Recenzie hotelov - Pelekas (15)

Najnovšie recenzie hotelov

Mayor Pelekas Monastery recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

83% Michaela

18.10.2016

Hotel je v kaskadovitom prostredi, pekny, upraveny. Bezbarierovym ludom velmi neodporucam, aj ked su vsade vytahy. Personal je mily, ustretovy. Bazeny su hned vela seba, voda preteka z jedneho do druheho. Animacie pre deti tam neboli skoro ziadne, vecer minidisko a to bolo vsetko, nam to ale neprekazalo. V podstate sme tam nemali s nicim problem, jedine co bolo zvlastne na 21. storocie, ze sme nedostali naramky a pri kazdej navsteve restauracie sme museli nahlasovat cislo izby.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Pelekas Beach recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

56% Zlatica

25.05.2016

Píšu 5 hviezd, ale 3 je veľa! Jedálen otvorené dvere nonstop klimatizácia sa vôbec nekoná. Bar pri mori zabudnite pekne k bazénu. Pod oknami nám v kuse hučala klimatizácia keď ste chceli isť na balkón a vychutnať si more a zvuk mora nemali ste šancu. Bazén hrozne malý ledva ste sa tam zmestili. nehovoriac o tom že klimatizácia v izbách nestíhala, nakoľko sú okná otočené na slnečnú stranu. Na obrázkoch krásny a drahý hotel, ale je to jeden veľký podvod!

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Pelekas Beach recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

90% lula-ala

01.10.2015

Hotel postavený v krásnej prírode, ubytovanie, trošku by bolo treba obnoviť izby aj kúpeľňu, strava vynikajúca, vždy ochotný personál, prostredie, pláž minulý rok bola udržiavaná lepšie, aj čo sa týka nápojov na pláži, určite by bol potrebný plážový bufet, iba nápoje, je úmorné chodiť v 40 st. teplotách niekoľkokrát za deň strmými schodmi do baru pri bazéne, more vynikajúce, teplé, čisté, krásne, tento rok bolo strašne veľa komárov, určite by bol vhodný postrek.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Pelekas Beach recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

83% Marianna

30.09.2015

Nakoľko sme na dovolenku išli s malým dieťaťom, hľadali sme kľudný hotel s plytkým vstupom do mora, čo tento rezort aj spĺňa. Pre ľudí, ktorí majú radi život, ruch by som skôr odporučila niečo iné. Strava aj ubytovanie super. More krásne, čisté. Trošku sa nám nepáčilo, že hotel bol zameraný na anglických hostí, čiže viac menej sa hovorilo po anglicky, aj animačné programy boli len po anglicky. Určite by sa tam dalo niečo vylepšiť, skôr by som ho zaradila do kategórie 4 hviezdičkový, ale čo sa nášho pobytu týkalo, nemuseli sme riešiť žiaden problém, kľudne by sme sa tam ešte vrátili.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Pelekas Beach recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

80% Otakar

18.09.2015

Hotel zvyknutý na západnú klientelu sa "otvoril" ostatnej Európe, zachovávajúc si pôvodné zvyky. S rozpakmi prijímajú neokrôchanosť klienta domáhajúceho sa vstupu na večeru v tričku a šľapkách, personál ho na nevhodnosť oblečenia taktne upozorní. Po prečítaní jednej z recenzií sme nakúpili hromadu repelentov - dokonca sieťovej ochrany proti komárom, komáre tam však neboli, boli sme pripravení na nefungujúci výťah - fungoval vždy, my sme ho však nepotrebovali. Taktiež sme sa obávali nefungujúcej klímy - fungovala vždy a bola potrebná. Na ostrove sú veľmi úzke cesty, dedina Pelekas nie je síce ďaleko, peši sa tam dostať je ale problematické. Hotel má však pre záujemcov pripravený mikrobus, ten ich dovezie až na rázcestie pred dedinou.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Pelekas Beach recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

60% muška

10.09.2015

Celkový dojem z dovolenky je dobrý, dá sa povedať, že to bola pokojná a naozaj oddychová dovolenka strávená na pláži a v mori. V podstate nám nič nechýbalo, ale ani nič mimoriadne nás nepostretlo (ani v dobrom, ani v zlom). Hotel je priemerný s priemernými službami. Vyzdvihnúť musím stravu, tá spĺňala naozaj 5*. Negatívne ešte hodnotím, že v hoteli nie je bežne dostupná balená voda. Je potrebné si ju kúpiť v obchode. Taktiež chýbal na pláži bar. Ak sa chcete ísť napiť, musíte absolvovať strmé schodište cca 30 schodov a obliecť sa, nakoľko idete takmer cez reštauráciu.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Pelekas Beach recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

93% Ľuba

25.07.2015

Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí nevyhľadávajú ruch, nákupy, ale uprednostňujú kľudnú dovolenku. Transfer z letiska cca 20 min. Najbližšia dedina je Pelekas - 2 km do kopca. My sme to absolvovali peši až k vyhliadke Cisárov trón. Tam a späť nám to trvalo asi 2 hodiny. Areál pekný, animácie zábavné.

prečítať si celú recenziu
Hotel Aquis Pelekas Beach recenzie

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

54% jan k.

05.07.2015

pobyt od 22.6 - 2.7.2015. popis hotela v katalógu a pracovníčky CK sa zhoduje na max.60% nevhodný pre starších ľudí a rodiny s deťmi existujúci "výťah" nestačí na kapacitu ľudí v hoteli a je poruchový /3x počas nášho pobytu

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Pelekas

Mayor Pelekas Monastery recenzie 54%

Mayor Pelekas Monastery

Grécko - Korfu - Pelekas

Kvalita izieb81%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb4%

Personál85%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie