Recenzie hotelov - Marathon (13)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

86% zuzana

01.10.2015

Velmi prijemny hotel zamerany skor na francuzskych turistov, co je velka vyhoda, pretoze su velmi slusni. Jedlo fantasticke, naozaj velky vyber, cistota v hoteli aj v okoli. Plaz mensia, ale dostatok lezadiel aj miesta. Hotel je kusok od Aten, kde je ozaj co pozerat. Odporucam si kupit mapu a ist na vlastnu past, nie cez cestovku. Urcite sa tam este vratim, pretoze nemam, co vytknut hotelu, mozno len to, ze bary su otvorene len do polnoci.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

56% Iva

20.09.2015

Resort je rozlahly, ubytovanie nezodpoveda 4 hviez. Upratovanie slabe, prach, ale uteraky vymienali kazdy den. Dobre udrziavana zahrada, 3 bazeny a lezadla. Transfer z letiskado 45 minut. Vstup do mora postupny, ale mala plaz. Na zadnej strane resortu je "promenada", ak sa to da tak nazvat. Mestecko je male, spinave a vyludnene - vecer niet kam ist. Animacie francuz. animatori, lebo hotel ma pocetnu francuzsku klientelu/ animatori su mili a snazivi. Vecer franc. animacie v amfiteatri, zabavne. Delegat CK Lubos nemal zaujem informovat o podmienkach v hoteli, autobuse do Athen a podobne, museli sme si to zistitna recepcii. Zaujimal sa len o predaj vyletov. CK by mala porozmyslat o zmene delegata.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

86% Tammy

25.07.2015

Transfer z letiska cca 30 min, ubytovani sme boli ihned bez problemov, izby v stardantnom vybaveni, ciste, plaz pieskova, more ciste a teple, strava all inclusive - velky vyber, pestra, chutna, rezort velmi pekne udrziavany, dost rozsiahly, k dispozicii tri bazeny, vsetky ciste, s plavcikom. Miniclub pre deti, sportove aktivity, vecer program.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

83% Jana

03.06.2015

Jednoducho hotelový komplex. Veľký, priestranný, v mojich očiach veľmi pekný a príjemný. Je vhodný pre mladých, ako i rodiny s deťmi, aj staršiu generáciu. Hotel je vzdialený od letiska nejakých 25 km, bez problémov zvládnuteľné. Komplex sa skladá z hlavného hotela a jednotlivých bungalovov, pre Slovákov sú pravdepodobne rezervované hotelové izby. Izby sú priestranné, slnečné. teda píšem o tej našej. Kúpeľňa je s vaňou, izba s balkónom. Maximálna spokojnosť, ved čo aj k letnej dovolenke treba? Väčšina času sa trávi vonku.:) Komplex je rozsiahly, zelený, udržiavaný. Personál na recepcii veľmi milý. Prevažne francúzska klientela a vynikajúci francúzski animátori. Nemali chybu, totálne zohraní a v kuse sršali humorom a dobrou náladou. Píšem o nich, nakoľko sme dovolenkovali v septembri a slovenskí animátori tam už neboli. Francúzštinu ovládam, ale aj tí, ktorí nerozumejú, by sa dokázali na týchto animátoroch zabaviť. Aj v septembri tam bolo dosť malých detí a pre tých sú tiež chystané animácie a program. Kto má rád šport, príde si taktiež na svoje. Je tu požičovňa bicyklov, vhodná na výlety do blízkeho okolia. A čo sa týka stravy. Pochodila som už dosť krajín, ale tento komplex s jeho kuchyňou mi doslova učaroval. Jedlá od výmyslu sveta, nedá sa všetko ochutnať. Raňajky pestré, so super palacinkami, obedov som sa moc nezúčastňovala - raňajky som si dopriala dostatočne. Pri pitnom režime a drobnostiach, ktoré sa ponúkajú v priebehu dňa som v pohode vydržala do večera. Večere dokonalé, od výmyslu sveta, každý večer niečo nové. Kuchári varia pred vašimi očami.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

86% Júlia

10.11.2014

Vybrali sme si v danom termíne cenovo dostupný hotel v gréckej Attike. Na prvý pohľad nás zaujala lokalita, nakoľko obľubujeme objavovanie veľkých metropol, preto rozhodnutie hneď padlo na rezort neďaleko Atén. A oplatilo sa. Hotel je síce troška staršieho dáta, avšak spĺňa všetky požiadavky priemerného komfortu. Izba bola príjemná, prádlo, uteráky aj kúpeľňa čisté. Počas nášho týždenného pobytu nám posteľné prádlo vymenili dvakrát a uteráky každý deň. Okolie hotela je tiež príjemné, hotel je v tichom prostredí plnom zelene, o ktorú sa naozaj starajú. Bazény boli myslím 3, avšak my sme ich nevyužívali, nakoľko more bolo naozaj aj v septembri vynikajúce a hlavne neuveriteľne čisté. K dispozícií boli zdarma ležadlá na pláži a uteráky za vratný poplatok. Čo sa týka jedla, to bolo podávané v samostatnej budove (teda nie tam, kde sme boli ubytovaní) vzdialenej cca 50 metrov, avšak toto vôbec nebol problém, práve naopak, budova bola situovaná blízko bazénu, kde sa konal aj večerný program, takže už počas večer sme mali super výhľad na parket. Jedlo bolo naozaj vynikajúce, rôznorodé, chutné, každý si prišiel na svoje (aj vegetariáni, mali tam výborný výber zo šalátov a cestovín). Večerný program bol pestrý aj mimo sezóny a taktiež cez deň by ste sa určite nenudili. Jediné, čo môžme hotelu vytknúť je wifi pripojenie, ktoré bolo len v priestoroch recepcie (na izbe za doplatok) a bolo celkom o skúške nervov. Celkovo však hotel hodnotím 8/10. Naozaj sa oplatí, už len kvôli čistučkému moru. Špeciálne sa chceme poďakovať pri výbere p. Tunegovej z CK v Trenčíne, ktorá nám už klasicky skvelo pomohla a poradila pri výbere našej dovolenky. Ďakujeme!

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

76% David

20.10.2014

Rozľahlý hotelový rezort končiaci nádhernou plážou. Najbližšie k pláži je hlavná hotelová budova s recepciou, dvojpodlažné bungalovy sú roztrúsené v areáli plnom udržiavanej zelene. Veľký detský miniklub rozdelený podľa vekov detí, 12 tenisových kurtov, mini golf, herňa s automatmi, možnosť zapožičania bicyklov 10eur/deň. Spred hotela premáva cca každých 20 min. autobus do mestečka. Inak dá sa prejsť tiež upravenou plážovou promenádou peši cca 30 min. do letoviska Marathon alebo na opačnú stranu cca 15 min. do Nea Makri.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

86% Iva

26.08.2014

Hotel, je vlastne súčasťou rezortu s bungalovmi, francúzskeho klubu Marmara, vhodný pre všetky vekové kategórie, priamo na pláži. Síce starší, ale zanechal v nás príjemné pocity najmä správaním personálu, ako aj zrekonštruovanými priestrannými izbami každodenne upratanými. Kúpelne ešte nezrekonštruované, terasa priestranná. Transfer z letiska cca 30 min. všetko prebehlo k úplnej spokojnosti od delegáta, cez animátorov sprevádzajúcich z letiska až po okamžité ubytovanie. Areál hotela veľmi pekný, plný kvetov, zelene, výhľad na hory z izby aj z mora. Bazény 3 - pri pláži, hlavný pri reštaurácii, menší a ešte aj animačné pre deti v detskom klube. Zišla by sa im tiež rekonštrukcia, avšak boli vždy čisté, voda teplá. Reštaurácie - hlavná a plážová. Bary 3 - plážový, pool bar-od 10 do 23 hod. AI. Po 23 hod. počas diskotéky platený bar v hoteli, ale vždy voda s ľadom v krčahoch k dispozícii zadarmo pre tanca chtivých.

prečítať si celú recenziu
Hotel Golden Coast Beach Resort recenzie

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

83% Katka a Karel

22.08.2014

Ubytovanie zodpovedajúce hodnoteniu hotela, čistota na izbách a každodenný upratovací servis na úrovni. Bezplatný trezor na izbe. Dobre fungujúca klimatizácia, individuálne nastaviteľná. Strava výborná, pestrá, kvalitná, bez čakania, dostatok miesta v jedálniach. Veľmi dobre fungujúce občerstvenie v baroch počas celého dňa. Pláž piesočná, ležadlá na pláži zdarma. Dobrý prístup do mora, more čisté. Priateľskí slovenskí animátori, ale aj ochotný a úslužný personál hotela. Dovolenka vhodná pre všetky kategórie hostí. Skvelo zvládnuté príchody a odchody, bez zbytočného čakania na ubytovanie a možnosť kúpania a využitia služieb hotela až do bezprostredného odchodu na letisko.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Marathon

Golden Coast Hotel & Bungalows recenzie 77%

Golden Coast Hotel & Bungalows

Grécko - Atény a okolie - Marathon

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie