Recenzie hotelov - Agios Georgios Pagon (21)

Najnovšie recenzie hotelov

Saint George Palace recenzie

Saint George Palace

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

80% lucia

09.10.2018

Hotel na kopčeku, pár minút od krásnej pláže, pri pláži obchodíky, požičovne motoriek, hotel rozdelený na menšie komplexy. Hotel má jeden hlavný bazén, ktorý nám úplne stačil a jeden pri apartmánoch. Pri hlavnom bazéne bar, biliard, stolný tenis a futbal. Pre nás dostačujúce, lebo radi individuálne spoznávame krajinu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alkyon recenzie

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

66% Stanka

09.10.2018

Agios Georgios Pagon je tiché miesto pre toho, kto chce kľud a oddychovať, taktiež pre starších a malinké detičky, ktoré sa radi hrajú na pláži. Hotel vždy čistý, zodpovedá 3 hviezdičkám, jedlo sa dá jesť, aj keď to nie je ako v Turecku, personál milý, more priezračné a pláž nádherná. Tento hotel odporúčam pre tých, ktorí sú radšej na pláži než v hoteli, lebo toto nie je turecký hotel, ale grécky a v tom je rozdiel. Pekná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alkyon recenzie

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

63% Kamila

15.08.2017

Najhorší bol transfer z letiska, trval 2 hodiny, po cca hodinovej jazde nás mal čakať minibus, čakalo nás po hodine a pol Vito, kde bol počet sedadiel menší, ako bolo potrebné! V detskom bazéne studená voda, žiadne detské ihrisko, akurát 2 šmykľavky, žiadny večer so živou hudbou sa v piatok nekonal.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alkyon recenzie

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

73% Maja

02.08.2017

Hotel Alkyon v Agios Georgios je blízko pláže, pol minútky a môžete byť v mori. Transfer z letiska trval asi hodinu a štvrť, ale vzhľadom na to, aké sú tam cesty a spôsobom jazdenia, fajn. V okolí sú tam 4 obchodíky, kde sú aj suveníry, žiadne diskotéky nečakajte, tichšia lokalita, čisté more, žiadna preplnená pláž. No je fakt, že čo sa izieb týka, je to pre nenáročných (staršie zariadenie), menšia kúpeľňa. Vzhľadom na to, že som celiatička, stravu chválim, pretože mi ju dokázali zabezpečiť, okrem polievok, (čo v porovnaní s viachviezdičkovým hotelom vlani bol problém, ktorý nik neriešil). A mali sme úžasnú pani delegátku - p. Bláhovú, veľmi ochotná, úplne top! Pre deti tam mali akurát dve šmykľavky, to by mohli ešte vylepšiť a trochu upraviť areál nejakými oleandrami. Hoci mnohí hostia na hotel frflali, no ja som mala problém niekedy s nimi. Mokré tapacírované stoličky po niekom, kto netuší, že v mokrých plavkách sa nechodí jesť, nasypané cestoviny v ryži (to mi robilo kvôli diéte problém). A toto fakt nebola chyba hotela.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alkyon recenzie

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

30% Zuzana

20.07.2017

Toto je len forma ubytovne... čo by tak nevadilo... strava katastrofa... málo druhov mäsa... vysušeného, prípadne na šťave cesnakovej. Absolútne nevhodné pre deti. Raňajky 1 druh parízera... bez zeleniny... čakáte... grécky šalát, olivy... zabudnite... občas melón... všetko nakladané na tanier personálom ako v ubytovni pre bezdomovcov. Obmedzené množstvo nápojov. Korfu je nádherné, ale voľte iný hotel.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alkyon recenzie

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

30% Erika

27.01.2017

Transfer na hotel trval cca 2 hodiny...cesty sú tam hrozné. Hotel sa akože aj dal, bazén tam bol teplý, voľné ležadlá a k tomu slnečníky...strava OTRAS! Raňajky dali sa, obedy večere hroznéé, hnusné. Keď vám kuchár naberal mäso...raz nabral a to bolo všetko, ale verte mi, viackrát sa tam ani neotočíte...nápoje - alkohol, pivo riedené vodou...

prečítať si celú recenziu
Hotel Alkyon recenzie

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

30% anonym

17.08.2016

Hotel na úrovni internátu, človek aj čítal recenzie a vedel, že to nebude luxus, ale išlo o riadený all inclusive, kde Vám diktovali, koľko máte jesť a piť. Navyše dokopy ani nebolo z čoho vybrať. Bola to pekná redukčná dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Hotel Alkyon recenzie

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

23% milena

13.08.2016

Hotel v krásnej prírode ostrova. Transfer z letiska asi 2 hodiny. Obdivujem vodiča, také úzke cesty snáď ani nikde inde nie sú. Izby malé, ale to nevadilo. Najhoršie boli otrasné postele so starými matracmi, z ktorých trčali kovové pružiny, nedalo sa na nich spať.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Agios Georgios Pagon

Saint George Palace recenzie 80%

Saint George Palace

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Alkyon recenzie 56%

Hotel Alkyon

Grécko - Korfu - Agios Georgios Pagon

Kvalita izieb61%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál74%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie