Recenzie hotelov - Messonghi (16)

Najnovšie recenzie hotelov

Messonghi Beach recenzie

Messonghi Beach Holiday Resort

Grécko - Korfu - Messonghi

90% Slávka

17.09.2018

Cesta z letiska do hotela mala trvať 30 minúť, nakoniec trvala až 90 minút, lebo sa najprv viezli klienti do vzdialenejšieho hotela. Ubytovaní sme boli hneď pri príchode do hotela, veľmi milý a ústretový personál. Vybavenie hotela je hlavne pre rodiny s deťmi, wifi bol za poplatok. Ležadlá a slnečníky na pláži taktiež za poplatok. Každý večer bol nejaký program, bolo si z čoho vybrať.

prečítať si celú recenziu
Gemini recenzie

CNic Gemini

Grécko - Korfu - Messonghi

85% Tina

30.08.2017

prečítať si celú recenziu
Gemini recenzie

CNic Gemini

Grécko - Korfu - Messonghi

80% Simi

14.08.2017

Hotel sa nachádza v typicky gréckej dedinke Messongi, vzdialenej cca 30 km od hlavného mesta. Na pláž je to kúsok - 30 m. Takisto taverny a obchodíky sú hneď poruke. Pri hoteli je bazén, ktorý bol v čase našej dovolenky využitý asi na 50%, taktiež ležadlá pri bazéne sa našli voľné v ktorúkoľvek dennú hodinu.

prečítať si celú recenziu
Messonghi Beach recenzie

Messonghi Beach Holiday Resort

Grécko - Korfu - Messonghi

76% Robert

03.08.2017

Hotel, kde to nespí. Doslova malé mestečko, kde sa denne pohybuje minimálne 2000 ľudí. Až na exponované časy výdaja stravy v reštaurácií, to však človek veľmi nevníma. Areál tohto hotelového komplexu veľmi pekný, udržiavaný, čistý, snáď až na menej vzhľadné betónové chodníky tvoriace cestičky medzi jednotlivými pavilónmi. Hlavná budova Poseidon s recepciou a dvoma reštauráciami pôsobí dominantne v celom areáli, ale nijak extra luxusne oproti zvyšným ubytovacím komplexom. Na prízemí je Pergolla Bar so sedením na terase, kde sa od 20:30 konajú denne animačné programy. Treba uviesť, že pokiaľ sa ich priamo nezúčastníte, hlukom si Vás nájdu v celom rezorte. Až na odľahlejšie ubytovaných v Bungalow komplexe Vás zvuk z tejto zábavy nájde dokonca aj zatvorených na izbe. Tu sa pred týmto proste nedá ujsť, nakoľko na opačnej strane sú podobne intenzívne organizované animácie francúzskeho klubu Marmarra v amfiteátri pri komplexe budov a dvoch bazénov vyhradených práve tejto západnej klientele. Aj po skončení animačného programu však hluk veľmi neutícha, nakoľko nastáva návrat ľudí do svojich izieb, často doprevádzaný intenzívnym vyjadrovaním svojich aktuálnych pocitov z prežitého dňa a z vypitých miešaných nápojov či zjedeného množstva jedla. Hlavne u početnej britskej komunity. Takže treba rátať, že do cca 1 hodiny ranne sa určite veľmi nevyspíte. Kto sa chce po príjemne strávenom dni na slniečku a pri mori dobre vyspať, bude si musieť nájsť iný hotel.

prečítať si celú recenziu
Messonghi Beach recenzie

Messonghi Beach Holiday Resort

Grécko - Korfu - Messonghi

83% Milan Turták

14.07.2017

Hotelový komplex postáva z viacerých budov. Vhodný pre rodiny s deťmi (možnosť využitia detského bazéna, detského ihriska). Transfer z letiska Kerkira cca 30 minút. Príjemné prostredie, blízko pláže. Nachádza sa tu aj bazén s toboganom. Aj keď sa jedná o väčší komplex, hotel má dostatok priestorov ako v baroch, tak aj v jedálni pre počet ubytovaných.

prečítať si celú recenziu
Gemini recenzie

CNic Gemini

Grécko - Korfu - Messonghi

56% Marta z Košíc

11.07.2017

Zaplatila som si 8 dní all inclusive. Dobrý dojem som mala iba zo stravy a snahy personálu. Úroveň hotela, najmä sociálnych zariadení je skôr na úrovni hostela. Napríklad špinavé kachličky, čistené azda pre 10. rokmi. Klíma funguje iba keď ste v izbe. Po odchode sa automaticky vypne elektrina a tým aj klíma, ktorá je hradená. Strava je dobrá, ale to je všetko. Mal to byť tichý hotel rodinného typu, čo je lož. Vedľa je reštaurácia, kde je hluk minimálne do polnoci. Ani potom nie je pokoj, okolo hotela sa bežne až minimálne do tretej v noci preháňali turisti na zapožičaných motorových štvorkolkách.

prečítať si celú recenziu
Messonghi Beach recenzie

Messonghi Beach Holiday Resort

Grécko - Korfu - Messonghi

70% pavlinka

15.10.2016

Hotel splnil naše očakávanie. Boli sme 10 dospelých a 4 deti. Hotel má veľkú záhradu a dostatok možností pre deti - tobogany (6 eur osoba, pobyt), malý aquapark, detské ihrisko. Pláž je piesková s malými kamienkami, more pokojné a teplé. Do mesta je na skok a ani transfer z letiska netrvá dlho.

prečítať si celú recenziu
Hotel Messonghi Beach recenzie

Messonghi Beach Holiday Resort

Grécko - Korfu - Messonghi

86% KaL

21.06.2016

Super dovolenka, hotel v krásnom pokojnom prostredí. Personál priateľský, počas celého pobytu sme nemali najmenší problém. Hotel vhodný pre všetky vekové kategórie, najmä pre rodiny s deťmi. Celý zájazd super zorganizovaný, nemáme čo dodať, ak bude možnosť určite si túto dovolenku s radosťou zopakujeme.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Messonghi

CNic Gemini recenzie 75%

CNic Gemini

Grécko - Korfu - Messonghi

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Messonghi Beach Holiday Resort recenzie 69%

Messonghi Beach Holiday Resort

Grécko - Korfu - Messonghi

Kvalita izieb78%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb5%

Personál93%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie