Najnovšie recenzie hotelov

Tylissos Beach recenzie

Tylissos Beach

Grécko - Kréta - Ierapetra

100% Pavol D.

15.10.2018

Izba - pekná, denne uprataná, všetko fungovalo, televízor prehrával filmy z USB, nastaviteľná klíma, krásna kúpeľňa, výhľad na more (cez stromy). Strava - široký výber jedál, kuchyňa grécka, ale prispôsobená našim zemepisných šírkam, po každom jedle dezerty a zmrzlina, široký výber nápojov. Personál a obsluha - všetci boli veľmi príjemní, usmievaví a ochotní, animátori boli priateľskí, s čašníčkami sme sa spriatelili už na začiatku. Okolie - na okraji mesta, asi 20 min. chôdze od centra, takže sme mali kľud, pláž cez cestu, čo bola asi jediná nevýhoda, ale všetko bolo upratané a čisté. Na pláži sme mali k dispozícii ležadlá a slnečník v cene a stále sme si našli nejaký voľný. Na pláži bol piesok a bola upravená, bolo tam miesto na plážový volejbal. Za hotelom bol bazén s tichým dvorom s trávnikom. Denné bary na pláži aj pri bazéne nám ponúkli občerstvenie kedykoľvek sme chceli. Denne boli organizované spoločenské večery vo forme súťaží, tanečnej zábavy, gréckej ľudovej kultúry a pod s výhrami vo forme alkoholického miešaného drinku.

prečítať si celú recenziu
Porto Greco Village  recenzie

Porto Greco Village

Grécko - Kréta - Chersonissos

30% Raven

25.09.2018

Hotel Porto Greco ex Elmi suites je velke sklamanie. Fotky nezodpovedaju realite. 90% Rusov, zvysok normalni ludia. Neviem, odkial zobrali 4*, co v tomto hoteli zodpoveda 4*. Maximalne 2* by si zasluzili. Je to ubytovanie tak akurat na prespatie ala turisticka ubytovna. Slaby all inclusive, vsetko je za doplatok. Este aj balenu vodu si treba kupovat, lebo tie "postmixove napoje" sa nedaju pit. Chutia po slanej vode, co tecie z vodovodu. Vsetko je tu natlacene, clovek nema kusok sukromia. Bazeny z minuleho storocia. Vsetko stare, opotrebovane, spinave. Izba na prizemi s vyhladom na smetne bedne do ulice, prach, pavuciny, rozbite okno na dverach pri izbe smerom do ulice, velmi neprijemny pocit. Spinava kamenna podlaha.... Upratovacky nezamykali dvere na kluc, iba pribuchli. Malicka kupelna, nie je tam odkladaci priestor na hygienicke veci. Osobitnu pozornost by som venovala jedalenskej casti ala stanicny bufet. Kapacitne nevyhovovala, ziaden priestor okolo stolov, personal nestihal dokladat pribory a odnasat pouzity riad. Spinave navleky na stolickach. Otravne macky sa tam obtierali pocas stravovania a skakali po vsetkom. A co je najvacsi vrchol, su spinave pribory a pohare !!!!! Taku spinu som este nevidela. Kultura stolovania im nic nehovori a to je na 4* hotel velka hanba. Napoje k obedu/veceri bolo potrebne nosit cez ulicu z baru. Plaze malicke, nie je kde zlozit uterak, lezadla samozrejme za poplatok. Clovek sa ani nemal chut vratit na hotel. Stredisko Hersonissos je pekne, avsak vhodne na nakupy a vecerne prechadzky po promenade. Kupat sme sa chodili do nedalekej Stalidy, kde je nadherna plaz. Delegatka ma napisane casy od 14:00 a ona uz o 13:30 je kdesi v dolnej miestnosti bez toho, aby informovala o zmene casu, ma samozrejme strasne naponahlo. A prevracia ocami, len aby sme sa nahodou nechceli nieco opytat. Fakultativne vylety nezaujem, tak sme si vylet objednali cez inu CK. Na SR bezny standard menit klientom hotely aj viackrat za sezonu, pricom to nebol zajazd kupovany na last minute, ale cca pol roka vopred. Velke sklamanie a nespokojnost s CK. Dojem z dovolenky nam zachranil vylet na Santorini /v anglickom jazyku/ a krasna plaz v Stalide, co pri AI boli naklady navyse na stravu a dopravu.

prečítať si celú recenziu
Krits Aparthotel recenzie

Krits Aparthotel

Grécko - Kréta - Chersonissos

60% Beata

16.09.2018

Hotel vôbec nie je 100 metrov od pláže. Hotel je 350 m od pláže. Strava zlá, stále to isté, jedlo dovezené z vývarovne z vedľajšieho hotela. Raňajky to isté každý deň. Nepoznajú na hoteli espresso s mliekom. Nestarajú sa o hostí, žiadna zábava ani grilovačka, čo vedľa všetko bolo. Nepoznajú ani miešané nápoje.

prečítať si celú recenziu
Hotel Kavros Beach recenzie

Hotel Kavros Beach

Grécko - Kréta - Georgioupolis

85% Líškovi

28.08.2018

Izby jednoducho, ale účelne zariadené. Upratovanie pravidelné. Strava formou švédskych stolov pestrá, chutná. Personál hotela príjemný. Delegátka CK príjemná a vždy ochotná poradiť a pomôcť, takisto aj sprievodkyňa na fakultatívnych výletoch.

prečítať si celú recenziu
D&D Resort  recenzie

D&D Resort

Grécko - Kréta - Analypsi

55% Erik

25.08.2018

Pozitíva: Pekné počasie, čisté more, kľudné letovisko s dobrým autobusovým spojením do iných častí ostrova, personál slušný príp. neutrálny. Prvá dovolenka All inclusive, na ktorej som nepribral (neviem, či to považovať za pozitívum). Kto je zvyknutý na bohaté All inclusive, bude sklamaný. Odporúčam: Tento hotel odporúčam naozaj nenáročnej klientele. Za tie peniaze zoženiete určite lepší. Zakúpte si renovované izby. Pripravte sa na to, že strava sa pravidelne opakuje. Jeden druh mäsa (bravčové) + ryba. Absencia zákuskov (1 x za celý pobyt). Oceňujem množstvo šalátov a strukovín. Negatíva: More v Analipsi je pekné, ale skalnaté pobrežie v podstate znemožňuje v ňom plávať. Možno 100 m od brehu, ak prekonáte množstvo veľkých kameňov na dne. Osobitnou kapitolou je pitný režim v Hotely D&D. Nápoje rozlievané z Lidla, ktoré si musíte naliať sám. Bar pri bazéne sa nedá nazvať barom. Barman je tam pán, nie hosť. Naleje vám 1,5 dcl plechovkového piva do plastového pohára a druhý nedostanete, kým ten prvý nevypijete. Ak si prajete tri kávy, musíte fyzicky preukázať, komu ich beriete. Myslím, že by sa uplatnil v časoch Sovietskeho zväzu. Odlietali sme o 23:55 hod. Naša smola. Izby musíte opustiť do 12:00 hod. Môžete na izbe zostať do 20-tej, ak si priplatíte 30,-€. A pri bare už All inclusive neplatí. Hovoriť o All inclusive v tomto hoteli je nevhodné.

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

85% Laura

24.08.2018

Dovolenku som si kupovala deň pred odchodom, čiže som nestihla ani pozerať recenzie. Okolie hotela bolo veľmi pekné, pláž blízko hotela aj veľa rôznych obchodíkov a reštaurácii pár metrov od hotela. Pláž a more bolo veľmi pekné a čisté. Čo sa týka stravy, tak mne to úplne stačilo, na obed a večeru boli vždy rôzne šaláty tie mi chutili. Vždy sa dalo niečo vybrať. Personál v hoteli bol veľmi milý. Hotelový bazén sa mi páčil, len by mohlo byť viac ležadiel. Inak som bola spokojná, Kréta je pekná oblasť. :)

prečítať si celú recenziu
Eva Bay recenzie

Eva Bay

Grécko - Kréta - Adelianos Kampos

70% Dušan

21.08.2018

Veľmi pekný a kľudný hotel. Nie je mu nič vytknúť, snáď len to, že prístup do mora nie je pohodlný. Veľkým kladom je to, že hotel je vzhľadom na vybavenie bez detí. Doporučujem starším klientom. Osobitne chcem vyzdvihnúť ochotu personálu a hlavne obsluhu plážového baru /barmanku Georginu/.

prečítať si celú recenziu
Tylissos Beach recenzie

Tylissos Beach

Grécko - Kréta - Ierapetra

100% Beata

21.08.2018

Všetko bolo úplne super, izby, strava, animátori, pláž, zamestnanci - určite o rok znova sa vrátime.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kréta

Hotel Mare Monte Beach recenzie 100%

Hotel Mare Monte Beach

Grécko - Kréta - Georgioupolis

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eden Village Kournas recenzie 100%

Eden Village Kournas

Grécko - Kréta - Georgioupolis

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aphrodite Beach Club recenzie 100%

Aphrodite Beach Club

Grécko - Kréta - Gouves

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eri Beach & Village recenzie 98%

Eri Beach & Village

Grécko - Kréta - Chersonissos

Kvalita izieb52%

Intenzita hluku v izbe7%

Čistota izieb7%

Personál60%

Pomer ceny a služieb7%

zobraziť recenzie
Tylissos Beach recenzie 96%

Tylissos Beach

Grécko - Kréta - Ierapetra

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál93%

Pomer ceny a služieb26%

zobraziť recenzie
Ikones Seafront Luxury Suites  recenzie 96%

Ikones Seafront Luxury Suites

Grécko - Kréta - Rethymno

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Sea Side Resort & Spa recenzie 96%

Sea Side Resort & Spa

Grécko - Kréta - Aghia Pelagia

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb66%

Personál100%

Pomer ceny a služieb66%

zobraziť recenzie
Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows recenzie 96%

Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows

Grécko - Kréta - Stalis

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe28%

Čistota izieb28%

Personál98%

Pomer ceny a služieb28%

zobraziť recenzie
SENTIDO Mikri Poli Atlantica recenzie 95%

SENTIDO Mikri Poli Atlantica

Grécko - Kréta - Makrigialos

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál97%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu