Recenzie hotelov - Kavos (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Lefkimi recenzie

Hotel Lefkimi

Grécko - Korfu - Kavos

70% Marián

17.07.2019

Ubytovanie bolo na úrovni, hotel čistý a upratovali každý deň. Hotel neposkytoval okrem toaletného papiera žiadne ďalšie benefity ako mydlo a šampón. Uterák bol len jeden, no výbornej kvality. Hotel disponoval aj vlastným bazénom, ktorý bol čistý a stále sa oň starali. Pri bazéne bol bar, kde nalievali a aj robili také jednoduchšie jedlá. Hotel má obrovský bar, kde nalievajú a nalievajú... Hotel nemá výťah. Recepcia hotela funguje 24/7 a vždy vedia poradiť a pomôcť s aktivitami v okolí. Poplatky za služby hotela boli priamo úmerné klientele sa v ňom zdržujúcej - anglickí tínejdžri, večne pod vplyvom. Hneď vedľa hotela bola diskotéka, ktorá hrala od 22:00 h do 04:00 h. Ako by sme boli na nej každý deň :o). More je hneď za hotelom a to cca. 50 metrov. Pláž fantastická a služby na pláži tiež na úrovni. Pozvoľný vstup do mora, pláž uprataná a ležadlá so slnečníkmi boli koloritom celého pobrežia (5€/deň). Dobre a chutne sa dá posedieť a najesť v reštaurácii/bare hneď pri pláži. Cenovo som Kavos ohodnotil na 2€vé mesto. Všetko tu stojí cca. 2€. Anglické raňajky 1,5€, gyros 2€, pivo 2,5€, frappé 2 - 2,5€, hranolky 400 gramov 2€. Kavos je vhodný pre mladých turistov tak do 30 rokov. Nie je vhodný kvôli nočnému hluku pre rodiny s deťmi a ani pre 60+. Páčili sa mi aj kontinentálne raňajky, ktoré podával hotel (káva, 2 x toast, 2 x masielko, 2 x jahodový džem) a to sa každý deň opakovalo. Obchodíky s drobným tovarom dopĺňali kolorit mestečka. Pestrý výber uterákov a iných drobností nikoho nenechal sedieť na hoteli a vždy bolo čo kúpiť na pamiatku z tejto nezabudnuteľnej dovolenky. Každých 100 metrov tu bola chirurgická ambulancia, čo by aj Bratislava mohla závidieť.

prečítať si celú recenziu
Mayor Capo Di Corfu recenzie

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+
86% Peter K.

14.08.2018

Na Grécke pomery super hotel. Krásna záhrada, izba veľká, služby na úrovni. A kto má rád francúzštinu, tak si tu príde na svoje, 70% hostí Francúzi a k tomu je podriadená aj zábava a večerné predstavenie. Ale na druhej strane tí francúzski animátori sú super a vedia spraviť náladu. Aby bolo aj niečo negatívne - sú tam strašne otravné muchy, lezú vám aj do... ale po 21:00 zmiznú a aspoň sa dalo pohode spať, ale, pozor, od 7:00 sú tam zasa... no ale stále lepšie ako komáre, tie tam neboli.

prečítať si celú recenziu
Mayor Capo Di Corfu recenzie

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+
86% Maca

23.08.2017

Hotel pekný, všade čisto, izby v domčekoch rozmiestnených v peknej záhrade. Cca 8 izieb v jednom domčeku. Izby veľké, každá s terasou a posedením. Malá kúpeľňa. Pláž piesková s veľmi pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá na pláži aj pri bazéne. Transfer z letiska cca 1,5 hod.

prečítať si celú recenziu
Mayor Capo Di Corfu recenzie

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+
100% Tomáš

31.07.2017

Krásny areál. Na pláži máte plno ležadiel. Vstup do mora je aspoň 200 metrov po kolená. Je to pre detičky. Vynikajúci personál. Jedlo je vynikajúce. Máte tam veľa možností zábavy. Sú tam krásne francúzske animátorky. Celé je to zamerané na deti. Je tam krásne. A transport z letiska trvá 1 hodinu a 40 minút.

prečítať si celú recenziu
Mayor Capo Di Corfu recenzie

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+
70% Štefánia

16.10.2016

Čistý hotel, komplex udržiavaný, blízko k moru, k baru, k bazénom aj do reštaurácie, všetko po ruke... klientela väčšinou francúzska a nemecká. Bazény čisté, hneď vedľa ležadla pláž, ležadlá voľné stále, more plytké a teplé, vhodné pre deti. Animačný klub pre deti k dispozícii celý deň, večer programy pre deti každý deň.

prečítať si celú recenziu
Mayor Capo Di Corfu recenzie

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+
86% Zdenka

16.10.2016

Zopakovala som si dovolenku v tomto hoteli opat a opat ma nesklamal. Min. rok s priatelkou, tento rok s detmi a vnucatami. Vsetci boli spokojni. Kvalita sluzieb, ubytovania a stravovania perfektna, more aj bazeny teplucke, vsade cisto. Ochotny personal.

prečítať si celú recenziu
Hotel Mayor Capo di Corfu recenzie

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+
90% Kristina

28.08.2016

Hotel sa nachadza cca hodinku busom od letiska. Vhodny pre vsetky vekove kategorie. Ubytovani sme boli okamzite, ako sme prisli, co bolo cca o 16:30. Takze sme si uzili aj prvy den dovolenky. Ako velke pozitivum hodnotim, ze v den odchodu sme sa museli odhlasovat z hotela az o 12:00. Hotel je nadherny, naozaj mu niet co vytknut, krasna zahrada, uzasne bazeny, velmi mily personal, vsetci ustretovi a usmievavi. Plaz je hned pri bazenoch, co je super, ze nemusite dlho slapat k plazi. Hned pri bazenoch aj restauracia a plazovy bar, takze vsetko mate tak nejak po ruke. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Mayor Capo di Corfu recenzie

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+
90% Robert

09.08.2016

Kvalitný hotelový rezort, počnúc ubytovaním, stravovaním, udržiavanou súkromnou plážou, príjemným morom, zasadený v krásnej záhrade. Odporúčaný hlavne rodinám, ale miesto si tu určite nájde každý, kto si chce oddýchnuť od ruchu bežného života. Tri bazény, tenisový kurt, plážové ihrisko, relaxačná miestnosť, detský kútik, tobogany pre deti, dobre riešené plážové bary, posilňovňa, minimarket, požičovňa vodných skútrov, člnov, dostatok ležadiel, slnečníkov a ďalších maličkostí, ktoré Vám vytvoria pohodovú dovolenku.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kavos

Mayor Capo Di Corfu recenzie 93%

Mayor Capo Di Corfu

Grécko - Korfu - Kavos

+

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál97%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
San Marina recenzie 78%

San Marina

Grécko - Korfu - Kavos

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe60%

Čistota izieb80%

Personál80%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Hotel Lefkimi recenzie 70%

Hotel Lefkimi

Grécko - Korfu - Kavos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie