Recenzie hotelov - Bali (65)

Najnovšie recenzie hotelov

Bali Mare recenzie

Hotel Bali Mare

Grécko - Kréta - Bali

85% Margita F.

25.10.2019

Ubytovanie nás čakalo v čistej izbe s výhľadom na more. Malé prekvapenie, že neboli v novo zrekonštruovanej izbe stoličky a v kúpeľni sme nemali ani mydlo na sprchovanie... To sme druhý deň vyriešili, že sme si kúpili a stoličku sme stiahli z balkóna. Strava bola dobrá. Menší výber, ale dalo sa z toho najesť. Na spestrenie sme občas zašli vyskúšať miestnu stravu v gréckych tavernách, v ktorých bolo pri mori na výber viacero. Celkovo to bola výborná oddychová dovolenka na konci babieho leta.

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

53% Andrea

05.09.2019

Hotel má super, naozaj super polohu, je hneď pri pláži, ale... samotný hotel je asi tak max. na 2 hviezdičky!!! Bazén super, ale o 18:00 ho zatvoria! Najhoršie je na tom strava!!! Najesť sa dalo, to áno, ale tak zasa, ak idete niekam all inclusive, čakáte aspoň niečo viac! Na raňajky stále len dva druhy chleba, stále ta istá, ani nie šunka, ale niečo medzi salámou a šunkou, koláčik žiadny, možno tak raz za 3 dni, ale naliali tam nejakú želatinu, či čo to bolo, paradajky smrdeli, akoby boli kyslé, atď... za tie peniaze si ja osobne budem hľadať niečo oveľa lepšie. Na dovolenke bolo super, ale to kvôli partii, ktorú sme tam spoznali.

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

83% Dáša

02.09.2019

Neviem, kto píše tie zlé recenzie, tento hotel je celkom fajn. Jasné, že sa nájde pár chybičiek krásy, ale kto chce hľadať zlé, tak ten si to nájde všade aj v päť hviezdičkovom hoteli. Keď sme prišli na izbu, bolo krásne čisto, všetko pekne voňalo čistotou, super. Personál milý a ústretový, ak ste vy milí, oni sú ešte milší. Ako všade. Upratovačka izbu upratovala každý deň aj postele upravila, mne sa nechcelo.

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

96% Erika

19.08.2019

Výber hotela Talea Beach nám odporučila pracovníčka v CK. Keďže sme nemali veľa hotelov na výber v termínoch, ktoré nám vyhovovali, súhlasili sme a vôbec neľutujeme! Po prečítaní hrôzostrašných recenzií (až doma) sme boli zhrození, čo za hotel nám ponúkla pracovníčka. Dni do dovolenky som odpočítavala so strachom, kde vlastne ideme - avšak všetky stresy boli zbytočné! Na celom hoteli sa mi najviac páčil spôsob ubytovania, takzvané "záhradné" domčeky boli super! Mestečko Bali krásne, maličké, dokážete ho prejsť peši (chodí po mestečku vláčik, avšak podľa mňa zbytočne vyhodené peniažky, keďže cesta po celom Bali trvá cca 30 minút). Nádherná prechádzka či už večer alebo počas zamračených dní. Pri bazéne trochu chýbala hudba, no na druhej strane človek si vedel oddýchnuť, prečítať knihu. Tento hotel určite odporúčam! Škoda len tých zlých recenzií od náročných klientov, ktorí sú zvyknutí na Tunis/Turecko a očakávajú od každého, že im znesie modré z neba. Za nás 1*****! :)

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

76% Marián

12.08.2019

Samozrejme, aj my sme čítali recenzie na hotel a tak nejak sme tušili, čo nás čaká, ale nakoniec sme boli milo prekvapení :), prileteli sme síce v noci, ale na letisku nás čakala naša delegátka Katka, aj keď boli 3 ráno, bola vysmiata. Transfer trval necelú hodinku, prišli sme do hotela, ubytovali nás, samozrejme, hneď, keďže sme prišli v noci. Po príchode na izbu sme neboli zrovna nadšení, ale človek nejde na dovolenku tráviť čas v izbe či ako? Avšak ráno sme prišli na to, že kúpelňa je plesnivá (máme deti, vadilo nám to), na informačnom stretnutí sme sa posťažovali delegátke, ktorá bola tak zlatá, že nám výmenu izby zariadila ešte v ten deň. Čo sa celkovo hotela týka, je to trojhviezda, človek nečaká zázraky, aj keď tá strava teda nebola zrovna pôvabná, kto chce, sa napapá. Okolie hotela skvelé, more skvelé, bazén super. Animačný program tiež na jednotku, deti sme mohli s animátorkou Peťou nechať kľudne celý deň, takže sme si aj oddýchli a aquagym sme si užívali celá rodina. Jediné, čo by som vytkol, je upratovanie izieb, ale keď sme niečo chceli, stačilo zavolať delegátke a na druhý deň bolo všetko čisté. V skratke asi toľko, že ak si niekto chce užiť dovolenku, užije si ju, ak niekto príde s tým, že je všetko zlé, tak si sám pokazí dovolenku. Ale samozrejme, áno, súhlasím, je to naozaj hotel pre nenáročných. Toľko od nás., my by sme ešte na týždeň išli. :)

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

55% Milena

04.08.2019

Hotel ma sklamal. Kedze som citala vela negativnych recenzii, priplatila som si izbu superior. Sprchovy kut sa nedal otvarat a zatvarat, umyvadlova bateria tiekla, nie kvapkala, tiekla. V sprchovom kute vela plesne. V ponuke pisu SAT TV, ziadny SAT, len tri programy - korejsky, cinsky a rusky. Informovali sme o tom recepcneho, delegatku, manazera hotela. Bolo nam slubene, ze SAT budeme mat, nemali sme. V celom hoteli nie je, ale na info tabuli pred hotelom je SAT TV - cize klamstvo. Zaplatila som vyhlad na more - bol bocny, aj to ste sa museli postavit, inak ste more nevideli - cize sklamanie. Strava skromna, ale nam to stacilo, manzel musel rozne kombinovat, aby sa najedol, dalo sa. Od 16:30 h mal byt snack, kolaciky - nebolo nic. Len napoje a zmrzlina len pre deti. Napoje ste dostavali do 2 dcl poharov aj kavu, ktoru ste si nemali ako pomiesat - jedna lyzicka bola pre vsetkych. Na ranajky musli do hlbokych tanierov na polievku, lebo male misky nemaju alebo nechcu pouzivat. Personal ochotny, ale veci neriesil. Len ten sprchovy kut nam opravili. Ti dvaja chlapci v tom napojovom bare "unaveni ci znudeni"- neviem, tvarili sa akoby davali zo svojho. Ked som chcela zobrat 2 kavy a 2 koly, bola som s manzelom, mali s tym problem, vraj jedna osoba moze zobrat len 2 pohare - tak aky all inclusive. Takze som sa otocila vzdy este raz, odstala som si znova rad... Co bolo positivne, to bola plaz, more a okolie. Poucenie - verit recenziam, lebo sedia. Uz by som do tohto hotela nesla. Ta cena nezodpoveda kvalite.

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

46% Anonym

17.07.2019

Do tohto hotela sme sa vybrali napriek zlym recenziam. Koniec koncov niektore boli skor banalne, a tak s vedomim, ze my nie sme nejaki narocni sme to skusili. Hotelovy areal je nadherny a prve dojmy boli celkom fajn. Ked som prisiel na izbu, vyzerala celkom schopne. Trochu ma prekvapilo, ked som otvoril skrinu a za jej dverami nebolo absolutne nic, ziadna polica len diera v stene s rurkou na vesiaky, z ktorej vychadzal zatuchnuty smrad, skrina vhodná akurat na ukryvanie milenca, keby v tom smrade vydrzal. Veci ostali v kufroch. Matrac na posteli bol tak pruzny, ze keby som skocil na jednej strane, tak priatelka by z druhej vyletela po strop. Nebol velmi pohodlny, ale na kazdej izbe bol iny. A pod postelou bordel, vdaka skvelej praci upratovaciek, ku ktorej sa este dostanem. Na izbe neboli ani pohare, ani nic. Nam klimatizacia na izbe fungovala, avsak ostatnym, ktori boli s nami, bud nesla od zaciatku, alebo sa potom pokazila. Ani sa necudujem, kedze bola zo spodu tak zhnita, ze sa cudujem, ze este aspon vydavala nejake zvuky, tie pripominali parny stroj. Snazili sme sa to reklamovat, ale ta recepcia je tam skor na okrasu a absolutne ich nezaujima, co vas trapi. Nakoniec to zrobili, no stalo nas to mnoho sil a aj tak sme uz boli na odchode. Jedlo v tomto hoteli nie je ziadny zazrak, no prve dni sa dalo, ale ked bolo kazdy bozi den uplne to iste, uz mi to fakt liezlo hore krkom. Hanba greckej kuchyne. Vsetko z najlacnejsich potravin samozrejme, pretoze v tomto hoteli sa setri az tak, ze je to do oci bijuce. Sluzby celkovo su na katastrofalnej urovni. Dojde ti toaletak? Smola, potom dakedy ti daju, nebudes predsa vela minat. Odbije desiata hodina vecer a bar sa zatvara na sekundu presne, ale najviac ma odpalilo, ze sme tam este dopijali, plna terasa ludi a surovo ti zhasnu svetlo, kazdy vecer. Pekne no. Ked ides niekam na vylet a vies, ze nestihnes obed, mozes si u nich objednat balicek na cestu, to je chlieb, lacna sunka a syr, maslo uz nie, to je vela. Fajcit sa na terase smie, ale peniaze na par popolnikov uz asi nie su, tak vsetci klepkali popol, kde sa dalo, hlavne do tych plastovych poharov. Nakoniec sme si popolnik kupili a nosili ho tam. Bar pri bazene je spoplatneny aj lezadla na plazi za 7 eur. Na izbach v sprche nam vsetkym stala voda, lebo odtok bol vyssie jak kachlicky. Upratovacky vsak boli asi najvacsia tragedia tohto pobytu. Uz som bol ubytovany fakt hocikde a nikdy som na ich pracu nepovedal zleho slova, ale tieto fakt len prebehli tu stojacu vodu v kupelni a vyniesli smeti. Ani to niekedy neurobili. Popolnik na balkone stale plny, nezaujem. Raz sa rozhodli pratat jedalen pocas ranajok, citil som sa velmi prijemne, ked som jedol svoj suchy chleba s margarinom a ona mi mopom masirovala chodidla. Ale sranda zacala, ked nam zacali miznut veci. Pretoze damy mali velku zalubu v kradnuti kozmetickych pripravkov a odlievani sprchovych gelov a samponov. Si asi mysli, ze ked mi z uplne noveho sprchaca necha trosku na spodku, tak si to nevsimnem alebo je jej to fuk. Ked sme sa o tom bavili so spolubyvajucimi, tak sme zistili, ze nam zahadne miznu veci viacerym. Ale vzdy len nejake taketo hluposti, sponky a nejake dalsie zenske veci, ktore ani nepoznam. Nastastie na peniaze sa neodvazili. Posledne dni sme nad nou nahnevani stali, kym neskoncila a zrazu tie izby vyzerali dobre. Dalej. O tretej rano prisla na hotel nova varka turistov a pytali si vodu, lebo boli asi po ceste smadni. To v ziadnom pripade nedostali, vraj az rano na ranajkach, treba predsa setrit, pravidla su jasne, ach. Od dalsich sme pocuvali, ze si priplatili izbu z vyhladom na more a dostali nejaku na prizemi. Celkom zaujimave bolo aj ked som odchadzal z izby a vletel popri mne dnuka cudzi chlap s vrtackou rovno do kupelne s tym, ze on potom zamkne, ze mam ist het...

prečítať si celú recenziu
Talea Beach recenzie

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

23% Zuzana Havrilova

15.07.2019

Prvý deň príchodu sme stratili deň, lebo sme išli v noci. Po príchode do hotela a ubytovaní sme chceli ísť okamžite domov. Mali sme zaplatenú izbu superior vraj nadštandard. Mysleli sme si, že ako super. No realita bola inde. Po otvorení izby nás ovalil smrad so septiku a plesne. Na izbe ani poháre neboli, aby sa človek mohol napiť, vraj v izbách superior je na izbe chladnička, kde sa nachádza voda. To isto... nie ani pohár... ani v kúpeľni... ani sušič na vlasy... nič. Uteráky, ktoré sa po krajoch párali. Keď sme žiadali vymeniť izby, mohli sme robiť krik, aký sme chceli, nedomohli sme sa. Delegátka arogantná a neochotná, vraj všeobecné podmienky hovoria, že sa môže toto stať a máme s tým rátať a vraj sa nedomôžeme. Čo sa týka stravy hrôza, to isté a dobre smradľavé niekedy. Zobrali sme si iba melón a utekali na terasu zjesť. Otrasss! Vraj all inclusive, keď ste jedli, nemohli ste piť... ako v tábore. Žiadne animácie, animátorka namiesto toho, aby sa venovala hosťom, sa venovala Grékovi. Hudba nehrala po celý deň ani na večer žiadny program, za celý týždeň nič. Ani na počúvanie... absolútne. V mori sme namiesto rýb videli pneumatiky, koberce, vedrá od farby,... Pri kraji na kúpanie žrali ryby. Pláž piesková preplnená. Nebolo si kde dať deku. Keď ste nestihli zakúpiť ležadlo, nebola šanca sa zložiť. All inclusive malo obsahovať poobedňajšie koláčiky a občerstvenie. No bol len pitný režim a zmrzlina pre deti do 13 r., od ostatných pýtali peniaze. Koláče neboli vôbec a lenivý čašník bol taký, že rad na nápoj bol dlhý a kým ste sa tam dostali 2 x min., ste kolabovali od tepla, čo ani klíma nešla. Nápoje teplé a hnusné. Všetko z prášku. Ak chcete mať pokazenú dovolenku, nech sa páči, tento hotel nedoporučujem, aj keď sme nenároční klienti. Naozaj je lepšie ísť pod stan a keď k moru, tak dýchať dobrý vzduch a nie pleseň.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Bali

Talea Beach recenzie 58%

Talea Beach

Grécko - Kréta - Bali

Kvalita izieb57%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál73%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Bali Mare recenzie 58%

Hotel Bali Mare

Grécko - Kréta - Bali

Kvalita izieb66%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál46%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Liza Mary Hotel recenzie 46%

Liza Mary Hotel

Grécko - Kréta - Bali

Kvalita izieb43%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Ormos Atalia Village recenzie 45%

Ormos Atalia Village

Grécko - Kréta - Bali

Kvalita izieb73%

Intenzita hluku v izbe6%

Čistota izieb6%

Personál100%

Pomer ceny a služieb6%

zobraziť recenzie