Recenzie hotelov - Maleme (15)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Louis Creta Princess recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

53% Beáta

29.05.2015

Hotel pekný, bazény ok, syn sa vybláznil, prišli sme v noci - dlho trval transfer z letiska, ubytovali nás do bungalovu na prízemí, zložili sme kufre a išli niečo popozerať v hoteli, aby sme ráno vedeli, a keď sme sa vrátili v izbe šváby, malý celý v šoku :(, ja tiež, hneď sme išli na recepciu - volali sme delegátke, vymenili nám izbu v bungalove na 1 poschodí, tam šváby neboli, more krásne - ale kúpať sa v ňom nedalo, nakoľko ako píšu v popise - pieskovo kamenistá, tak pri vstupe sú otrasné veľké kamene + keď boli vlny vôbec sa nedalo isť a ani topánky nepomáhali, neodporúčame.

prečítať si celú recenziu
Hotel Louis Creta Princess recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

53% Palo

25.07.2014

Čo sa týka hotela, stravy a bazénov nemožno nič vytknúť, čo ma zarazilo bol rozdiel v popisoch CK ohľadne pláže a vstupu do mora, pláž je "kamenistá, ozaj veľké kamene", zlaté Chorvátsko, vstup do mora cca po 2 m ste po krk, piesok asi 10 m od brehu v 5 m hĺbke a ešte je na kraji osady Maleme a nie v Platanias, ak nedáte na recepcii pozornosť, izbu máte niekde pri generátoroch, hučia nonstop, takže ak nemáte problémy so sluchom, môže to byť problém. Viem, že Česi majú v popise uvedené okrúhliaková pláž, ak chcete ísť k moru s deťmi, neodporúčam, len ak by vám stačili bazény a vodný park v areáli, ale tam je sladká voda. Animácie podľa klientely, teda v ruštine a angličtine.

prečítať si celú recenziu
Hotel Louis Creta Princess recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

40% Ľubo

27.07.2013

Špina, hluk, pláž 0 bodov, služby 0 bodov. Kým na recepcii nepriplatíte do vrecka, dobrú izbu nečakajte. Hotelová pláž - niečo neskutočné, také nervy sme ešte nemali, keď splavujeme Hron, tak ten má krajšie pláže. Zariadenie zničené, v izbe behala háveď.

prečítať si celú recenziu
Hotel Louis Creta Princess recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

83% Lenka

19.04.2013

Hotel splnil očakávania, ktoré sme mali ako sme na dovolenku prišli. Stredisko bolo krásne popis súhlasil s popisom v cestovnej kancelárii. Pekný priestranný a udržiavané okolie okolo hotela. Areál hotela bol prepojený s plážou. Prežila som krásnu dovolenku na ktorej som spoznala nových priateľov.:)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

67% silvia, bratislava

18.08.2012

veľký mínus od cestovky že lietadlo pristáva v Heraklione , ked v nedalekej Chanie je letisko , lebo cesta do hotela potrvá 2,5 hod. čo v noci je hrozné.ako plus by som označila našu delegátku Veroniku , ktorá sa o nás starala príkladne ,je veľmi milá a ochotná baba. Na Krétu by som sa vrátila , ale určite nie do Luis princess.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

81% Rado, Prešov

15.08.2012

Boli sme na dovolenke s dvoma deťmi (3 a 7r.) a naozaj sme si užili. Dopoludnie sme strávili v bazénovej časti a poobede sme chodili na pláž k moru. Aj na pláži aj pri bazénoch bolo vždy dostatok lehátok. Ich obsadzovanie bolo dokonca zakázané. Pri bazénoch sa o zábavu staral animátorský tím. Na pláži to bolo zase kľudnejšie. Ešte jedna rada-počas večere sa vyžaduje aby páni mali dlhé nohavice a tričko s rukávmi alebo polokošeľu. Čo sa týka personálu, tak sa veľmi snažili. Stoly v hlavnej reštaurácii vždy čisté, taktiež aj v reštaurácii pri bazénoch. Ak to zhrniem, tak bola to dovolenka na ktorú budeme určite radi spomínať.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

56% Ika, Bratislava

27.07.2012

Pre mńa bol obrovský šok, keď som zistila, že letíme do Heraklionu. cestovná kancelária totiž vo svojej upútavke na hotel písala, že je vzdialený od medzinárodného strediska v Chanii vyše 30 km a od hlavného mesta Heraklion vyše 150 km. Z toho som usúdila, že letíme do Chanie a cesta z letiska nebude zdĺhavá. Aj preto som si tento hotel vybrala. Pristávali sme v Heraklione a potom nás čakali ešte 3 hodiny cesty autobusom,aj keď pohodlným cestou tam dvojposchodovým, samozrejme klimatizovaným, ale keď ešte obiehate ďalšie 3 hotely, kde vystupujú ostatní návštevníci, tak tá cesta je naozaj dosť zdĺhavá, hlavne keď prílet do Heraklionu je niekedy okolo 22:00 . Toto nie je chyba hotela,ale cestovnej kancelárie.ktorá nepodáva na svojich internetových stránkach správne informácie. Takisto ako úroveň ubytovania. Hotel je na Kréte oficiálne uznaný za 4*, ale naša ecstovka ho ponúka ako 5 hviezdičkový ( potom sa nám dostalo vysvetlenia, že to nie sú hviezdičky, ale slniečka a jedná sa o hodnotenie cestovnej kancelárie). keby človek prišiel do tohto hotela s pravdivo poskytnutými informáciami bol by vlastne spokojný. Animátorský program bol na dosť nízkej úrovni, ale keď si človek nechce kaziť náladu a prispôsobí sa tej jednoduchosti, prípadne tam natrafí na pár fajn ľudí z radu spolucestujúcich, tak sa tam dá celkom dobre zabaviť. Tento rok sú tam dvaja mladí slovenskí delegáti Martina a Jakub a tí sú veľmi sympatickí, ochotní, milí, poradia, pomôžu čo môžu. My sme nevyužili žiadny fakultatívny výlet , ale požičali sme si auto na 1 deň a vybrali sme sa na juh ostrova na skutočne krásnu pláž Elafonissi a neľutovali sme. Táto dovolenka bola nakoniec celkom vydarená. Na izbe ste minimálne, bazény boli pekné, voda, fajn, strava úžasná. A hlavne, keď už sme tam boli, tak sme aj tak nič zmeniť nemohli. To sme si našťastie uvedomili a nepokazili sme si 7 vytúžených dní pri mori svojimi negativistickými postojmi. V budúcnosti sa ale do tohto hotela už vrátiť nemienim. Jednak treba poznávať nové miesta a hlavne ...neočaril ma...:-)

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

56% Gabriel, Šamorín

09.07.2012

Ak má niekto nervy na urevané, hlučné a neposlušné decká ruských rodičov, ktorý celý deň nasavali dvojdecové vodky, tak nech sa páči odporúčam... ale ja osobne už tam nikdy viac nepôjdem. Je pravdou, že animačný program bol v pohode a starali sa, ale spravili sme chybu, že sme si vybrali tento hotel, lebo na m§a bol tento hotel hlučný a lepkavý. Čo je veľmi zlé, je to že cestovka do spolednej chvíle taji že kedy je odlet. Leteli sme z BA vecer o šiestej, pršli sme do Heraklionu o pol desiatej a potom este 3 hodiny sa trepali cez pol ostrov do strediska... to je zlé Ďalšia vec, v deň odchodu sme museli opustiť izby do 12 hodiny a na letisko sa odchádzalo o šiestej večer, takže celý deň sa tam potulujete a ponevierate a potíte, je pravda ze bola k dispozícii izba na osprchovanie, ale neviem si predstaviť ako s tam mali všetci odchádzajúci stihnúť umyť.... Ostrov kréta je veľmi pekné miesto to je pravda, ale nikdy viac Luis hotel v Maleme, radsej si vyberiem kludnejšie a čistejšie miesto.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Maleme

Louis Creta Princess Aquapark & Spa recenzie 66%

Louis Creta Princess Aquapark & Spa

Grécko - Kréta - Maleme

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe49%

Čistota izieb57%

Personál85%

Pomer ceny a služieb41%

zobraziť recenzie