Recenzie hotelov - Agios Ioannis Peristeron (24)

Najnovšie recenzie hotelov

Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

80% Tamara

27.08.2019

Rodinný príjemný, všade zeleň, bazén hĺbka od 2,8 m a menej, takže pre všetky vekové kategórie. Izby skromnejšie, ale nevadilo, hodnotíme 3* hotel... nie Turecko, čo si veľa ľudí neuvedomuje, klíma centrál do 23 hod, ráno od 10 hod. Ak by sme sa niekde vrátili, určite sem, čo sme doteraz ešte nepovedali, všade, kde sme boli, nie sme nároční, uprednostňujeme skôr samotu a kľud, takže kto hľadá práve toto, tak ideálne umiestnenie, nočný život žiadny.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

90% Mayka

26.11.2018

Ide o hotel strednej kategórie, určite by som ho nedefinovala ako luxusný. Grécko je ale pomerne finančné náročné, takže za zaplatenú sumu sme dostali adekvátne služby. Ponúkali nám aj kvalitnejšie - drahšie hotely, avšak my v zásade chodíme na dovolenku kúpať sa a spoznávať krajinu, nie tešiť sa z luxusného koberca a brokátových závesov.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

63% Michal Jancar

21.11.2018

Hotel priamo pri plazi, pacila sa nam plaz aj bazen. Dostali sme izbu z boku hotela, bolo to fajn, pretoze tam bolo pri odpocinku ticho a klud. Co sa tyka stravy, mali sme dostatok jedla a napoje v jedalni. Corfu je krasny ostrov. My sme navstivili hlavne mesto, isli sme autobusom, ktory stoji pri hoteli a boli sme aj v aquaparku. Boli sme spokojni.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

65% Veronika

05.09.2018

Izba v poriadku, čisto. Strava dostatočný výber, ale neustála kontrola. Pokiaľ máme all inclusive, netreba kontrolovať alebo zmeniť na iný typ stravovania. A okrem toho... patrila som k skupine s väčším počtom detí a boli sme obmedzovaní časovo k príchodom na stravu, čo nebolo vhodné v prípade malých detí, ktoré majú nejaký svoj režim, nie obed o 14 hod. Personál ako policajná hliadka. Okrem recepcie, kde slečny vždy milo vysvetlili. Animačný program tiež minimálny, ale to je cestovnou kanceláriou, nie hotelom. Mne osobne chýbal väčší komfort a kontakt so zamestnancami hotela. A okrem toho... okolie hotela by chcelo tiež pár úprav. Viem, že mentalita Grékov je iná, ale pozbierať papiere a poliať trávnik zvládne snáď každý človek. Okolie bazéna a pláž, dalo by sa s estetickou stránkou a poriadkom okolo niečo robiť.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

55% Mária A.

03.09.2018

Najväčšia vec, ktorá mi zo všetkého najviac vadila, bola diskriminácia detí. Kto to kedy videl, že rodiny s malými deťmi sa musia prispôsobovať ostatným hosťom. O hodinu neskôr sme chodili jesť aj napriek tomu, že deti plakali, že sú hladné a to sme zaplatili rovnakú sumu ako ostatní hostia. Asi to nebol pre nich dostatočný dôvod. Ďalšia vec bola klimatizácia. Ak chcete celý deň stráviť iba na izbe, tak vám to možno bude vyhovovať. Pretože v noci, keď všetci prídu unavení z pláže a chcú spať, klimatizáciu vypnú. A keď si otvoríte okno, tak budete buď doštípaní, alebo sa nevyspíte kvôli hluku okoloidúcich áut. O bazéne ani nerozprávam. Dávajte si pozor na ekzém, pretože väčšina ľudí ho tam dostala. More bolo celkom fajn, ibaže pláž bola neudržiavaná a skoro všade v mori (aj na pláži) boli riasy, čo pri plávaní nebolo moc príjemné... Personál bol veľmi milý (až na výnimky), problém bol v celkovom riadení toho hotela. Celkom pekný hotel aj prostredie, ale keď sa nechce, tak sa nechce.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

60% Darina

01.09.2018

Personál bol celkom príjemný, až na pár výnimiek. Majiteľ či riaditeľ hotela arogantný. Boli sme 89 členná skupina, v ktorej bolo aj dosť detí, ktoré možno niektorým hosťom v dôchodkovom veku prekážali, takže aj napriek tomu, že strava sa podávala od 13-15-tej a večera od 19-21 hodiny, nás s deťmi do jedálne prvú hodinu nepustili, aj keď sme mali dovolenku normálne zaplatenú a naše deti vo veku 1 a 3 roky boli hladné a bolo im neskoro jesť po 14-tej alebo po 20-tej hodine. Pán riaditeľ nám poradil, aby sme si šli niečo kúpiť do supermarketu. Naše deti po jedálni nebehali, držali sme si ich pri sebe a iné deti ostatných hostí mohli jesť aj prvú, aj druhú hodinu a vlastne aj ostatní hostia okrem našej skupiny. Bola to čistá diskriminácia. Klimatizáciu na noc vypínali, takže vyspať sa nedalo a ak sme otvorili nadránom okno, lebo sa už nedalo dýchať, tak nám zas nedala spať rušná cesta, lebo okná sme mali orientované práve na ňu. Bazén sme ani raz nevideli, že by sa v ňom menila voda, takže o pár dní viacero ľudí z nej dostalo rôzne ekzémy. Nevadí, potom sme sa radšej kúpali v mori. Prostredie sa mne osobne páčilo, palmy, more, len ten prístup mi celkový dojem z dovolenky veľmi pokazil.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

40% Filip

29.08.2018

Prvá vec - Klimatizácia. Klimatizácia fungovala počas dňa, kým sú návštevníci na pláži a v noci, keď by človek rád spal, je vypnutá a nedá sa spať kvôli teplu. Ak náhodou máte izbu nie pri mori, tak počúvate celú noc frekventovanú cestu. Na recepcii som si vypočul aj zopár rozdielnych príčin, prečo nefunguje. Prvú noc vraveli, že nebolo dosť teplo, aby sa zapla, potom vraveli, že to bude asi technický problém, ďalšiu noc už vraveli, že to tak proste je nastavené. Druhá vec - Personál. Čašníčky a barmanka boli perfektní. Boli usmievaví, snažili sa vyhovieť v každej situácií a nedá sa im vytknúť nič. Recepční sa väčšinu času snažili. Stala sa mi situácia, že sme boli s partiou pri stoloch pool baru v noci a recepčný mi začal hovoriť, že zavolá políciu, lebo robíme hluk, keďže nefunguje klimatizácia a všetci ľudia musia mať otvorené balkónové dvere. Tretia vec - Areál pláž a more. Pláž by mala byť štrková, ale to by musela byť udržiavaná. Polovica pláže bola tvorená z vyplavených morských rastlín, ktoré boli aj v mori. Pláž je orientovaná na východ, čo umožňuje sledovať východy slnka. Nevýhoda tejto orientácie je vysoká hora zo západnej strany, čo dosť skracuje slnečné žiarenie. V areále bola jedna osa na druhej - zavolal by som tam deratizéra. Piata vec - Jedlo. Nanešťastie som patril do skupiny, kde bolo viacej detí. Takže manažér hotela sa rozhodol, že hostí rozdelí na dve skupiny. Čo v praxi vyzeralo tak, že moja skupina sa dostala na list kuchynského vyhadzovača a nikoho z tejto skupiny nepúšťal prvú hodinu z dvoch (ktoré sme mali zaplatené), keď po hodine sme prišli, tak veľakrát z dezertov, ktoré mali byť k dispozícií ostal melón. Po 45 minútach zvykli postupne zhasínať svetlá, aby sme si uvedomili, že už nám neostáva veľa času. Keď som sa na túto tému rozprával s manažérom, povedal mi, že nevidí v tom žiadny problém, že ak sme náhodou hladní, tak poblíž sú supermarkety. Takže All-inclusive light, ktorý som si zaplatil, v managerových očiach vyzeral asi ako polpenzia. Šiesta vec - Bazén. V bazéne bola voda, do ktorej som sa bál chodiť. Ľudia mali ekzémy na zadkoch, kým nepochopili, že sa radšej majú kúpať v mori. Pár prípadov ekzému bolo aj na tvári. Ani som ho nevidel vypustený. Môžem to zhrnúť tak, že mi je ľúto peňazí, čo som zaplatil. Tento hotel je presný príklad toho, že personál sa môže aj roztrhať, ale ak manažér/majiteľ je arogantný, neochotný, nelogický človek, tak hosťovi proste nestačia milé čašníčky a skvelá barmanka.

prečítať si celú recenziu
Corfu Senses Resort recenzie

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

40% Michal

29.08.2018

Katastrofa, v kúpeľniach pleseň, diskriminácia od vedenia voči našej skupine, keď sme tam boli skrz toho, že nás nechceli pustiť na obed a večeru ako ostatných, ale až o hodinu neskôr, voda v bazéne obsahovala strašne moc chlóru, večerné aktivity žiadne okrem jedného večera, kedy nám tam prišli Gréci zatancovať turecké tance, v blízkosti nájdete akurát supermarket, aj to sa bojíte ísť doň, lebo popri ceste nevedie chodník a je to veľmi frekventovaná a úzka cesta, pláž je kamienková, odporúčam topánky do vody, nečakajte grécku stravu, klimatizácia v noci nefunguje, čiže je tam teplo ako v saune a keď si otvoríte balkón, v tom lepšom prípade nebudete spať pre rušnú premávku na ceste (odporúčam priplatiť za izbu s výhľadom na more), v tom horšom budete celí doštípaní od komárov, prístelku som mal asi ešte z vojny, lebo sa na tom nedalo spať a pri každom pohybe som zobudil spolubývajúcich na izbe, cez deň strašne veľa ôs a sršňov, za čo hotel nemôže, ale ak máte v pláne byť po tme aj von, pribaľte si repelent, prostredie celkom fajn, wifi zadarmo funguje aj tak, že je zadarmo, nečakajte, že si pozriete daaky film alebo niečo, to by bolo asi všetko a viem, že sa tam už nikdy nevrátim.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Agios Ioannis Peristeron

MarBella Corfu recenzie 70%

MarBella Corfu

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Corfu Senses Resort recenzie 56%

Corfu Senses Resort

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

Kvalita izieb56%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Louis Ionian Sun recenzie 0%

Louis Ionian Sun

Grécko - Korfu - Agios Ioannis Peristeron

Kvalita izieb0%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál0%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie