Najnovšie recenzie hotelov

Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

65% Veronika

05.09.2018

Izba v poriadku, čisto. Strava dostatočný výber, ale neustála kontrola. Pokiaľ máme all inclusive, netreba kontrolovať alebo zmeniť na iný typ stravovania. A okrem toho... patrila som k skupine s väčším počtom detí a boli sme obmedzovaní časovo k príchodom na stravu, čo nebolo vhodné v prípade malých detí, ktoré majú nejaký svoj režim, nie obed o 14 hod. Personál ako policajná hliadka. Okrem recepcie, kde slečny vždy milo vysvetlili. Animačný program tiež minimálny, ale to je cestovnou kanceláriou, nie hotelom. Mne osobne chýbal väčší komfort a kontakt so zamestnancami hotela. A okrem toho... okolie hotela by chcelo tiež pár úprav. Viem, že mentalita Grékov je iná, ale pozbierať papiere a poliať trávnik zvládne snáď každý človek. Okolie bazéna a pláž, dalo by sa s estetickou stránkou a poriadkom okolo niečo robiť.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

55% Mária A.

03.09.2018

Najväčšia vec, ktorá mi zo všetkého najviac vadila, bola diskriminácia detí. Kto to kedy videl, že rodiny s malými deťmi sa musia prispôsobovať ostatným hosťom. O hodinu neskôr sme chodili jesť aj napriek tomu, že deti plakali, že sú hladné a to sme zaplatili rovnakú sumu ako ostatní hostia. Asi to nebol pre nich dostatočný dôvod. Ďalšia vec bola klimatizácia. Ak chcete celý deň stráviť iba na izbe, tak vám to možno bude vyhovovať. Pretože v noci, keď všetci prídu unavení z pláže a chcú spať, klimatizáciu vypnú. A keď si otvoríte okno, tak budete buď doštípaní, alebo sa nevyspíte kvôli hluku okoloidúcich áut. O bazéne ani nerozprávam. Dávajte si pozor na ekzém, pretože väčšina ľudí ho tam dostala. More bolo celkom fajn, ibaže pláž bola neudržiavaná a skoro všade v mori (aj na pláži) boli riasy, čo pri plávaní nebolo moc príjemné... Personál bol veľmi milý (až na výnimky), problém bol v celkovom riadení toho hotela. Celkom pekný hotel aj prostredie, ale keď sa nechce, tak sa nechce.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

60% Darina

01.09.2018

Personál bol celkom príjemný, až na pár výnimiek. Majiteľ či riaditeľ hotela arogantný. Boli sme 89 členná skupina, v ktorej bolo aj dosť detí, ktoré možno niektorým hosťom v dôchodkovom veku prekážali, takže aj napriek tomu, že strava sa podávala od 13-15-tej a večera od 19-21 hodiny, nás s deťmi do jedálne prvú hodinu nepustili, aj keď sme mali dovolenku normálne zaplatenú a naše deti vo veku 1 a 3 roky boli hladné a bolo im neskoro jesť po 14-tej alebo po 20-tej hodine. Pán riaditeľ nám poradil, aby sme si šli niečo kúpiť do supermarketu. Naše deti po jedálni nebehali, držali sme si ich pri sebe a iné deti ostatných hostí mohli jesť aj prvú, aj druhú hodinu a vlastne aj ostatní hostia okrem našej skupiny. Bola to čistá diskriminácia. Klimatizáciu na noc vypínali, takže vyspať sa nedalo a ak sme otvorili nadránom okno, lebo sa už nedalo dýchať, tak nám zas nedala spať rušná cesta, lebo okná sme mali orientované práve na ňu. Bazén sme ani raz nevideli, že by sa v ňom menila voda, takže o pár dní viacero ľudí z nej dostalo rôzne ekzémy. Nevadí, potom sme sa radšej kúpali v mori. Prostredie sa mne osobne páčilo, palmy, more, len ten prístup mi celkový dojem z dovolenky veľmi pokazil.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

40% Filip

29.08.2018

Prvá vec - Klimatizácia. Klimatizácia fungovala počas dňa, kým sú návštevníci na pláži a v noci, keď by človek rád spal, je vypnutá a nedá sa spať kvôli teplu. Ak náhodou máte izbu nie pri mori, tak počúvate celú noc frekventovanú cestu. Na recepcii som si vypočul aj zopár rozdielnych príčin, prečo nefunguje. Prvú noc vraveli, že nebolo dosť teplo, aby sa zapla, potom vraveli, že to bude asi technický problém, ďalšiu noc už vraveli, že to tak proste je nastavené. Druhá vec - Personál. Čašníčky a barmanka boli perfektní. Boli usmievaví, snažili sa vyhovieť v každej situácií a nedá sa im vytknúť nič. Recepční sa väčšinu času snažili. Stala sa mi situácia, že sme boli s partiou pri stoloch pool baru v noci a recepčný mi začal hovoriť, že zavolá políciu, lebo robíme hluk, keďže nefunguje klimatizácia a všetci ľudia musia mať otvorené balkónové dvere. Tretia vec - Areál pláž a more. Pláž by mala byť štrková, ale to by musela byť udržiavaná. Polovica pláže bola tvorená z vyplavených morských rastlín, ktoré boli aj v mori. Pláž je orientovaná na východ, čo umožňuje sledovať východy slnka. Nevýhoda tejto orientácie je vysoká hora zo západnej strany, čo dosť skracuje slnečné žiarenie. V areále bola jedna osa na druhej - zavolal by som tam deratizéra. Piata vec - Jedlo. Nanešťastie som patril do skupiny, kde bolo viacej detí. Takže manažér hotela sa rozhodol, že hostí rozdelí na dve skupiny. Čo v praxi vyzeralo tak, že moja skupina sa dostala na list kuchynského vyhadzovača a nikoho z tejto skupiny nepúšťal prvú hodinu z dvoch (ktoré sme mali zaplatené), keď po hodine sme prišli, tak veľakrát z dezertov, ktoré mali byť k dispozícií ostal melón. Po 45 minútach zvykli postupne zhasínať svetlá, aby sme si uvedomili, že už nám neostáva veľa času. Keď som sa na túto tému rozprával s manažérom, povedal mi, že nevidí v tom žiadny problém, že ak sme náhodou hladní, tak poblíž sú supermarkety. Takže All-inclusive light, ktorý som si zaplatil, v managerových očiach vyzeral asi ako polpenzia. Šiesta vec - Bazén. V bazéne bola voda, do ktorej som sa bál chodiť. Ľudia mali ekzémy na zadkoch, kým nepochopili, že sa radšej majú kúpať v mori. Pár prípadov ekzému bolo aj na tvári. Ani som ho nevidel vypustený. Môžem to zhrnúť tak, že mi je ľúto peňazí, čo som zaplatil. Tento hotel je presný príklad toho, že personál sa môže aj roztrhať, ale ak manažér/majiteľ je arogantný, neochotný, nelogický človek, tak hosťovi proste nestačia milé čašníčky a skvelá barmanka.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

40% Michal

29.08.2018

Katastrofa, v kúpeľniach pleseň, diskriminácia od vedenia voči našej skupine, keď sme tam boli skrz toho, že nás nechceli pustiť na obed a večeru ako ostatných, ale až o hodinu neskôr, voda v bazéne obsahovala strašne moc chlóru, večerné aktivity žiadne okrem jedného večera, kedy nám tam prišli Gréci zatancovať turecké tance, v blízkosti nájdete akurát supermarket, aj to sa bojíte ísť doň, lebo popri ceste nevedie chodník a je to veľmi frekventovaná a úzka cesta, pláž je kamienková, odporúčam topánky do vody, nečakajte grécku stravu, klimatizácia v noci nefunguje, čiže je tam teplo ako v saune a keď si otvoríte balkón, v tom lepšom prípade nebudete spať pre rušnú premávku na ceste (odporúčam priplatiť za izbu s výhľadom na more), v tom horšom budete celí doštípaní od komárov, prístelku som mal asi ešte z vojny, lebo sa na tom nedalo spať a pri každom pohybe som zobudil spolubývajúcich na izbe, cez deň strašne veľa ôs a sršňov, za čo hotel nemôže, ale ak máte v pláne byť po tme aj von, pribaľte si repelent, prostredie celkom fajn, wifi zadarmo funguje aj tak, že je zadarmo, nečakajte, že si pozriete daaky film alebo niečo, to by bolo asi všetko a viem, že sa tam už nikdy nevrátim.

prečítať si celú recenziu
Summertime recenzie

Summertime

Grécko - Korfu - Sidari

60% Máša

27.06.2018

Cista katastrofa, v zivote nikdy viac s touto cestovnou kancelariou, drahe , drahe , drahe a vobec nic, jedlo sa nedalo jest, ubytovali nas mimo hoteloveho komplexu a to som zaplatila 1200 e za jednu dospelu osobu a dieta na 7 noci, to, co slubili, nebolo splnene, neviem, kde nabrali takuto cenu, nemali sme ani delegata, byvali sme mimo hotel, na transfer sme cakali hodinu a potom nas tri hodiny vozili po celom ostrove... des, des, des. Neodporucam cestovat s touto ck, pytala som sa ubytovanych, len tak pre zaujimavost, vsetci zaplatili minimalne o 400 az 500 eur menej s inou cestovkou... Zachranilo to pekne prostredie... inak nula bodov za tie peniaze. :(((

prečítať si celú recenziu
Hotel Kaiser Bridge recenzie

Hotel Kaiser Bridge

Grécko - Korfu - Gastouri

80% Zuzana

21.06.2018

Hotel na veľmi vysokej úrovni má zahraničnú klientelu. Pekný interiér s morskými motívmi a úžasnou terasou s výhľadom na more, kde sa podáva strava. Raňajky bufetovou formou, výber dostačujúci a dokladali, tiež obmieňali každý deň. Večer menu za 11 eur, tri bohaté chody. My sme mali polpenziu v cene. Personál veľmi nápomocný a zdvorilý. Izby boli s novým nábytkom, s klímou, čistené každý deň, kúpeľňa odvetrávaná. Pred hotelom zastávka, spojenie modrou linkou 6 - Benitses s hlavným mestom. Na recepcii platný autobusový poriadok na nástenke, aj možnosť zakúpiť si lístok lacnejšie ako u šoféra. Prostredie okolo hotela nič moc, bez chodníkov, žiadna promenáda a pláž, len betónové platne a schodíky do mora, kamenisté dno. More čisté, plné tvorov, kraby, ryby... Z hotela bolo vidieť východ slnka.

prečítať si celú recenziu
PrimaSol Ionian Sun recenzie

Primasol Louis Ionian Sun

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

0% pepo

03.02.2018

bolo by dobré upozorniť že medzi hotelom a plážou je cesta, až na tak volné pobehovanie detí to nie je

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Korfu

Livadi Nafsika recenzie 100%

Livadi Nafsika

Grécko - Korfu - Dassia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mayor Capo Di Corfu recenzie 93%

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Lefkimi

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál97%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mareblue Beach Resort recenzie 81%

Mareblue Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Spyridonas

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmány Panos recenzie 80%

Apartmány Panos

Grécko - Korfu - Acharavi

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Hotel Kaiser Bridge recenzie 80%

Hotel Kaiser Bridge

Grécko - Korfu - Gastouri

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel San Marina recenzie 78%

Hotel San Marina

Grécko - Korfu - Kavros

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Golden Sands recenzie 77%

Golden Sands

Grécko - Korfu - Agios Georgios

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál89%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gemini recenzie 75%

Gemini

Grécko - Korfu - Messonghi

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Sea Bird recenzie 73%

Sea Bird

Grécko - Korfu - Moraitika

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe70%

Čistota izieb90%

Personál50%

Pomer ceny a služieb90%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu