Recenzie hotelov - Dassia (9)

Najnovšie recenzie hotelov

Magna Graecia recenzie

Magna Graecia

Grécko - Korfu - Dassia

+
80% Martin

30.08.2019

Izby boli vybavené malou chladničkou, individuálne regulovateľnou klimatizáciou, zrkadlom, LCD televízorom s USB vstupom, čo ma veľmi prekvapilo, keďže veľa hotelov má staré televízory s uhlopriečkou mojej casio kalkulačky. Sieťky na balkónových dverách neboli, ale keďže sme celú noc jemne klímovali, tak nám to nevadilo. Na balkóne boli dve stoličky so stolom. Balkón sme mali na parkovisko, čo nám kvôli dieťaťu vyhovovalo. Smerom na more bol bazén s vonkajším aj vnútorným barom, kde hrala hudba do večera. More je vidieť cez stromy minimálne. Izby upratovali každý deň, ale párkrát sme ich odmietli, lebo nám syn práve spal a už neprišli. STRAVA: Do hotela sme prišli o 10tej večer. Čakalo nás ovocie s vodou a stravovať sme sa začínali od raňajok ďalšieho dňa. Raňajky: praženica, fazuľa, vajcia na tvrdo, "volské oči", vysmážané zemiakové cesto (také rolky ako príloha), croissanty, cereálie, dva druhy šunky, jeden druh syra plátkového, balkánsky syr, zelenina rôzneho druhu, ovocie (kiwi, pomaranče, grep), veľa druhov sušeného ovocia, lievance, džemy, nugeta. Obedy: vždy dve omáčky na výber k špagetám, tri druhy mäsa s rôznymi omáčkami. Pričom vždy bol jeden druh mäsa ryba. Prílohy ryža, zemiaky, hranolky, cestoviny, studené zeleninové a cestovinové šaláty. Vždy tam bolo menu pre deti, vysmážané nugetky, smotanovo šunkové cestoviny. Dva druhy tvrdého syra, množstvo zeleniny surovej, melóny, nektarinky, hrušky, jablká atď. Plný stôl zákuskov, prevažovali také umelé pudingové krémy alebo želatína štýl a potom také peny rôznych príchutí, pričom vždy sa dalo niečo nájsť ako tiramisu, krémeš, raz cheesecake. Z nápojov džúsy, nevýrazné biele a červené víno, pivo, mne osobne chutilo, taky stredoeurópsky štandard. Večere: V rovnakom duchu ako obedy. Čo sa týka vynášania z jedálne, tak sme si párkrát vzali ovocie a nikto s tým nemal najmenší problém. Počas výletov sme si zajednali balíčky, sendvičové chleby so šunkou a syrom, ovocie, taký bábovkový koláč a vody 0,5 l. Jesť sa dalo vnútri aj vonku na terase, kde sa nám to moc páčilo. Počas ufúkaného večera bola terasa zavretá. Na terase sa fajčilo, čo nám kazilo chuť do jedla asi dvakrát. PERSONÁL: Milí a ústretoví ľudia, vždy pomohli keď bolo treba. Čo sa tohto týka, pre mňa bez problémov. Skvelí animátori z Talianska, ktorých deti fakt zbožňovali. Vždy večer tanečný program pre deti a počas dňa cvičenie v bazéne pre dospelých. PLÁŽ: Asi 300 m od hotela dolu kopcom. Najskôr piesková ďalej kamienková, takže sme si vyberali. Hotel nemá vlastne ležadlá na pláži. Vedľa je obrovský hotelový komplex s udržiavanou plážou, ale na tú sme nechodili. Veľakrát práve táto pláž býva v katalógoch k tomuto hotelu, čo býva dosť mätúce.

prečítať si celú recenziu
Elea Beach recenzie

Elea Beach

Grécko - Korfu - Dassia

76% Magda

14.05.2017

Starší hotel, ale svedomito udržiavaný, čistý, s krásnou záhradou, plážovým barom, bazénom s morskou vodou a protiprúdom, sladkým bazénom, detským bazénom, dostatok ležadiel a slnečníkov. V hoteli malý obchod so suvenírmi, 50 metrov od hotela obchod s potravinami a spotrebným tovarom. Do centra Dassie pekná prechádzka. Do hlavného mesta doprava a blízkej zastávky, pravidelne každých 30 minút. Vynikajúca strava, milý personál.

prečítať si celú recenziu
Livadi Nafsika recenzie

Livadi Nafsika

Grécko - Korfu - Dassia

100% Snehu

31.08.2016

nevraciam sa na dovolenke na rovnake miesta, ale sem by som prisla zase :-)

prečítať si celú recenziu
Hotel Elea Beach recenzie

Elea Beach

Grécko - Korfu - Dassia

56% Kata

28.04.2015

Je to v pohode hotel, investujú viac do areálu, než do úpravy samotného hotela. Hotel je skromný, izba bola čistá, jednoducho zariadená, všetko v základoch. Lokalita je v pohode, sympatická, nie je problém ísť nakupovať, na pláž je to len na skok. Je však cítiť rozdiel medzi areálom a okolím. To už také čisté a udržiavané nie je. Izbu sme mali teda skromnú, ale musím vyzdvihnúť starostlivosť, vždy čisto, upratané, vymenené prádlo, osušky, doplnené hygienické potreby. Klimatizácia dobre fungovala. Vytvorili nám dobré podmienky na užívanie si dovolenky. Kúpanie bolo fajn, voda v mori fajn, vstup super. Pláž pekná, ale nebola príliš veľká. Pláž nie je piesková, ale kamenistá. Ležadlá sme mali bez nejakého poplatku, čo vždy poteší, no a za uteráky sme zaplatili len kauciu. Veľmi chutne tu varili, to musím priznať, veľká pestrosť, šalátiky boli, mäsko a aj sladké jedlá. Korfu je krásne miesto a oplatí sa sem cestovať a celkovo sme neboli nespokojní s hotelom, ale nabudúce skúsime zas niečo iné.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Magna Graecia

Grécko - Korfu - Dassia

+
72% Tatiana

12.05.2012

Leteli sme na last minute a trochu som sa obávala po prečítaní recenzíí do čoho ideme...ale bola som milo prekvapená už po prílete na letisko prístupom delegátky...po ubytovanie a poskytnutie služieb... nevieme perfektne po anglicky, ale nemali sme ani najmenší problém sa dohodnúť s personálom....takisto aj ubytovanie a strava..jednoducho ja som bola veľmi spokojná s touto dovolenkou...

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Magna Graecia

Grécko - Korfu - Dassia

+
89% Ivana T.

13.08.2011

Do tohto hotela by som sa ešte veľmi rada vrátila.Aj keď to zariadenie nie je supermoderné,ale neuveriteľne sa mi páčila tá atmosféra,prístup personálu,celkovo má to miesto "niečo do seba".Po príchode sme zažili trošku šok,lebo nás ubytovali v hoteli,kde sa nám až tak nepáčilo,nie v depadansoch,ale potom sa to vyriešilo a celkovo to bola perfektná dovolenka.Výhodou je hlavne blízkosť hlavného mesta Korfu Kerkyry,je to pár kilometrov,cca 20 min autobusom,pod hotelom je autobusová zastávka,autobus premáva každých 20 min,pláž v stredisku čistá,krásna,more teplé,čistejšie ako voda vo vani :P.Dassia je rozhodne najkrajšie stredisko Korfu,prešli sme toho autom dosť (blízko je požičovňa),takže mám možnosť porovnávania.Budúce leto by som tento hotel rada navštívila zas :-))

prečítať si celú recenziu
Apartmány Mirabello recenzie

Apartmány Mirabello

Grécko - Korfu - Dassia

40% Alexandra

11.01.2011

Môj celkový dojem? Hmmm nie som náročný človek, len chcem na dovolenke jednoduchý prístup k moru, pieskovú pláž, ubytovanie v tichšom prostredí a aj trošku rušnej časti. V tejto oblasti Dassia nič také nebolo. Jediné čo stálo za pozeranie bol východ slnka, ktorý je ale všade pekný. Každý má rád niečo iné, niekomu takáto dovolenka možno vyhovuje. No ja som moc spokojná nebola.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Magna Graecia

Grécko - Korfu - Dassia

+
21% Peter, Trenčín

29.07.2009

Pokazena dovolenka. ubytovanie staré zodpovedá 70-80-tym rokom. Všetko zastarale. hotel nema plaz, more je daleko.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Dassia

Livadi Nafsika recenzie 100%

Livadi Nafsika

Grécko - Korfu - Dassia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Magna Graecia recenzie 61%

Magna Graecia

Grécko - Korfu - Dassia

+

Kvalita izieb56%

Intenzita hluku v izbe44%

Čistota izieb52%

Personál72%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie
Elea Beach recenzie 56%

Elea Beach

Grécko - Korfu - Dassia

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Apartmány Mirabello recenzie 40%

Apartmány Mirabello

Grécko - Korfu - Dassia

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb60%

Personál40%

Pomer ceny a služieb40%

zobraziť recenzie