78%
Hodnotenie

LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Korfu
  • Agios Georgios
19 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
1:30 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 75 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 80 %
Izby 70 %
Strava 77 %
Personál 80 %
78%
Celkové hodnotenie
1012 recenzií
Peter
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.10.2019 Prečítané 0-krát
50 %
Hotel absolutne nesplna kategoriu 5*, ani 4*. Spinave a plesnive izby. Spina, pavuciny v rohoch, plesen v klimatizacii, plesen v kupelni. Zariadenie v izbach pomaly ako v nejakej robotnickej ubytovni. Neupratovali izbu, upratovacka zobrala uteraky a nedala nove alebo zvliekla postel a nechala to tak... Minimalne 3 - 4 x za pobyt som si musel ziadat, aby nam prisli upratat. Fotografie z katalogu vobec nezodpovedaju realite. Za mna izby hotova katastrofa. Povazujem to za podvod. Prikladam aj zopar foto a sami si spravte nazor, ci by ste sa v takom hoteli ubytovali. Strava, areal, sluzby, plaz taky slabsi priemer. Co ma vsak najviac sklamalo, bola neochota cestovnej kancelarie riesit reklamaciu. Cenu sme zaplatili ako za luxusnu 5* dovolenku, ale kvalitu dodali ako za 2* lowcost. Odmerana komunikacia, absolutny nezaujem o klienta, same vyhovorky, clovek caka 30 dni na odpoved, potom sa zahadne strati e-mail a kym som realne s nimi nieco vykomunikoval, ubehli 3 mesiace. Cestovnu kancelariu T.. T.... by som nikomu neodporucal. Ich konanie povazujem za velmi neseriozne. čítať celú recenziu
Ingrid Raková
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 25.08.2019 Prečítané 81-krát
97 %
Hotel je čistý, má výbornú polohu, vynikajúce jedlo, milý personál a fantastické animácie. čítať celú recenziu
Ingrid Raková
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 25.08.2019 Prečítané 81-krát
97 %
Hotel je čistý, má výbornú polohu, vynikajúce jedlo, milý personál a fantastické animácie. čítať celú recenziu
Zlatica
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 05.08.2019 Prečítané 0-krát
65 %
Zariadenie v izbách nezodpovedá 5 ani 4*. Starý plesnivý nábytok, hrdza v kúpeľni, v lepších izbách taktiež starý nábytok len natretý resp. nastriekaný farbou. Izby zodpovedajú 2* max. Izba číslo 1309 je asi najhoršia v celom rezorte, plesnivý stuchnutý zápach v celej izbe, plesnivé kreslo s čiernou plesňou. Služby hotela sú na veľmi slabej až podpriemernej úrovni. V cestovnej kancelárii nás ubezpečovali, že hotel je po rekonštrukcii a získal 5*. Nie je to ale úroveň ani na 3*. čítať celú recenziu
Stefan
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.07.2019 Prečítané 235-krát
80 %
Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take. čítať celú recenziu
Stefan
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.07.2019 Prečítané 235-krát
80 %
Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take. čítať celú recenziu
Andrej
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Úplne super dovolenka, krásna pláž, milý personál, veľa výborného jedla a pitia. Celý hotelový komplex nádherný aj izby super. A úplne perfektní animátori a program. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 253-krát
57 %
Ubytovanie určite nie na 5 hviezd! Zápach potuchliny alebo kanalizácie z kúpeľne, upratovanie veľmi slabé, často až na požiadanie, pokazený fén, opravený (vymenený) po troch dňoch a druhej urgencii! Jeden zo 4 bazénov 2 dni uzavretý pre zakalenú nazelenalú vodu. Strava vcelku dobrá, ostatné priestory ok, ležadlá a slnečníky tiež v pohode, dokonca pri pláži zdarma (!), more a pláž nemali chybu. Záver: je čo zlepšiť! čítať celú recenziu
Dagmar
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Výborná dovolenka pre rodiny s deťmi. Nemám čo vytknúť tomuto hotelu, nič nám nechýbalo. Strava veľmi pestrá, chutná. Každú chvíľu dokladali. Okolie bazénov vždy upratané aj ležadlá pekne vyrovnané. Pláž čistunká... Vrátili by sme sa sem znova. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 27.11.2018 Prečítané 1450-krát
73 %
Hotel pri pláži, väčší areál, zlatý piesok, ocenia to aj deti. Nemusíte sa báť, je pozvoľný vstup do mora. Pre deti atrakcie, my sme mali animácie aj so Slovákmi. Sú tu aj šmykľavky do bazéna pre deti, čo veľa gréckych hotelov nemá, keď sme vyberali dovolenku. Vyskúšajte. Spokojnosť. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 27.11.2018 Prečítané 1450-krát
73 %
Hotel pri pláži, väčší areál, zlatý piesok, ocenia to aj deti. Nemusíte sa báť, je pozvoľný vstup do mora. Pre deti atrakcie, my sme mali animácie aj so Slovákmi. Sú tu aj šmykľavky do bazéna pre deti, čo veľa gréckych hotelov nemá, keď sme vyberali dovolenku. Vyskúšajte. Spokojnosť. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 1267-krát
77 %
Lepsi primer, co sa tyka celkoveho rezortu. Pozitivne hodnotim: polohu hned pri peknej plazi, dobre jedlo, dobre bazeny v rezorte, vhodne pre deti, slusne all inclusive. Negativne hodnotim: transfer z letiska 60 minut namiesto slubovanych 30 minut, smrad a plesen v niektorych izbach, jedlo nie velmi vhodne pre male deti kvoli tomu, ze je prilis slane a koreniste (najma polievky), obsadene lezadla na plazi a pri bazene uz o 9:00 rano. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 1267-krát
77 %
Lepsi primer, co sa tyka celkoveho rezortu. Pozitivne hodnotim: polohu hned pri peknej plazi, dobre jedlo, dobre bazeny v rezorte, vhodne pre deti, slusne all inclusive. Negativne hodnotim: transfer z letiska 60 minut namiesto slubovanych 30 minut, smrad a plesen v niektorych izbach, jedlo nie velmi vhodne pre male deti kvoli tomu, ze je prilis slane a koreniste (najma polievky), obsadene lezadla na plazi a pri bazene uz o 9:00 rano. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 15.09.2017 Prečítané 4911-krát
70 %
Velky hotelovy komplex s troma bazenmi, pri ktorych bol dostatok lezadiel. Mora krasne, ciste a teple. Plaz nadherna, kazdy mal moznost najst si tam svoj kutik a uzivat si slnka a vody. Strava vyborna, bohaty vyber v dvoch jedalnach (talianska a medzinarodna). Nedostatok: zatuchnuty zapach na izbe, plesen, pretoze kupelna nema ani okno, ani ventilator. Nepacilo sa nam nalievanie napojov do plastovych ci papierovych poharov. čítať celú recenziu
Jarka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 29.08.2017 Prečítané 1764-krát
93 %
Je to hotelový komplex vhodný hlavne pre rodiny s deťmi, sú tam 3 bazény, pri každom bar, 1 detský bazén, tobogany, herne, každý večer program aj pre deti, aj pre dosp., pláž bola piesková a dlhá, krásne priezračné more, strava bola v pohode, izby čisté... čítať celú recenziu
Jarka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 29.08.2017 Prečítané 668-krát
93 %
Je to hotelový komplex vhodný hlavne pre rodiny s deťmi, sú tam 3 bazény, pri každom bar, 1 detský bazén, tobogany, herne, každý večer program aj pre deti, aj pre dosp., pláž bola piesková a dlhá, krásne priezračné more, strava bola v pohode, izby čisté... čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 22.08.2017 Prečítané 661-krát
57 %
Pláž a more o. k, ale ubytko hrôza, pleseň, smrad a okolie hotela tiež žiadna sláva, strava dokola to isté. Bola som sklamaná a to nie som náročná, ale za tie peniaze... škoda, boli sme na štvrtej dovolenke, ale Korfu bola najslabšia dovolenka, ale máme o skúsenosť viac. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 22.08.2017 Prečítané 378-krát
57 %
Pláž a more o. k, ale ubytko hrôza, pleseň, smrad a okolie hotela tiež žiadna sláva, strava dokola to isté. Bola som sklamaná a to nie som náročná, ale za tie peniaze... škoda, boli sme na štvrtej dovolenke, ale Korfu bola najslabšia dovolenka, ale máme o skúsenosť viac. čítať celú recenziu
Micina
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 13.08.2017 Prečítané 644-krát
83 %
Hotelový komplex veľmi pekný, veľa zelene, paliem... bazény čisté, hotel je skôr vhodný pre rodiny s deťmi, nakoľko je tam množstvo atrakcií. Každý večer bol pripravený program, hudba, zábava. Čo sa týka pláže, je veľmi krátka, za slnečníky a ležadlá treba platiť. Inak všetko super. čítať celú recenziu
Micina
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 13.08.2017 Prečítané 334-krát
83 %
Hotelový komplex veľmi pekný, veľa zelene, paliem... bazény čisté, hotel je skôr vhodný pre rodiny s deťmi, nakoľko je tam množstvo atrakcií. Každý večer bol pripravený program, hudba, zábava. Čo sa týka pláže, je veľmi krátka, za slnečníky a ležadlá treba platiť. Inak všetko super. čítať celú recenziu