Recenzie hotelov - Tsaki (17)

Najnovšie recenzie hotelov

Belvedere recenzie

Belvedere Hotel

Grécko - Korfu - Tsaki

26% Michal

30.09.2015

Strava - neuveritelne slaby vyber. Iba 1 bufetovy stol s hl. jedlami a 1 so zeleninou. Ubytovanie - vrzgajuce postele, hluk z centralnej jednotky klimatizacie z vonku. Plaz - uzka, strasne mala, nedostatok lezadiel. Personal - ochotny, mily (aspon cosi pozitivne). Klientela - Rusi, Poliaci, Cesi, Slovaci. Ziadni Nemci, Francuzi.

prečítať si celú recenziu
Belvedere recenzie

Belvedere Hotel

Grécko - Korfu - Tsaki

100% Barbora

11.09.2015

Po prečítaní recenzií sme išli na dovolenku s malou dušičkou, ale boli sme veľmi milo prekvapení. Izby čisté, a každý deň starostlivo upratané. Kúpeľňa bola zrekonštruovaná. Každá izba má balkón a výhľad na more, tiež novú tichú klímu v cene. Jedlo bolo chutné, rozmanité a neustále doplňované (nemuseli ste sa báť, že sa vám niečo neujde). Snacky sú v podobe sendvičov, takže šaláty a pizzu ako sa píše v prospektoch nečakajte, ale po takých výdatných hlavných jedlách to vôbec nechýba. Vonkajší bazén krásny, nikdy nie preplnený a ležadlá sa pri ňom aj pri mori dali vždy zohnať. 3x v týždni bolo organizované aj hudobné vystúpenie pri bazéne, čo pekne spestrilo pobyt, keďže do mesta je to najmenej pol hod. Pre mladý pár trošku mimo rušného života, ale zabavili sme sa aj pri hoteli. Voda v mori priezračne čistá. Nemôžem na hotel povedať jedno zlé slovo. :)

prečítať si celú recenziu
Belvedere recenzie

Belvedere Hotel

Grécko - Korfu - Tsaki

63% Štefan Tóth

04.08.2015

Asi slovo dobre najviac vystihuje hotel, horsie izby, vrzgajuce postele, stara kupelka, klima OK, nova, strava super, sluzby super, bazen super, trochu malo lezadiel a slnecnikov, ale ked ste si privstali, dalo sa, AI super, more ciste. Personal mily, ochotny, samozrejme v ramci moznosti hotela.

prečítať si celú recenziu
Belvedere recenzie

Belvedere Hotel

Grécko - Korfu - Tsaki

53% Matej

28.04.2015

Taký fajn hotel, nič veľké ani luxusné, ale v tejto cenovej skupine slušné. Na Korfu sme už boli, je to taká naša srdcovka, no v časti Agios Ioannis to bola premiéra. Páčia sa nám hoteli postavené v prírode a nielen rušné miesto, kde ide len o biznis. Tu se to našli. Ubytovanie trochu zaostávalo, hotel je jednoduchý, ponúka len základné služby, keď hovorím o vybavení izby, jej veľkosti, jedálni a tak. Bazén nie je veľkolepí, ale celkom účelne riešený, takže sa dalo aj zaplávať. Boli tu aj rodiny s deťmi, no kúpanie pre ne v bazéne neodporúčam, pláž a teda more je pre ne vhodnejšie. Bazén je dosť hlboký, vravel som, že sa dalo aj dobre zaplávať, takže pre deti nič moc, nemali vlastný bazén a ani vyčlenenú časť. Pláž s prírodou poskytuje pekný zážitok, tak som oželel aj skromnú pláž, bola fakt malá, ale keďže hotel je menší, tak to aj stačilo. Tvoria ju najmä okrúhliaky. Bolo to bezpečné. A veľmi sa mi páčia východy z izieb na balkón, to je nádhera a ten výhľad na more stojí za to. Vedela by som o veciach, ktoré by sa mohli skrášliť, ale budeme na tento hotel určite v dobrom spomínať.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Corfu Maris Bellos

Grécko - Korfu - Tsaki

40% Iveta M., Nitra

14.07.2013

Nechodte tam. Nie je tam čo robiť. A strava je naozaj zlá. Asi preto, že kuchár robil aj údržbára. A mimochodom okrem kuchára je všetok personál zo slovenska, takže ani nemáte pocit, že ste v zahraničí.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Corfu Maris Bellos

Grécko - Korfu - Tsaki

54% Zuzana V., Nitra

26.08.2009

moc sa nam pacilo o program sa snazil starat kazdy vecer personal celkom to uslo vecer sme chodili do mesta asi 10min cesty. odporucam na dovolenku hlavne pre viacerych ludi spolu vzdy si tam nieco spolu najdu. da sa tam zabavit aj spolocne....pacilo sa nam velmi

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Corfu Maris Bellos

Grécko - Korfu - Tsaki

65% Alexandra V., Martin

29.07.2009

Na to,že sme zhruba vedeli do čoho ideme aj podľa recenzií, boli sme milo prekvapení krásnou polohou hotela a milým personálom.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Corfu Maris Bellos

Grécko - Korfu - Tsaki

74% Eva

24.07.2009

Nedostatky, ktoré boli, a sú všade aj v lepších hoteloch, úplne zatienila príroda a more. Je tam naozaj krásne. Tento hotel by som odporúčala nenáročným klientom, lebo tí nároční nájdu chyby všade a hlavne, keď porovnávajú s inými krajinami a s inými hotelmi tak sú nespokojní..

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Tsaki

Corfu Maris Bellos recenzie 62%

Corfu Maris Bellos

Grécko - Korfu - Tsaki

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb70%

Personál76%

Pomer ceny a služieb55%

zobraziť recenzie
Belvedere Hotel recenzie 60%

Belvedere Hotel

Grécko - Korfu - Tsaki

Kvalita izieb55%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál85%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie