75%
Hodnotenie

St.Constantin recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kréta
  • Gouves
27 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 62 %
Poloha 77 %
Izby 68 %
Strava 73 %
Personál 82 %
75%
Celkové hodnotenie
47 recenzií
Ivana
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 10.08.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Izba: Nádherná, ubytovali nás do novej časti... všetky izby krásne, čisté, z balkóna vidno na more, pre tých, čo bývajú v spodných izbách z balkóna, schody do bazéna. Strava: Rozmanitá, na výber veľa druhov mäsa (grilované, ryby, ...), zeleniny, ovocia, koláčov... vždy si je čo vybrať, takisto aj v snackoch a baroch pri bazénoch... rôzne drinky, lokálny alkohol a naozaj príjemný personál. Pláž: menšia, s prímesou kamienkov, no v mori čistý piesok, inak čisté... slnečníky a dáždniky za poplatok. Prostredie je nádherné, vždy je čo pozerať... hotel je veľký, tradičný, večer mini disco, vo večerných hodinách cca do 22:45 program pre dospelých. Delegáti aj animátori sa snažia a sú vždy k dispozícií. Pre nás jedna z najlepších dovoleniek. čítať celú recenziu
Juraj B.
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 22.07.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Ubytovanie v St. Constantin je rozdelené na starú a novú časť. Boli sme v starej časti, ale mali sme apartmán, v ktorom boli dve izby. V jednej manželská posteľ s balkónom, v druhej ďalšie dve postele a kúpeľňa. Niektoré izby v starej časti však boli horšie. Celkovo sa mi zdal však hotel dosť čistý. Ak boli ľudia nespokojní s ubytovaním, na druhý deň im delegát vybavil izby v novej časti. Jedlo bolo úplne v poriadku. Pestré, každý deň tam bolo niečo iné. Na obedy a večere sme si zväčša dávali z čerstvých vecí, ktoré kuchári robili vonku - mäso, ryby, pizza, cestoviny, šaláty. To bola obrovská výhoda. Dvakrát sme využili aj služby ala carte reštaurácie, do ktorej sa treba vopred objednať. Jedna je na streche, z ktorej je krásny výhľad, druhá v blízkosti mora. Pekný zážitok, odporúčame. V komplexe boli bazény s ležadlami zdarma. V areáli fungoval bar počas dňa, boli tam aj snacky. Večerný bar sa zatváral o 22:45, resp. po tom si už klienti museli zaplatiť za všetko. Wifi bola za príplatok - 3 eurá na deň. Na viac dní potom cena išla dole. V blízkosti hotela boli dve pláže. Obe tak do 150 metrov. Na jednej stáli dve ležadlá a slnečník 7 eur na deň, na druhej 9 eur na deň. More aj pláž boli čisté, upravené, chýbala tam toaleta. V okolí hotela boli viaceré taverny. Asi 15 minút pešo od hotela bola nákupná zóna s viacerými malými obchodíkmi i veľkými potravinami. Preprava z letiska na hotel aj z hotela na letisko bola bezproblémová. Je to dovolenka, na ktorú by sa nemuseli báť ísť ani ľudia, ktorí nevedia po anglicky. čítať celú recenziu
A.
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 12.09.2017 Prečítané 1329-krát
100 %
Bezkonkurencne najlepsia dovolenka aku sme zazili - odporucam pre mladych ako aj rodiny s detmi čítať celú recenziu
Madu
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 02.08.2017 Prečítané 1047-krát
87 %
Hotel čistý, každý deň sa upratuje a menia osušky. Areál veľký, pozostávajúci z viliek, dva bazény, jeden väčší, druhý menší. Akurát animátori veľmi slabučkí. Hotel bol vzdialený len 20 minút od letiska, čo bolo celkom fajn. Pani delegátka nás nečakala, ale sme ju museli hľadať, jediné mínus. čítať celú recenziu
Kika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 08.07.2016 Prečítané 1540-krát
90 %
Hned pri prichode do hotela nas privital velmi prijemny recepcny, ktory nam ponukol uvitaci drink a cukriky. Vybavenie ubytovania prebehlo behom 5min. Dostali sme izbu na prizemi, hned pri bare a vecernom posedeni. Prvu noc sme neboli spokojni, vzhladom na vacsi hluk, ktory bolo pocut od baru, ale dalsie dni s tym nebol ziadny problem. Co sa tyka izby, zdrziavali sme sa na nej minimum casu, ale nemohli sme sa stazovat - vzdy bolo upratane, uteraky stacilo hodit na zem a boli vymenene, rovnako ako aj postelna plachta. Samozrejme, ze na obrazkoch cestovnej kancelarie su odfotene tie najlepsie izby, ktore ponukaju Anglicanom, Francuzom, ale na dovolenke predsa clovek netravi cas na izbe. Co sa tykalo stravy, boli sme nesmierne spokojni, velky vyber naozaj vsetkeho. Ranajky, obedy aj vecere su podavane formou bufetu. Na ranajky zelenina, vajicka, prazenica, parky, fazulka, jogurty, dzem, kolaciky, ovocie,syr, salama, slaninka no proste kazdy si mohol prist na svoje. Co sa tyka obedov, boli velmi pestre, opat vela druhov zeleniny, rozne salaty, zemiaky, ryza, spagety, 3 druhy masa, ryba, cestoviny. Niekedy si clovek nevedel z tolkeho dobreho ani vybrat. Dalej vynikajuce cerstve ovocie a vela druhov cerstvych vybornych kolacikov. Vecere rovnako ako obedy vzdy pestre, dokonca sa aj grilovalo. Na pitie boli ponukane 4druhy dzusov, voda, pivo ale aj kava a vino. Cez den bol pri bazene otvoreny aj Snack bar, kde ponukali cestoviny, kolaciky, zeleninu a zmrzlinu. Mali sme moznost ist sa raz najest zadarmo do restauracie Asteria, ale ani sme to nevyuzili lebo naozaj, strava bola vynikajuca. Hotel ponuka 4 bazeny, z toho jeden malicky detsky, dalsi vnutorny a 2 vonkajsie. Okolie hotela bolo ciste s krasnymi velkymi palmami a zelenou. Pracuje tu velmi prijemny a vzdy usmiaty personal. Velmi sa nam pacil kazdovecerny animatorsky program - o 21:00 bola Mini disco pre najmensich a o 22:00 zacal program pre dospelych. Uzasny animator Mohamad z Tuniska a Joe sa vzdy vedeli postarat o skvelu zabavu a vsetci sa skvelo bavili. Joe dokonca ovladal cestinu (okrem dalsich 5 jazykov, ktore vedel) a bezproblemovo sa kazdemu prihovaral. Co sa tyka plaze, je vzdialena asi 5 min od hotela. Lezadla a slnecnik su za poplatok (dokopy 6eur). More bolo nadherne, ciste, teple s pozvolnym vstupom. My sme ho mali prve 2 dni pokojne, dalo sa plavat, ale dalsie dni sa vlny zdvihli a plavcici nas z mora aj vyhanali. Hned smerom na plaz je aj velky supermarket, kde sa daju kupit aj krasne suveniry. Ceny su trosku vyssie ako u nas, ale my sme ziadne jedlo ani nekupovali, kedze sme mali all inclusive a varili vyborne. Posledny den sme mali izbu vypratat do 11 doobeda, ale kedze sme mali odchod z hotela az vo vecernych hodinach, kufre nam odlozili do batozinovej miestnosti, ktora bola cely cas zamknuta. Celkovo sme boli nadmieru spokojni ci so samotnym hotelom, ale aj s plazou. Nechybala nam dokonca ani wifi - ktora bola za poplatok. Celkove hodnotenie je urcite pozitivne, odporucam aj samotny hotel, ale aj prekrasnu Kretu, ktora ma urcite nieco do seba. :) Skvele sme si oddychli, zabavili sme sa a urcite sa sem s radostou raz vratime. :) čítať celú recenziu
Gréta
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.08.2015 Prečítané 1250-krát
80 %
Išla som s obavami do tohto hotela kvôli negatívnym recenziám. Našťastie nič hrozné z toho, čo som si prečítala, nás nečakalo. Hotel príjemný rodinného typu vhodný aj pre rodiny s deťmi. Personál bol milý a ochotný. Transfer z letiska len 15 minút, čo mne vyhovovalo kvôli dcérke, aby nemusela ešte po lete busom veľa cestovať. Takže áno počuť v hoteli lietadlá a letia často ale mne, nám to nevadilo. Naša izba bola priestranná, klíma fungovala, všetko bolo ok. Izby ozaj nestíhali denne upratať možno 3 krát za pobyt. Strava výborná, chutná, veľký výber jedál. Čo je škoda, pláž nebola najlepšia najkrajšia, ale od hotela k nej to naozaj nebolo ďaleko. Len pešo jednou uličkou. Čo mne chýbalo bola promenáda, bolo len pár obchodíkov. Ale dovolenka bola fajn, nič nám nechýbalo okrem spomínaného, cítili sme sa tu výborne. čítať celú recenziu
elena, prievidza
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 08.10.2011 Prečítané 2147-krát
56 %
pokial ck nezacne ubytovavat hosti zo slovenska naozaj v 5-hviezdickovych izbach, tak tento hotel za danu cenu vobec neodporucam. a to plati aj k vyberu ck, nam tato ck skratila pobyt o jeden cely den, samozrejme bez kompenzacie. takze sice sme tam boli 7 noci, pretoze sa rata aj noc kedy sme prileteli, ale celkovo sme boli na dovolenke len 6 dni a nie 8. čítať celú recenziu