Najnovšie recenzie hotelov

TUI MAGIC LIFE Candia Maris recenzie

TUI MAGIC LIFE Candia Maris

Grécko - Kréta - Amoudara

100% Jana

08.10.2019

Odporúčam všetkým. Izby veľmi čisté, každý deň sa o to postarali usmievavé chyžné, pestrý výber stravy a aj keď som koláče nejedla, tak ich každý chválil. Pláž 5 min. od izby, v rezorte 3 bazény, veľký výber športových aktivít so špičkovým zariadením. Personál usmievavý, ochotný. Ak sa mi to podarí, veľmi rada by som sa vrátila.

prečítať si celú recenziu
Out of the Blue Capsis Elite Resort recenzie

Out of the Blue Capsis Elite Resort

Grécko - Kréta - Aghia Pelagia

83% Alexa

26.09.2019

Pekný hotel, rozľahlý areál rezortu. Milý personál, vynikajúce jedlo, pestrý výber. Pláž síce malá, ale čistá. V mimosezóne postačovala, počas júla a augusta zrejme nepostačí pre celú kapacitu hotela. Druhú pláž sme nevyužili, tá bola tiež malá. Krásny areál plný zelene a vône kvetov.

prečítať si celú recenziu
Out of the Blue Capsis Elite Resort recenzie

Out of the Blue Capsis Elite Resort

Grécko - Kréta - Aghia Pelagia

90% Rhino

19.09.2019

Krásny rozľahlý areál v starostlivo udržiavanej subtropickej záhrade. Jednoducho nádhera. Ubytovanie: Boli sme veľmi milo prekvapení, keďže sme si zakúpili dvojlôžkový bungalow s prístelkou s výhľadom do záhrady, z ubytovania v rodinnom b. s dvomi toaletami (jedna s bidetom), sprchovacím kútom a aj vaňou, veľkým balkónom a čiastočným výhľadom na more. Spanie na posteliach bolo kvalitné. Klimatizácia občas mierne zapáchala, čo bolo možno spôsobené aj tým, že sme ju používali len zriedka, keďže sme boli na prízemí, s orientáciou na východ, chránení vegetáciou. Izbový servis zodpovedal popisu CK, izby boli pravidelne upratané, uteráky a osušky menené denne, voda vo fľašiach dopĺňaná pravidelne. ALL INCLUSIVE. Strava: Kvalitná a relatívne pestrá s výnimkou obeda, ktorý sa s minimálnymi zmenami (polievka, šaláty) opakoval každý deň. Privítal by som viac rýb a "plodov mora". À la carte: CK uvádza počet sedem. V rámci all inclusive sú ponúkané len dve (grécka a talianska) a aj to len jedenkrát za pobyt a nie jedenkrát za týždeň. Vybrali sme si grécku, ktorá bola výborná. Nápoje v baroch v rámci all inclusive sú vo vineliste označené dosť nevýrazne značkou" INC ". Vhodnejšie by bolo ponuku uviesť zvlášť a zvlášť nápoje " extra charge ". Stávalo sa, že niektoré nápoje (METAXA) už v popoludňajších hodinách došli a boli nahradené neznačkovými. Obsluha v reštauráciách a baroch milá a ústretová. Pre deti zatiaľ najkrajší a najlepšie vybavený detský klub, aký som kedy videl.

prečítať si celú recenziu
Kakkos Beach recenzie

Kakkos Beach

Grécko - Kréta - Ferma

100% Jana G.

19.09.2019

Krásny menší hotel pre dospelých. Krásne prostredie, za hotelom hory, hotel je orientovaný na more. Izby boli vkusne a moderne zariadené, všetky izby majú výhľad na more. Každý deň upratané, čisté prádlo a uteráky. Veľký balkón alebo terasa na sedenie pri východe a západe slnka. V hoteli je k dispozícii reštaurácia na raňajky, obed a večere. Varili tu veľmi chutne, každý deň iné jedlá, veľa zeleniny, ovocia a neskutočne dobré sladkosti. Bar je nad plážou, pohodlné sedenie, milý obsluhujúci personál. Hotel je veľmi kľudný a aj v bare hrala relaxačný hudba. Raz za týždeň program - jazz. Hotel je ako stvorený na oddych. Pláž môžete využívať pod barom alebo môžete ísť aj na väčšiu pláž, kde sú vyhradené ležadlá pre tento hotel. My sme chodili na malú pláž, bol tam kľud. Pláže sú čisté, denne upravované, dostatok ležadiel. Milý a ochotný personál. Wifi všade samozrejmosťou. Hotel je vzdialený od letiska tak 2,5 - 3 hodiny.

prečítať si celú recenziu
Out of the Blue Capsis Elite Resort recenzie

Out of the Blue Capsis Elite Resort

Grécko - Kréta - Aghia Pelagia

90% Nadka

18.09.2019

Hotel sa nachádza cca 30 minút autobusom od letiska v Heraklione. Rozprestiera sa na súkromnom poloostrove. Ide o obrovský rezort, plný zelene s dvomi prístupmi na pláž. Jedna z pláží je súkromná a druhá verejná. Príchod do hotela sme mali v neskorých nočných hodinách, čo nevadilo, pretože sme boli ubytovaní okamžite. Dokonca nás k bungalovu odviezli malým elektrickým autíčkom. Samotná izba bola priestranná, len balkónik bol príliš maličký, a tak sme ho využívali maximálne na sušenie vecí. Ale výhľad z neho na bazén s toboganmi bol úžasný. Aj keď sme nestihli v deň príchodu večeru, v chladničke sme našli pripravené sendviče a k nim basu pitnej vody, dve coca coly a červené víno. Kúpeľňa bola veľká a čistá. Mali sme trošku problém s tlakom vody, ale nebolo to hrozné. Hotelový rezort je vhodný pre všetky vekové kategórie. Každý si v ňom nájde to svoje. Internetové pokrytie je v celom rezorte bezproblémové, dokonca aj na pláži, čo bolo super. Strava bola chutná a pestrá, personál bol veľmi milý a ústretový. Ako už bolo uvedené v predchádzajúcich recenziách z bungalovov na stravu to bola pekná prechádzka, ale stálo to za to. V deň odchodu sme si priplatili late check out, za naše pomery vyššiu sumu, ale ocenili sme pohodlie do poslednej chvíle, keďže odchod z hotela bol stanovený po 19-tej hodine.

prečítať si celú recenziu
Out of the Blue Capsis Elite Resort recenzie

Out of the Blue Capsis Elite Resort

Grécko - Kréta - Aghia Pelagia

63% Alienka

09.09.2019

Hlavná budova pekná, ale priľahlé bungalovy nezodpovedajú 5 hviezdičkovému hotelu. Na dovolenku som si prišla oddýchnuť a nie počúvať celú noc centrálnu klimatizáciu, ktorú sme mali na streche bungalovu priamo nad hlavami. Vchodové dvere plesnivé a špinavé.

prečítať si celú recenziu
Out of the Blue Capsis Elite Resort recenzie

Out of the Blue Capsis Elite Resort

Grécko - Kréta - Aghia Pelagia

100% Jozef

09.09.2019

Hotel sa nachádza na súkromnom poloostrove, na ktorom je vybudovaný nádherný areál hotela. Transfer z letiska trvá krátko cca 30 min., čo určite vyhovuje po dlhšej ceste. Ubytovaní sme boli ihneď pri príchode v hlavnej budove, kde sa nachádza hlavná reštaurácia.

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

53% Andrea

05.09.2019

Hotel má super, naozaj super polohu, je hneď pri pláži, ale... samotný hotel je asi tak max. na 2 hviezdičky!!! Bazén super, ale o 18:00 ho zatvoria! Najhoršie je na tom strava!!! Najesť sa dalo, to áno, ale tak zasa, ak idete niekam all inclusive, čakáte aspoň niečo viac! Na raňajky stále len dva druhy chleba, stále ta istá, ani nie šunka, ale niečo medzi salámou a šunkou, koláčik žiadny, možno tak raz za 3 dni, ale naliali tam nejakú želatinu, či čo to bolo, paradajky smrdeli, akoby boli kyslé, atď... za tie peniaze si ja osobne budem hľadať niečo oveľa lepšie. Na dovolenke bolo super, ale to kvôli partii, ktorú sme tam spoznali.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kréta

Aphrodite Beach Club recenzie 100%

Aphrodite Beach Club

Grécko - Kréta - Gouves

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Mare Monte Beach recenzie 100%

Hotel Mare Monte Beach

Grécko - Kréta - Georgioupolis

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eden Village Kournas recenzie 100%

Eden Village Kournas

Grécko - Kréta - Georgioupolis

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
TUI MAGIC LIFE Candia Maris recenzie 100%

TUI MAGIC LIFE Candia Maris

Grécko - Kréta - Amoudara

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Eri Beach & Village recenzie 98%

Eri Beach & Village

Grécko - Kréta - Chersonissos

Kvalita izieb49%

Intenzita hluku v izbe5%

Čistota izieb5%

Personál58%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie
Tylissos Beach recenzie 96%

Tylissos Beach

Grécko - Kréta - Ierapetra

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe33%

Čistota izieb33%

Personál93%

Pomer ceny a služieb26%

zobraziť recenzie
Sea Side Resort & Spa recenzie 96%

Sea Side Resort & Spa

Grécko - Kréta - Aghia Pelagia

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe66%

Čistota izieb66%

Personál100%

Pomer ceny a služieb66%

zobraziť recenzie
Ikones Seafront Luxury Suites - Erwachsenenhotel recenzie 96%

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows recenzie 96%

Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows

Grécko - Kréta - Stalis

Kvalita izieb92%

Intenzita hluku v izbe28%

Čistota izieb28%

Personál98%

Pomer ceny a služieb28%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu