Najnovšie recenzie hotelov

Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

93% Ľubica Michalovce

18.09.2019

Hotel je vhodný pre nie veľmi náročného turistu. Je to komplex viacerých budov umiestnených v peknom a udržiavanom parku. Každá izba je klimatizovaná, má svoju terasku a toaletu so sprchou. Na letisku nás čakal delegát z ck, nasmeroval nás do autobusu a povedal nám, že do hotela s nami nejde, prišiel až na druhý deň. Transfer z letiska prebehol vcelku v poriadku, vďaka šoférovi, ktorý bol veľmi príjemný, rozdal nám lístky na transfer a doviezol nás až pred hotel. Cesta z letiska trvala cca 1 hodinu aj s transferom.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

100% Stano

11.08.2019

Top dovolenka, nadmieru sme boli spokojní so všetkým, odporúčame, hlavne s deťmi, pochodili sme kopec krásnych miest na ostrove, strava vynikajúca, veľký výber, dokonca aj pivko chutilo, pláž XI krásna, izbu sme mali super, každý deň upratané, prádlo prezlečené, proste top dovolenka, ďakujeme F......u.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

95% Lukáš, Dada

08.08.2019

Krásny ostrov, skvelé pláže, úžasné more, chutné jedlá, delegát Pavel. TOP DOVOLENKA!!!

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

83% Diana

22.06.2019

Stredne veľký hotel v tichej a kľudnej lokalite, vhodný pre páry alebo rodiny s deťmi. Transfer z letiska cca 50 min. vrátane trajektu. Ubytovaní sme boli ihneď po príchode. Areál čistý, upravený, hotel sa skladá z viacerých 2-posch. blokov umiestnených okolo bazéna.

prečítať si celú recenziu
Hotel Ionian Sea recenzie

Hotel Ionian Sea

Grécko - Kefalónia - Kunopetra

53% Milan H.

07.07.2018

Zlý, nezodpovedá hodnoteniu.

prečítať si celú recenziu
Emelisse Hotel recenzie

Emelisse

Grécko - Kefalónia - Karavomilos

66% Katarína Púchová

04.03.2015

Tento rok sme si vybrali dovolenku na prvý pohľad. V katalógu som uvidela fotografiu hotela týčiaceho sa priamo na skale, bol obkolesený z jednej strany morom a z druhej hornatým terénom so zeleňou. More úžasne čisté a modré, bolo také, aké som si ho priala mať. Trošku izolované miesto, kde počuť najmä šum mora, takže odporúča v prvom rade starším ľuďom a musí to byť aj ideálna dovolenka pre páry, veľmi romantické miesto. Pribaľte si určite topánky na pláž. Už vyššie som hovorila, že je to skala, takže pláž je tiež skalnatá. To je možno také malé mínus, ja len upozorňujem tých, ktorí majú na dovolenku hlavné kritérium pláž. Pre tých to nie je. Jedlo a nápoje absolútne chutné, výber bohatý. Ľudia, čo tu pracujú sú nápomocní, priateľskí, usmievaví. Hotel má aj svoje ozdravovacie centrum. Procedúry sú platené, ale pestré a dovolenkári si pochvaľovali. V areáli aj možnosti športu a na pláži vodné športy (platené). Absolútne sme si oddýchli, veľmi pekná dovolenka to bola. Vrátime sa veľmi radi.

prečítať si celú recenziu
Princess recenzie

Princess

Grécko - Kefalónia - Lassi

50% Danka

04.03.2015

Trochu sme sa obávali, čo nás čaká, veľa fotiek sme nevideli a predsa...tri hviezdičky, to je väčšinou základ a niekedy ani to nie. Na pohľad je to pekný, malý hotelík, celkom dobre riešený s areálom, zeleň, urobené miesta na oddych, veľké okná na hoteli výhodou, lokalita dobrá, ticho, pokoj, do mesta sa dá dostať, hotel je na okraji, za zábavou a nákupmi si treba urobiť mini výlet. Tri hviezdičky sa skrývali v tom ubytovaní a niektorých službách. Dostali sme izbu malú, prekvapivo svetlú (veľké okno), výhľad bol viac než dobrý, videli sme na bazén a kúsok mora. Upratovanie bez nejakej výčitky väčšej, posteľ bola čistá, vymenili počas pobytu prádlo, uteráky čisté. Mali sme radosť z toho, že na tak skromnú izbu s jednoduchými kusmi nábytku tu bol dobrý trezor, ktorý bol zdarma a najlepšie bolo, že se mali chladničku. Samozrejme len takú malú, no v tých horúčavách to bolo dokonalé. Takže by som vám hotel rada doporučila, za dobrú cenu to bol fakt dobrý hotel s príjemným personálom, nejaké tie nedokonalosti by som neriešila, veď to nie je hilton :-).

prečítať si celú recenziu
Mediterranee recenzie

Mediterranee

Grécko - Kefalónia - Lassi

63% Daniel

03.03.2015

Hotel to nie je nový a všimli sme si to na viacerých častiach hotela. Naša izba rozhodne nebola moderná. Čistota bola v poriadku, no bolo by treba takmer všetko vynoviť. Služby na izbe ušli. Priestor skromný, veci sme si síce mali kam odložiť, no boli sme radi, že sme čas trávili vonku. Celkovo kľud, hluk skôr robili len hostia nevychovaní, program bol dobre riešený, končil v skorších hodinách. Vďaka tomu sme sa dobre vyspali. Pláž celkom pekná. Poplatky už neriešime, na väčšine dovolenkách sme platili, takže žiadne prekvapenie. Pláž piesková, budova hotela nie je ďaleko, nejaká tá minútka. More krásne čisté, kúpanie kvalitné, zážitok. Vysoko hodnotí stravu, pestrá, bohato obložené stoly - bufet. V okolí bufety, reštaurácie, stánky,... V pohode stačí polpenzia. Palec hore aj personálu. Pracovití a vždy zdvorilí ľudia. Z výletov môžem odporučiť jedine výlet do Argostoli, čo je hlavné mesto. Je dostupné aj pešo, pekná prechádzka, taxi nie je problém, sú to tak 3 minútky. Dovolenka mala aj super stránky aj chyby, ale viac bolo toho lepšieho.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kefalónia

Kefalonia Bay Palace recenzie 98%

Kefalonia Bay Palace

Grécko - Kefalónia - Agia Efimia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Cephalonia Palace recenzie 77%

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

Kvalita izieb84%

Intenzita hluku v izbe54%

Čistota izieb56%

Personál87%

Pomer ceny a služieb43%

zobraziť recenzie
Emelisse recenzie 66%

Emelisse

Grécko - Kefalónia - Karavomilos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mediterranee recenzie 63%

Mediterranee

Grécko - Kefalónia - Lassi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Ionian Sea recenzie 53%

Hotel Ionian Sea

Grécko - Kefalónia - Kunopetra

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Princess recenzie 50%

Princess

Grécko - Kefalónia - Lassi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu