Recenzie hotelov - Gouves (28)

Najnovšie recenzie hotelov

Kalia Beach recenzie

Kalia Beach Hotel

Grécko - Kréta - Gouves

+
80% Simona

22.08.2019

S dovolenkou sme boli spokojní, bývali sme v prerobenej izbe, pomerne veľkej. Hotel sa nachádza v pokojnom stredisku Gouves, na pláž je potreba prejsť cez nerušnú cestu a je možnosť si vybrať viacero miest na kúpanie od pokojnej zátoky až po otvorené more s vlnami. Strava bola dobrá každý deň sa dalo vybrať si z viacerých druhov mäsa, vždy bola aj ryba, cestoviny a množstvo zeleniny.

prečítať si celú recenziu
St.Constantin recenzie

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+
90% Ivana

10.08.2019

Izba: Nádherná, ubytovali nás do novej časti... všetky izby krásne, čisté, z balkóna vidno na more, pre tých, čo bývajú v spodných izbách z balkóna, schody do bazéna. Strava: Rozmanitá, na výber veľa druhov mäsa (grilované, ryby, ...), zeleniny, ovocia, koláčov... vždy si je čo vybrať, takisto aj v snackoch a baroch pri bazénoch... rôzne drinky, lokálny alkohol a naozaj príjemný personál. Pláž: menšia, s prímesou kamienkov, no v mori čistý piesok, inak čisté... slnečníky a dáždniky za poplatok. Prostredie je nádherné, vždy je čo pozerať... hotel je veľký, tradičný, večer mini disco, vo večerných hodinách cca do 22:45 program pre dospelých. Delegáti aj animátori sa snažia a sú vždy k dispozícií. Pre nás jedna z najlepších dovoleniek.

prečítať si celú recenziu
St.Constantin recenzie

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+
90% Juraj B.

22.07.2019

Ubytovanie v St. Constantin je rozdelené na starú a novú časť. Boli sme v starej časti, ale mali sme apartmán, v ktorom boli dve izby. V jednej manželská posteľ s balkónom, v druhej ďalšie dve postele a kúpeľňa. Niektoré izby v starej časti však boli horšie. Celkovo sa mi zdal však hotel dosť čistý. Ak boli ľudia nespokojní s ubytovaním, na druhý deň im delegát vybavil izby v novej časti. Jedlo bolo úplne v poriadku. Pestré, každý deň tam bolo niečo iné. Na obedy a večere sme si zväčša dávali z čerstvých vecí, ktoré kuchári robili vonku - mäso, ryby, pizza, cestoviny, šaláty. To bola obrovská výhoda. Dvakrát sme využili aj služby ala carte reštaurácie, do ktorej sa treba vopred objednať. Jedna je na streche, z ktorej je krásny výhľad, druhá v blízkosti mora. Pekný zážitok, odporúčame. V komplexe boli bazény s ležadlami zdarma. V areáli fungoval bar počas dňa, boli tam aj snacky. Večerný bar sa zatváral o 22:45, resp. po tom si už klienti museli zaplatiť za všetko. Wifi bola za príplatok - 3 eurá na deň. Na viac dní potom cena išla dole. V blízkosti hotela boli dve pláže. Obe tak do 150 metrov. Na jednej stáli dve ležadlá a slnečník 7 eur na deň, na druhej 9 eur na deň. More aj pláž boli čisté, upravené, chýbala tam toaleta. V okolí hotela boli viaceré taverny. Asi 15 minút pešo od hotela bola nákupná zóna s viacerými malými obchodíkmi i veľkými potravinami. Preprava z letiska na hotel aj z hotela na letisko bola bezproblémová. Je to dovolenka, na ktorú by sa nemuseli báť ísť ani ľudia, ktorí nevedia po anglicky.

prečítať si celú recenziu
St.Constantin recenzie

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+
46% Danka

24.06.2019

Neodporucam ako 5* hotel. Strava rovnaka, opakovali sa rovnake jedla, ubytovanie v domcekoch alebo ako to mam pomenovat, spinave, plesnive, potuchle, nedalo sa tam dychat. A zabava... nulova... takze za tu cenu vobec neodopucam. A este dodatok, to, co je odfotene v katalogu, to je len pre zahranicnych hosti... z Francuzska, Nemecka... pre nas Slovakov a Cechov nie. Zavadzanie zakaznika od cestovnej kancelarie.

prečítať si celú recenziu
St.Constantin recenzie

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+
63% Zuzana

27.07.2018

Hotel je vhodný pre nenáročných cestovateľov. Keďže sme boli ubytovaní v staršom apartmáne, pre úplne malé deti neodporúčam - dôvod uvádzam nižšie. Hotelu by som dala max. 3*, určite nie 5*. Z letiska trvala cesta do hotela cca 20 min. Centrum je z hotela pár minút, ale je tam len pár obchodov so suvenírmi, potraviny a reštaurácie. V reštauráciách majú predražené nápoje. Lekáreň sme nikde nenašli. V areáli hotela sú bazény veľké, ale aj pre deti. Počas dňa bol krátky program aj pre väčšie deti + o 21:30 diskotéka pre deti (tie isté tance každý večer). Pre dospelých cez deň Aqua Gym a večer cca od 22 - 23 tiež program. Počas dňa bolo pri bazéne pre all inclusive hostí občerstvenie - avšak veľmi malý výber - len zmrzlina, melón, hranolky, nejaké mleté mäso a zeleninový šalát či olivy. V bare boli na výber rôzne alko aj nealko drinky, pivo - ale to chutilo ako malinovka - asi zmiešané s vodou.

prečítať si celú recenziu
St.Constantin recenzie

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+
86% Katarína Sabová

26.07.2018

Výborný hotel, milý personál, skvelé jedlo, bohaté animácie s deťmi a aktivity pre dospelých. Nová časť hotela vychádza priamo pri pláži. Treba prejsť len cez cestu. Pri novej hotelovej časti sú dva bazény. Pri staršej časti hotela sú tiež bazény, detský aj plavecký s toboganom. Vhodný pre rodiny s deťmi. All inclusive pri každom bazéne. Prechádzky po pláži a reštaurácie v okolí.

prečítať si celú recenziu
St.Constantin recenzie

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+
96% Monika

08.07.2018

Ide o hotel, ktorý bol vystavaný dávnejšie a staršia časť má aj staršie izby so starším zariadením. Hotel však prosperuje, sú už vystavané aj nové izby, moderne zariadené. S dovolenkou sme boli na 100 % spokojní. Veľmi rozmanitá strava - najbohatší all inclusive zo všetkých našich dovoleniek. Ostatné hodnotené nižšie.

prečítať si celú recenziu
St.Constantin recenzie

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+
43% DANIELA

29.06.2018

Chcela by som ohodnotit hotel 5*, co sa neda ani z daleka povedat. Ubytovanie strasne. Slovakov ubytuju v akychsi strasnych bungalovoch, kde to smrdelo potuchlinou, stare, hnusne a Nemcov a ostatnych ubytuju v krasnych apartmanoch. Takze to, co udavaju v katalogoch, vobec nie je pravda, klamu. A ten, kto pise, ze je to tam fantasticke, tak to nie je pravda. A jedalen, strasne, spinava, hygiena nulova. Zabava uplne ziadna, centrum????... par obchodikov... proste neodporucam. A to mi verte, to nie som narocna a ked som si zaplatila 5* hotel, tak by malo vsetko tomu zodpovedat. Tak nech si to kazdy rozmysli. Dakujem.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Gouves

Hotel Aphrodite Beach Club recenzie 100%

Hotel Aphrodite Beach Club

Grécko - Kréta - Gouves

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
St.Constantin recenzie 84%

St.Constantin

Grécko - Kréta - Gouves

+

Kvalita izieb81%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb4%

Personál95%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie
Marina Beach demnächst Sol by Melia Marina Beach Crete recenzie 69%

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb80%

Personál60%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Astir Beach Hotel recenzie 69%

Astir Beach Hotel

Grécko - Kréta - Gouves

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb26%

Personál66%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Kalia Beach Hotel recenzie 50%

Kalia Beach Hotel

Grécko - Kréta - Gouves

+

Kvalita izieb72%

Intenzita hluku v izbe32%

Čistota izieb24%

Personál76%

Pomer ceny a služieb12%

zobraziť recenzie
Bomo Gouves Bay recenzie 47%

Bomo Gouves Bay

Grécko - Kréta - Gouves

+

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb80%

Personál60%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Gouves Water Park Holiday Resort recenzie 39%

Gouves Water Park Holiday Resort

Grécko - Kréta - Gouves

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe70%

Čistota izieb30%

Personál40%

Pomer ceny a služieb30%

zobraziť recenzie
Diogenis Blue Palace recenzie 30%

Diogenis Blue Palace

Grécko - Kréta - Gouves

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál50%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie