65%
Hodnotenie
65%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Korfu, Agios Georgios  Grécko, Korfu, Agios Georgios

Golden Sands recenzie 

Golden Sands recenzie 

1:30 h
14 °C
14 °C
14 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
511 €
511 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 49 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 48 %
Izby 62 %
Strava 63 %
Personál 75 %
65%
Celkové hodnotenie
37 recenzií
Ľuba
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 24.08.2018 Prečítané 721-krát
73 %
Hotel zodpovedá 3 hviezdičkám, vhodný pre tých, ktorí majú radi menšie strediská. Transfer z letiska cca 1 hod. Ubytovaní sme boli hneď (lietadlo z BA meškalo 3 hod.), izba s výhľadom na more - krása. Upratovali každý deň, uteráky menili každý tretí deň. Pláž vzdialená asi 7 min. chôdze, piesková, čistá, sprcha, poplatok za slnečník + 2 ležadlá 6€, v tejto cene je 2 ks frappé - urobí mladík priamo na pláži. Piesok horúci, more čisté, málo ľudí, pohoda. V areáli hotela je bazén, ale ten sme nevyužívali, boli tam väčšinou rodiny s malými deťmi. Strava dobrá, aj keď dosť jednotvárna, ale vždy bol dostatok jedla. Nápoje pri bare - pivo, víno, tvrdý alkohol, nealkoholické nápoje. Hotel je neďaleko centra malého mestečka Agios Georgios, taverny, obchodíky, zábava aj pre mladých. Personál aj domáci príjemný, na recepcii nám vyšli v ústrety pri nutnom Skype. V Grécku je jediným problémom pitná voda a kanalizácia, ale to sa netýka len tohto hotela. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 24.07.2018 Prečítané 774-krát
73 %
Dovolenka trvala od 9. do 16. 2018, bola celkovo dobra aj jedlo okrem spominanej plaze, klientela v hoteli - Anglicania a Nemci, uz ked prisli Poliaci, bolo to hlucnejsie, nevedia sa spravat, madracky do bazena. Je to taky mensi rodinny hotel, tak kto nema rad velky hluk, je to pre neho vhodne miesto a hlavne aj pre deti. Bazenik je 0,60 hlboky, voda tepla. Celkovo sme s dovolenkou boli spokojni. čítať celú recenziu
Danica a Virgil
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 27.09.2017 Prečítané 1769-krát
63 %
Personál hotela bol ústretový, hygiena na izbách sa dodržiavala, upratovanie, výmena uterákov v poriadku. Strava sa každé tri dni opakovala, ovocie len melón. V bare sa dával lacný alkohol, nealko a to do umelých pohárov. Oblečenie čašníkov mohlo byť lepšie na 3-hviezdič. hotel. Mohla byť pestrejšia strava, keď ste tam 10 -12 dní a každé 2 dni sa opakuje to isté, raňajky jeden druh lacnej salámy a syra, nič moc. Jeden večer bola v bare diskotéka, hudba hrala tak hlasno, ako keby sme boli pod reproduktorom. Musím však pochváliť grécky večer, ako aj výlet do Albánska a okruh ostrovom Korfu. Doporučovali by sme, zlepšenie hygieny a stravovania v kuchyni, nakoľko sme mali obaja zdravotné problémy, to sme neboli jediní z nášho hotela. čítať celú recenziu
Renáta a Ján
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 28.08.2017 Prečítané 400-krát
27 %
Starý, zanedbaný, neudržiavaný hotel a tiež okolie. Ležadlá v okolí bazéna boli špinavé, porozhadzované plastové poháre, detský bazén ohraničený páskou kvôli tomu, že bol znečistený. Palmy, ktoré vidíte na obrázku v katalógu, sú vyrezané už niekoľko rokov. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 08.07.2017 Prečítané 865-krát
90 %
