Recenzie hotelov - Agios Georgios (145)

Najnovšie recenzie hotelov

LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

86% Veronika

22.11.2019

Obrovský rezort, ktorý má všetko, čo potrebujete, ani sa z neho nemusíte počas celého pobytu pohnúť. :-) Vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Príjemný personál, vynikajúca strava. Kvalita izieb - záleží od toho, akú izbu dostanete. Videli sme tri a každá bola iná. Pláž je čistá, vhodná pre malé deti. Transfer z letiska trval cca 50 min - v katalógoch je zväčša uvedená maximálne polhodinka.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

86% Veronika

22.11.2019

Obrovský rezort, ktorý má všetko, čo potrebujete, ani sa z neho nemusíte počas celého pobytu pohnúť. :-) Vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Príjemný personál, vynikajúca strava. Kvalita izieb - záleží od toho, akú izbu dostanete. Videli sme tri a každá bola iná. Pláž je čistá, vhodná pre malé deti. Transfer z letiska trval cca 50 min - v katalógoch je zväčša uvedená maximálne polhodinka.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

50% Peter

18.10.2019

Hotel absolutne nesplna kategoriu 5*, ani 4*. Spinave a plesnive izby. Spina, pavuciny v rohoch, plesen v klimatizacii, plesen v kupelni. Zariadenie v izbach pomaly ako v nejakej robotnickej ubytovni. Neupratovali izbu, upratovacka zobrala uteraky a nedala nove alebo zvliekla postel a nechala to tak... Minimalne 3 - 4 x za pobyt som si musel ziadat, aby nam prisli upratat. Fotografie z katalogu vobec nezodpovedaju realite. Za mna izby hotova katastrofa. Povazujem to za podvod. Prikladam aj zopar foto a sami si spravte nazor, ci by ste sa v takom hoteli ubytovali. Strava, areal, sluzby, plaz taky slabsi priemer. Co ma vsak najviac sklamalo, bola neochota cestovnej kancelarie riesit reklamaciu. Cenu sme zaplatili ako za luxusnu 5* dovolenku, ale kvalitu dodali ako za 2* lowcost. Odmerana komunikacia, absolutny nezaujem o klienta, same vyhovorky, clovek caka 30 dni na odpoved, potom sa zahadne strati e-mail a kym som realne s nimi nieco vykomunikoval, ubehli 3 mesiace. Cestovnu kancelariu T.. T.... by som nikomu neodporucal. Ich konanie povazujem za velmi neseriozne.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

96% Ingrid Raková

25.08.2019

Hotel je čistý, má výbornú polohu, vynikajúce jedlo, milý personál a fantastické animácie.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

96% Ingrid Raková

25.08.2019

Hotel je čistý, má výbornú polohu, vynikajúce jedlo, milý personál a fantastické animácie.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

65% Zlatica

05.08.2019

Zariadenie v izbách nezodpovedá 5 ani 4*. Starý plesnivý nábytok, hrdza v kúpeľni, v lepších izbách taktiež starý nábytok len natretý resp. nastriekaný farbou. Izby zodpovedajú 2* max. Izba číslo 1309 je asi najhoršia v celom rezorte, plesnivý stuchnutý zápach v celej izbe, plesnivé kreslo s čiernou plesňou. Služby hotela sú na veľmi slabej až podpriemernej úrovni. V cestovnej kancelárii nás ubezpečovali, že hotel je po rekonštrukcii a získal 5*. Nie je to ale úroveň ani na 3*.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

80% Stefan

17.07.2019

Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take.

prečítať si celú recenziu
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

80% Stefan

17.07.2019

Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Agios Georgios

Golden Sands recenzie 77%

Golden Sands

Grécko - Korfu - Agios Georgios

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál90%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie 73%

LABRANDA Sandy Beach Resort

Grécko - Korfu - Agios Georgios

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb5%

Personál88%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie