65%
Hodnotenie

Corfu Senses Resort recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Korfu
  • Agios Ioannis Peristeron
23 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
1:30 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 70 %
Poloha 68 %
Izby 62 %
Strava 63 %
Personál 67 %
65%
Celkové hodnotenie
10 recenzií
Tamara
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 27.08.2019 Prečítané 146-krát
80 %
Rodinný príjemný, všade zeleň, bazén hĺbka od 2,8 m a menej, takže pre všetky vekové kategórie. Izby skromnejšie, ale nevadilo, hodnotíme 3* hotel... nie Turecko, čo si veľa ľudí neuvedomuje, klíma centrál do 23 hod, ráno od 10 hod. Ak by sme sa niekde vrátili, určite sem, čo sme doteraz ešte nepovedali, všade, kde sme boli, nie sme nároční, uprednostňujeme skôr samotu a kľud, takže kto hľadá práve toto, tak ideálne umiestnenie, nočný život žiadny. čítať celú recenziu
Mayka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 26.11.2018 Prečítané 2091-krát
90 %
Ide o hotel strednej kategórie, určite by som ho nedefinovala ako luxusný. Grécko je ale pomerne finančné náročné, takže za zaplatenú sumu sme dostali adekvátne služby. Ponúkali nám aj kvalitnejšie - drahšie hotely, avšak my v zásade chodíme na dovolenku kúpať sa a spoznávať krajinu, nie tešiť sa z luxusného koberca a brokátových závesov. čítať celú recenziu
Michal Jancar
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.11.2018 Prečítané 1464-krát
63 %
Hotel priamo pri plazi, pacila sa nam plaz aj bazen. Dostali sme izbu z boku hotela, bolo to fajn, pretoze tam bolo pri odpocinku ticho a klud. Co sa tyka stravy, mali sme dostatok jedla a napoje v jedalni. Corfu je krasny ostrov. My sme navstivili hlavne mesto, isli sme autobusom, ktory stoji pri hoteli a boli sme aj v aquaparku. Boli sme spokojni. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 05.09.2018 Prečítané 1134-krát
65 %
Izba v poriadku, čisto. Strava dostatočný výber, ale neustála kontrola. Pokiaľ máme all inclusive, netreba kontrolovať alebo zmeniť na iný typ stravovania. A okrem toho... patrila som k skupine s väčším počtom detí a boli sme obmedzovaní časovo k príchodom na stravu, čo nebolo vhodné v prípade malých detí, ktoré majú nejaký svoj režim, nie obed o 14 hod. Personál ako policajná hliadka. Okrem recepcie, kde slečny vždy milo vysvetlili. Animačný program tiež minimálny, ale to je cestovnou kanceláriou, nie hotelom. Mne osobne chýbal väčší komfort a kontakt so zamestnancami hotela. A okrem toho... okolie hotela by chcelo tiež pár úprav. Viem, že mentalita Grékov je iná, ale pozbierať papiere a poliať trávnik zvládne snáď každý človek. Okolie bazéna a pláž, dalo by sa s estetickou stránkou a poriadkom okolo niečo robiť. čítať celú recenziu
Mária A.
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 03.09.2018 Prečítané 549-krát
55 %
Najväčšia vec, ktorá mi zo všetkého najviac vadila, bola diskriminácia detí. Kto to kedy videl, že rodiny s malými deťmi sa musia prispôsobovať ostatným hosťom. O hodinu neskôr sme chodili jesť aj napriek tomu, že deti plakali, že sú hladné a to sme zaplatili rovnakú sumu ako ostatní hostia. Asi to nebol pre nich dostatočný dôvod. Ďalšia vec bola klimatizácia. Ak chcete celý deň stráviť iba na izbe, tak vám to možno bude vyhovovať. Pretože v noci, keď všetci prídu unavení z pláže a chcú spať, klimatizáciu vypnú. A keď si otvoríte okno, tak budete buď doštípaní, alebo sa nevyspíte kvôli hluku okoloidúcich áut. O bazéne ani nerozprávam. Dávajte si pozor na ekzém, pretože väčšina ľudí ho tam dostala. More bolo celkom fajn, ibaže pláž bola neudržiavaná a skoro všade v mori (aj na pláži) boli riasy, čo pri plávaní nebolo moc príjemné... Personál bol veľmi milý (až na výnimky), problém bol v celkovom riadení toho hotela. Celkom pekný hotel aj prostredie, ale keď sa nechce, tak sa nechce. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 01.09.2018 Prečítané 121-krát
60 %
Personál bol celkom príjemný, až na pár výnimiek. Majiteľ či riaditeľ hotela arogantný. Boli sme 89 členná skupina, v ktorej bolo aj dosť detí, ktoré možno niektorým hosťom v dôchodkovom veku prekážali, takže aj napriek tomu, že strava sa podávala od 13-15-tej a večera od 19-21 hodiny, nás s deťmi do jedálne prvú hodinu nepustili, aj keď sme mali dovolenku normálne zaplatenú a naše deti vo veku 1 a 3 roky boli hladné a bolo im neskoro jesť po 14-tej alebo po 20-tej hodine. Pán riaditeľ nám poradil, aby sme si šli niečo kúpiť do supermarketu. Naše deti po jedálni nebehali, držali sme si ich pri sebe a iné deti ostatných hostí mohli jesť aj prvú, aj druhú hodinu a vlastne aj ostatní hostia okrem našej skupiny. Bola to čistá diskriminácia. Klimatizáciu na noc vypínali, takže vyspať sa nedalo a ak sme otvorili nadránom okno, lebo sa už nedalo dýchať, tak nám zas nedala spať rušná cesta, lebo okná sme mali orientované práve na ňu. Bazén sme ani raz nevideli, že by sa v ňom menila voda, takže o pár dní viacero ľudí z nej dostalo rôzne ekzémy. Nevadí, potom sme sa radšej kúpali v mori. Prostredie sa mne osobne páčilo, palmy, more, len ten prístup mi celkový dojem z dovolenky veľmi pokazil. čítať celú recenziu
Filip
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 29.08.2018 Prečítané 287-krát
40 %
Prvá vec - Klimatizácia. Klimatizácia fungovala počas dňa, kým sú návštevníci na pláži a v noci, keď by človek rád spal, je vypnutá a nedá sa spať kvôli teplu. Ak náhodou máte izbu nie pri mori, tak počúvate celú noc frekventovanú cestu. Na recepcii som si vypočul aj zopár rozdielnych príčin, prečo nefunguje. Prvú noc vraveli, že nebolo dosť teplo, aby sa zapla, potom vraveli, že to bude asi technický problém, ďalšiu noc už vraveli, že to tak proste je nastavené. Druhá vec - Personál. Čašníčky a barmanka boli perfektní. Boli usmievaví, snažili sa vyhovieť v každej situácií a nedá sa im vytknúť nič. Recepční sa väčšinu času snažili. Stala sa mi situácia, že sme boli s partiou pri stoloch pool baru v noci a recepčný mi začal hovoriť, že zavolá políciu, lebo robíme hluk, keďže nefunguje klimatizácia a všetci ľudia musia mať otvorené balkónové dvere. Tretia vec - Areál pláž a more. Pláž by mala byť štrková, ale to by musela byť udržiavaná. Polovica pláže bola tvorená z vyplavených morských rastlín, ktoré boli aj v mori. Pláž je orientovaná na východ, čo umožňuje sledovať východy slnka. Nevýhoda tejto orientácie je vysoká hora zo západnej strany, čo dosť skracuje slnečné žiarenie. V areále bola jedna osa na druhej - zavolal by som tam deratizéra. Piata vec - Jedlo. Nanešťastie som patril do skupiny, kde bolo viacej detí. Takže manažér hotela sa rozhodol, že hostí rozdelí na dve skupiny. Čo v praxi vyzeralo tak, že moja skupina sa dostala na list kuchynského vyhadzovača a nikoho z tejto skupiny nepúšťal prvú hodinu z dvoch (ktoré sme mali zaplatené), keď po hodine sme prišli, tak veľakrát z dezertov, ktoré mali byť k dispozícií ostal melón. Po 45 minútach zvykli postupne zhasínať svetlá, aby sme si uvedomili, že už nám neostáva veľa času. Keď som sa na túto tému rozprával s manažérom, povedal mi, že nevidí v tom žiadny problém, že ak sme náhodou hladní, tak poblíž sú supermarkety. Takže All-inclusive light, ktorý som si zaplatil, v managerových očiach vyzeral asi ako polpenzia. Šiesta vec - Bazén. V bazéne bola voda, do ktorej som sa bál chodiť. Ľudia mali ekzémy na zadkoch, kým nepochopili, že sa radšej majú kúpať v mori. Pár prípadov ekzému bolo aj na tvári. Ani som ho nevidel vypustený. Môžem to zhrnúť tak, že mi je ľúto peňazí, čo som zaplatil. Tento hotel je presný príklad toho, že personál sa môže aj roztrhať, ale ak manažér/majiteľ je arogantný, neochotný, nelogický človek, tak hosťovi proste nestačia milé čašníčky a skvelá barmanka. čítať celú recenziu
