85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Korfu, Kavos  Grécko, Korfu, Kavos

Mayor Capo Di Corfu recenzie 

Mayor Capo Di Corfu recenzie 

1:30 h
23 °C
23 °C
21 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
649 €
649 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 88 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 75 %
Izby 85 %
Strava 80 %
Personál 88 %
85%
Celkové hodnotenie
246 recenzií
Peter K.
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 1192-krát
87 %
Na Grécke pomery super hotel. Krásna záhrada, izba veľká, služby na úrovni. A kto má rád francúzštinu, tak si tu príde na svoje, 70% hostí Francúzi a k tomu je podriadená aj zábava a večerné predstavenie. Ale na druhej strane tí francúzski animátori sú super a vedia spraviť náladu. Aby bolo aj niečo negatívne - sú tam strašne otravné muchy, lezú vám aj do... ale po 21:00 zmiznú a aspoň sa dalo pohode spať, ale, pozor, od 7:00 sú tam zasa... no ale stále lepšie ako komáre, tie tam neboli. čítať celú recenziu
Maca
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 23.08.2017 Prečítané 840-krát
87 %
Hotel pekný, všade čisto, izby v domčekoch rozmiestnených v peknej záhrade. Cca 8 izieb v jednom domčeku. Izby veľké, každá s terasou a posedením. Malá kúpeľňa. Pláž piesková s veľmi pozvoľným vstupom do mora. Ležadlá na pláži aj pri bazéne. Transfer z letiska cca 1,5 hod. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2017 Prečítané 408-krát
100 %
Krásny areál. Na pláži máte plno ležadiel. Vstup do mora je aspoň 200 metrov po kolená. Je to pre detičky. Vynikajúci personál. Jedlo je vynikajúce. Máte tam veľa možností zábavy. Sú tam krásne francúzske animátorky. Celé je to zamerané na deti. Je tam krásne. A transport z letiska trvá 1 hodinu a 40 minút. čítať celú recenziu
Štefánia
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 1434-krát
70 %
Čistý hotel, komplex udržiavaný, blízko k moru, k baru, k bazénom aj do reštaurácie, všetko po ruke... klientela väčšinou francúzska a nemecká. Bazény čisté, hneď vedľa ležadla pláž, ležadlá voľné stále, more plytké a teplé, vhodné pre deti. Animačný klub pre deti k dispozícii celý deň, večer programy pre deti každý deň. čítať celú recenziu
Zdenka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 16.10.2016 Prečítané 828-krát
87 %
Zopakovala som si dovolenku v tomto hoteli opat a opat ma nesklamal. Min. rok s priatelkou, tento rok s detmi a vnucatami. Vsetci boli spokojni. Kvalita sluzieb, ubytovania a stravovania perfektna, more aj bazeny teplucke, vsade cisto. Ochotny personal. čítať celú recenziu
Kristina
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 28.08.2016 Prečítané 718-krát
90 %
Hotel sa nachadza cca hodinku busom od letiska. Vhodny pre vsetky vekove kategorie. Ubytovani sme boli okamzite, ako sme prisli, co bolo cca o 16:30. Takze sme si uzili aj prvy den dovolenky. Ako velke pozitivum hodnotim, ze v den odchodu sme sa museli odhlasovat z hotela az o 12:00. Hotel je nadherny, naozaj mu niet co vytknut, krasna zahrada, uzasne bazeny, velmi mily personal, vsetci ustretovi a usmievavi. Plaz je hned pri bazenoch, co je super, ze nemusite dlho slapat k plazi. Hned pri bazenoch aj restauracia a plazovy bar, takze vsetko mate tak nejak po ruke. :) čítať celú recenziu
Robert
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 09.08.2016 Prečítané 438-krát
90 %
Kvalitný hotelový rezort, počnúc ubytovaním, stravovaním, udržiavanou súkromnou plážou, príjemným morom, zasadený v krásnej záhrade. Odporúčaný hlavne rodinám, ale miesto si tu určite nájde každý, kto si chce oddýchnuť od ruchu bežného života. Tri bazény, tenisový kurt, plážové ihrisko, relaxačná miestnosť, detský kútik, tobogany pre deti, dobre riešené plážové bary, posilňovňa, minimarket, požičovňa vodných skútrov, člnov, dostatok ležadiel, slnečníkov a ďalších maličkostí, ktoré Vám vytvoria pohodovú dovolenku. čítať celú recenziu
zdenka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 03.10.2015 Prečítané 856-krát
100 %
Ubytovanie v rajskej zahrade, strava naozaj vyborna s mnozstvom zeleniny a ovocia, personal ochotny /v pripade, ze nam nevyhovovala izba, bez problemov nam ju vymenili/, vsade cistucko, voda v mori teplucka, dlho plytke more, ale nevadilo nam to, naopak, vyborne pre deti. Prevazne francuzska klientela, co bolo perfektne. čítať celú recenziu