Grécko Grécko
Grécko, Korfu, Agios Georgios Grécko, Korfu, Agios Georgios

LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie 

LABRANDA Sandy Beach Resort recenzie 

Grécko Grécko
Grécko, Korfu, Agios Georgios Grécko, Korfu, Agios Georgios
Teplota vzduchu: 32 °C
Teplota vody: 24 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 200 m
Nákupné možnosti: 200 m
Dĺžka letu: 1:30 h
Od letiska: cca 0:30 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 70 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 72 %
Izby 68 %
Strava 80 %
Personál 78 %
Jana
Termín pobytu: Júl 2022 Recenzia pridaná 26.07.2022 Prečítané 0-krát
60 %
Veľký areál vhodný pre rodiny s deťmi, bazény ok. More bolo zo začiatku špinavé, potom sa to zlepšilo a bolo krásne priezračné. Veľký mínus hotela je,že nechcú dovoliť neskorý checkout a v areáli niesu mimo izieb sprchy..takže posledný deň čakáte na recepcií a je im jedno aké malé dieťa máte. Strava dobrá, trochu menší výber... malo detských stoličiek stále bola o ne "bitka" Služby inak dobré Určite by som ale dala 3* nie viac Čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2021 Recenzia pridaná 05.07.2021 Prečítané 0-krát
70 %
Nádherná udržiavaná piesočnatá pláž. Ale chuťovo slabá strava, väčšinou európska, stereotypná, z nie veĺmi kvalitných surovín. Služieb poskytovali veľa, ale vôbec ich personálne nestíhali. Niekedy sme nedostali ani pitnú vodu! Naoko ochotní personál... na všetko malo veľa času. Na izbe trčiace káble a diery v stene po sušiakoch ... sklamanie ... Čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 22.11.2019 Prečítané 67-krát
87 %
Obrovský rezort, ktorý má všetko, čo potrebujete, ani sa z neho nemusíte počas celého pobytu pohnúť. :-) Vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Príjemný personál, vynikajúca strava. Kvalita izieb - záleží od toho, akú izbu dostanete. Videli sme tri a každá bola iná. Pláž je čistá, vhodná pre malé deti. Transfer z letiska trval cca 50 min - v katalógoch je zväčša uvedená maximálne polhodinka. Čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 22.11.2019 Prečítané 67-krát
87 %
Obrovský rezort, ktorý má všetko, čo potrebujete, ani sa z neho nemusíte počas celého pobytu pohnúť. :-) Vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Príjemný personál, vynikajúca strava. Kvalita izieb - záleží od toho, akú izbu dostanete. Videli sme tri a každá bola iná. Pláž je čistá, vhodná pre malé deti. Transfer z letiska trval cca 50 min - v katalógoch je zväčša uvedená maximálne polhodinka. Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.10.2019 Prečítané 0-krát
50 %
Hotel absolutne nesplna kategoriu 5*, ani 4*. Spinave a plesnive izby. Spina, pavuciny v rohoch, plesen v klimatizacii, plesen v kupelni. Zariadenie v izbach pomaly ako v nejakej robotnickej ubytovni. Neupratovali izbu, upratovacka zobrala uteraky a nedala nove alebo zvliekla postel a nechala to tak... Minimalne 3 - 4 x za pobyt som si musel ziadat, aby nam prisli upratat. Fotografie z katalogu vobec nezodpovedaju realite. Za mna izby hotova katastrofa. Povazujem to za podvod. Prikladam aj zopar foto a sami si spravte nazor, ci by ste sa v takom hoteli ubytovali. Strava, areal, sluzby, plaz taky slabsi priemer. Co ma vsak najviac sklamalo, bola neochota cestovnej kancelarie riesit reklamaciu. Cenu sme zaplatili ako za luxusnu 5* dovolenku, ale kvalitu dodali ako za 2* lowcost. Odmerana komunikacia, absolutny nezaujem o klienta, same vyhovorky, clovek caka 30 dni na odpoved, potom sa zahadne strati e-mail a kym som realne s nimi nieco vykomunikoval, ubehli 3 mesiace. Cestovnu kancelariu T.. T.... by som nikomu neodporucal. Ich konanie povazujem za velmi neseriozne. Čítať celú recenziu
Ingrid Raková
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 25.08.2019 Prečítané 81-krát
97 %
Hotel je čistý, má výbornú polohu, vynikajúce jedlo, milý personál a fantastické animácie. Čítať celú recenziu
Ingrid Raková
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 25.08.2019 Prečítané 81-krát
97 %
Hotel je čistý, má výbornú polohu, vynikajúce jedlo, milý personál a fantastické animácie. Čítať celú recenziu
Zlatica
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 05.08.2019 Prečítané 0-krát
65 %
Zariadenie v izbách nezodpovedá 5 ani 4*. Starý plesnivý nábytok, hrdza v kúpeľni, v lepších izbách taktiež starý nábytok len natretý resp. nastriekaný farbou. Izby zodpovedajú 2* max. Izba číslo 1309 je asi najhoršia v celom rezorte, plesnivý stuchnutý zápach v celej izbe, plesnivé kreslo s čiernou plesňou. Služby hotela sú na veľmi slabej až podpriemernej úrovni. V cestovnej kancelárii nás ubezpečovali, že hotel je po rekonštrukcii a získal 5*. Nie je to ale úroveň ani na 3*. Čítať celú recenziu
Stefan
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.07.2019 Prečítané 235-krát
80 %
Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take. Čítať celú recenziu
Stefan
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.07.2019 Prečítané 235-krát
80 %
Rezort pekny, upravovany, no niektore izby nie. Nasa izba bez vyhladu na more, zato vyhlad na plot a susedny spustoseny pozemok. Uplne posledny ubytovaci blok c 14. Bazeny ciste. Strava super. Hotel neponuka ULTRA ALL INCLUSIVE (niektore cestovky to vsak uvadzaju). Aj napriek vsetkemu odporucam rezort, nie vsetky izby su take. Čítať celú recenziu
Andrej
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Úplne super dovolenka, krásna pláž, milý personál, veľa výborného jedla a pitia. Celý hotelový komplex nádherný aj izby super. A úplne perfektní animátori a program. Čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 253-krát
57 %
Ubytovanie určite nie na 5 hviezd! Zápach potuchliny alebo kanalizácie z kúpeľne, upratovanie veľmi slabé, často až na požiadanie, pokazený fén, opravený (vymenený) po troch dňoch a druhej urgencii! Jeden zo 4 bazénov 2 dni uzavretý pre zakalenú nazelenalú vodu. Strava vcelku dobrá, ostatné priestory ok, ležadlá a slnečníky tiež v pohode, dokonca pri pláži zdarma (!), more a pláž nemali chybu. Záver: je čo zlepšiť! Čítať celú recenziu
Dagmar
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Výborná dovolenka pre rodiny s deťmi. Nemám čo vytknúť tomuto hotelu, nič nám nechýbalo. Strava veľmi pestrá, chutná. Každú chvíľu dokladali. Okolie bazénov vždy upratané aj ležadlá pekne vyrovnané. Pláž čistunká... Vrátili by sme sa sem znova. Čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 27.11.2018 Prečítané 1450-krát
73 %
Hotel pri pláži, väčší areál, zlatý piesok, ocenia to aj deti. Nemusíte sa báť, je pozvoľný vstup do mora. Pre deti atrakcie, my sme mali animácie aj so Slovákmi. Sú tu aj šmykľavky do bazéna pre deti, čo veľa gréckych hotelov nemá, keď sme vyberali dovolenku. Vyskúšajte. Spokojnosť. Čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 27.11.2018 Prečítané 1450-krát
73 %
Hotel pri pláži, väčší areál, zlatý piesok, ocenia to aj deti. Nemusíte sa báť, je pozvoľný vstup do mora. Pre deti atrakcie, my sme mali animácie aj so Slovákmi. Sú tu aj šmykľavky do bazéna pre deti, čo veľa gréckych hotelov nemá, keď sme vyberali dovolenku. Vyskúšajte. Spokojnosť. Čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 1267-krát
77 %
Lepsi primer, co sa tyka celkoveho rezortu. Pozitivne hodnotim: polohu hned pri peknej plazi, dobre jedlo, dobre bazeny v rezorte, vhodne pre deti, slusne all inclusive. Negativne hodnotim: transfer z letiska 60 minut namiesto slubovanych 30 minut, smrad a plesen v niektorych izbach, jedlo nie velmi vhodne pre male deti kvoli tomu, ze je prilis slane a koreniste (najma polievky), obsadene lezadla na plazi a pri bazene uz o 9:00 rano. Čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 21.08.2018 Prečítané 1267-krát
77 %
Lepsi primer, co sa tyka celkoveho rezortu. Pozitivne hodnotim: polohu hned pri peknej plazi, dobre jedlo, dobre bazeny v rezorte, vhodne pre deti, slusne all inclusive. Negativne hodnotim: transfer z letiska 60 minut namiesto slubovanych 30 minut, smrad a plesen v niektorych izbach, jedlo nie velmi vhodne pre male deti kvoli tomu, ze je prilis slane a koreniste (najma polievky), obsadene lezadla na plazi a pri bazene uz o 9:00 rano. Čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 16.07.2018 Prečítané 1633-krát
80 %
Ubytovanie nezodpoveda popisu v katalogu. Hotel plny Slovakov a Cechov. Transfer 60 minut. Izby zariadene starym nabytkom. Bazeny spinave, lezadla tiez spinave a riadne stare. Strava vyborna, plaz udrziavana, cista a more krasne. Areal hotela inac velmi pekny, je kde sa prechadzat vecer. Čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 16.07.2018 Prečítané 1633-krát
80 %
Ubytovanie nezodpoveda popisu v katalogu. Hotel plny Slovakov a Cechov. Transfer 60 minut. Izby zariadene starym nabytkom. Bazeny spinave, lezadla tiez spinave a riadne stare. Strava vyborna, plaz udrziavana, cista a more krasne. Areal hotela inac velmi pekny, je kde sa prechadzat vecer. Čítať celú recenziu
Mária Gulová
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 23.06.2018 Prečítané 1931-krát
93 %
Nádherný rezort riešený ako malá prázdninová dedinka, perfektné 3 čistučké bazény, malý detský bazénik, 4 tobogany, na ktorých sa vybláznili deti aj my dospelí, niekoľko barov, pri každom bazéne, aj na recepcii, usmiaty a vždy ochotný personál, 2 reštaurácie - talianska a hlavná - neskutočne dobre varili, s malou dcérkou máme alergiu na lepok a mlieko a mali sme neskutočný výber, dokonca pre detičky v hlavnej reštaurácii bol spravený detský bufet aj so stolmi a stoličkami, tak si aj drobci prišli na svoje. Pláž a more nádherné, čistučké, ideálne pre malé deti, izbu sme mali peknú, hneď oproti jednému z bazénov, animátori úplne skvelí, počas celého dňa zabávali hostí, večer detská disco a tanečná show, nám liezli na nervy len hoteloví fotografi, ktorí boli za nami asi stokrát za pobyt, aby sme sa išli profesionálne pofotiť v areáli hotela. :) V hoteli je aj požičovňa bicyklov, štvorkoliek, trojkoliek, bicyklov pre 4-vyskúšali sme, bola to neskutočná sranda, určite odporúčam. :) Dokonca požičiavali aj detské golfové kočíky, skateboardy a všetko, čo vás napadne, chválim pána, ktorý to mal na starosti, veľmi príjemný a zábavný človek. :) Bankomat hneď na recepcii - ocenia hlavne nákupné maniačky ako ja. :) V rámci hotela suvenírový obchod, supermarket, dokonca aj kaderníctvo a rôzne kozmetické a masérske služby, fitness, pilates,... Kúsok od hotela niekoľko obchodíkov, taverničiek, taká tichšia oblasť, ale nám to vyhovovalo kvôli 2-ročnej dcérke, let trval z Bratislavy 1,5 h, transfer do hotela cca 45 minút. Odporúčam hlavne rodinám s deťmi. :) Čítať celú recenziu