Hotel sa nachadza v dedinke s moznostou dlhych prechadzok, v prijemnom prostredi, kde najdete obchodiky s rozlicnym vyberom tovaru od potravin cez oblecenie a suveniry. Hotel je vhodny aj s malickymi detmi, nakolko v bazene je tepla voda a nie je tam velmi hlucno. Preliezacky su, ale pre starsie deti 3+. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 30.08.2016 Prečítané 507-krát
67 %
Hotel je vhodný pre nenáročných klientov. Najväčšie výhrady máme k službe all inclusive. Čašník veľmi arogantný, nepríjemný. Poháre umelohmotné, ošarpané, jednoducho hnusné. Strava celkom dobrá, more super a dievčatá na recepcii milé a usmievavé. Bezplatné wifi len na recepcii. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 12.08.2016 Prečítané 513-krát
67 %
Hotel je vhodný pre nenáročných klientov. Transfer z letiska trval približne hodinu. Pricestovali sme ranným letom, takže na hoteli sme boli už pred deviatou hodinou. Na recepcii nám poskytli všetky informácie, odložili sme si batožinu. Ubytovali nás pred 16:00 hod. Na naše otázky prečo tak neskoro, nám bolo povedané, že nás došlo veľa. Ale čakať od rána do 16:00 to nebolo dlho? Všetci sme už boli unavení, nakoľko sme z domovov odchádzali okolo polnoci. Jediné pozitívum bolo, že sme mohli hneď využívať služby all inclusive. Ubytovali nás na prvom poschodí s výhľadom do záhrady, ale bolo odtiaľ vidno i more. Izba priestranná, nábytok starší, postele vŕzgali, balkón veľký. V kúpeľni bol sprchovací kút, záves bol o dosť kratší, takže voda bola všade, čo je ale typické pre Grécko. Upratovanie prebiehalo každý deň, uteráky menili každé 2-3 dni podľa potreby a posteľné prádlo bolo menené každý štvrtý deň. Prostredie hotela pekné - tenisový, volejbalový kurt, šmykľavky a hojdačky pre deti. V areáli bol bazén s dostatkom ležadiel. Animácie pre deti žiadne. Stravu sme mali all inclusive, avšak ponuka stravy tomu nezodpovedala. Na raňajky volské oko, párky, opečená slaninka, šunka, nejaká saláma - ako u nás liptovská, jeden druh plátkového syra, feta syr, olivy, praženica, niekedy omeleta, zo zeleniny len rajčina a uhorka. Nechýbal grécky jogurt, sladké pečivo, bábovky, croissanty, džem, med, maslo, káva, čaj, džúsy. Obedy a večere už boli slabšie. Stále sa opakujúce jedlá, ryba jeden druh a tá sa nedala jesť, jedenkrát boli kalamáre. Polievka zeleninová, rajčinová a kuracia stále dookola. Asi 4x sa grilovalo vonku a potom bolo jedlo podávané v jedálni. Z ovocia červený melón, niekedy broskyne a raz nektarinky. Výber zákuskov skoro žiadny - buď bola čokoládová pena alebo puding a na obed bola vždy zmrzlina. V priebehu obeda a večere sa nedali v jedálni nabrať nápoje okrem vody, muselo sa ísť pri bar, ktorý bol vonku pri bazéne, hoci jeden bar bol i blízko jedálne. Barmani boli milí, usmievaví, rýchlo obslúžili. Pláž cez cestu nič moc, nedalo sa tam dostať pre skaly, chodili sme ďalej, kde boli i ležadlá- set za 6 euro alebo za nápoj. Boli tu i iné pláže cca 30 min. od hotela, kde sa dali využiť i vodné športy. Absolvovali sme výlet okruh ostrovom s českou sprievodkyňou - odporúčam, výlet loďou na Paxos a Antipaxos. čítať celú recenziu
Jaro
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 25.09.2014 Prečítané 2372-krát
80 %
Ako uvádzali už iní: pobyt pre nenáročných, hviezdičky podľa CK by sedeli. Transfer z a na letisko Kerkyra max. do 1h20min. Na ubytovanie sme si počkali asi do 13, 00 hod. /príchod okolo 9, 00 hod. zdalo sa nám to všetkým ako nekonečné čakanie pre únavu z cestovania. Areál hotela pekný, vhodný aj pre rodiny s deťmi. Bazén po našom príchode vypustili a vyčistili, ale nevyužili sme ho, načo je potom more, ale pool bar áno. čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 1414-krát
57 %
Hotel celkom OK, strava fajn, len sa opakovali jedlá z predchádzajúcich dní, čo ma zarazilo, hranolky z večere sa ponúkali ráno. Málo stravy z rýb a morských živočíchov. Celkovo hotel čistý, personál OK. Voda v bazéne čistá, upratovanie OK. Menili sa uteráky a upratovali každý deň. čítať celú recenziu
Anka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.07.2014 Prečítané 1883-krát
97 %
Krásna zelená záhrada, dostatok ležadiel okolo bazéna, všade čisto, príjemne. Stačí prejsť cez málo frekventovanú cestu a úzkym chodníčkom sa dostanete na najbližšiu pláž. Bazén pre dospelých a deti je čistý a udržiavaný ako aj trávnik okolo neho. Pre deti je k dispozícii šmykľavka, hojdačky a malý kolotoč v tieni tamarišiek. čítať celú recenziu
Slávka M.
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 03.07.2014 Prečítané 1496-krát
77 %
Hotel sa nachádza v menšom, kľudnom letovisku kúsok od mora. Pláž vzdialená cca 200 metrov. Vhodný pre všetky vekové kategórie, aj pre rodiny s deťmi. Areál pekný, upravený, okolo bazéna dostatok ležadiel, pekná záhrada. Menší útulný hotelík, nám vyhovoval. Transfer z letiska cca 1 hod. čítať celú recenziu
Štefan Chvaštula
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.07.2014 Prečítané 1183-krát
80 %
Hotel bol jednoduchý, na prízemí recepcia, jedáleň, kútik s TV, pri hoteli bazén s barom, detské ihrisko, tenisový kurt (za poplatok). Areál bol udržiavaný, čistý. Večer sa konali rôzne programy ako grécky večer, pianový koncert a podobne. Transfer z letiska cca 1 hod., ubytovali nás o cca 13, 00 hod. (v hoteli sme boli už o 9, 00). V okolí sa nachádzajú taverny, supermarket (asi 50 m od hotela), požičovne áut, bicyklov, motoriek. čítať celú recenziu
mamina
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 14.04.2014 Prečítané 1816-krát
93 %
Prijemne sa byvalo, čisto, okolie s bohatou vegetaciou, palmy. Jedaleň bola blizko, pred hotelom bazeny, bar nadvorie pekne upravene. Jednoduchy hotel nekomplikovany, všetko bolo otvorene priestranstvo. Vyhodou bolo, že bol od centra ďalej, tak bol pokojny pobyt čítať celú recenziu
Tina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1766-krát
83 %
S hotelom sme boli spokojní, výhľad na more, aj keď sme to nemali zaplatené. Každý deň pratali, jedine ráno niekedy bolo cítiť odpad, ale ináč žiadne výhrady sme nemali, pri hoteli bolo krásne detské ihrisko, pod krásnymi stromami, v tých horúčavách super, okolo bazénov krásne palmy, medzi palmami sieťky na relax. Personál milý, usmiaty. čítať celú recenziu
Veronika Vrteľová
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 1562-krát
71 %
Hotel v pohode len jedna zlá vec. Pláž na fotografiách sa nachádza 20 minút peši od hotela. Druhá pláž je cca 5 minút od hotela, ale nie je na fotografiách, je síce piesočnatá, ale vstup do mora kamene. Vzdialenejšia pláž je ale nádherná. No pre deti ďaleko. Strava je dobrá. Výhľad na more je z každej izby. čítať celú recenziu