82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Korfu, Pelekas  Grécko, Korfu, Pelekas

Mayor Pelekas Monastery recenzie 

Mayor Pelekas Monastery recenzie 

1:30 h
23 °C
23 °C
18 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
703 €
703 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 80 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 68 %
Izby 77 %
Strava 80 %
Personál 87 %
82%
Celkové hodnotenie
129 recenzií
Michaela
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 18.10.2016 Prečítané 1263-krát
83 %
Hotel je v kaskadovitom prostredi, pekny, upraveny. Bezbarierovym ludom velmi neodporucam, aj ked su vsade vytahy. Personal je mily, ustretovy. Bazeny su hned vela seba, voda preteka z jedneho do druheho. Animacie pre deti tam neboli skoro ziadne, vecer minidisko a to bolo vsetko, nam to ale neprekazalo. V podstate sme tam nemali s nicim problem, jedine co bolo zvlastne na 21. storocie, ze sme nedostali naramky a pri kazdej navsteve restauracie sme museli nahlasovat cislo izby. čítať celú recenziu
Zlatica
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.05.2016 Prečítané 695-krát
57 %
Píšu 5 hviezd, ale 3 je veľa! Jedálen otvorené dvere nonstop klimatizácia sa vôbec nekoná. Bar pri mori zabudnite pekne k bazénu. Pod oknami nám v kuse hučala klimatizácia keď ste chceli isť na balkón a vychutnať si more a zvuk mora nemali ste šancu. Bazén hrozne malý ledva ste sa tam zmestili. nehovoriac o tom že klimatizácia v izbách nestíhala, nakoľko sú okná otočené na slnečnú stranu. Na obrázkoch krásny a drahý hotel, ale je to jeden veľký podvod! čítať celú recenziu
lula-ala
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 436-krát
90 %
Hotel postavený v krásnej prírode, ubytovanie, trošku by bolo treba obnoviť izby aj kúpeľňu, strava vynikajúca, vždy ochotný personál, prostredie, pláž minulý rok bola udržiavaná lepšie, aj čo sa týka nápojov na pláži, určite by bol potrebný plážový bufet, iba nápoje, je úmorné chodiť v 40 st. teplotách niekoľkokrát za deň strmými schodmi do baru pri bazéne, more vynikajúce, teplé, čisté, krásne, tento rok bolo strašne veľa komárov, určite by bol vhodný postrek. čítať celú recenziu
Marianna
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 638-krát
83 %
Nakoľko sme na dovolenku išli s malým dieťaťom, hľadali sme kľudný hotel s plytkým vstupom do mora, čo tento rezort aj spĺňa. Pre ľudí, ktorí majú radi život, ruch by som skôr odporučila niečo iné. Strava aj ubytovanie super. More krásne, čisté. Trošku sa nám nepáčilo, že hotel bol zameraný na anglických hostí, čiže viac menej sa hovorilo po anglicky, aj animačné programy boli len po anglicky. Určite by sa tam dalo niečo vylepšiť, skôr by som ho zaradila do kategórie 4 hviezdičkový, ale čo sa nášho pobytu týkalo, nemuseli sme riešiť žiaden problém, kľudne by sme sa tam ešte vrátili. čítať celú recenziu
Otakar
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 18.09.2015 Prečítané 673-krát
80 %
Hotel zvyknutý na západnú klientelu sa "otvoril" ostatnej Európe, zachovávajúc si pôvodné zvyky. S rozpakmi prijímajú neokrôchanosť klienta domáhajúceho sa vstupu na večeru v tričku a šľapkách, personál ho na nevhodnosť oblečenia taktne upozorní. Po prečítaní jednej z recenzií sme nakúpili hromadu repelentov - dokonca sieťovej ochrany proti komárom, komáre tam však neboli, boli sme pripravení na nefungujúci výťah - fungoval vždy, my sme ho však nepotrebovali. Taktiež sme sa obávali nefungujúcej klímy - fungovala vždy a bola potrebná. Na ostrove sú veľmi úzke cesty, dedina Pelekas nie je síce ďaleko, peši sa tam dostať je ale problematické. Hotel má však pre záujemcov pripravený mikrobus, ten ich dovezie až na rázcestie pred dedinou. čítať celú recenziu
muška
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 10.09.2015 Prečítané 421-krát
60 %
Celkový dojem z dovolenky je dobrý, dá sa povedať, že to bola pokojná a naozaj oddychová dovolenka strávená na pláži a v mori. V podstate nám nič nechýbalo, ale ani nič mimoriadne nás nepostretlo (ani v dobrom, ani v zlom). Hotel je priemerný s priemernými službami. Vyzdvihnúť musím stravu, tá spĺňala naozaj 5*. Negatívne ešte hodnotím, že v hoteli nie je bežne dostupná balená voda. Je potrebné si ju kúpiť v obchode. Taktiež chýbal na pláži bar. Ak sa chcete ísť napiť, musíte absolvovať strmé schodište cca 30 schodov a obliecť sa, nakoľko idete takmer cez reštauráciu. čítať celú recenziu
Ľuba
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 25.07.2015 Prečítané 958-krát
93 %
Hotel je vhodný pre ľudí, ktorí nevyhľadávajú ruch, nákupy, ale uprednostňujú kľudnú dovolenku. Transfer z letiska cca 20 min. Najbližšia dedina je Pelekas - 2 km do kopca. My sme to absolvovali peši až k vyhliadke Cisárov trón. Tam a späť nám to trvalo asi 2 hodiny. Areál pekný, animácie zábavné. čítať celú recenziu
jan k.
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 05.07.2015 Prečítané 240-krát
54 %
pobyt od 22.6 - 2.7.2015. popis hotela v katalógu a pracovníčky CK sa zhoduje na max.60% nevhodný pre starších ľudí a rodiny s deťmi existujúci "výťah" nestačí na kapacitu ľudí v hoteli a je poruchový /3x počas nášho pobytu čítať celú recenziu
Adeleida
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.07.2015 Prečítané 1160-krát
67 %
Hotel nie je vhodný pre rodiny s deťmi, ani pre starších ľudí s pohybovými problémami. Na pláž od výťahu treba prekonať viac než 30 veľmi strmých schodov. Výťah je často mimo prevádzky. Klimatizácia na izbe je zastaralá, v izbe je neznesiteľne horúco. Balkónové dvere nie je možné nechať otvorené, lebo ihneď nalietajú komáre. V minimarkete v hoteli sme si kúpili el. odpudzovač komárov, ale nepomáha to. Treba sa natierať repelentom, ale vidím, že všetci sú doštípaní. Hotel by mal urobiť postrek. Pláž je veľmi pekná piesková, more je priezračné. Strava je oh lala, dobre no, neumriete od hladu, ale žiadny kulinársky zázrak. Hranolky, hranolky, hranolky, vyprážané polotovary. Ale nemusíte ich jesť. Je aj dostatok zeleninových šalátov. Na raňajky len lacné mäkké salámy, ale aj lievance, ovocie, viac druhov pečiva, vajíčka, omelety, jogurt, musli. Obmedzený sortiment džemov, masla. Čerstvá šťava za 2, 50. Na pláži je nedostatok ležadiel a slnečníkov. Obsadzujú sa skoro ráno. Ak sa vám neujde, hneď vedľa sa dá za poplatok prenajať: slnečník 2. EUR, ležadlo 1. EUR, čiže pre dvoch na deň za štyri. Myslím, že je to troška zámer hotela, aby si tí vedľa, zarobili. Ale nie je to premrštená cena. Slovenské cestovky predávajú tento hotel ako all incl. Plážová reštaurácia je aj v najväčšej sezóne zatvorená, ak chcete počas dňa nápoj, tak nech sa páči pekného hore po strmých schodoch do baru pri bazéne. Hotel určite ušetrí, ale my sa sem už nevrátime. Voda na izbe nie je pitná - pri príchode mi to povedali na recepcii, ale delegátka ma presviedčala o opaku. Voda vo fľašiach sa kupuje! Na pláži nie je búdka na prezliekanie mokrých plaviek. Sprcha tam je. Animátori: poniektorí, sú dosť zvláštni, ako okato dávajú najavo, že ich tá práca otravuje. Chlapec, myslím, že je z Maďarska, bavil celú pláž, keď 10 ľudí čakalo, aby si zahrali voleybal a on otrávene, pomaly, nekonečne dlho, polieval viac svoje nohy, ako piesok na hraciu plochu. V reštaurácii je personál veľmi milý, nič sa nedá vytknúť. Chyžnej vždy nechám tringelt a som nadmieru spokojná, všetko je tip-top. Auto sa dá požičať za primeranú cenu od nejakých 17. EUR za deň a obehať celý ostrov. Na viac dní je zľava. Len sa tu jazdí inak, ako sme zvyknutí. občas aj v protismere. Trezor na izbe je za poplatok 3. EUR/deň, prenajali sme si ho a chvíľu fungoval, potom sa zasekol a treba volať hotelovú službu. Veľmi divný trezor. Reštaurácia a la Carte. Neskúšali sme, prečítali sme si recenzie na tripadvisore. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 21.02.2015 Prečítané 2146-krát
83 %
Pekný terasovitý hotel, vhodný aj pre náročnejšieho klienta. Perfektný výhľad z izieb (ale nie zo všetkých, treba si dat pozor, my sme boli ubytovaní úplne v najnižšom rade, takže výhľad sme mali na palmy). Inak poloha hotela je naozaj top, okolie krásne zelené, udržiavané. čítať celú recenziu
Lila
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.10.2014 Prečítané 2755-krát
83 %
Ohromujúci, terasovito stavaný hotel s nádhernými výhľadmi na krásnu piesočnatú hotelovú pláž s čistým priezračným morom. Ústretový, priateľský personál, denne upratané izby, čisté spoločenské priestory ako aj pláž. V reštaurácii ponúkali veľmi široký výber chutných jedál, bolo si z čoho vyberať. Hotel má výnimočnú lokalitu, je miestom znamenitého dovolenkového relaxu. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 2322-krát
80 %
Dovolenka plná pohody, čo by som vytkla, je neskoré ubytovanie. Prišli sme o 8,00 a ubytovaní sme boli o 13,00. Služby hotela sme však mohli využívať od príchodu, čo bolo fajn. Prezliekli sme sa do plaviek na WC, čo bolo na 5* hotel veľké mínus, batožinu sme si nechali na recepcii akože pod dohľadom, recepčná bola dosť neochotná. Našťastie sme ju už viackrát nepotrebovali. Čo sa týka hotela, izby boli priestranné s výhľadom na more, čisté, pravidelne menené prádlo aj uteráky, zodpovedá fotografiám z cestovky. Strava pestrá, dostatočné množstvo, dá sa vždy vybrať. Pláž čistá, ležadiel málo, treba privstať, more v čase našej dovolenky čisté, avšak pre nás studené. Celkovo hodnotím dovolenku kladne. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 2129-krát
88 %
Hotel je postavený v lone prekrásnej prírody na kopci s prekrásnymi západmi slnka, všade samá udržiavaná zeleň, izby s výhľadom na more, milý a ústretový personál, jediná nevýhoda - nedá sa večer nikde prechádzať, je postavený vo veľmi strmom kopci. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 26.07.2014 Prečítané 3328-krát
80 %
Pekne situovaný hotel. Všetky izby s výhľadom na more. Hotelové izby čisté. Pokiaľ ste ubytovaní na prízemí, stretnete sa na balkóne s mravcami. Personál ochotný, ústretový nielen na recepcii, ale i v reštaurácií. Nešťastne je vyriešený večerný program, hluk je počuť do 23 hodiny. čítať celú recenziu
Paula
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 06.12.2013 Prečítané 3229-krát
73 %
Hotel má veľké priestory a rozprestiera sa na dosť veľkej ploche, v blízkosti sú veľké pláže. Hotel je pomerne čistý. Väčšina klientely je nemeckej, britskej a poľskej národnosti. Obmedzená wi - fi je k dispozícii. Ďalšie miesto - Korfu je vzdialené asi 12 km. Autobusová doprava premáva 3- krát denne. Nočný život nečakajte. Izbu sme mali s výhľadom na oceán, to bolo najlepšie. Mali sme malý TV s plochou obrazovkou, pekný nábytok, chladničku. Animačný tím robil program až do konca hlavnej sezóny a stále naplno. Ležadlá a slnečníky a aj sprchy na pláži a pri bazéne boli vo skvelom stave. Celý hotel je vo veľmi dobrom stave. Upratujú všetko poriadne a denne. Ubytovaní tu boli predovšetkým veková skupina medzi 30 a 50 rokmi, aj rodiny s malými deťmi. Hotelový personál bol takmer vždy veľmi priateľský a ochotný. Hovorili prevažne anglicky. Izby boli čistené každý deň, menili uteráky. Kúpelňa bola čistá. Z izby sme mali dobrý výhľad na amfiteáter, kde sa každý večer konala zábava. Ak máte radi pokoj, musíme vás upozorniť na to, že minimálne do 23 hodiny tu bude počuť hluk. Hotel je vhodný aj pre deti. Animátori odvádzali skvelú prácu, deťom sa naplno venovali, bol tu aj detský klub. čítať celú recenziu