Grécko Grécko
Grécko, Kréta, Amoudara Grécko, Kréta, Amoudara

Apollonia Resort & Spa recenzie 

Apollonia Resort & Spa recenzie 

Grécko Grécko
Grécko, Kréta, Amoudara Grécko, Kréta, Amoudara
Teplota vzduchu: 29 °C
Teplota vody: 25 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 1 km
Nákupné možnosti: 1 km
Dĺžka letu: 2:20 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 71 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 68 %
Izby 75 %
Strava 83 %
Personál 85 %
janka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 12.07.2019 Prečítané 310-krát
63 %
Výborný hotel, služby na úrovni, výborná strava, čisto, asi takto kompenzujú to, že je pri elektrárni. V CK Vám nepovedia, že je tam elektráreň, ktorá dymí na hotel, keď zafúka ten "správny" vietor. Kazí to celý dojem... aspoň to mohla CK zohľadniť na cene. Čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 03.07.2018 Prečítané 1164-krát
63 %
Hotel ma najlepsie casy evidentne za sebou. Je starsieho vydania. Ale celkom cisty. Vychodene koberce na chodbach. Je postaveny na konci turistickeho strediska pri elektrarni. Citala som vela recenzii, ale realita ma sklamala. A to neporovnavam s Tureckom, lebo chodim len po europskych ostrovoch. Čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 01.09.2017 Prečítané 836-krát
63 %
Hotel je vhodny pre akukolvek vekovu kategoriu aj pre rodiny s detmi, je blizko letiska cca do 20 minut. Do tohto hotela som sa velmi tesila, kedze bol 5* a same dobre recenzie. Ak chce niekto ist do tohto hotela, vie, ze nepatri medzi najlacnejsie. Za kvalitu si treba priplatit. Schladenie vsak prislo hned na uvod. Ubytovali nas za hotelom v bungalovoch, kde zacina cislovanie izieb od 700. Takze chcem Vas upozornit, ak nechcete mat skazenu celu dovolenku, ziadajte hned o vymenu izby! Tieto izby zodpovedaju mozno urovni 2* a vymenit ich je po nasich skusenostiach nemozne. Izby su male, s vyhladom do hotelovych izieb susedneho hotela, ziadne sukromie na terase. Okrem toho je tu hluk z toboganov hotela oproti (motor, ked ho pustia rano). Aby toho nebolo malo, z kupelne isiel zapach a ked ste sa osprchovali, z kanalizacie Vam vytiekol odpad do celej kupelni. Pre 3 osoby bola k dispozicii jedna skrina s jednou polickou, takze kufre sme mali cely cas nevybalene na zemi. Ale podla recepcnych je to standardna izba, za ktoru sme si zaplatili. Styri dni sme spolu s delegatkou, ktora bola mimochodom velmi ochotna, pomahala, vyjednavala, riesili vymenu izby, no nepochodili sme. Vymenu izby sme neriesili len my, ale aj napr. ceski turisti, tiez nepochodili. Samozrejme, nemeckym turistom, ktori boli taktiez velmi nespokojni, izbu po dvoch dnoch vymenili. Takze aj ked strava bola vyborna, personal v restauracii a baroch mily, plaz a more krasne, celkovy dojem z dovolenky velmi zly. Čítať celú recenziu
alexander
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 26.08.2017 Prečítané 177-krát
63 %
Strava fakt vyborna, ubytovanie na urovni. Plaz celkom fajn, vstup do mora, ak bolo kludne more, dalo sa, ale ak boli vlny a vymilo piesok, sama skala. Krasny vyhlad na kominy, nedaleko sa vlieva rieka, ak je kludne more, neda sa kvoli studenej vode vliezt do nej. Vecer sa prejst nie je kam, kazdy den ist do Hereklionu sa nedalo. Kto chce jest, pit a spat, odporucam, inak velke sklamanie a este jedna vec, aby som nezabudol, bez repelentu na komare tam nechodte. Nas navrat 26.08. 2017. Čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 20.07.2017 Prečítané 366-krát
83 %
Celkovo hodnotím tento rezort na vynikajúcej úrovni. Pestrá strava a všetkého dosť. Počas celého dňa alko - nealko, káva, snacky, pizza. Transfer z letiska 20-25 min. Výhoda pre rodiny s deťmi. Pozvoľný vstup do mora, miestami skalnaté dno, ale nič hrozné, ďalej piesok, pre rodiny s deťmi v pohode. Areál hotela krásny, výborné posedenie, drinky do 24 hod, potom cvakenzi. Čo sa týka elektrárne v blízkosti, je to iba zaujímavý doplnok fotiek, vidno to iba z pláže, nehučí, žiadny smog necítiť. Ubytovanie v menších vilkách dostačujúce. Čítať celú recenziu
Ivan Magy
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 13.09.2015 Prečítané 815-krát
80 %
Hotel bol výborný, až na tých 8 komínov v tesnej blízkosti hotela/tepelná elektráreň/. Toto Vám samozrejme v cestovke nepovedia. Strava vynikajúca, more bolo raz teplé, raz studené. tesnej blízkosti pláže sa vlieva do mora studený potok, ktorý mieša more. Delegátka katastrofálna. Na ohlásený termín stretnutia jednoducho neprišla. Čítať celú recenziu
Miro
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 18.08.2015 Prečítané 778-krát
87 %
Zo všetkým spokojnosť, až na delegátku. Za veľké plus považujem personál ako na recepcii, tak aj v bare, v jedálni. Boli sme na dovolenke dvaja, no podľa mňa je hotel vhodný aj pre rodiny s deťmi. Transfer z letiska - 25 minút. Pre nás bola naj - piesočnatá pláž! Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 05.08.2015 Prečítané 862-krát
70 %
Celkovy dojem z hotela ako aj z dovolenky pokazila delegatka Helena, ktora sa absolutne nezaujimala o ludi, ale o vylety, ktore boli unavne a ludia nedostali dokonca ani obed, ktory si u nej objednali. Čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 02.05.2014 Prečítané 3235-krát
90 %
veľmi dobrá dovolenka, cena bola evidentne znížená oproti porovnateľným hotelom z dôvodu blízkosti tepelnej elektrárne, avšak tú bolo cítiť až keď si ju chcel ísť človek pozrieť z blízka aj keď bola celý čas v prevádzke - inak je to len zaujímavý doplnok fotiek. Čítať celú recenziu
XXX
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 29.10.2013 Prečítané 2478-krát
87 %
Čistý na vysokej úrovni, hostia: nemci, francúzi, angličania, min. slovákov. žiadny rusi ak nepočítame tri inteligentné rodiny aj so služobníctvom. Na večeru sa vyžaduje spoločenské oblečenie. All inclusive bohaté, /mišané nápoje, šampanské aj na raňajky, množstvo jedla a dokonca aj v plážovom bare. Môžme len a len odporučiť. Boli sme v Turecku aj v Egypte ale toto all inclusive bolo najlepšie. Jediné mínus je rieka ktorá ochladzuje more, ale môžte ju buď prejsť a kúpať sa pri vedľajšom hoteli alebo v lagúnach cca 12km od hotela. Kréta je veterná - vraj, fúkalo nám 2dni a to sme boli v septembri, ale aj počas tých dní bolo horúco a väčšie vlny nevhodné pre deti. Turecku je more teplejšie ale na Kréte je oveľa čistejšie, slanšie a krajšie. Čítať celú recenziu
G.Nagyová, Kom
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 21.08.2013 Prečítané 659-krát
36 %
Nikdy viac ! Bola to naša najhoršia dovolenka.Spísali sme v mieste pobytu Petíciu,ktorú podpísalo 20 klientov. Čítať celú recenziu
Laco
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 21.08.2013 Prečítané 4021-krát
47 %
Ani sa mi nechce písať. Okolie hotela strašné. Vnútro areálu, pekné zelené. Nápoje podávané v post mixoch, len pripomínajú originálne drinky. Celkovo sa jedná o hotel, ktorý nezodpovedá ani len 3* hotelu napr. v Turecku. Mať all inclusive pobyt a kupovať vodu, nebudem viac ani písať. Čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 2522-krát
43 %
Pôsobí ošumelo, neudržiavano, v reštaurácii sú ulepené stoly, špinavá podlaha, sedáky v záhrade pošpinené od vtáctva. Pláž - priemer, kamene, , pozadie "nádhera"-5 fučiacich komínov a priemyselná zóna, vedľa opustený zničený hotel a toto je prezentované pre najnáročnejšiu klientelu. Čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 2774-krát
73 %
Je rozdiel 5 hviezdičiek napr. v Turecku a v Grécku, v podstate hotel nebol zlý, odporúčam čiste na pánsku jazdu, kde sa páni môžu dosýta najesť a piť od rána do večera, ale napr. pre teenagerov tu, ako sa hovorí "chcíp pes"! Hotel je situovaný v industriálnej zóne, super, elektráreň hneď vedľa hotela, mňa teda rozhodne rušila pri spánku a dokonca ráno bolo cítiť smrad (mazut alebo kí ďas to bol). Nie som žiadna fajnovka, ale táto industriálna zóna mi doslova pokazila pobyt na Kréte. Určite by som išla na Krétu ešte raz, ale rozhodne nie do tohto vraj luxusného hotela, myslím že všetky CK ktoré ho ponúkajú ako úžasný luxusný prázdninový rezort, zavádzajú ! Čítať celú recenziu
Katarina M.
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 1437-krát
80 %
Hotel bol cisty, kazdy den nam upratovali izbu, jedlo bolo vynikajuce, kazdy den nieco nove, celkovo areal bol velmi pekny, negativum vsak vidim v bazenoch, bola v nich dost studena voda, vo vsetkych a od mora dost fukalo. Boli sme tam v septembri a more tiez bolo studensie, ale celkovo hodnotim dovolenku na velmi dobru. Čítať celú recenziu
Marta
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.07.2013 Prečítané 1360-krát
73 %
dobry, plaz spinava, neupravovana, studena voda v mori, vietor, vlny, nevhodne pre deti, izby tesne, bez vyhladu na more (pre Slovaka), ziadny vecerny program, jedla vela a obrovsky vyber, chybali mi tam animatori, ktori urobia naozajstnu zabavu, hudba iba 30 minut denne a strasne nahlas Čítať celú recenziu
Nataly
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 16.07.2013 Prečítané 2655-krát
80 %
Hotel ma 2 male bazeny a 2 vacsie, smyklavky, bazeny s morkou vodou su studene, plaze hrubozrnny piesok az jemny piesok, pozvolny vstup do mora, ale kedze fukal velky vietor, tak boli stale vlny, pre deti nevhodne (mali sme 2-rocne dieta a nedalo sa ist s nim do vody az na 1 den) zahrada, kde sa da posediet, lehatka nie su nikdy uplne obsadene okrem v okoli bazena, na plazi su volne, ale fuka, jedlo vyborne, nosia az do konca strav.casu, predjela, hlavne jedla, salaty, ovocie, kolace, zakusky, kava, caj, capuccino, vina, pivo, 5-8 druhov napojov z automatov, vyberie si aj narocny klient, hotel neusporiadava ziadne aktivity, vsetko ide cez animatorov z TUI, takze vacsinou v nemcine, pre deti nuda, diskoteky su, ale viac sa rozprava a to po nemecky, co deti nebavi...vyhlad sme mali na vchod a cestu, hoci je hotel velky a do zahrady a na more je viac izieb, ale pre nemcov a rusov, v okoli je rieka, ktora sa vlieva do mora, je ladova, takze more je uplne studene a sem-tam pride teply prud, vedla jeden hotel co asi skrachoval, z druhej strany skor verejne plaze pre hotely z Heraklionu, maly rezort, ale da sa oddychnut, izbu sme mali malu (aj ked hotel ich ma k dispozicii viac velkosti) a kedze sme mali 2 pristelky+kocik... bola velmi mala, upratovanie je OK, hlavne ak nechate peniaze, Kupelna+WC je v pohode, pozor toal.pap. ide do kosa a nie do WC, balkon so snurou na vesanie pradla, klimatizacia, po veceroch ziadna zabava, iba lobby bar v recepcii bez hudby s milion rusmi s malymi placucimi detmi aj okolo 22,30... potom ked idu o polnoci spat, budi Vas narek deti Čítať celú recenziu
Vlado
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 08.07.2013 Prečítané 1370-krát
83 %
Príjemný rezort, ústretový personál, chutné jedlo, blízko letiska asi 15-20 min. autobusom nič viac na dovolenke nepotrebujete. Možno pár detailov by sa dalo vytknúť nie je to ten úplný Turecký luxus v 5 hviezdičkovom rezorte ale dá sa to v pohode prehliadnuť. Čítal som veľa o elektrárni, podľa môjho názoru netreba ju riešiť je tam a hotovo. Vôbec nás nerušila. Je to rezort ktorý poskytuje komplexné služby a relax a odporúčam pre rodiny z deťmi. Čítať celú recenziu
Monika H.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.07.2013 Prečítané 1496-krát
90 %
Hotel na vysokej urovni, zodpoveda poctu hviezdiciek, cistota, ustretovy personal, vyborna strava, pekne prostredie, jedinym nedostatkom moze byt elektraren, ktoru v noci je trochu pocut, inak nie rusivym elementom. Plaz je udrziavana, v tesnej blizkosti hotela. Čítať celú recenziu