63%
Hodnotenie

Bali Mare recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kréta
  • Bali
21 °C
teplota vzduchu
20 °C
teplota vody
2:20 h
dĺžka letu
cca 0:45 h
Od letiska
Odporúčanie 46 %
Poloha 75 %
Izby 55 %
Strava 57 %
Personál 63 %
63%
Celkové hodnotenie
39 recenzií
Margita F.
Termín pobytu: Oct 2019 Recenzia pridaná 25.10.2019 Prečítané 0-krát
85 %
Ubytovanie nás čakalo v čistej izbe s výhľadom na more. Malé prekvapenie, že neboli v novo zrekonštruovanej izbe stoličky a v kúpeľni sme nemali ani mydlo na sprchovanie... To sme druhý deň vyriešili, že sme si kúpili a stoličku sme stiahli z balkóna. Strava bola dobrá. Menší výber, ale dalo sa z toho najesť. Na spestrenie sme občas zašli vyskúšať miestnu stravu v gréckych tavernách, v ktorých bolo pri mori na výber viacero. Celkovo to bola výborná oddychová dovolenka na konci babieho leta. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 05.08.2018 Prečítané 795-krát
65 %
Prvý deň, naša delegátka príde až na ďalší deň v popoludňajších hodinách. Ok, tak išli sme na recepciu, kde nám zastupujúca čašníčka z baru po zaplatení poplatku odovzdala kľúče od najhoršej izby!!! Ani ju neopisujem, to je nadlho. Po 2 dňoch otravovania nám ju konečne vymenili... Pozor, kradne sa tam, mojim deťom ukradli topánky do vody. čítať celú recenziu
Emsy
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 29.09.2017 Prečítané 1193-krát
60 %
Každý má iný meter na hotely a služby, ja sa posnažím odmerať podľa toho, koľko sme zaplatili za 15 dní na osobu. Za tú cenu je to až nadpriemer, dajme tomu oproti Vysokým Tatrám, kde by sme zaplatili asi dvojnásobok za tieto služby. Na slušné prespatie, výhľad na more, osvieženie v bazéne s výhľadom na more, reštaurácia s výhľadom na more, nejaké pivko, raki, krabicové vínko, množstvo nealko nápojov, káva, čaj, a jedlo alla slovenské "menučka". Na čo si treba zvyknúť, sú Rusi, ktorí sú častokrát drzí, nenažratí. čítať celú recenziu
Drahomír
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 07.09.2017 Prečítané 507-krát
53 %
Dovolenka na Kréte, oblasť Bali, je nádherná, super ubytovanie aj hotel krásny, aj pláže pekné, len nočný život tam chýba, sem tam bordel na okolí, v Bali sú 4 pláže, na najbližšiu pláž od hotela je to cca 8 min od hotela, na 3 je cca 10 min a na 4 pláž pešo cca 30 min. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 09.07.2017 Prečítané 861-krát
73 %
Hotel je vhodný pre fyzicky zdatnejších (keďže je tam veľa schodov), transfer z letiska autobusom trval cca 1 hod. Ubytovaní sme boli okamžite a ochotne, do centra Bali je to 5 min. chôdzou, obchody sú tam otvorené do polnoci, všade samí milí ľudia. Areál hotela vystihuje grécku kultúru, všade sú krásne kvety. Bazény - 1 pre dospelých, 1 pre deti, čašník pri bazéne bol veľmi ochotný a zhovorčivý, ponúkal alko aj nealko. Vraj tam pracuje len chvíľu. Predchádzajúce negatívne hodnotenia pravdepodobne zabrali, pretože s ničím podobným sme sa my nestretli. Celá dovolenka na nás urobila príjemný dojem. čítať celú recenziu
cana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 01.08.2016 Prečítané 989-krát
40 %
Nikto zo spolu ubytovaných Slovákov nebol spokojní a boli sme sklamaní. Bola to naša najhoršia dovolenka. čítať celú recenziu
Liba
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 19.07.2016 Prečítané 1199-krát
47 %
Hotel je vhodný pre klientov so zdravým pohyblivým aparátom, transfer Heraklion - Bali 40 min., ubytovanie ihneď vybavené, hotel antického štýlu je postavený na skale, všade schody alebo stúpanie do prudkého kopca, od centra asi 15 min pešo, celkový dojem hotel priemerne udržovaný. Bazén je čistený, bar pri bazéne - bieda. Animácie žiadne, stolný tenis. čítať celú recenziu
ainshams
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 30.06.2016 Prečítané 725-krát
47 %
Hotel je pekný, ale strašný personál: drzý, arogantný, niekedy až agresívny. Vedenie hotela je lakomé, šetrí na klientoch, len zoberie peniaze a už sa nestará. Všetko je nastavené tak, aby klient bol čo najmenej v hoteli a nečerpal tak all inc. POZOR! Prenajímajú pokazené autá! A vedia o tom! čítať celú recenziu