Recenzie hotelov - Vravrona (17)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

50% Ivan

09.09.2015

Boli sme v hoteli Aquis Mare Nostrum Vravrona Bay pri Aténach Grécko. Arogantný delegát, nevšímavý voči svojim klientom, ktorý nevie ani pozdraviť a jeho vyjadrenia sú ako by nám zajazd zaplatil zo svojho. katalógu sú zavádzajúce informácie / more nie je s pozvolným vstupom, medúzi, kúpali sme sa v mori len občas aj to z dôsledkami od medúz, bez pieskovej pláže, nevhodné pre neplavcov , len jeden slaný bazén 180 cm, nevhodné pre deti, bez ihriska. nafukovačky aj detské v bazéne zakázané. Izby pôsobia ako králikárne, ktoré sú precpané 4, 5, x 3 m . Manžalská posteľ + poschodová posteľ 2 x 1m branila otvoreniu ladničky max. na 60 stupňov a vychodu na balkon. izbe nebola stolička na sadnutie. Stôl 0, 5m x 3m. Za hlavou výťahy. Reklamácia dopadla tak, že čo chcem na last minute. Pred kúpou si nechajte všetko napísať do zmluvy, aby ste nedopadli ako my. Po telefonáte do CK v BA mi povedali, že čo oni stým majú na to tam je delegát. Ten to odmieta riešiť hovorím. Tak si to vybavte na recepcii sám. Dovidenia. Písomnú reklamáciu zamieli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

100% steve

26.08.2015

Úplne všetko super naj, naj, naj. Prešli sme veľa destinácii, ale toto predčilo naše očakávania. Transfer z hotela 15-20 min. - priamo bez zástavok. Perfektná organizácia, exklusive-náramky rozdané už v autobuse, tak ako aj stručné inštrukcie. Bližšie inštrukcie v hoteli na recepcii v krátkosti, rýchle ubytovanie. Delegát Ľuboš perfektný a vždy k dispozícii. Ale nebolo čo riešiť. Ani neviem o nikom inom, že by bol niekto nespokojný. Hotel super, personál super, pláž super, záhrada s ležadlami super a strava ??? Niečo úžasné! Francúzska destinácia, takže latka je vysoko nastavená. Francúzi ako spoločníci super. ich animačný tým? To som ešte nikde nezažil, niečo neskutočné, venovali sa aj Slovákom, aj keď neboli platení slovenskými cestovkami. Nedá mi nespomenúť aj našich animátorov Karlu a Martina, ktorý boli tak isto super. Každý večer na terase perfektná zábava. Niet čo dodať. Vrelo odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

86% ajka

01.07.2015

Služby na vysokej úrovni, jediné, čo chýbalo, boli slovenskí animátori, francúzskych bolo 9, no venovali sa len svojim klientom, čo sa týkalo športov, tiež vybavenie na dobrej úrovni, krásny areál, záhrada udržiavaná, ležadiel dostatok, nebolo treba nič obsadzovať skoro ráno.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

76% nikol

04.03.2015

Myslím, že hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, aj keď v mojom prípade sme tu dovolenkovali až na začiatku septembra, tak sa tu objavilo viac starších párov, ale každý si tu príde na svoje. Let aj ubytovanie bolo bezproblémové, transfer do hotela prebehol neskutočne rýchlo, keďže hotel je situovaný cca 30km od Atén. Čo ma však zarazilo, aj napriek tomu, že sme boli len dve na izbe, okrem manželskej posteli tam bola aj poschodová postel a tým pádom bolo v izbe menej priestoru. Balkón sme nemali s výhľadom na more, čo nám však vôbec neprekážalo. Strava bola výborná, množstvo jedla, stále obmieňané, večer býval niekedy problém s voľným stolom, ale personál to tam korigoval, takže niekedy ste si počkali len pár minút. Nápojový bár pri recepcii bol trochu chaotickejší, keďže sme vrámci all inclusive, nemali všetky nápoje zadarmo a nevedeli sme, čo máme zahrnuté v balíku a čo nie, pretože hotel navštevuje aj francúzska klientela a tí mali iný balík all inclusive a aj boli odlíšení náramkami a tí mali svoj nápojový lístok. Bar sa o 00:00 zatváral a na hoteli nebolo už ani živej duše. Areál hotela bol krásny, udržiavaný. Hotel je situovaný v zátoke a keď vykročíte z areálu, tak všade okolo je špina a more bližšie k zátoke je znečistené. Bohužiaľ pláž s pozvoľným vstupom, ktorá "patrila" a bola aj na fotografiách v katalógoch CK, bola verejnou plážou, dlhou cca 5m, ktorú navštevovala aj verejnosť. Hotel mal vstup do mora spravený po schodíkoch, ale v tej oblasti sa nachádzali ježkovia a riasy, tak sme radšej uprednostnili ten kúsok s pozvoľným vstupom. V meste, ktoré leží hneď vedľa areálu, sme taktiež našli verejné pláže, ale boli znečistené a pobehovali po nich túlavé psy. Na tie by som tiež chcela upozorniť, pretože sa na vás nalepia a idú s vami až do hotelu. Hotel má síce pár svojich nedostatkov, ale dovolenku sme si užili aj napriek tomu :) a určite odporúčam výlet do Atén, úžasný zážitok, skvelá sprievodkyňa.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

83% Ria

13.11.2014

Kvalitný hotel zodpovedajúci svojmu oficiálnemu hodnoteniu. Čistý voňavý interiér, úžasné SPA centrum ako i udržiavaný exteriér hotela. Profesionálny a veľmi priateľský personál. Na izbe, hoci sme boli traja dospelí, sme mali pohodlné bývanie. Na pláž bolo treba prejsť pár schodov, ale nám to vôbec neprekážalo. More bolo priezračné a pokojné. Slnečníky a ležadlá boli zdarma. Dalo sa ležať priamo pri mori, ale aj pár krokov ďalej na trávniku pestovanej záhrady. Vstup do mora bol možný po stabilných schodíkoch. Nám to vyhovovalo, dalo sa tu parádne zaplávať. S menšími deťmi poniektorí rodičia chodievali pár metrov ďalej, kde bol pozvoľný vstup s piesočnatou plážou.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

96% Cyprusan

12.11.2014

Hotel sa nachádza približne 20 min od letiska. Okolie hotela tvorí z jednej strany zátoka, z druhej hory - terén je preto veľmi kaskádovitý a nie je preto vhodný pre menej pohybovo zdatných, keďže k pláži vedie veľa schodov. Výhľad z hotela však stojí za to. Izby boli veľmi pekne zariadené a vybavené, väčšina s výhľadom na more. Strava v hoteli bola naozaj veľmi chutná a dostatočne veľký výber. Hotel má dve vlastné pláže, jednu menšiu pieskovú druhú umelo vytvorenú, so schodíkmi do mora. Klientela hotela bola prevažne Francúzska. Celkový dojem z dovolenky, mám veľmi dobrý, pre množstvo zelene bazénov a možností na výlety. Určite by som sa sem rád niekedy vrátil.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

96% Zuzana Kocková

30.10.2014

Urcite odporucam, pokojne aj pre velmi narocnych dovolenkarov. Hotel je stavany kaskadovito hned od mora do mierneho kopca. V podstate ma dve plaze, aj kamienkovu, upraveny vstup do mora - plytsia voda aj pre deti. Transfer z letiska v Atenach cca 40 minut. Hotel urobi dojem uz pri vstupe, a tak to bolo pocas celeho pobytu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Mare Nostrum recenzie

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

70% Zuzana

21.08.2014

Velmi dobre vybaveny hotelovy komplex, s wifi pripojenim v priestoroch recepcie. Uroven izieb vsak zodpovedala standardu ***. Izby ciste, denne vymienali uteraky, upratovali. Vyhrady len ku kupelni a wc. Velmi dobre animacne programy v rezii franc. animatorov, krasne bazeny, moznost welnesu. Super delegat Lubos, ako aj velmi zlate a prijemne animatorky Janka s Natalkou.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Vravrona

Hotel Dolce Attica Riviera recenzie 80%

Hotel Dolce Attica Riviera

Grécko - Atény a okolie - Vravrona

Kvalita izieb76%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál95%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie