Najnovšie recenzie hotelov

Kaya Artemis Resort & Casino recenzie

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

70% Skripi

28.09.2019

Doprava z letiska na hotel trvá takmer dve hodiny. Vilky sú už staršie, vraj iba 12 ročné, ale izby sú v nich potuchnuté a smrdia. Hlavne na prízemí. Vankúše niektoré tiež smrdeli a boli plesnivé pod návlečkou. Sú aj veľmi nepohodlné a odporúčam doniesť vlastné z domu. Mali sme izbu na prízemí a orientovanú na sever a to bola chyba. Slnko tam nesvietilo vôbec. Na izbe bolo aj dosť pavúkov, inak čisto. Všetko počuť z chodby. Budili nás o tretej v noci decká, čo šli z diskotéky. Upratovanie každý deň. Banujem, ale že som nevymenil prvý deň izbu. Majú problém s kartami od dverí. Sem-tam nejdú otvoriť a vraj to je kvôli blízkosti mobilu, čo je blbosť. Museli sme trikrát za týždeň meniť kartu. Personál je milý, všetko stále upratujú. Na pláži roznášajú nápoje. Prevažne sa ale venujú domácim Turkom a to všade. Jedlo sa podáva stále. Dokonca aj po polnoci. Jedla je od výmyslu sveta. Vybrať si musí každý. Nápoje v baroch všetko kvalitné originály. Večerný program o ničom, veľmi slabý. Väčšinou tanec tej istej skupiny alebo podpriemerná zábava. Ak vie majiteľ postaviť takýto kolos a prevádzkovať obrovské kasíno, tak vie určite aj zlepšiť večerný program v amfiteátri. Okrem amfíku tu hrá živá hudba v dvoch baroch, ale hrajú skôr tureckú hudbu, čo je skôr pre domácich Turkov, ktorých je tu väčšina. Večer je pri baroch málo miest na sedenie. Po živej hudbe začína aj disko, ale to je tiež viac menej pre Turkov. Je ich v komplexe veľa a sú nesympatickí a nevedia sa správať. Slovákov je tu tiež veľa, ale tí sú vychovaní určite lepšie. Animátori sú slabí a aj animácie. Možno preto, lebo končí sezóna. Wifi je ale slabá a vypadáva. Na plážovom volejbale mi vadilo, že keď nás bolo viac, tak animátor hral a ja som sa zatiaľ pozeral naňho. To mi neprišlo normálne. Asi mu celé leto hrania nestačilo. Bol to ale zasa Turek, takže ma to neprekvapilo. Pláž super, veeeľmi dlho plytká voda. Pozvoľnejší vstup do vody už asi nie je. Poobede mala 29 stupňov. Ideálne pre malé deti. Len čistý piesok, žiadne kamene. Vlny boli iba raz za týždeň. Proste paráda. O 11tej sme už ale našli posledné miesto na pláži. Ležadlá sa obsadzujú, aj keď je to zakázané. Musíte ísť zajednať pred raňajkami, inak sa Vám v lepšom prípade ujde miesto vzadu. Slnečníky pekné, veľké, ale stalo sa nám, že kým sme boli vo vode, tak sa nám pod náš tieň vopchali Turci. Videl som to ešte ale dvakrát urobiť vedľa nás iným Slovákom a vždy to boli Turci. A pritom voľné slnečníky boli, ale tie boli ďalej. Večer striekajú niečím areál, pravdepodobne asi proti komárom. Pravdou je, že sme ani jedného nevideli. Areál krásny, hotel nádherný, pekné kasíno. Posledný deň treba vypratať izby do 12:00. Dá s ale predĺžiť ubytovanie do večera za 50€. Ale len v ten posledný deň ráno o deviatej. Bol som sa pýtaj aj večer pred tým, ale recepčný to nechcel alebo skôr nemohol dať.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

76% Viliam

28.09.2019

Myslím, že už bolo popísané o tomto hoteli dosť, takže len zopár postrehov. Značkový alkohol vám naliali bohato, ale ste si ho museli vypýtať, lebo ho mali schovaný v chladničke pod barom. Kufre by som si druhýkrát odniesol sám, lebo poslíček ich priniesol za hodinu a keďže sme prišli unavení v noci, moli sme už hodinu spať.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

96% Janka

25.09.2019

Musím začať letom: Košice mali tak zlé lety na Cyprus aj do Turecka oproti BA - mínus dva dni, prvý deň sme prišli na hotel až o 2 hod. ráno a odchod 11:30, ani obed sme nemali, pritom let bol až 15:45! Zamyslite sa milé cestovky nad Košicami, ľudia platia takú istú sumu ako BA a sú tam o 2 dni menej. Rezort nový, krásny, čistý, strava výborná.

prečítať si celú recenziu
Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Famagusta

35% Slávka

22.09.2019

Úplná katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

75% KJBB

18.09.2019

Obrovský veľmi rušný rezort pozostávajúci z viacerých budov. Slovákov tu bolo v tomto termíne asi "viac" ako na Slovensku. Boli sme ubytovaní vo vedľajšej budove, kde čistota izby, chodby a výťahov personálu asi nič nehovorila. I keď posteľné prádlo a uteráky boli menené denne. V kúpeľni mravce a na izbe som posledný deň našiel šváby!!!! Strava veľmi rozmanitá, avšak kvalitatívne ani náhodou nezodpovedala 5*. Málo ovocia, rýb, plody mora snáď ani neboli, okrem vyprážaných kalamárov.......... Pláž a more na jedničku, hlavne novo vybudované drevené mólo s plážovým barom. Tento rezort by som už určite opäť nenavštívil a ani neodporučil známym, vôbec nezodpovedá deklarovaným 5* a recenziám, ktoré som čítal pred objednaním zájazdu, možno tak 3*.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

85% Ja

16.09.2019

Kto chce byť týždeň v zlatej klietke, nech sa páči, rezort pre neho ako stvorený. Areál asi 15 hektárov, veľmi pekne udržiavaný, čistý, samá zeleň a kvety. Veľa atrakcií pre deti, vynikajúci plavecký bazén len pre dospelých. Kto chce atrakcie a zábavu, môže ich mať. Kto chce kľud, tiež si ho nájde. Viac kľudu je v bungalovoch, ktoré sú však trochu opotrebované a nezodpovedajú 5*. Zato sú však v peknom prostredí a je tam pokoj. Reštaurácia - výborná a pestrá strava. Sedenie i na terase priamo nad plážou. Veľké negatívum, rezort z dvoch strán priamo susedí s vojenským priestorom, čo cestovky zamlčali. Štyri hodiny hrôzy, keď nám nad hlavami lietali úlomky munície vážiace aj viac ako 10 kg, ktoré sme tam zažili pri výbuchu muničného skladu, neistoty, čo sa vlastne deje, či máme utekať na pláž, ako nám odporučili z recepcie, či sa radšej niekam schovať do kríkov... Ak idem do oblasti, ktorá nie je vyslovene mierová, mám mať možnosť rozhodnúť sa, či chcem stráviť pobyt v bezprostrednom susedstve vojska, kde nie je nič iné. Preto to bola pre nás zlatá klietka a len veľké šťastie, že sa nám nič nestalo. Veľké mínus pre cestovky SR, ktoré bookujú rezort pre Slovákov na takom mieste a úmyselne zamlčia podstatné skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

95% Vlado

10.09.2019

Na dovolenke sme sa cítili skutočne výborne. Je vidieť, že sa jedná o nové stredisko, a tak je skutočne super. Musím ale dodať, že sme ho navštívili tesne po sezóne, keď už nebolo plne vyťažené. Pár slov k personálu: až neskutočne ochotný a úslužný. Prakticky hosťovi nedovolí urobiť samému nič, čo by mohol urobiť niekto z nich. Izba obrovská, minibar dopĺňaný, denné upratovanie. Azda jediná chyba bola, že k ovládaniu klimatizácie sme nenašli žiadnu radu, takže chvíľu trvalo, kým sme si zvykli. Kúpeľňa podľa prísľubu veľká a plne vybavená. Pozor len na sušič vlasov - hlavný vypínač má mimo kúpeľňu. Jedáleň priestranná, milióny servírok a čašníkov. Avšak viem si predstaviť, že v plnej sezóne je pri pultoch tesno. Nezvyk na obrovské šálky kávy. Azda by mohli výber jedál trocha zmenšiť a obmieňať, pretože je dosť monotónny. Niektoré jedlá sú dosť pálivé, aj keď sú označené sweet, teda na sladko. Špeciality na grile sú pripravované vo vonkajších priestoroch, takže sa človek trochu prejde. Pláž veľká, piesčitá, sem-tam kamene. Perfektný bar, najete sa s obsluhou (v cene zájazdu). Nikdy nechýbali uteráky. Mnoho ľudí chodilo na vedľajšiu pláž, kde síce neboli ležadlá a slnečníky, ale azda čistejšia voda. To ale neznamená, že hlavná pláž má vodu špatnú - len s viacerým pieskom. Zaujímavosť - na niektorých miestach pláže (prirodzene, voda je aj ďalej od brehu plytká) sa vyskytujú drobné rybky, ktoré využijú chvíľu, keď človek stojí a čistia kúpajúcim sa kožu na nohách, obhrýzajú tú odumretú. Bary - k dostatiu v podstate všetky známe značky, takže sa nejedná len o miestnu či tureckú výrobu. Iba malý zlomok je za poplatok, ale na to hosťa barman upozorní. Pri každom bare sú samozrejmosťou miešané nápoje alkoholické i nealkoholické. Špeciálne sa nám páčil bar na móle - plne vybavený a hlavne pracoval minimálne do polnoci, výborné občerstvenie po nočnej prechádzke. Počas akcií v amfiteátri - pochopiteľne ich bolo menej - je po ruke plne funkčný bar a hostia si môžu vybrať samoobsluhu alebo donášku ku stolu. Vyskúšal som aj saunu a turecký kúpeľ. Keďže bolo horúco, návštevníkov bolo pomenej, ale všetko perfektne fungovalo. Pretože sme v krajine, kde je veľa moslimov, vypadla z klasických pravidiel sauny povinnosť návštevy bez plaviek. Všetky miestnosti sú plne presvetlené (okrem parnej sauny), takže sa trocha stráca súkromie. A trocha dvakrát off-topic. Boli sme s F...... a aj keď sme zažili už všeličo, s takou starostlivosťou od všetkých troch delegátok agentúry sme sa ešte nestretli. Hlboká poklona dámam. No a každoročná ponosa, ktorá sa ale nestretne s pochopením. Lietadlo lieta na trasách Bratislava-Larnaca-Košice-Larnaca-Bratislava, takže rekreanti z Bratislavy majú k dispozícii o 10 - 12 hodín viac ako my východniari. Konkrétne teraz - z Košíc odlet o 19:00, príchod do hotela o cca 1:15 po polnoci. Samozrejme, už sme minuli prvý deň, ktorý sme vlastne prežili doma. Odchod z hotela o 11:15. Bratislavčania prišli do hotela cca o 16:30 a odchádzali po 19 hod. Mali teda k dispozícii prakticky celý posledný deň. Už som zažil aj dovolenku s odchodom z hotela o 2 ráno, príchodom do Košíc cca o 8:30. Keď sa naozaj nedá nič urobiť s letmi, tak by sa tento rozdiel mal odzrkadliť aspoň na cene zájazdu.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

90% Sara

31.08.2019

Hotelovy komplex je zlozeny z 3 budov a bungalovcekov. Nie je to uplne stastne riesenie, kedze je v kopci, takze zo vzdialenejsich budov je to dost daleko. My sme mali stastie, ze nas ubytovali v hlavnej budove, preto bolo vsade vcelku blizko. Animacny program je tu fakt super, cez den rozne aktivity, vecer program pre deti, po nom aj pre dospelych. Animatori su perfektni, slovenski aj zahranicni. All Inclusive neponuka vela moznosti, nevyhodou je ponuka napojov len v 1 bare na kraji plaze, ale vodu daju vsade v ramci AI. Zmrzlina platena, jedina chutna cokoladova, kava v AI je strojova (taka ta klasicka ranajkova), ale za 10 tureckych chechtakov sa da kupit dobre pressko. Perfektne su tobogany (otvorene od 10 - 12 a 14 - 17), kolotoce pre deti (5 chechtakov 1 jazda), more krasne, ciste, priezracne, postupny vstup. Piesok jemny a horuuuuuci.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Severný Cyprus

Merit Crystal Cove recenzie 100%

Merit Crystal Cove

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie 95%

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál88%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lord's Palace Hotel Spa & Casino recenzie 95%

Lord's Palace Hotel Spa & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Girne

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino recenzie 88%

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Denizkizi Royal recenzie 86%

Denizkizi Royal

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie 85%

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb4%

Personál89%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie 85%

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb99%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál97%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie 81%

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

Kvalita izieb89%

Intenzita hluku v izbe1%

Čistota izieb1%

Personál86%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie
Arkin Palm Beach recenzie 80%

Arkin Palm Beach

Cyprus - Severný Cyprus - Famagusta

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu