Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Ionian Sea recenzie

Hotel Ionian Sea

Grécko - Kefalónia - Kunopetra

53% Milan H.

07.07.2018

Zlý, nezodpovedá hodnoteniu.

prečítať si celú recenziu
Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Xi

90% Lucia

26.06.2018

Hotel postarší, ale čistý, upravený. Okolie nádherne zelené, denne upravované. Trochu problém s otváraním izieb... magnetické karty sa deaktivovali nosením s mobilom spolu v taške... čo sme nevedeli a vopred nás nik neupozornil.

prečítať si celú recenziu
Emelisse Hotel recenzie

Emelisse Nature Resort

Grécko - Kefalónia - Karavomilos

66% Katarína Púchová

04.03.2015

Tento rok sme si vybrali dovolenku na prvý pohľad. V katalógu som uvidela fotografiu hotela týčiaceho sa priamo na skale, bol obkolesený z jednej strany morom a z druhej hornatým terénom so zeleňou. More úžasne čisté a modré, bolo také, aké som si ho priala mať. Trošku izolované miesto, kde počuť najmä šum mora, takže odporúča v prvom rade starším ľuďom a musí to byť aj ideálna dovolenka pre páry, veľmi romantické miesto. Pribaľte si určite topánky na pláž. Už vyššie som hovorila, že je to skala, takže pláž je tiež skalnatá. To je možno také malé mínus, ja len upozorňujem tých, ktorí majú na dovolenku hlavné kritérium pláž. Pre tých to nie je. Jedlo a nápoje absolútne chutné, výber bohatý. Ľudia, čo tu pracujú sú nápomocní, priateľskí, usmievaví. Hotel má aj svoje ozdravovacie centrum. Procedúry sú platené, ale pestré a dovolenkári si pochvaľovali. V areáli aj možnosti športu a na pláži vodné športy (platené). Absolútne sme si oddýchli, veľmi pekná dovolenka to bola. Vrátime sa veľmi radi.

prečítať si celú recenziu
Princess recenzie

Princess Art Hotel Kefalonia

Grécko - Kefalónia - Lassi

+
50% Danka

04.03.2015

Trochu sme sa obávali, čo nás čaká, veľa fotiek sme nevideli a predsa...tri hviezdičky, to je väčšinou základ a niekedy ani to nie. Na pohľad je to pekný, malý hotelík, celkom dobre riešený s areálom, zeleň, urobené miesta na oddych, veľké okná na hoteli výhodou, lokalita dobrá, ticho, pokoj, do mesta sa dá dostať, hotel je na okraji, za zábavou a nákupmi si treba urobiť mini výlet. Tri hviezdičky sa skrývali v tom ubytovaní a niektorých službách. Dostali sme izbu malú, prekvapivo svetlú (veľké okno), výhľad bol viac než dobrý, videli sme na bazén a kúsok mora. Upratovanie bez nejakej výčitky väčšej, posteľ bola čistá, vymenili počas pobytu prádlo, uteráky čisté. Mali sme radosť z toho, že na tak skromnú izbu s jednoduchými kusmi nábytku tu bol dobrý trezor, ktorý bol zdarma a najlepšie bolo, že se mali chladničku. Samozrejme len takú malú, no v tých horúčavách to bolo dokonalé. Takže by som vám hotel rada doporučila, za dobrú cenu to bol fakt dobrý hotel s príjemným personálom, nejaké tie nedokonalosti by som neriešila, veď to nie je hilton :-).

prečítať si celú recenziu
Mediterranee recenzie

Mediterranee Hotel

Grécko - Kefalónia - Lassi

63% Daniel

03.03.2015

Hotel to nie je nový a všimli sme si to na viacerých častiach hotela. Naša izba rozhodne nebola moderná. Čistota bola v poriadku, no bolo by treba takmer všetko vynoviť. Služby na izbe ušli. Priestor skromný, veci sme si síce mali kam odložiť, no boli sme radi, že sme čas trávili vonku. Celkovo kľud, hluk skôr robili len hostia nevychovaní, program bol dobre riešený, končil v skorších hodinách. Vďaka tomu sme sa dobre vyspali. Pláž celkom pekná. Poplatky už neriešime, na väčšine dovolenkách sme platili, takže žiadne prekvapenie. Pláž piesková, budova hotela nie je ďaleko, nejaká tá minútka. More krásne čisté, kúpanie kvalitné, zážitok. Vysoko hodnotí stravu, pestrá, bohato obložené stoly - bufet. V okolí bufety, reštaurácie, stánky,... V pohode stačí polpenzia. Palec hore aj personálu. Pracovití a vždy zdvorilí ľudia. Z výletov môžem odporučiť jedine výlet do Argostoli, čo je hlavné mesto. Je dostupné aj pešo, pekná prechádzka, taxi nie je problém, sú to tak 3 minútky. Dovolenka mala aj super stránky aj chyby, ale viac bolo toho lepšieho.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Xi

53% Katka K.

15.08.2014

Toto bola najhorsia dovolenka aku som kedy zazila. Sluzby hotela su na velmi slabej urovni a pristup delegatky pani Lenky bol velmi neprofesionalny. Pani delegetka zial nepozna co je slusnost a zodpovednost. Ma velmi neprijemne a arogantne vystupovanie, pomoc od nej necakajte, lebo ak vam nieco prislubi ostane len pri tom. Stretli sme ju na velmi kratko a hned sme ju prichytili pri klamstve a nie raz. Celkom nechapem ako takyto clovek moze vykonavat takuto profesiu. Cestovna kancelaria by si mala zvazit koho zamestnava na tak dolezitej pozicii.

prečítať si celú recenziu
Hotel Cephalonia Palace recenzie

Cephalonia Palace

Grécko - Kefalónia - Xi

73% Dana

30.07.2014

Nebol to ziadny prehnany luxus, ale nic podstatne nechybalo a more je tam naozaj nadherne. Hotel starsieho data, zvonka ok, ale izby uz trocha horsie, ale cistota bez problemov, upratovanie ok. Kto chce zazit kludnu dovolenku, tak vrelo odporucam. Kto ma rad vecerny zivot v meste, neodporucam, v okoli hotela nie je vobec nic. Musite cestovat do Lixouri, prip. dalej.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Hotel Delfini

Grécko - Kefalónia - Nidri

58% Peter, Bratislava

30.08.2013

Dojem z dobrej polohy a primeraného hotela kazí neochota personálu (majitelia), neschopnej vyjsť v ústrety inej ako anglickej klientele. Strava je jednotvárna, raňajky sú denne bez obmeny, len studené a ten istý druh šunky a nesyra, bez zeleniny, bez jogurtu. Na večeriach sa šetrí, grilovanie používajú iba pre anglickú klientelu. Drzé jednanie s klientom, ktorý požaduje odlišnú prílohu k jedlám (nie všadeprítomné french fries). Neschopnosť vedenia nadviazať kontakt, nezdravia. Posledné raňajky sú pomstou za Vašu nespokojnosť - objavíte ich v balíčku na cestu v podobe žemlí úplne prázdnych.

prečítať si celú recenziu
Pridať recenziu