Najnovšie recenzie hotelov

LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

96% Ingrid Raková

25.08.2019

Hotel je čistý, má výbornú polohu, vynikajúce jedlo, milý personál a fantastické animácie.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

65% Zlatica

05.08.2019

Zariadenie v izbách nezodpovedá 5 ani 4*. Starý plesnivý nábytok, hrdza v kúpeľni, v lepších izbách taktiež starý nábytok len natretý resp. nastriekaný farbou. Izby zodpovedajú 2* max. Izba číslo 1309 je asi najhoršia v celom rezorte, plesnivý stuchnutý zápach v celej izbe, plesnivé kreslo s čiernou plesňou. Služby hotela sú na veľmi slabej až podpriemernej úrovni. V cestovnej kancelárii nás ubezpečovali, že hotel je po rekonštrukcii a získal 5*. Nie je to ale úroveň ani na 3*.

prečítať si celú recenziu
Mayor La Grotta Verde Grand Resort - Erwachsenenhotel recenzie

Mayor La Grotta Verde Grand Resort - Erwachsenenhotel

Grécko - Korfu - Agios Gordios

+
100% Darina

22.07.2019

Hotel len pre dospelých v Agios Gordios na juhozápade Korfu, transfer z letiska 40 minút, postavený v prudkom svahu, priamo v lese a tropickej záhrade, pláž piesková, prístupná len po schodoch (celkovo 67), všetky izby s výhľadom na more, výborná kvalita služieb. Areál nie je bezbariérový, neodporúčam klientom s pohybovými problémami. Pre nich je vhodnejší hotel Mayor Monastery Pelekas, kde je lanovka k moru.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

80% Stefan

17.07.2019

Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

80% Stefan

17.07.2019

Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

100% Andrej

17.07.2019

Úplne super dovolenka, krásna pláž, milý personál, veľa výborného jedla a pitia. Celý hotelový komplex nádherný aj izby super. A úplne perfektní animátori a program.

prečítať si celú recenziu
Lefkimi recenzie

Hotel Lefkimi

Grécko - Korfu - Kavos

70% Marián

17.07.2019

Ubytovanie bolo na úrovni, hotel čistý a upratovali každý deň. Hotel neposkytoval okrem toaletného papiera žiadne ďalšie benefity ako mydlo a šampón. Uterák bol len jeden, no výbornej kvality. Hotel disponoval aj vlastným bazénom, ktorý bol čistý a stále sa oň starali. Pri bazéne bol bar, kde nalievali a aj robili také jednoduchšie jedlá. Hotel má obrovský bar, kde nalievajú a nalievajú... Hotel nemá výťah. Recepcia hotela funguje 24/7 a vždy vedia poradiť a pomôcť s aktivitami v okolí. Poplatky za služby hotela boli priamo úmerné klientele sa v ňom zdržujúcej - anglickí tínejdžri, večne pod vplyvom. Hneď vedľa hotela bola diskotéka, ktorá hrala od 22:00 h do 04:00 h. Ako by sme boli na nej každý deň :o). More je hneď za hotelom a to cca. 50 metrov. Pláž fantastická a služby na pláži tiež na úrovni. Pozvoľný vstup do mora, pláž uprataná a ležadlá so slnečníkmi boli koloritom celého pobrežia (5€/deň). Dobre a chutne sa dá posedieť a najesť v reštaurácii/bare hneď pri pláži. Cenovo som Kavos ohodnotil na 2€vé mesto. Všetko tu stojí cca. 2€. Anglické raňajky 1,5€, gyros 2€, pivo 2,5€, frappé 2 - 2,5€, hranolky 400 gramov 2€. Kavos je vhodný pre mladých turistov tak do 30 rokov. Nie je vhodný kvôli nočnému hluku pre rodiny s deťmi a ani pre 60+. Páčili sa mi aj kontinentálne raňajky, ktoré podával hotel (káva, 2 x toast, 2 x masielko, 2 x jahodový džem) a to sa každý deň opakovalo. Obchodíky s drobným tovarom dopĺňali kolorit mestečka. Pestrý výber uterákov a iných drobností nikoho nenechal sedieť na hoteli a vždy bolo čo kúpiť na pamiatku z tejto nezabudnuteľnej dovolenky. Každých 100 metrov tu bola chirurgická ambulancia, čo by aj Bratislava mohla závidieť.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

56% Jozef

12.07.2019

Ubytovanie určite nie na 5 hviezd! Zápach potuchliny alebo kanalizácie z kúpeľne, upratovanie veľmi slabé, často až na požiadanie, pokazený fén, opravený (vymenený) po troch dňoch a druhej urgencii! Jeden zo 4 bazénov 2 dni uzavretý pre zakalenú nazelenalú vodu. Strava vcelku dobrá, ostatné priestory ok, ležadlá a slnečníky tiež v pohode, dokonca pri pláži zdarma (!), more a pláž nemali chybu. Záver: je čo zlepšiť!

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu