78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Kréta, Maleme  Grécko, Kréta, Maleme

Creta Princess Aquapark & Spa recenzie 

Creta Princess Aquapark & Spa recenzie 

2:20 h
23 °C
23 °C
19 °C
cca 2:45 h
cca 2:45 h
564 €
564 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 72 %
Poloha 68 %
Šport a zábava 68 %
Izby 67 %
Strava 83 %
Personál 80 %
78%
Celkové hodnotenie
43 recenzií
Beáta
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.05.2015 Prečítané 715-krát
53 %
Hotel pekný, bazény ok, syn sa vybláznil, prišli sme v noci - dlho trval transfer z letiska, ubytovali nás do bungalovu na prízemí, zložili sme kufre a išli niečo popozerať v hoteli, aby sme ráno vedeli, a keď sme sa vrátili v izbe šváby, malý celý v šoku :(, ja tiež, hneď sme išli na recepciu - volali sme delegátke, vymenili nám izbu v bungalove na 1 poschodí, tam šváby neboli, more krásne - ale kúpať sa v ňom nedalo, nakoľko ako píšu v popise - pieskovo kamenistá, tak pri vstupe sú otrasné veľké kamene + keď boli vlny vôbec sa nedalo isť a ani topánky nepomáhali, neodporúčame. čítať celú recenziu
Palo
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 25.07.2014 Prečítané 813-krát
53 %
Čo sa týka hotela, stravy a bazénov nemožno nič vytknúť, čo ma zarazilo bol rozdiel v popisoch CK ohľadne pláže a vstupu do mora, pláž je "kamenistá, ozaj veľké kamene", zlaté Chorvátsko, vstup do mora cca po 2 m ste po krk, piesok asi 10 m od brehu v 5 m hĺbke a ešte je na kraji osady Maleme a nie v Platanias, ak nedáte na recepcii pozornosť, izbu máte niekde pri generátoroch, hučia nonstop, takže ak nemáte problémy so sluchom, môže to byť problém. Viem, že Česi majú v popise uvedené okrúhliaková pláž, ak chcete ísť k moru s deťmi, neodporúčam, len ak by vám stačili bazény a vodný park v areáli, ale tam je sladká voda. Animácie podľa klientely, teda v ruštine a angličtine. čítať celú recenziu
Ľubo
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 1311-krát
40 %
Špina, hluk, pláž 0 bodov, služby 0 bodov. Kým na recepcii nepriplatíte do vrecka, dobrú izbu nečakajte. Hotelová pláž - niečo neskutočné, také nervy sme ešte nemali, keď splavujeme Hron, tak ten má krajšie pláže. Zariadenie zničené, v izbe behala háveď. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 19.04.2013 Prečítané 1246-krát
83 %
Hotel splnil očakávania, ktoré sme mali ako sme na dovolenku prišli. Stredisko bolo krásne popis súhlasil s popisom v cestovnej kancelárii. Pekný priestranný a udržiavané okolie okolo hotela. Areál hotela bol prepojený s plážou. Prežila som krásnu dovolenku na ktorej som spoznala nových priateľov.:) čítať celú recenziu
silvia, bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 18.08.2012 Prečítané 799-krát
67 %
veľký mínus od cestovky že lietadlo pristáva v Heraklione , ked v nedalekej Chanie je letisko , lebo cesta do hotela potrvá 2,5 hod. čo v noci je hrozné.ako plus by som označila našu delegátku Veroniku , ktorá sa o nás starala príkladne ,je veľmi milá a ochotná baba. Na Krétu by som sa vrátila , ale určite nie do Luis princess. čítať celú recenziu
Rado, Prešov
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 15.08.2012 Prečítané 779-krát
82 %
Boli sme na dovolenke s dvoma deťmi (3 a 7r.) a naozaj sme si užili. Dopoludnie sme strávili v bazénovej časti a poobede sme chodili na pláž k moru. Aj na pláži aj pri bazénoch bolo vždy dostatok lehátok. Ich obsadzovanie bolo dokonca zakázané. Pri bazénoch sa o zábavu staral animátorský tím. Na pláži to bolo zase kľudnejšie. Ešte jedna rada-počas večere sa vyžaduje aby páni mali dlhé nohavice a tričko s rukávmi alebo polokošeľu. Čo sa týka personálu, tak sa veľmi snažili. Stoly v hlavnej reštaurácii vždy čisté, taktiež aj v reštaurácii pri bazénoch. Ak to zhrniem, tak bola to dovolenka na ktorú budeme určite radi spomínať. čítať celú recenziu
Ika, Bratislava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 27.07.2012 Prečítané 1082-krát
56 %
Pre mńa bol obrovský šok, keď som zistila, že letíme do Heraklionu. cestovná kancelária totiž vo svojej upútavke na hotel písala, že je vzdialený od medzinárodného strediska v Chanii vyše 30 km a od hlavného mesta Heraklion vyše 150 km. Z toho som usúdila, že letíme do Chanie a cesta z letiska nebude zdĺhavá. Aj preto som si tento hotel vybrala. Pristávali sme v Heraklione a potom nás čakali ešte 3 hodiny cesty autobusom,aj keď pohodlným cestou tam dvojposchodovým, samozrejme klimatizovaným, ale keď ešte obiehate ďalšie 3 hotely, kde vystupujú ostatní návštevníci, tak tá cesta je naozaj dosť zdĺhavá, hlavne keď prílet do Heraklionu je niekedy okolo 22:00 . Toto nie je chyba hotela,ale cestovnej kancelárie.ktorá nepodáva na svojich internetových stránkach správne informácie. Takisto ako úroveň ubytovania. Hotel je na Kréte oficiálne uznaný za 4*, ale naša ecstovka ho ponúka ako 5 hviezdičkový ( potom sa nám dostalo vysvetlenia, že to nie sú hviezdičky, ale slniečka a jedná sa o hodnotenie cestovnej kancelárie). keby človek prišiel do tohto hotela s pravdivo poskytnutými informáciami bol by vlastne spokojný. Animátorský program bol na dosť nízkej úrovni, ale keď si človek nechce kaziť náladu a prispôsobí sa tej jednoduchosti, prípadne tam natrafí na pár fajn ľudí z radu spolucestujúcich, tak sa tam dá celkom dobre zabaviť. Tento rok sú tam dvaja mladí slovenskí delegáti Martina a Jakub a tí sú veľmi sympatickí, ochotní, milí, poradia, pomôžu čo môžu. My sme nevyužili žiadny fakultatívny výlet , ale požičali sme si auto na 1 deň a vybrali sme sa na juh ostrova na skutočne krásnu pláž Elafonissi a neľutovali sme. Táto dovolenka bola nakoniec celkom vydarená. Na izbe ste minimálne, bazény boli pekné, voda, fajn, strava úžasná. A hlavne, keď už sme tam boli, tak sme aj tak nič zmeniť nemohli. To sme si našťastie uvedomili a nepokazili sme si 7 vytúžených dní pri mori svojimi negativistickými postojmi. V budúcnosti sa ale do tohto hotela už vrátiť nemienim. Jednak treba poznávať nové miesta a hlavne ...neočaril ma...:-) čítať celú recenziu
Gabriel, Šamorín
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 09.07.2012 Prečítané 1013-krát
56 %
Ak má niekto nervy na urevané, hlučné a neposlušné decká ruských rodičov, ktorý celý deň nasavali dvojdecové vodky, tak nech sa páči odporúčam... ale ja osobne už tam nikdy viac nepôjdem. Je pravdou, že animačný program bol v pohode a starali sa, ale spravili sme chybu, že sme si vybrali tento hotel, lebo na m§a bol tento hotel hlučný a lepkavý. Čo je veľmi zlé, je to že cestovka do spolednej chvíle taji že kedy je odlet. Leteli sme z BA vecer o šiestej, pršli sme do Heraklionu o pol desiatej a potom este 3 hodiny sa trepali cez pol ostrov do strediska... to je zlé Ďalšia vec, v deň odchodu sme museli opustiť izby do 12 hodiny a na letisko sa odchádzalo o šiestej večer, takže celý deň sa tam potulujete a ponevierate a potíte, je pravda ze bola k dispozícii izba na osprchovanie, ale neviem si predstaviť ako s tam mali všetci odchádzajúci stihnúť umyť.... Ostrov kréta je veľmi pekné miesto to je pravda, ale nikdy viac Luis hotel v Maleme, radsej si vyberiem kludnejšie a čistejšie miesto. čítať celú recenziu
Nika
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 28.06.2012 Prečítané 1043-krát
71 %
... nakoniec až na pár detailov bol dojem dobrý čítať celú recenziu
Tomas, Kosice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 26.06.2012 Prečítané 1010-krát
56 %
Tento hotel sa moze pysit maximalne dvoma hviezdickami a nie styroma... Okrem toho je hotel plny rusov ktory su neskutocne arogantni. čítať celú recenziu
Kracalova, Zlín
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 02.09.2011 Prečítané 2363-krát
44 %
rozmyslet si to .5 hvězd je v katalogu ale na hotelu jsou jen 4... čítať celú recenziu
Katarína, BA
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 21.09.2010 Prečítané 2898-krát
78 %
pocity z tejto dovolenky mám zmiešaná. Určite je to však výborný pomer medzi cenou a ponúkanovou kvalitou. Dôležité je odpovedať si na otázku, čo od dovolenky očakávate. Ja som chcela hlavne pekné more a dobrý prístup do mora. Inak strava, služby a pod. je na slušnej úrovni. Tiež odporúčam požiačať si auto a ísť na krásne pláže Kréty-Elafonnisi, Phalasarna Beach a pod. Tiež delegátka Evka bola slabučká. čítať celú recenziu
Jarka, Michalovce
Termín pobytu: Aug 2009 Recenzia pridaná 19.09.2010 Prečítané 6498-krát
84 %
Odporúčam, len do tohto strediska Maleme priletieť do Chánie , lebo z Heraklionu z letiska je to 3 hodiny cesty do hotela čítať celú recenziu
Michaela, Nitra
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 14.09.2010 Prečítané 3894-krát
65 %
Ak by som išla na Krétu ešte raz, tak určite do iného strediska, propagovať tento hotel ako 5* je obrovská lož! I keď to bola pekná dovolenka, ja mám radšej väčší ruch alebo aspoň dobrý animačný tím a peknú pláž, toto všetko mne tu chýbalo. čítať celú recenziu
ingrid r., kosice
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 12.09.2010 Prečítané 3125-krát
75 %
prijemny hotel s dobrymi sluzbami, vyhodne pozicat si auto cca 48-55eur/den a prejst zapadne pobrezie a juh /plaz Elafonissi, Phalafarma, mesta Chania, Retymno/ čítať celú recenziu