Najnovšie recenzie hotelov

Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
50% Anna

27.01.2020

Dnes som si pozrela ponuky od CK na tento hotel, dufala som, ze uz nikto ho po minulom roku nebude ponukat. Zial, asi pokial niekto z CK nezazije vybuch municneho skladu, budu len hrabat €-race od slovenskych klientov. Vsetko dobre vymaze takyto zazitok, len 1 poznamka, ako ma vyzerat 5* hotel - treba ist do Noahu, kde sme boli prestahovani po vybuchu.

prečítať si celú recenziu
Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

30% Kavenk

22.11.2019

Zanedbaný, neudržiavaný areál. Vstup do mora cez šmykľavé balvany. Strava každý deň to isté. Čo sa nezjedlo na obed, dostali sme na večeru. Žiadne all inclusive. 6. cenová skupina. Majiteľ hotela a zároveň recepčný je nepríjemný a arogantný. Nikdy viac. To bola prvá dovolenka, z ktorej sme sa tešili domov. Za pobyt som zaplatila 830€, ale už ani zadarmo. Fotky z ponuky sú asi z čias, keď bol komplex nový. Nič tam nezodpovedá skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
66% Zdeno Baranec

20.10.2019

Je veľká škoda, že sa naše cestovné kancelárie ponúkajú tento akože 5* hotel, keď celkovo je na 3*. Servis na pláži, strava mimo hlavných jedál, nápoje, plážový servis a nekonečne vzdialený jediný bar zdarma na konci pláže sú veľké mínus. Treba vyzdvihnúť ochotu personálu čistotu bazénov a trávnatých plôch. Kvalita jedla na dobrej úrovni. Najkrajšie je teplé a čisté more. Čo je však hrôzostrašné, je to, že sa v CK nedozviete, že tento rezort susedí s vojenskou posádkou. Pri pobyte začiatkom septembra 2019 totiž v nočných hodinách explodoval v posádke muničný sklad. Je to iba 400 m od hotela. Vybuchujúce bomby a ich kovové úlomky lietali vzduchom a totálne rozmlátili na všetkých 3 budovách okná a niekde povyrážali aj dvere. Švagra odhodila tlaková vlna 5 metrov od okna, keď sa na to pozeral. Na izbe, tak ako všetkým, nám rozmlátili komplet sklenú balkónovú výplň, tlaková vlna vyrazila vchodové dvere a aj v kúpeľni obloženie vane. My sme hodinu ležali na chodbe a počúvali, ako lietajúca munícia a tlakové vlny demolujú tie najslabšie časti hotela. Modlili sme sa k Bohu, aby zachoval životy ľudí v hoteli. A verte, stal sa zázrak, nakoľko nikoho nezabilo. Tento zážitok neprajem úprimne nikomu. Ak to niektorá cestovka bude ponúkať aj naďalej, tak budem veľmi zvažovať, či niekedy v budúcnosti využijem jej akékoľvek služby.

prečítať si celú recenziu
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

70% Skripi

28.09.2019

Doprava z letiska na hotel trvá takmer dve hodiny. Vilky sú už staršie, vraj iba 12 ročné, ale izby sú v nich potuchnuté a smrdia. Hlavne na prízemí. Vankúše niektoré tiež smrdeli a boli plesnivé pod návlečkou. Sú aj veľmi nepohodlné a odporúčam doniesť vlastné z domu. Mali sme izbu na prízemí a orientovanú na sever a to bola chyba. Slnko tam nesvietilo vôbec. Na izbe bolo aj dosť pavúkov, inak čisto. Všetko počuť z chodby. Budili nás o tretej v noci decká, čo šli z diskotéky. Upratovanie každý deň. Banujem, ale že som nevymenil prvý deň izbu. Majú problém s kartami od dverí. Sem-tam nejdú otvoriť a vraj to je kvôli blízkosti mobilu, čo je blbosť. Museli sme trikrát za týždeň meniť kartu. Personál je milý, všetko stále upratujú. Na pláži roznášajú nápoje. Prevažne sa ale venujú domácim Turkom a to všade. Jedlo sa podáva stále. Dokonca aj po polnoci. Jedla je od výmyslu sveta. Vybrať si musí každý. Nápoje v baroch všetko kvalitné originály. Večerný program o ničom, veľmi slabý. Väčšinou tanec tej istej skupiny alebo podpriemerná zábava. Ak vie majiteľ postaviť takýto kolos a prevádzkovať obrovské kasíno, tak vie určite aj zlepšiť večerný program v amfiteátri. Okrem amfíku tu hrá živá hudba v dvoch baroch, ale hrajú skôr tureckú hudbu, čo je skôr pre domácich Turkov, ktorých je tu väčšina. Večer je pri baroch málo miest na sedenie. Po živej hudbe začína aj disko, ale to je tiež viac menej pre Turkov. Je ich v komplexe veľa a sú nesympatickí a nevedia sa správať. Slovákov je tu tiež veľa, ale tí sú vychovaní určite lepšie. Animátori sú slabí a aj animácie. Možno preto, lebo končí sezóna. Wifi je ale slabá a vypadáva. Na plážovom volejbale mi vadilo, že keď nás bolo viac, tak animátor hral a ja som sa zatiaľ pozeral naňho. To mi neprišlo normálne. Asi mu celé leto hrania nestačilo. Bol to ale zasa Turek, takže ma to neprekvapilo. Pláž super, veeeľmi dlho plytká voda. Pozvoľnejší vstup do vody už asi nie je. Poobede mala 29 stupňov. Ideálne pre malé deti. Len čistý piesok, žiadne kamene. Vlny boli iba raz za týždeň. Proste paráda. O 11tej sme už ale našli posledné miesto na pláži. Ležadlá sa obsadzujú, aj keď je to zakázané. Musíte ísť zajednať pred raňajkami, inak sa Vám v lepšom prípade ujde miesto vzadu. Slnečníky pekné, veľké, ale stalo sa nám, že kým sme boli vo vode, tak sa nám pod náš tieň vopchali Turci. Videl som to ešte ale dvakrát urobiť vedľa nás iným Slovákom a vždy to boli Turci. A pritom voľné slnečníky boli, ale tie boli ďalej. Večer striekajú niečím areál, pravdepodobne asi proti komárom. Pravdou je, že sme ani jedného nevideli. Areál krásny, hotel nádherný, pekné kasíno. Posledný deň treba vypratať izby do 12:00. Dá s ale predĺžiť ubytovanie do večera za 50€. Ale len v ten posledný deň ráno o deviatej. Bol som sa pýtaj aj večer pred tým, ale recepčný to nechcel alebo skôr nemohol dať.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
76% Viliam

28.09.2019

Myslím, že už bolo popísané o tomto hoteli dosť, takže len zopár postrehov. Značkový alkohol vám naliali bohato, ale ste si ho museli vypýtať, lebo ho mali schovaný v chladničke pod barom. Kufre by som si druhýkrát odniesol sám, lebo poslíček ich priniesol za hodinu a keďže sme prišli unavení v noci, moli sme už hodinu spať.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

96% Janka

25.09.2019

Musím začať letom: Košice mali tak zlé lety na Cyprus aj do Turecka oproti BA - mínus dva dni, prvý deň sme prišli na hotel až o 2 hod. ráno a odchod 11:30, ani obed sme nemali, pritom let bol až 15:45! Zamyslite sa milé cestovky nad Košicami, ľudia platia takú istú sumu ako BA a sú tam o 2 dni menej. Rezort nový, krásny, čistý, strava výborná.

prečítať si celú recenziu
Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

35% Slávka

22.09.2019

Úplná katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
75% KJBB

18.09.2019

Obrovský veľmi rušný rezort pozostávajúci z viacerých budov. Slovákov tu bolo v tomto termíne asi "viac" ako na Slovensku. Boli sme ubytovaní vo vedľajšej budove, kde čistota izby, chodby a výťahov personálu asi nič nehovorila. I keď posteľné prádlo a uteráky boli menené denne. V kúpeľni mravce a na izbe som posledný deň našiel šváby!!!! Strava veľmi rozmanitá, avšak kvalitatívne ani náhodou nezodpovedala 5*. Málo ovocia, rýb, plody mora snáď ani neboli, okrem vyprážaných kalamárov.......... Pláž a more na jedničku, hlavne novo vybudované drevené mólo s plážovým barom. Tento rezort by som už určite opäť nenavštívil a ani neodporučil známym, vôbec nezodpovedá deklarovaným 5* a recenziám, ktoré som čítal pred objednaním zájazdu, možno tak 3*.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Severný Cyprus

Merit Crystal Cove recenzie 100%

Merit Crystal Cove

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lord's Palace Hotel Spa & Casino recenzie 95%

Lord's Palace Hotel Spa & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Girne

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie 95%

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino recenzie 88%

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

+

Kvalita izieb97%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál92%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Denizkizi Royal recenzie 86%

Denizkizi Royal

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie 85%

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe4%

Čistota izieb4%

Personál89%

Pomer ceny a služieb4%

zobraziť recenzie
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie 85%

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb98%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál98%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie 81%

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe1%

Čistota izieb1%

Personál86%

Pomer ceny a služieb1%

zobraziť recenzie
Arkin Palm Beach recenzie 80%

Arkin Palm Beach

Cyprus - Severný Cyprus - Famagusta

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu