82%
Hodnotenie

Eurohotel Katrin Hotel & Bungalows recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kréta
  • Stalis
18 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 84 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 67 %
Izby 77 %
Strava 78 %
Personál 88 %
82%
Celkové hodnotenie
376 recenzií
peťka a igorko :)
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.11.2015 Prečítané 284-krát
83 %
Bývali sme v hlavnej budove s výhľadom na more. Hotel krásny a čistý, pravidelne upratovaný, chybička krásy bola postel a matrace, ktoré boli tvrdé a postieľka sa nám rozchádzala nielen pri opičích tancoch :D :D, samozrejme na požiadanie matrace vymenili a to hlavne nemeckým turistom. čítať celú recenziu
Dasa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 1642-krát
90 %
Hotel je rodinny, je vhodny aj pre male deti, my sme boli ubytovani v starsej casti hotela, ale bolo to vsetko uplne v poriadku a vyhlad bol na nezaplatenie. Pri hoteli bol vzdy krasne cisty bazen s lezadlami a prislusnym barom na obcerstvenie medzi hlavnymi jedlami. Personal vzdy velmi mily. K moru sa islo cez hlavnu cestu, ale ziaden problem, dali sa pouzit aj podchody a mala prechadzka na dovolenke nikdy nezaskodi, cize nam to vobec neprekazalo, pretoze prostredie bolo krasne upravene. čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 19.09.2013 Prečítané 1805-krát
87 %
Menší rodinný hotel obklopený krásnou zeleňou a kvetmi. Príjemný personál. Izby čisté, každý deň upratané. Strava vynikajúca a neskutočne výborné zákusky. Reštaurácia čistá, vždy čisto prestreté. Perfektný animátori Maťka, Robo a Rebeka, ktorí nás zabávali počas celého pobytu. čítať celú recenziu
renka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 1776-krát
67 %
Na stránke hotela nájdete len foto z hlavnej budovy, ktorá je zrekonštruovaná. Ostatné pavilóny sú staré a v kúpeľniach okolo sprchovacích kútov čierna pleseň. To vám však v cestovke nepovedia, tak ako nám a pri ubytovaní ostanete šokovaní, keďže vás ako Slovákov, samozrejme, ubytujú v starých pavilónoch. Našťastie sa nám podarilo vymeniť izbu a napokon sme bývali v hlavnej budove. Je počuť hluk. Negatívom je tiež dosť veľké množstvo komárov. Hotel je blízko hlavnej cesty a aj pri zatvorených oknách. Ďalším negatívom je kvalita upratovania. Pozitívne hodnotím stravu AI, tá si zaslúži viac ako 3 hviezdičky. Personál je ústretový a každý vzniknutý problém sa snažia hneď vyriešiť. Pláž je pekná, udržiavaná, more čisté. Prvé 3 dni vlny, takže sa nedalo plávať. čítať celú recenziu
Sedlarikova
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 02.07.2013 Prečítané 1667-krát
83 %
Velmi pekny hotel, upratovacky pracovali neustale ci uz v interiery alebo exteriery hotela, bazeny vyborne a zatial najlepsia kuchyna co sme na dovolenke zazili /detom tiez velmi chutilo - a to je co povedat../ vrelo odporucame..dufam ze sa tam este vratime čítať celú recenziu
Daniela, Trnava
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 27.06.2013 Prečítané 926-krát
96 %
Veľmi pekný hotelový komplex pozostávajúci z viacerých budov, príjemné prostredie ca 200m od pláže a centra, veľa zelene, kvetov, príjemný personál a výborný pomer ceny a kvality, rozhodne doporučujeme hlavne pre rodiny s deťmi a ak si chcete užiť na dovolenke kľud, ideálne miesto. V budúcnosti by sme sa sem radi vrátili. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 1986-krát
97 %
Pekný zrekonštruovaný hotel skladajúci sa z viacerých budov, veľmi pekný areál plný zelene, kvetov, milý personál, 4 bazény (z toho 2 vhodné pre deti), určite na 3* hotel predčil naše očakávania, výborná strava, celkovo vynikajúce! Rozhodne by sme sa sem v budúcnosti radi vrátili a môžeme tento hotel iba doporučiť. čítať celú recenziu
Maťa
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 19.06.2013 Prečítané 1394-krát
93 %
Hotel čistý,každý deň uprataná izba,každý druhý deň menené uteráky,po troch? štyroch?dňoch menené posteľné prádlo. Personál milý,ústretový. Strava chutná, vždy bolo na výber: ryby,masá,cestoviny,šaláty,zákusky.Po celý deň alko,nealko,káva.. More teplé, pláž vhodná pre deti.Krásne počasie, usmievaví gréci...Najkrajšia dovolenka :) čítať celú recenziu
Miloš D., Dolna Poruba
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 03.09.2010 Prečítané 3350-krát
96 %
Milujem ten hotel, vsetko okolo...mame senzacne spomienky a raz sa tam vratime.Boli tam aj slovaci cesi ,madari, poliaci, anglicania,nemci, holandania, belgicania, taliani a samozrejme aj greci...Kto chce all inclusive ze fakt all inclusive nech tam zajde a nato nezabudne ! čítať celú recenziu
Ingrid, Kosice
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 18.08.2010 Prečítané 3382-krát
96 %
Jednoznacne odporucam, hlavne pre rodiny s malymi detmi, krasny detsky kutik v zahrade hotela. Personal hotela mily, ak aj zistite nejaku zavadu na izbe (ulomena kluca dveri na balkone) - behom pol dna to opravia ;-). Zatial nasa naj dovolenka. čítať celú recenziu