čo aj k letnej dovolenke treba? Väčšina času sa trávi vonku.:) Komplex je rozsiahly, zelený, udržiavaný. Personál na recepcii veľmi milý. Prevažne francúzska klientela a vynikajúci francúzski animátori. Nemali chybu, totálne zohraní a v kuse sršali humorom a dobrou náladou. Píšem o nich, nakoľko sme dovolenkovali v septembri a slovenskí animátori tam už neboli. Francúzštinu ovládam, ale aj tí, ktorí nerozumejú, by sa dokázali na týchto animátoroch zabaviť. Aj v septembri tam bolo dosť malých detí a pre tých sú tiež chystané animácie a program. Kto má rád šport, príde si taktiež na svoje. Je tu požičovňa bicyklov, vhodná na výlety do blízkeho okolia. A čo sa týka stravy. Pochodila som už dosť krajín, ale tento komplex s jeho kuchyňou mi doslova učaroval. Jedlá od výmyslu sveta, nedá sa všetko ochutnať. Raňajky pestré, so super palacinkami, obedov som sa moc nezúčastňovala - raňajky som si dopriala dostatočne. Pri pitnom režime a drobnostiach, ktoré sa ponúkajú v priebehu dňa som v pohode vydržala do večera. Večere dokonalé, od výmyslu sveta, každý večer niečo nové. Kuchári varia pred vašimi očami. čítať celú recenziu
Júlia
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.11.2014 Prečítané 1546-krát
87 %
Vybrali sme si v danom termíne cenovo dostupný hotel v gréckej Attike. Na prvý pohľad nás zaujala lokalita, nakoľko obľubujeme objavovanie veľkých metropol, preto rozhodnutie hneď padlo na rezort neďaleko Atén. A oplatilo sa. Hotel je síce troška staršieho dáta, avšak spĺňa všetky požiadavky priemerného komfortu. Izba bola príjemná, prádlo, uteráky aj kúpeľňa čisté. Počas nášho týždenného pobytu nám posteľné prádlo vymenili dvakrát a uteráky každý deň. Okolie hotela je tiež príjemné, hotel je v tichom prostredí plnom zelene, o ktorú sa naozaj starajú. Bazény boli myslím 3, avšak my sme ich nevyužívali, nakoľko more bolo naozaj aj v septembri vynikajúce a hlavne neuveriteľne čisté. K dispozícií boli zdarma ležadlá na pláži a uteráky za vratný poplatok. Čo sa týka jedla, to bolo podávané v samostatnej budove (teda nie tam, kde sme boli ubytovaní) vzdialenej cca 50 metrov, avšak toto vôbec nebol problém, práve naopak, budova bola situovaná blízko bazénu, kde sa konal aj večerný program, takže už počas večer sme mali super výhľad na parket. Jedlo bolo naozaj vynikajúce, rôznorodé, chutné, každý si prišiel na svoje (aj vegetariáni, mali tam výborný výber zo šalátov a cestovín). Večerný program bol pestrý aj mimo sezóny a taktiež cez deň by ste sa určite nenudili. Jediné, čo môžme hotelu vytknúť je wifi pripojenie, ktoré bolo len v priestoroch recepcie (na izbe za doplatok) a bolo celkom o skúške nervov. Celkovo však hotel hodnotím 8/10. Naozaj sa oplatí, už len kvôli čistučkému moru. Špeciálne sa chceme poďakovať pri výbere p. Tunegovej z CK v Trenčíne, ktorá nám už klasicky skvelo pomohla a poradila pri výbere našej dovolenky. Ďakujeme! čítať celú recenziu
David
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.10.2014 Prečítané 1169-krát
77 %
Rozľahlý hotelový rezort končiaci nádhernou plážou. Najbližšie k pláži je hlavná hotelová budova s recepciou, dvojpodlažné bungalovy sú roztrúsené v areáli plnom udržiavanej zelene. Veľký detský miniklub rozdelený podľa vekov detí, 12 tenisových kurtov, mini golf, herňa s automatmi, možnosť zapožičania bicyklov 10eur/deň. Spred hotela premáva cca každých 20 min. autobus do mestečka. Inak dá sa prejsť tiež upravenou plážovou promenádou peši cca 30 min. do letoviska Marathon alebo na opačnú stranu cca 15 min. do Nea Makri. čítať celú recenziu
Iva
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 26.08.2014 Prečítané 1164-krát
87 %
Hotel, je vlastne súčasťou rezortu s bungalovmi, francúzskeho klubu Marmara, vhodný pre všetky vekové kategórie, priamo na pláži. Síce starší, ale zanechal v nás príjemné pocity najmä správaním personálu, ako aj zrekonštruovanými priestrannými izbami každodenne upratanými. Kúpelne ešte nezrekonštruované, terasa priestranná. Transfer z letiska cca 30 min. všetko prebehlo k úplnej spokojnosti od delegáta, cez animátorov sprevádzajúcich z letiska až po okamžité ubytovanie. Areál hotela veľmi pekný, plný kvetov, zelene, výhľad na hory z izby aj z mora. Bazény 3 - pri pláži, hlavný pri reštaurácii, menší a ešte aj animačné pre deti v detskom klube. Zišla by sa im tiež rekonštrukcia, avšak boli vždy čisté, voda teplá. Reštaurácie - hlavná a plážová. Bary 3 - plážový, pool bar-od 10 do 23 hod. AI. Po 23 hod. počas diskotéky platený bar v hoteli, ale vždy voda s ľadom v krčahoch k dispozícii zadarmo pre tanca chtivých. čítať celú recenziu
Katka a Karel
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 918-krát
83 %
Ubytovanie zodpovedajúce hodnoteniu hotela, čistota na izbách a každodenný upratovací servis na úrovni. Bezplatný trezor na izbe. Dobre fungujúca klimatizácia, individuálne nastaviteľná. Strava výborná, pestrá, kvalitná, bez čakania, dostatok miesta v jedálniach. Veľmi dobre fungujúce občerstvenie v baroch počas celého dňa. Pláž piesočná, ležadlá na pláži zdarma. Dobrý prístup do mora, more čisté. Priateľskí slovenskí animátori, ale aj ochotný a úslužný personál hotela. Dovolenka vhodná pre všetky kategórie hostí. Skvelo zvládnuté príchody a odchody, bez zbytočného čakania na ubytovanie a možnosť kúpania a využitia služieb hotela až do bezprostredného odchodu na letisko. čítať celú recenziu
klient
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.08.2014 Prečítané 1820-krát
73 %
Hotel nie je vyhradený pre jednu vekovú či sociálnu kategóriu, čiže je to "všehochuť". 90% klientely v rezorte (hotel + bungalovy) sú F. ubytovanie na hoteli je promptné do dvojlôžkových izieb, ktoré boli zrekonštruované cca pred 8 rokmi. Slovenské cestovky (SC) však z 2-lôžkových izieb urobili 2+2p, čiže manželská posteľ + poschodová posteľ. Ck si vybrali aj horšie krídlo hotela umiestnené nad technickým zázemím hotela - hluk VZT. Ak je možné, vymeňte izbu. Rezort je mimo obchodného a nočného-diskotékového diania. Ak je potreba - cca 40min prechádzka. Je umiestnený priamo na pláži, ktorá mu však nepatrí. Treba posilniť vybavenie pre deti - detské ihrisko (dve šmykľavky + detský hrad), animátor robí iba doprovod sk detí k francúzskym animátorom a animácie pre sk klientov nie sú, iba ak sa pripojíte k F. Čistota okolia pri beach bare je slabšia. Personál veľmi ochotný a priateľský. čítať celú recenziu
Ladislav
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 1441-krát
97 %
Výborná dovolenka pre všetky vekové kategórie. Možnosti športového vyžitia, výborný animátorský team, starostlivosť delegáta. Žiadne problémy pri transferi z letiska a na letisko. Ubytovanie takmer okamžite, priestranný, udržiavaný areál hotela. Pláž, more čisté a kľudné. Všetkým odporúčam. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 2354-krát
57 %
Hotelu by som 4 hviezdičky nedala. Malé izby, pre deti poschodová posteľ. Šmykľavé, mramorové schody. Staré, nezrekonštruované bazény, kde si bežne deti oškierali nohy do krvi - aj vlastná skúsenosť. Miniklub funguje len pre francúzske deti. V žiadnom prípade by som to nenazvala klubovou, rodinnou dovolenkou. Veľa sme sa nachodili, od mora k bazénom, na obed a na večeru. čítať celú recenziu
Laura
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 2223-krát
63 %
Ranajky aj vecere su mimo hotela, naco nas nikto neupozornil. malym dietatom sa premiestnujete 3 krat za den z plaze, 15 minut, pretoze my aj obedy boli mimo hotel. Ochota recepcie minimalna, detske animacie ziadne pre slovak. deti, pritom v katalogu popisane, ze pocas celeho pobytu v hoteli slovensky hovoriaci detsky animator, ten nebol ziadny. Plaz nebola pieskova ako sa uvadza, strkovo pieskova, vela kamenov aj v mori, dokonca sme si museli davat pozor na jezkov, kt. tam boli. Problemy s lehatkami na plaz, vyhodenie osob. veci a osusky ak ste sa vzdiali na 30min. od svojich lehatok. Kupelka 1mx1, 5m s vanou. Sluzby all inclusive - voda pitna z kohutika, tu vam aj capuju v bare aj vsade, pocas celeho pobytu, museli sme si kupovat balene vody aj pre deti. čítať celú recenziu
Erik
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 15.04.2014 Prečítané 2215-krát
67 %
Hotel je jednoduchší, ale veľmi príjemný, cítili sme sa tu dobre. Silnou stránkou je personál, je ochotný, príjemný, ústretový, títo ľudia majú radi svoju prácu a zaujíma ich, ako sa počas dovolenky cítite. Snažili sa s nami komunikovať, jazykové znalosti boli veľmi fajn. Čokoľvek budete potrebovať, neváhajte sa spýtať nejakého zamestnanca, ak budú vedieť, určite vám pomôžu. Najlepšie na tejto dovolenke boli momenty, keď sme si ľahli k bazénu a užívali si pohodu pri vode alebo v peknom areáli hotela, výhľad bol na krásny záliv. Atmosféra pri západe slnka bola neopísateľná. Rozhodne odporúčame, pláž je veľmi pekná, okolie krásne, je to veľmi pekné miesto, ktoré sme radi navštívili. Chválime animácie, tie sú pestré a nevtieravé. Oddýchli sme si, hotel odporúčame. S ubytovaním, hygienou, prostredím, areálom, plážou, vodou v mori, jedálňou, stravou a prístupom personálu sme boli spokojní. Dostali sme všetko, čo treba na trávenie pokojnej dovolenky, ak sa aj našli nejaké tie maličkosti, netreba si tým lámať hlavu, je to pekná časť Cypru, treba vidieť. Prípadné nedostatky sú zamestnanci ochotní riešiť, tak sa na nich v pohode obráťte. čítať celú recenziu