Michal
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 29.08.2018 Prečítané 204-krát
40 %
Katastrofa, v kúpeľniach pleseň, diskriminácia od vedenia voči našej skupine, keď sme tam boli skrz toho, že nás nechceli pustiť na obed a večeru ako ostatných, ale až o hodinu neskôr, voda v bazéne obsahovala strašne moc chlóru, večerné aktivity žiadne okrem jedného večera, kedy nám tam prišli Gréci zatancovať turecké tance, v blízkosti nájdete akurát supermarket, aj to sa bojíte ísť doň, lebo popri ceste nevedie chodník a je to veľmi frekventovaná a úzka cesta, pláž je kamienková, odporúčam topánky do vody, nečakajte grécku stravu, klimatizácia v noci nefunguje, čiže je tam teplo ako v saune a keď si otvoríte balkón, v tom lepšom prípade nebudete spať pre rušnú premávku na ceste (odporúčam priplatiť za izbu s výhľadom na more), v tom horšom budete celí doštípaní od komárov, prístelku som mal asi ešte z vojny, lebo sa na tom nedalo spať a pri každom pohybe som zobudil spolubývajúcich na izbe, cez deň strašne veľa ôs a sršňov, za čo hotel nemôže, ale ak máte v pláne byť po tme aj von, pribaľte si repelent, prostredie celkom fajn, wifi zadarmo funguje aj tak, že je zadarmo, nečakajte, že si pozriete daaky film alebo niečo, to by bolo asi všetko a viem, že sa tam už nikdy nevrátim. čítať celú recenziu
Paťo
Termín pobytu: Feb 2017 Recenzia pridaná 02.02.2017 Prečítané 1577-krát
40 %
Hotel nezodpoveda celkovemu popisu katalogu. Ziaden vyhlad na more - z balkona bolo vidno cestu, kde frcalo jedno auto za druhym. Klimatizacia nefungovala. Vsetko bolo zastarale, pokazene, pripadne aj rozbite. V izbe zla hygiena. Velkost izby nezodpoveda norme. Izba obsahovala iba jednu stolicku. Exterier zanedbany, neupratane. Strava sa stale opakovala, spinave riady, neumyte pohare. čítať celú recenziu
Linda
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 22.09.2016 Prečítané 700-krát
43 %
Hotel nebol vôbec po rekonštrukcii, izby boli malé, postele staré a vôbec sa na nich nedalo spať. Kúpelňa jedna hrôza, malinká, plesnivá, až strach sa v nej sprchovať. Čo sa týka poriadku, chodili upratovať každý deň, menili uteráky tiež každý deň. Hotel je menší vhodný skôr pre dôchodcov, nakoľko aj 90% ľudí bolo v dôchodkovom veku. Personál milý, super. Vynikajúci čašník Spiros, veľmi milý, hovoril aj česky. Strava sa dala jesť, ale bolo jej málo na výber a stále sa opakovala. Úplne bez nápadu. Bazén bol v pohode aj ležadlá sa dali obsadiť, aj keď ste prišli neskôr. Čo sa týka pláže, bola veľmi malá a úzka s kamienkami, čiže boli nutné topánky do vody. More krásne čistučké. Oplatí sa ísť na druhú stranu ostrova, tam sú nádherné pieskové pláže. Mali sme požičanú štvrkolku za 45€ na celý deň, čiže sme prešli skoro celý ostrov a navštívili tie najkrajšie pieskové pláže. Stojí to zato, odporúčam. Pekný bol aj výlet loďou na ostrovy Paxos a Antipaxos, len zase masová akcia, lepšie je si prenajať čln a ísť tam radšej sám. Nádherné jaskyne a ešte krajšie pláže. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 561-krát
53 %
Hotel bol pekný, strava dobrá, dalo sa vybrať. Personál v jedálni bol super, čo na recepcii sa nedá povedať na jednu arogantnú slečnu. Mali sme zaplatenú izbu s výhľadom na more. Nakoniec sme dostali izbu s bočným výhľadom na more. Pri reklamácii na recepcii sme nič nevybavili. čítať celú recenziu
unudena klientka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 08.09.2016 Prečítané 326-krát
37 %
Hotel nezodpovedal tomu, co cestovka ponukala. V kupelni bola necistota. Izba bola priserna, bez moznosti zmeny, jedine za prilis vysoky priplatok na tento hotel. Byvali sme v izbe na prvom poschodi, kde bol neustaly hluk z huciacej klimatizacie a aut. Plaz nezodpovedala popisu ck. Kamenista s vela riasami a nikoho z personalu to netrapilo. Hotel mal zle priestory na odklad batoziny, na recepcii pri stene, kde mohol prechadzat kazdy. Animacny program az jeden grecky vecer za cely tyzden, inak nuda. Odporucame navstivit iny hotel na Corfu. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 07.09.2016 Prečítané 299-krát
53 %
Stary hotel pri hlavnej ulici s huciacou klimatizaciou. Necista izba, neporiadok v areali. Plaz kamenista s mnozstvom rias. Jedlo chutne, ale moc si nenavyberate. Opakuju sa tie iste jedla dookola. V okoli hotela len dva supermartkety a dve restauracie. Pokial vam ide o kulturne vyzitie, navstivte radsej okolite letoviska. Animator je Francuz, takze pokial neviete po francuzsky, moc si neuzijete animacneho programu. Personal prijemny, ale izbu s vyhladom na more neocakavajte. Tie izby ocividne nie su urcene pre slovensku klientelu. čítať celú recenziu
Najdynka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 31.08.2016 Prečítané 197-krát
40 %
Bočný výhľad na more 1. posch., výhľad na stromy nad izbou, centrálna klíma, ktorá hučala 24. hod. Izby jedna katastrofa, do sprch. kúta iba v gumákoch, izby strašne malé, dvere vŕzgali jedna radosť, vzdušnou čiarou asi 10 metrov od cesty, chladnička hučala, ale more a pláž dobré. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 299-krát
80 %
Hotel je umiestnený hneď pri pláži, nemusíte prechádzať cez cestu, ako pri iných hoteloch v tejto lokalite. Okolie je veľmi pokojné, takže je vhodný skôr pre ľudí, ktorí hľadajú oddych. Pláž patrí hotelu, preto je tam vždy relatívne málo ľudí a vždy bolo dostatok ležadiel. Ležadlá sú zadarmo. Za vratný depozit 10€ požičiava hotel aj plážové osušky, ktoré si môžete po 2 dňoch vymeniť. Poskytuje iba All Inclusive light, čiže nápoje mimo výdaja jedla si musíte zakúpiť v hotelovom bare. Ale jedlo bolo výborné, aj keď sa po čase opakovalo. Na výber boli vždy čerstvé šaláty, prílohy a mäso, taktiež cestoviny. Z nápojov pivo a víno a samozrejme nealkoholické nápoje. Výborné boli koláčiky. Zväčša smotanové a ovocné. A samozrejme grécky jogurt .:) Zamestnanci boli veľmi príjemní a vždy poradili. Izby sú veľmi jednoducho zariadené, takže nehľadajte luxus, ale majú klimatizáciu. Bolo tam čisto a každý deň chodili upratovať a vymieňať uteráky. Servis veľmi dobrý. My sme boli spokojní, pretože sme hľadali kľud. Boli sme na výlete v Paleokastritsi, tam sú krásne zálivy, ale na pláži už hlava na hlave. Z fakultatívnych výletov odporúčam okruh ostrovom, ten bol skvelý. Boli sme aj na Paxose a Antipaxose, avšak v ten deň vraj boli veľké vlny, tak nás nezobrali do podmorských jaskýň a iba nás vyhodili na Paxose na voľný program. Tak ten výlet bol sklamanie, pretože sme tam išli práve kvôli tým podmorským jaskyniam. Tak na to si dajte pozor. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.10.2015 Prečítané 797-krát
77 %
Menší, rodinný, pokojný, priamo na pláži, bazén veľký, pre seniorov aj rodiny s deťmi, aj pre mladých. Ak chcete mať na na dovolenke pokoj a chcete byť mimo rušného prostredia hotelov, tak tam ste na správnom mieste. Malé taverny aj obchodíky sú vzdialené asi 500 - 1000m od hotela. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 579-krát
77 %
Pokojný rodinný hotel pre rodiny s deťmi, super aj pre nezadaných, pokiaľ chcú na dovolenke oddych a nie rušné prostredie, odporúčam. Prístup k moru super, hotel je na pláži, bazén veľký, izby menšie, ale stačia, personál milý, úctivý, more čisté pláž kamenistá. My sme boli spokojní. Odporúčame. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 17.06.2015 Prečítané 1329-krát
83 %
Hotel umiestnený v tichšej časti ostrova, ale v pešej dostupnosti väčšieho strediska. Okolo samá zeleň, upravená záhrada, blízko more. Od letiska vzdialený cca 15-20 km. Vhodný na strávenie pokojnej oddychovej dovolenky. Večer animačný program, grécky večer atď. čítať celú recenziu