Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Ionian Sea recenzie

Hotel Ionian Sea

Grécko - Kefalónia - Kunopetra

53% Milan H.

07.07.2018

Zlý, nezodpovedá hodnoteniu.

prečítať si celú recenziu
Emelisse Hotel recenzie

Emelisse

Grécko - Kefalónia - Karavomilos

66% Katarína Púchová

04.03.2015

Tento rok sme si vybrali dovolenku na prvý pohľad. V katalógu som uvidela fotografiu hotela týčiaceho sa priamo na skale, bol obkolesený z jednej strany morom a z druhej hornatým terénom so zeleňou. More úžasne čisté a modré, bolo také, aké som si ho priala mať. Trošku izolované miesto, kde počuť najmä šum mora, takže odporúča v prvom rade starším ľuďom a musí to byť aj ideálna dovolenka pre páry, veľmi romantické miesto. Pribaľte si určite topánky na pláž. Už vyššie som hovorila, že je to skala, takže pláž je tiež skalnatá. To je možno také malé mínus, ja len upozorňujem tých, ktorí majú na dovolenku hlavné kritérium pláž. Pre tých to nie je. Jedlo a nápoje absolútne chutné, výber bohatý. Ľudia, čo tu pracujú sú nápomocní, priateľskí, usmievaví. Hotel má aj svoje ozdravovacie centrum. Procedúry sú platené, ale pestré a dovolenkári si pochvaľovali. V areáli aj možnosti športu a na pláži vodné športy (platené). Absolútne sme si oddýchli, veľmi pekná dovolenka to bola. Vrátime sa veľmi radi.

prečítať si celú recenziu
Princess recenzie

Princess

Grécko - Kefalónia - Lassi

50% Danka

04.03.2015

Trochu sme sa obávali, čo nás čaká, veľa fotiek sme nevideli a predsa...tri hviezdičky, to je väčšinou základ a niekedy ani to nie. Na pohľad je to pekný, malý hotelík, celkom dobre riešený s areálom, zeleň, urobené miesta na oddych, veľké okná na hoteli výhodou, lokalita dobrá, ticho, pokoj, do mesta sa dá dostať, hotel je na okraji, za zábavou a nákupmi si treba urobiť mini výlet. Tri hviezdičky sa skrývali v tom ubytovaní a niektorých službách. Dostali sme izbu malú, prekvapivo svetlú (veľké okno), výhľad bol viac než dobrý, videli sme na bazén a kúsok mora. Upratovanie bez nejakej výčitky väčšej, posteľ bola čistá, vymenili počas pobytu prádlo, uteráky čisté. Mali sme radosť z toho, že na tak skromnú izbu s jednoduchými kusmi nábytku tu bol dobrý trezor, ktorý bol zdarma a najlepšie bolo, že se mali chladničku. Samozrejme len takú malú, no v tých horúčavách to bolo dokonalé. Takže by som vám hotel rada doporučila, za dobrú cenu to bol fakt dobrý hotel s príjemným personálom, nejaké tie nedokonalosti by som neriešila, veď to nie je hilton :-).

prečítať si celú recenziu
Mediterranee recenzie

Mediterranee

Grécko - Kefalónia - Lassi

63% Daniel

03.03.2015

Hotel to nie je nový a všimli sme si to na viacerých častiach hotela. Naša izba rozhodne nebola moderná. Čistota bola v poriadku, no bolo by treba takmer všetko vynoviť. Služby na izbe ušli. Priestor skromný, veci sme si síce mali kam odložiť, no boli sme radi, že sme čas trávili vonku. Celkovo kľud, hluk skôr robili len hostia nevychovaní, program bol dobre riešený, končil v skorších hodinách. Vďaka tomu sme sa dobre vyspali. Pláž celkom pekná. Poplatky už neriešime, na väčšine dovolenkách sme platili, takže žiadne prekvapenie. Pláž piesková, budova hotela nie je ďaleko, nejaká tá minútka. More krásne čisté, kúpanie kvalitné, zážitok. Vysoko hodnotí stravu, pestrá, bohato obložené stoly - bufet. V okolí bufety, reštaurácie, stánky,... V pohode stačí polpenzia. Palec hore aj personálu. Pracovití a vždy zdvorilí ľudia. Z výletov môžem odporučiť jedine výlet do Argostoli, čo je hlavné mesto. Je dostupné aj pešo, pekná prechádzka, taxi nie je problém, sú to tak 3 minútky. Dovolenka mala aj super stránky aj chyby, ale viac bolo toho lepšieho.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

53% Katka K.

15.08.2014

Toto bola najhorsia dovolenka aku som kedy zazila. Sluzby hotela su na velmi slabej urovni a pristup delegatky pani Lenky bol velmi neprofesionalny. Pani delegetka zial nepozna co je slusnost a zodpovednost. Ma velmi neprijemne a arogantne vystupovanie, pomoc od nej necakajte, lebo ak vam nieco prislubi ostane len pri tom. Stretli sme ju na velmi kratko a hned sme ju prichytili pri klamstve a nie raz. Celkom nechapem ako takyto clovek moze vykonavat takuto profesiu. Cestovna kancelaria by si mala zvazit koho zamestnava na tak dolezitej pozicii.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

73% Dana

30.07.2014

Nebol to ziadny prehnany luxus, ale nic podstatne nechybalo a more je tam naozaj nadherne. Hotel starsieho data, zvonka ok, ale izby uz trocha horsie, ale cistota bez problemov, upratovanie ok. Kto chce zazit kludnu dovolenku, tak vrelo odporucam. Kto ma rad vecerny zivot v meste, neodporucam, v okoli hotela nie je vobec nic. Musite cestovat do Lixouri, prip. dalej.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

96% Majka

04.07.2013

S hotelom sme boli veľmi spokojní. Či už sa to týka čistoty, poriadku v hoteli a okolo hotela, jedlo bolo perfektné a bolo ho dostatok. Poloha hotela bola vynikajúca-pár metrov od krásnej pláže s nezvyčajným červeným pieskom. Takisto personál hotela bol milý, priateľský a ochotný. Myslím si že najvhodnejší je pre rodiny s deťmi, staršie páry alebo na medové týždne :-). Hotel určite odporúčam.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Kefalonia Bay Palace

Grécko - Kefalónia - Agia Efimia

98% Enid, Šaľa

04.09.2012

Dlho sme vyberali, kam s priateľom pôjdeme a stálo to za to. Bolo tam prekrásne, Kefalónia ako ostrov je čarovná. určite sa sem raz vrátime.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Kefalónia

Kefalonia Bay Palace recenzie 98%

Kefalonia Bay Palace

Grécko - Kefalónia - Agia Efimia

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Cephalonia Palace recenzie 76%

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Lixouri

Kvalita izieb81%

Intenzita hluku v izbe67%

Čistota izieb70%

Personál83%

Pomer ceny a služieb53%

zobraziť recenzie
Emelisse recenzie 66%

Emelisse

Grécko - Kefalónia - Karavomilos

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Mediterranee recenzie 63%

Mediterranee

Grécko - Kefalónia - Lassi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Ionian Sea recenzie 53%

Hotel Ionian Sea

Grécko - Kefalónia - Kunopetra

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál40%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Princess recenzie 50%

Princess

Grécko - Kefalónia - Lassi

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál60%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu