Najnovšie recenzie hotelov

Limak Cyprus recenzie

Limak Cyprus

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Jana K.

15.10.2018

Velmi pekny hotel, personal, vybavenie, strava, sluzby na 10 hviezdiciek. More ako maly karibik, v okoli su hotely, kde nie je tak pekna a cista plaz, ziadne morske prisery.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

0% Ľubomír P.

23.09.2018

Acapulco Beach Rezort – budova Pine Court I a Pine Court II, Severný Cyprus, Kyrenia, Çatalköy. Pravda o dovolenkovom rezorte Acapulco Beach na Severnom Cypre v oblasti Kyrenia môže znieť kruto, no napriek tomu je nevyhnutné povedať, že ide o starý a opotrebovaný rezort postavený na poriadnom svahu stúpajúcom od pláže, ktorý má časy svojej slávy dávno za sebou a kde sa zastavil čas. Rezort je vystavaný na svahu pri peknej piesočnatej pláži. Nemôžete ale od nej očakávať modrú vlaku ani bielučký piesok. Väčšinou je preplnená a miesta sú často obmedzené usporadúvaním svadieb na pláži, keďže miesto sa prezentuje aj ako svadobný rezort. Podotýkam, že teda už dosť obstarožný. Pláž je vybavená ešte stále použiteľnými a vcelku pohodlnými ležadlami a slnečníkmi, na ktorých však čas zanechal svoju nezmazateľnú stopu. Pláž dopĺňajú bazény, z ktorých ten infiniti bazén je vcelku pekný, no má výrazne nízku kapacitu na množstvo ľudí, ktoré sa v rezorte nachádza. Okrem animačných programov je k dispozícii aj kasíno, ktoré navštevuje aj pomerne mnoho miestnych takpovediac štamgastov. Záhrada je krásna, priestory medzi ubikáciami sú starostlivo udržiavané, vždy upravené, preto sa človek musí zmieriť s občasným hlukom pracujúcich zamestnancov a ich strojov. Varia tu na prvý pohľad dobre a chutne. Ponuka je pestrá a obmieňa sa, no nie tak, aby sa dala akceptovať aj druhý týždeň pobytu. Jedlo je taktiež zdá sa dobrej kvality, závažnejšie zdravotné ťažkosti hádam nehrozia. Menšie ťažkosti sa dajú pomerne ľahko zvládnuť pomocou probiotík a liekov proti hnačke a kŕčom. Vzhľadom na veľkosť rezortu je potrebné počítať aj s veľkým počtom ľudí v jedálni a značným hlukom a virvarom. Navyše počet personálu s postupujúcim septembrom zjavne klesá a niektoré pokojnejšie časti sa uzatvárajú. Personál v jedálni je zväčša v plnom nasadení, treba ho pochváliť. Servis zabezpečujú prevažne zahraniční pracovníci, zdá sa, že z ázijských krajín bývalého Sovietskeho zväzu a iní cudzinci. Personál sa ale zdá byť už v dezilúzii a unavený z celej sezóny. Má slabšie schopnosti dohovoriť sa anglicky, s výnimkou recepcie. Zdá sa, akoby tu britské impérium po sebe okrem zásuviek veľa nezanechalo. Niekedy sa celkom dobre dá dohovoriť aj rusky. S nemčinou, francúzštinou, taliančinou a španielčinou ale zväčša vôbec nepochodíte. Dovolenkový rezort napriek niektorým pozitívam oplýva nadmerným množstvom nedostatkov. Nezodpovedá v žiadnom prípade klasifikácii 5 hviezdičiek. Vybavenie je staré a opotrebované. Služby all inclusive nezodpovedajú tomuto označeniu a jedná sa v skutočnosti len o ľahko vylepšenú plnú penziu. Mnohé ďalšie služby vylepšujúce komfort pobytu sú ale k dispozícii našťastie aspoň za poplatok. Donáška na izbu má ale nezriedka problém s angličtinou. Okrem Slovákov, Čechov a Poliakov, rezort navštevuje aj veľké množstvo miestnych cyperských a zrejme aj pevninských Turkov. Iná klientela je zjavne zriedkavejšia. Rezort je vystavaný na poriadnom svahu, no premáva tu miestny rezortný shuttle s výrazne obmedzenou kapacitou na počet hostí rezortu. Personál Vám ho ochotne vysielačkou privolá. Treba však počítať s primeranou fyzickou kondíciou. Počas nášho pobytu na izbe v Pine Court I opakovane vypadávala klimatizácia a izba ostávala prehriata. Riešenie zo strany personálu hotela neprinieslo uspokojivé výsledky. Tak ako väčšina ponúkaných izieb, aj izby v Pine Court I sú dosť vzdialené od pláže, od jedálne, od recepcie a aj od jediného baru, ktorý ponúka služby kvázi all inclusive pre klientov slovenských cestovných kancelárií a je umiestnený na opačnej strane rezortu vo vzdialenosti asi dvoch kilometrov. V našej izbe na strope a po stenách boli plesnivé škvrny, nábytok poškrabaný a počmáraný, pleseň v kúpeľni. Vybavenie celkovo veľmi staré a opotrebované. Slovenské cestovné kancelárie sprostredkujúce tento pobyt nijako neupozorňujú vo svojich materiáloch, že je to tu určené pre klientov druhej a nižšej kategórie za ceny, ktoré inde platíme za prvotriedne služby. Určite to tu nestojí za tie peniaze, ktoré človek za pobyt zaplatí. Ak áno, tak len v prípade extrémnych zliav ultra lastminute deň pred odletom. A radšej na čo najkratší čas. Po pohoršene prijatej recenzii na webovom sídle T.......... zo strany manažmentu rezortu sme boli presťahovaní na izbu v budove Pine Court II, za predpokladu stiahnutia recenzie. Izba bola v oveľa lepšom stave, klimatizácia bezporuchová, vybavenie novšie, no kúpeľňa napriek tomu nebola zrekonštruovaná. S upratovaním sme boli vcelku spokojní. Pre istú klientelu, zväčša už v dôchodkovom veku, je v tomto rezorte za istých podmienok azda možnosť stráviť vcelku príjemný dovolenkový pobyt pri mori, no čestné by bolo tento rezort označiť za dvoj až trojhviezdičkový a slovenské cestovné kancelárie by si mali upraviť znenie svojich ponúk tak, aby aspoň trocha zodpovedali realite.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

100% Barbora

13.09.2018

Dovolenka, na ktorú sa nezabúda! Všetko bolo bez jedinej chybičky. Vrele odporúčam... skutočne dovolenka, ako má byť.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

95% Denisa

18.07.2018

Výborná dovolenka, ubytovanie pekné, strava výborná, more priezračné, len by som viac nešla na výlet do Nikózie - čisto nákupy. Celkové hodnotenie - super dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

70% Ján

05.07.2018

Hotel je vhodný pre rodiny s malými deťmi, ak máte dieťa 17+, bude sa nudiť. Personál nemá problém vyriešiť vaše problémy, máte objednanú štvorposteľovú izbu, ale dajú Vám trojku, nie je problém, dopracú ďalšiu prístelku a v izbe sa nepohnete. Izby sú inak čisté, štandardne zariadené. Areál je pekný udržiavaný. Kuchyňa je skvelá. Obsluha 30% kmeň. zamestnanci a ostatok brigádnici a študenti. Aj tu dorazila personálna kríza a čašníka vyučeného spoznáte okamžite, ale snažia sa. Uvádzaný all inclusive by som prehodnotil na plnú penziu. V 5 * hoteli Vám nemôžu nalievať pitie do plastových pohárov a množstvo podľa toho, koľko sa uleje, vysvetľovať obsluhe, že ananás či mandarínka nie je pomaranč atď. Využívať bezplatné služby nápojového servisu je možné len v jednom bare, ktorý je od bazénov či mora vzdialený cca 300 - 400 m, takže o svoju hmotnosť sa báť netreba. Tým, že hotel využívajú rodiny s malými deťmi, je potrebné sa pripraviť na hluk, cez víkend sa dohrnie kopec domácich, ktorí obsadia ležadlá, bazén, bar, to, čo po nich ostane, je smetisko.

prečítať si celú recenziu
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

93% Beáta

01.10.2017

CK ani toho roku nesklamala, prílet do destinácie, ubytovanie za pár minút, všetko na jednotku s hviezdičkou. Ešte sme stihli neskorú večeru po polnoci. S ubytkom max. spokojní, bez plesní, chrobákov a neviem čoho ešte, denný bar stále doplnený. Pláž krásna, čistá, more a jeho farba, teplota úžas, bary v hoteli a ich drinky na každom kroku, strava výborná, všetkého vyše hlavy a veľmi chutné, personál milý, všetky nedostatky pohotovo odstránené, ale aj niečo negatívne, každé ráno si treba privstať, napr. 7 hod. ísť obsadiť ležadlá pri mori, ale aj bazéne, ja som to brala ako zdravotnú prechádzku a neubudlo zo mňa. Každý deň boli výlety, my sme boli v meste Famagusta, ani tento rok mesto nesklamalo.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

83% Patrícia

30.09.2017

Hotel veľmi pekný, veľký čistý komplex so super aquaparkom. More nádherné, teplé, najteplejšie more, aké som kedy zažila, pozvoľný vstup do mora, sedenie pri mori sa vždy našlo a to kdekoľvek pri mori, pri bazéne, pri bare. Strava fantastická vybral si ktokoľvek, avšak skoro žiadne morské plody. Večerné animácie fajn. Izby celkom veľké, čisté a stále upratané.

prečítať si celú recenziu
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

83% Dana

30.09.2017

Najviac oceňujem pláž. Bolo síce potrebné si privstať, aby sme si obsadili miesta, ale pláž je fakt super najmä pre deti. Voda je dlho dlho plytká, netreba sa báť o menšie deti, môžu sa kľudne čľapkať vo vode a rodičia kľudne ležať na ležadle a len sledovať. :) Voda čistá, príjemne teplá, vlny len sem tam a nie moc veľké. Areál pekný. Jediná nevýhoda je medzipristátie v Turecku (smer tam cca 45 min, smer naspäť sme čakali vyše 2 hodiny).

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Severný Cyprus

Merit Crystal Cove recenzie 100%

Merit Crystal Cove

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Limak Cyprus recenzie 100%

Limak Cyprus

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Hotel Noah´s Ark recenzie 88%

Hotel Noah´s Ark

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Denizkizi Royal recenzie 86%

Denizkizi Royal

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie 85%

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb87%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb5%

Personál89%

Pomer ceny a služieb5%

zobraziť recenzie
Acapulco Beach Club & Resort recenzie 81%

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe1%

Čistota izieb1%

Personál86%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie
Arkin Palm Beach recenzie 80%

Arkin Palm Beach

Cyprus - Severný Cyprus - Famagusta

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie 79%

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

Kvalita izieb85%

Intenzita hluku v izbe2%

Čistota izieb3%

Personál95%

Pomer ceny a služieb2%

zobraziť recenzie
Oscar Resort Hotel recenzie 78%

Oscar Resort Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Girne

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe40%

Čistota izieb66%

Personál86%

Pomer ceny a služieb60%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu