Najnovšie recenzie hotelov

Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

93% Ľubica Michalovce

18.09.2019

Hotel je vhodný pre nie veľmi náročného turistu. Je to komplex viacerých budov umiestnených v peknom a udržiavanom parku. Každá izba je klimatizovaná, má svoju terasku a toaletu so sprchou. Na letisku nás čakal delegát z ck, nasmeroval nás do autobusu a povedal nám, že do hotela s nami nejde, prišiel až na druhý deň. Transfer z letiska prebehol vcelku v poriadku, vďaka šoférovi, ktorý bol veľmi príjemný, rozdal nám lístky na transfer a doviezol nás až pred hotel. Cesta z letiska trvala cca 1 hodinu aj s transferom.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

100% Stano

11.08.2019

Top dovolenka, nadmieru sme boli spokojní so všetkým, odporúčame, hlavne s deťmi, pochodili sme kopec krásnych miest na ostrove, strava vynikajúca, veľký výber, dokonca aj pivko chutilo, pláž XI krásna, izbu sme mali super, každý deň upratané, prádlo prezlečené, proste top dovolenka, ďakujeme F......u.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

95% Lukáš, Dada

08.08.2019

Krásny ostrov, skvelé pláže, úžasné more, chutné jedlá, delegát Pavel. TOP DOVOLENKA!!!

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

83% Diana

22.06.2019

Stredne veľký hotel v tichej a kľudnej lokalite, vhodný pre páry alebo rodiny s deťmi. Transfer z letiska cca 50 min. vrátane trajektu. Ubytovaní sme boli ihneď po príchode. Areál čistý, upravený, hotel sa skladá z viacerých 2-posch. blokov umiestnených okolo bazéna.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

46% cestovatel111

02.09.2018

Kefalónia stojí určite za návštevu a minimálne okruh ostrovom. Hotel Cephalonia Palace je relatívne príjemný hotel, ak očakávate nižší štandard, ktorý v žiadnom prípade nezodpovedá 4 hviezdičkám. Pozitívom hotela je blízkosť pri pláži, kľud, denné upratovanie izieb, personál, o ktorom v podstate neviete. Napriek tomu, že nie sme vyberaví stravníci, trochu kreativity a obmeny jedla by bolo fajn. Zeleninový pult na raňajky, obed a večeru ten istý, hlavné jedlo tiež, malé obmeny v zákuskoch. Deti si robili žarty, že recyklujú od večera do rána a naďalej. Ak rozoznáte, ako dlho sú uvarené vajíčka na tvrdo, tak môžete nájsť aj niekoľko starších kusov. Chýbalo viac ovocia, boli jablká, hrušky, melón žltý a červený, 1 x nektaríny (aj z tých sa nám ušla 1:). Počas pobytu žiadne hrozno, figy alebo iné ovocie, čo by v auguste mohlo byť. Pol hodiny pred ukončením otvár. času jedálne začalo zhurta upratovanie, klient sa cíti už trochu navyše v priestore, raz sa stalo, že 15 min. pred koncom obeda jednoducho spratali naberačky, ktorými bolo možné si nabrať jedlo. Občerstvenie pri bazéne, keďže sme mali all incusive stále to isté (sladké pečivo, príp. niečo s párkom, melón, nápoje z automatu, káva nič moc kvalita). Na izbe 1 fľaša vody počas celého pobytu, mohli ste si ísť načapovať vodu alebo nápoje do nej k bazénu. Tak neostáva iné, než si v minimarkete pri pláži kúpiť nejaké nápoje a použiť z nich fľaše, ak si chcete vziať viac nápojov na izbu. Izby - nižší štandard, kachličky už čo to pamätajú, niektoré boli rozbité, záves v kúpeľni odporúčam radšej nenadvihovať (plieseň), izba napriek vetraniu a dennému upratovaniu zatuchnutá, na prespanie asi postačí, ale očakávali sme vyšší štandard. Manželská posteľ na našej izbe - 2 spojené postele, nie 1 lôžko. Bazén - na jednej strane hlbší (ťažšie pre neplavcov), pri druhom okraji plytší, detský bazénik veľmi malý. Ráno alebo večer sa do bazéna ísť plávať nedalo, pretože ho čistili, o 19tej vás plavčík z bazéna vypoklonkuje. Ležadlá okolo bazéna sú oblepené upozornením pre poľských turistov aj v poľštine (tých je väčšina), aby neobsadzovali ležadlá, ak nie sú prítomní - za celý čas sa nám nepodarilo pri bazéne získať voľné ležadlá so slnečnou clonou. Personál, žiaľ, uteráky z ležadiel, ak tam nikto nebol aj niekoľko hodín, neodkladá. Animácie - celkom fajn, snažili sa, zábava večer závisí aj od návštevníkov hotela nielen od animátorov. Pláž Xi - skvelá, možnosť zaplatiť si na celý deň slnečník a dve ležadlá (6 EUR), voda super, piesok nádherný, prístup na pláž fajn. Možnosť prechádzky po pláži, vodné športy k dispo, pokiaľ niekto nedokáže byť off line, na pláži sa dala chytiť wifi hotela. Internet v hoteli však veľmi pomalý. Záver: ak si chcete len oddýchnuť, byť viac na pláži ako pri bazéne alebo vyrážať na výlety - dobrá voľba. Pokiaľ čakáte služby 4 hviezdičkového hotela ako napr. v Turecku alebo Egypte, budete sklamaní. Pre rodiny s menšími deťmi je to celkom dobrá voľba, ak však neočakávate nonstop animácie a program.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

83% Matej

29.08.2018

Hotel bol primeraný cene, za ktorú sme dovolenku kúpili. Od letiska je to cca 40 min do hotela, pričom medzi hlavným mestom Argostolis a Lixouri sa ide trajektom. Hotel je situovaný pri pláži s červeným pieskom, kde voda je naozaj čistá a krásna, avšak často býva už poobede zamútená, kvôli bahnu, ktoré sa udržuje na spodu mora (je vraj liečivé, všetci ľudia na pláži sa sním natierali) a takisto aj kvôli vodným športom v okolí. Tip odo mňa je, že ak chcete celý deň čistú a priezračnú vodu na tejto pláži, stačí prejsť o pár desiatok metrov ďalej pri pláži a je tam súkromie a priezračná voda aj v poobedných hodinách. Hotelové izby boli menšie, ale zato každý deň upratané a naozaj čisté + klíma. Strava hotela bola vynikajúca, neviem, ľudia, ktorí píšu opak, musia byť asi naozaj veľmi nároční, ale na obed a večere sa vždy snažili vymyslieť niečo iné od rýb, rôznych druhov mäsa ako aj veget. vecí. Také opakované boli stále raňajky, kde možno chýbali len lievance, ale tam sa ani nedá čo iné vymyslieť a v každom hoteli sú tie isté, je len na ľudoch, ako si to skombinujú, aby im to chutilo aj 5ty deň. Celkovo ale strava super. Jediné mínus považujem snack bar, ktorý bol suchý a nič moc. Na druhej strane drinky boli dobré a robené s ich domácim alkoholom, čiže sa dalo vybrať. Animátori hotela sa stále snažili ľudí zapojiť do rôznych aktivít, čo tiež bolo super. Personál na hoteli bol milý a ústretový. Wifi v celom areáli bola, ale išla veľmi slabo, na tú by som sa nepoliehal. Celkovo ale hotel hodnotím veľmi dobre, skôr by som ho zaradil ako detský, ale aj vhodný pre páry, ktoré majú radi kľud a posedenie pri drinkoch. Určite to nie je hotel pre partie, ktoré hľadajú zábavu a diskotéky, pretože po 11 tu už nič také nenájdete.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

50% Kristína

08.08.2018

Celkovo dovolenka nebola zlá, ale na to, koľko nás pobyt stál na osem dní a na to, že hotel je hodnotený na 4* (neviem, či ešte aj pol nemajú), tak nič moc. Hotel starší, pravda čistotu dodržiavajú, izby upratané, každý deň pekne ustlané uteráky aj plachty vymenené. Netuším v čom tie uteráky perú, ale smrdia vždy, keď ich donesú ako čisté. Izby menšie, minikúpeľňa, ale dá sa fungovať. Kuchyňa je dobrá, varia super, ale je dosť málo jedál na výber. Na obed a večeru sa ich snažia meniť na raňajky vždy to isté. Ovocie len nektarinky (asi 10), ak neprídete medzi prvými, tak ju nemáte a ešte jablká plus melón. Z jedálne nesmiete oficiálne brať nič ani ovocie. Uteráky na pláž vám dajú na recepcii za vratných 10€. Pri príchode sa ešte zaplatí pobytová taxa 3€ na deň (s tým sme sa nikdy na dovolenke nestretli, len tu). Taxík do najbližšieho mestečka vzdialeného 7 km je 10€ alebo môžete ísť autobusom, lebo tu večer sa nedá nič robiť ani nikde ísť. More je nádherné čisté, dosť studené hlavne ráno (22 stupňov cca) a poobede sa zmúti a je bledej farby kvôli bahnu, ktoré sa nachádza na dne. Ževraj to bahno lieči, tak sa tu každý s ním natiera. Za slnečníky sa platí každý deň 6€. Takže v celku, nie je tu zle (akurát som ešte na pláži posledný deň, tak sa to snažím zhodnotiť), ale určite za tú cenu a hodnotenie, ktoré hotel má, nikdy viac by som do toho nešla. Možno je to jeden z najlepších hotelov na ostrove, ale vypovedá o tom, že kvalita nie je vysoká. Je tu milión detí, takže kto chce kľudnú dovolenku a oddych, nech ani neuvažuje nad týmto hotelom. Nedala by som mu 4* a všetko, čo chcete, musíte platiť, ešte aj all inclusive platí len do 23:00, potom vám všetko účtujú. Takže tak.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

83% Veronika

26.07.2018

Hotel bol veľmi príjemným prekvapením. Izby boli síce staršie, ale vždy čisté, upratané, vymenené posteľné prádlo aj počas pobytu a čisté uteráky každý deň. Bazén bol veľký, čistý a mali dobre vymyslený systém slnečníkov, ktoré boli vlastne striešky ponad ležadlá, ktoré sa dali posúvať do polohy, akú si človek prial. Ležadiel bolo dosť a tí, ktorým sa neušlo ležadlo pod strieškou, sa mohli zložiť pod drevenú pergolu vedľa baru pri bazéne. Hotelové bary (pri bazéne a hlavný) boli milým prekvapením. Drinky boli miešané poctivo, nečakalo sa dlho v radoch a bolo aj dosť miesta na sedenie. Pokiaľ chcel človek info, kde sa dá nájsť dobrá reštaurácia napr. na morské plody a zaujímavé pláže, ktoré nie sú plné turistov, barman v hlavnom bare bola skvelá studnica informácií. Personál bol celkovo ústretový. Za plus považujem free wifi v celom hoteli a kľúč od trezora v izba taktiež zdarma, stačilo oň požiadať na recepcii, taktiež druhá karta na izbu zdarma. Potešila aj veľká fľaša vychladenej vody v minichladničke hneď po príjazde. Reštaurácia bola priestranná, nikdy sme nemuseli na stôl čakať. Čašníci boli slušní, prázdne taniere odnášali okamžite. Po každom hosťovi utreli stôl a rozložili čisté prestieranie a príbor. Jedlo bolo chutné, rozmanité. Cez tradičné jahňacie/kozľacie mäso, morské plody, ryby, hydinu, bravčové, hovädzie, miestne špeciality, množstvo čerstvej zeleniny, syry, dezerty... Raňajky bývali kontinentálne, ale aj sladké, dalo sa vybrať. Hlavne čerstvé grécke jogurty s medom a ovocím, mňam. Jedlo bolo neustále dokladané, takže aj keď sa vám stalo, že ste prišli na večeru neskôr, nemuseli ste sa báť, že ostanete o suchej žemli. Animátori neboli otravní, ale snažili sa ľudí zapájať do všeličoho. Program pre deti neviem zhodnotiť, absolútne ma nezaujímal, ale bol tam aj detský bazén a videla som deti rôzne domaľované, takže asi tam nejaký bol. Pláž pri hoteli úžasná, krásna, ale keďže more je tu otvorenejšie, treba rátať s nižšou teplotou vody ako na niektorých uzavretejších plážach (Martos, Petani, Antisamos). Na pláži bola aj požičovňa rôznych somarín a atrakcií. Ceny trošku vyššie, tak s tým treba rátať. V hoteli bol obchodník so suvenírmi, ktorý mal síce obmedzený výber, ale ten základ tam bol. Ceny priemerné. Pri pláži, asi 100 m od hotelovej brány bol minimarket so slušným výberom drobností a aj nejakých suvenírov. S dovolenkou som veľmi spokojná, nádherný ostrov a veľmi príjemný hotel, kde Vás neotravujú hlasnou hudbou do neskorej noci a vyhukovaním (podgurážení Angličania). Posedieť sa dalo aj do neskoršej noci - hlavný bar zatváral o 01:00. Určite to nie je hotel pre ľudí, ktorí vyhľadávajú diskotéky a obdobný typ zábavy. Ja uprednostňujem pokec pri pár drinkoch, takže pre mňa to bolo úplne vyhovujúce.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kefalónia

Kefalonia Bay Palace recenzie 98%

Kefalonia Bay Palace

Grécko - Kefalónia - Agia Efimia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Cephalonia Palace recenzie 77%

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe43%

Čistota izieb44%

Personál84%

Pomer ceny a služieb34%

zobraziť recenzie
Emelisse Nature Resort recenzie 66%

Emelisse Nature Resort

Grécko - Kefalónia - Karavomilos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mediterranee recenzie 63%

Mediterranee

Grécko - Kefalónia - Lassi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Ionian Sea recenzie 53%

Hotel Ionian Sea

Grécko - Kefalónia - Kunopetra

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Princess recenzie 50%

Princess

Grécko - Kefalónia - Lassi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu