78%
Hodnotenie

Cephalonia Palace recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Kefalónia
  • Lixouri
28 °C
teplota vzduchu
27 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 40 %
Poloha 70 %
Izby 80 %
Strava 77 %
Personál 83 %
78%
Celkové hodnotenie
5 recenzií
Ľubica Michalovce
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 18.09.2019 Prečítané 45-krát
93 %
Hotel je vhodný pre nie veľmi náročného turistu. Je to komplex viacerých budov umiestnených v peknom a udržiavanom parku. Každá izba je klimatizovaná, má svoju terasku a toaletu so sprchou. Na letisku nás čakal delegát z ck, nasmeroval nás do autobusu a povedal nám, že do hotela s nami nejde, prišiel až na druhý deň. Transfer z letiska prebehol vcelku v poriadku, vďaka šoférovi, ktorý bol veľmi príjemný, rozdal nám lístky na transfer a doviezol nás až pred hotel. Cesta z letiska trvala cca 1 hodinu aj s transferom. čítať celú recenziu
Stano
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 11.08.2019 Prečítané 223-krát
100 %
Top dovolenka, nadmieru sme boli spokojní so všetkým, odporúčame, hlavne s deťmi, pochodili sme kopec krásnych miest na ostrove, strava vynikajúca, veľký výber, dokonca aj pivko chutilo, pláž XI krásna, izbu sme mali super, každý deň upratané, prádlo prezlečené, proste top dovolenka, ďakujeme F......u. čítať celú recenziu
Lukáš, Dada
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 08.08.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Krásny ostrov, skvelé pláže, úžasné more, chutné jedlá, delegát Pavel. TOP DOVOLENKA!!! čítať celú recenziu
Diana
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 22.06.2019 Prečítané 1103-krát
83 %
Stredne veľký hotel v tichej a kľudnej lokalite, vhodný pre páry alebo rodiny s deťmi. Transfer z letiska cca 50 min. vrátane trajektu. Ubytovaní sme boli ihneď po príchode. Areál čistý, upravený, hotel sa skladá z viacerých 2-posch. blokov umiestnených okolo bazéna. čítať celú recenziu
cestovatel111
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 02.09.2018 Prečítané 1986-krát
47 %
Kefalónia stojí určite za návštevu a minimálne okruh ostrovom. Hotel Cephalonia Palace je relatívne príjemný hotel, ak očakávate nižší štandard, ktorý v žiadnom prípade nezodpovedá 4 hviezdičkám. Pozitívom hotela je blízkosť pri pláži, kľud, denné upratovanie izieb, personál, o ktorom v podstate neviete. Napriek tomu, že nie sme vyberaví stravníci, trochu kreativity a obmeny jedla by bolo fajn. Zeleninový pult na raňajky, obed a večeru ten istý, hlavné jedlo tiež, malé obmeny v zákuskoch. Deti si robili žarty, že recyklujú od večera do rána a naďalej. Ak rozoznáte, ako dlho sú uvarené vajíčka na tvrdo, tak môžete nájsť aj niekoľko starších kusov. Chýbalo viac ovocia, boli jablká, hrušky, melón žltý a červený, 1 x nektaríny (aj z tých sa nám ušla 1:). Počas pobytu žiadne hrozno, figy alebo iné ovocie, čo by v auguste mohlo byť. Pol hodiny pred ukončením otvár. času jedálne začalo zhurta upratovanie, klient sa cíti už trochu navyše v priestore, raz sa stalo, že 15 min. pred koncom obeda jednoducho spratali naberačky, ktorými bolo možné si nabrať jedlo. Občerstvenie pri bazéne, keďže sme mali all incusive stále to isté (sladké pečivo, príp. niečo s párkom, melón, nápoje z automatu, káva nič moc kvalita). Na izbe 1 fľaša vody počas celého pobytu, mohli ste si ísť načapovať vodu alebo nápoje do nej k bazénu. Tak neostáva iné, než si v minimarkete pri pláži kúpiť nejaké nápoje a použiť z nich fľaše, ak si chcete vziať viac nápojov na izbu. Izby - nižší štandard, kachličky už čo to pamätajú, niektoré boli rozbité, záves v kúpeľni odporúčam radšej nenadvihovať (plieseň), izba napriek vetraniu a dennému upratovaniu zatuchnutá, na prespanie asi postačí, ale očakávali sme vyšší štandard. Manželská posteľ na našej izbe - 2 spojené postele, nie 1 lôžko. Bazén - na jednej strane hlbší (ťažšie pre neplavcov), pri druhom okraji plytší, detský bazénik veľmi malý. Ráno alebo večer sa do bazéna ísť plávať nedalo, pretože ho čistili, o 19tej vás plavčík z bazéna vypoklonkuje. Ležadlá okolo bazéna sú oblepené upozornením pre poľských turistov aj v poľštine (tých je väčšina), aby neobsadzovali ležadlá, ak nie sú prítomní - za celý čas sa nám nepodarilo pri bazéne získať voľné ležadlá so slnečnou clonou. Personál, žiaľ, uteráky z ležadiel, ak tam nikto nebol aj niekoľko hodín, neodkladá. Animácie - celkom fajn, snažili sa, zábava večer závisí aj od návštevníkov hotela nielen od animátorov. Pláž Xi - skvelá, možnosť zaplatiť si na celý deň slnečník a dve ležadlá (6 EUR), voda super, piesok nádherný, prístup na pláž fajn. Možnosť prechádzky po pláži, vodné športy k dispo, pokiaľ niekto nedokáže byť off line, na pláži sa dala chytiť wifi hotela. Internet v hoteli však veľmi pomalý. Záver: ak si chcete len oddýchnuť, byť viac na pláži ako pri bazéne alebo vyrážať na výlety - dobrá voľba. Pokiaľ čakáte služby 4 hviezdičkového hotela ako napr. v Turecku alebo Egypte, budete sklamaní. Pre rodiny s menšími deťmi je to celkom dobrá voľba, ak však neočakávate nonstop animácie a program. čítať celú recenziu
Matej
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 29.08.2018 Prečítané 1043-krát
83 %
Hotel bol primeraný cene, za ktorú sme dovolenku kúpili. Od letiska je to cca 40 min do hotela, pričom medzi hlavným mestom Argostolis a Lixouri sa ide trajektom. Hotel je situovaný pri pláži s červeným pieskom, kde voda je naozaj čistá a krásna, avšak často býva už poobede zamútená, kvôli bahnu, ktoré sa udržuje na spodu mora (je vraj liečivé, všetci ľudia na pláži sa sním natierali) a takisto aj kvôli vodným športom v okolí. Tip odo mňa je, že ak chcete celý deň čistú a priezračnú vodu na tejto pláži, stačí prejsť o pár desiatok metrov ďalej pri pláži a je tam súkromie a priezračná voda aj v poobedných hodinách. Hotelové izby boli menšie, ale zato každý deň upratané a naozaj čisté + klíma. Strava hotela bola vynikajúca, neviem, ľudia, ktorí píšu opak, musia byť asi naozaj veľmi nároční, ale na obed a večere sa vždy snažili vymyslieť niečo iné od rýb, rôznych druhov mäsa ako aj veget. vecí. Také opakované boli stále raňajky, kde možno chýbali len lievance, ale tam sa ani nedá čo iné vymyslieť a v každom hoteli sú tie isté, je len na ľudoch, ako si to skombinujú, aby im to chutilo aj 5ty deň. Celkovo ale strava super. Jediné mínus považujem snack bar, ktorý bol suchý a nič moc. Na druhej strane drinky boli dobré a robené s ich domácim alkoholom, čiže sa dalo vybrať. Animátori hotela sa stále snažili ľudí zapojiť do rôznych aktivít, čo tiež bolo super. Personál na hoteli bol milý a ústretový. Wifi v celom areáli bola, ale išla veľmi slabo, na tú by som sa nepoliehal. Celkovo ale hotel hodnotím veľmi dobre, skôr by som ho zaradil ako detský, ale aj vhodný pre páry, ktoré majú radi kľud a posedenie pri drinkoch. Určite to nie je hotel pre partie, ktoré hľadajú zábavu a diskotéky, pretože po 11 tu už nič také nenájdete. čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 08.08.2018 Prečítané 1329-krát
50 %
Celkovo dovolenka nebola zlá, ale na to, koľko nás pobyt stál na osem dní a na to, že hotel je hodnotený na 4* (neviem, či ešte aj pol nemajú), tak nič moc. Hotel starší, pravda čistotu dodržiavajú, izby upratané, každý deň pekne ustlané uteráky aj plachty vymenené. Netuším v čom tie uteráky perú, ale smrdia vždy, keď ich donesú ako čisté. Izby menšie, minikúpeľňa, ale dá sa fungovať. Kuchyňa je dobrá, varia super, ale je dosť málo jedál na výber. Na obed a večeru sa ich snažia meniť na raňajky vždy to isté. Ovocie len nektarinky (asi 10), ak neprídete medzi prvými, tak ju nemáte a ešte jablká plus melón. Z jedálne nesmiete oficiálne brať nič ani ovocie. Uteráky na pláž vám dajú na recepcii za vratných 10€. Pri príchode sa ešte zaplatí pobytová taxa 3€ na deň (s tým sme sa nikdy na dovolenke nestretli, len tu). Taxík do najbližšieho mestečka vzdialeného 7 km je 10€ alebo môžete ísť autobusom, lebo tu večer sa nedá nič robiť ani nikde ísť. More je nádherné čisté, dosť studené hlavne ráno (22 stupňov cca) a poobede sa zmúti a je bledej farby kvôli bahnu, ktoré sa nachádza na dne. Ževraj to bahno lieči, tak sa tu každý s ním natiera. Za slnečníky sa platí každý deň 6€. Takže v celku, nie je tu zle (akurát som ešte na pláži posledný deň, tak sa to snažím zhodnotiť), ale určite za tú cenu a hodnotenie, ktoré hotel má, nikdy viac by som do toho nešla. Možno je to jeden z najlepších hotelov na ostrove, ale vypovedá o tom, že kvalita nie je vysoká. Je tu milión detí, takže kto chce kľudnú dovolenku a oddych, nech ani neuvažuje nad týmto hotelom. Nedala by som mu 4* a všetko, čo chcete, musíte platiť, ešte aj all inclusive platí len do 23:00, potom vám všetko účtujú. Takže tak. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 26.07.2018 Prečítané 1135-krát
83 %
Hotel bol veľmi príjemným prekvapením. Izby boli síce staršie, ale vždy čisté, upratané, vymenené posteľné prádlo aj počas pobytu a čisté uteráky každý deň. Bazén bol veľký, čistý a mali dobre vymyslený systém slnečníkov, ktoré boli vlastne striešky ponad ležadlá, ktoré sa dali posúvať do polohy, akú si človek prial. Ležadiel bolo dosť a tí, ktorým sa neušlo ležadlo pod strieškou, sa mohli zložiť pod drevenú pergolu vedľa baru pri bazéne. Hotelové bary (pri bazéne a hlavný) boli milým prekvapením. Drinky boli miešané poctivo, nečakalo sa dlho v radoch a bolo aj dosť miesta na sedenie. Pokiaľ chcel človek info, kde sa dá nájsť dobrá reštaurácia napr. na morské plody a zaujímavé pláže, ktoré nie sú plné turistov, barman v hlavnom bare bola skvelá studnica informácií. Personál bol celkovo ústretový. Za plus považujem free wifi v celom hoteli a kľúč od trezora v izba taktiež zdarma, stačilo oň požiadať na recepcii, taktiež druhá karta na izbu zdarma. Potešila aj veľká fľaša vychladenej vody v minichladničke hneď po príjazde. Reštaurácia bola priestranná, nikdy sme nemuseli na stôl čakať. Čašníci boli slušní, prázdne taniere odnášali okamžite. Po každom hosťovi utreli stôl a rozložili čisté prestieranie a príbor. Jedlo bolo chutné, rozmanité. Cez tradičné jahňacie/kozľacie mäso, morské plody, ryby, hydinu, bravčové, hovädzie, miestne špeciality, množstvo čerstvej zeleniny, syry, dezerty... Raňajky bývali kontinentálne, ale aj sladké, dalo sa vybrať. Hlavne čerstvé grécke jogurty s medom a ovocím, mňam. Jedlo bolo neustále dokladané, takže aj keď sa vám stalo, že ste prišli na večeru neskôr, nemuseli ste sa báť, že ostanete o suchej žemli. Animátori neboli otravní, ale snažili sa ľudí zapájať do všeličoho. Program pre deti neviem zhodnotiť, absolútne ma nezaujímal, ale bol tam aj detský bazén a videla som deti rôzne domaľované, takže asi tam nejaký bol. Pláž pri hoteli úžasná, krásna, ale keďže more je tu otvorenejšie, treba rátať s nižšou teplotou vody ako na niektorých uzavretejších plážach (Martos, Petani, Antisamos). Na pláži bola aj požičovňa rôznych somarín a atrakcií. Ceny trošku vyššie, tak s tým treba rátať. V hoteli bol obchodník so suvenírmi, ktorý mal síce obmedzený výber, ale ten základ tam bol. Ceny priemerné. Pri pláži, asi 100 m od hotelovej brány bol minimarket so slušným výberom drobností a aj nejakých suvenírov. S dovolenkou som veľmi spokojná, nádherný ostrov a veľmi príjemný hotel, kde Vás neotravujú hlasnou hudbou do neskorej noci a vyhukovaním (podgurážení Angličania). Posedieť sa dalo aj do neskoršej noci - hlavný bar zatváral o 01:00. Určite to nie je hotel pre ľudí, ktorí vyhľadávajú diskotéky a obdobný typ zábavy. Ja uprednostňujem pokec pri pár drinkoch, takže pre mňa to bolo úplne vyhovujúce. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 26.06.2018 Prečítané 1256-krát
90 %
Hotel postarší, ale čistý, upravený. Okolie nádherne zelené, denne upravované. Trochu problém s otváraním izieb... magnetické karty sa deaktivovali nosením s mobilom spolu v taške... čo sme nevedeli a vopred nás nik neupozornil. čítať celú recenziu
Katka K.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 2630-krát
53 %
Toto bola najhorsia dovolenka aku som kedy zazila. Sluzby hotela su na velmi slabej urovni a pristup delegatky pani Lenky bol velmi neprofesionalny. Pani delegetka zial nepozna co je slusnost a zodpovednost. Ma velmi neprijemne a arogantne vystupovanie, pomoc od nej necakajte, lebo ak vam nieco prislubi ostane len pri tom. Stretli sme ju na velmi kratko a hned sme ju prichytili pri klamstve a nie raz. Celkom nechapem ako takyto clovek moze vykonavat takuto profesiu. Cestovna kancelaria by si mala zvazit koho zamestnava na tak dolezitej pozicii. čítať celú recenziu
Dana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1423-krát
73 %
Nebol to ziadny prehnany luxus, ale nic podstatne nechybalo a more je tam naozaj nadherne. Hotel starsieho data, zvonka ok, ale izby uz trocha horsie, ale cistota bez problemov, upratovanie ok. Kto chce zazit kludnu dovolenku, tak vrelo odporucam. Kto ma rad vecerny zivot v meste, neodporucam, v okoli hotela nie je vobec nic. Musite cestovat do Lixouri, prip. dalej. čítať celú recenziu
Majka
Termín pobytu: Sep 2011 Recenzia pridaná 04.07.2013 Prečítané 2429-krát
97 %
S hotelom sme boli veľmi spokojní. Či už sa to týka čistoty, poriadku v hoteli a okolo hotela, jedlo bolo perfektné a bolo ho dostatok. Poloha hotela bola vynikajúca-pár metrov od krásnej pláže s nezvyčajným červeným pieskom. Takisto personál hotela bol milý, priateľský a ochotný. Myslím si že najvhodnejší je pre rodiny s deťmi, staršie páry alebo na medové týždne :-). Hotel určite odporúčam. čítať celú recenziu
katarína, žilina
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 05.08.2012 Prečítané 2639-krát
100 %
Dovolenka bola skvelá, opakovane sme sa na toto miesto vrátili-2011,2012 a je možné, že o rok pôjdeme opať. Nikdy sme sa nevracali na miesta, ktoré sme navšívili ale tu sme našli naozaj skvelý oddych, pokoj a krásu. Nepociťovali sme žiadnu krízu Grécka. Naše deti boli maximálne spokojné, pretože aj animátorka Anitka bola úžasná. čítať celú recenziu
Zuzana, Žilina
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 01.08.2012 Prečítané 1501-krát
93 %
Hotel je v pokojnej časti Kefalónie a poskytuje maximálny relax pre tých, ktorí nehľadajú rušný večerný život. Samotný ostrov je ešte málo objavený turistami /na rozdiel od iných gr. ostrovov/ ale je prenádherný, treba vidieť. Vysoko hodnotíme prácu slovenskej delegátky Barbory, ktorá bola nielen maximálne ústretová, milá, ochotná a pripravená pomôcť vo všetkom, ale o tomto ostrove vie hádam všetko. Nezaskočila ju žiadna z našich otázok, či už z histórie, alebo súčasného života obyvateľov Kefalónie. Treba absolvovať výlety, dozviete sa množstvo zaujímavostí, prípadne ostrov prebrázdiť autom. Sme maximálne spokojní. čítať celú recenziu
Terézia, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 02.09.2011 Prečítané 2709-krát
89 %
Odporúčam po každom ohľade a budem rada ak sa mi opäť podarí sa tam vrátiť i s dcérkou a priateľom. Možnosť vypožičania si auta, dá sa prebehnúť celý ostrov a pozrieť si zákutia ostrova i ostatných pláží. Nespokojnosť iba s delegátkou Barborou. čítať celú recenziu
Jan, Levice
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 01.08.2011 Prečítané 3850-krát
44 %
Nedoporučujem kôli zdravotným problémom, ktoré Vás tam budú čakať,alebo po príchode domov.Mne sa prvý deň hneď vyhodil na pere herpes a bolenie-pálenie v bruchu mám doteraz.A ešte ten tajtrlík-vedúci jedálňe nám liezol dosť na nervy.Mladé kočky tie obskakoval,ale na rodiny s deťmi kašlal a potom sa nám vyškŕňal do očí-fuj, či sa nehanbí.Za tie peniaze to nestálo a na Kréte v r.2007 detto.Boli sme už 5x v Grécku, ale už asi naposledy. čítať celú recenziu
Ante, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 22.07.2011 Prečítané 2667-krát
49 %
Cekový dojem je veľmi zlý,neochota personálu,zlá strava a pitie,zlý systém obsadzovania stolov v jedálni,upratovanie na slabej úrovni akurát animátori sú perfektný a im jedine vďaka za spríjemnenie dovolenky vo veľmi zlom prostredí. čítať celú recenziu
Andrea, Piešťany
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 14.07.2011 Prečítané 2793-krát
55 %
Príroda a pláž na jednotku. Chýbalo mi tam však rušnosť taverien a obchodíkov, ktoré sú tam vôbec neni. Hotel podľa mňa nezodpovedá 4,5hviez., ale to je na koždého uvážení. Malý mal tiež nejaké tažkosti s tráveným, ale už na konci takže doma hnačkoval ešte 4 dni. čítať celú recenziu
Dafne, BA
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 27.08.2010 Prečítané 3841-krát
89 %
Krasna kludna dovolenka pre pary alebo rodiny s detmi, skvely hotel pre priemerne narocnych (kto caka luxus, tak by si mal vybrat ine stredisko). Vyborna pestra strava, cista plaz a more, ziaden hluk z diskotek a barov. Za zabavou treba ist do 6km vzdialeneho Lixouri alebo odtial trajektom rovno do hlavneho mesta. A rozhodne pozicat auto minimalne na 3 dni a prejst ostrov - je uzasny. čítať celú recenziu
Mirka, Komárno
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 20.01.2010 Prečítané 3509-krát
64 %
Zavlažovanie trávnika okolo hotela bola katastrofa!Voda smrdela fekáliami. Večer to bolo otrasné. Okrem mňa malo dosť ľudí žalúdočné problémy. Tvrdili nám že je to neaký vírus. Ale muselo to byť vo vode a v strave. Tento hotel by som odporúčala len pre rodiny s ďeťmi. Po dvoch dňoch sme sa už začali nudiť, ale vypožičali sme si auto na 7 dní. Pochodili dme kompletne celý ostrov. Je naozaj prekrásny, nedoktnutý turizmom. Takže ostrov doporučujem ale hotel nie. čítať celú recenziu