77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Cyprus Cyprus
 Cyprus, Severný Cyprus, Bafra  Cyprus, Severný Cyprus, Bafra

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino recenzie 

Noah´s Ark Deluxe Hotel & Casino recenzie 

2:50 h
29 °C
29 °C
24 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
1228 €
1228 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 71 %
Poloha 58 %
Šport a zábava 62 %
Izby 75 %
Strava 78 %
Personál 73 %
77%
Celkové hodnotenie
21 recenzií
Monika Hricova
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 11.08.2019 Prečítané 158-krát
100 %
Hned pri prichode na hotel nas cakal welcome drink... limonady... sladkosti pri recepcii... uzasna nadherna plaz... izby krasne... celkovy dojem na 100 percent... najlepsia dovolenka, naj top hotel na Sev. Cypre... nema ziadnu konkurenciu... urcite sa vratime... uz nikam inam len tu. čítať celú recenziu
Andrej
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 18.06.2018 Prečítané 3448-krát
80 %
Pri snorchlovani sme narazili na rybu Perutina ohniveho a nikto nas na to neupozornil, ze sa tam moze vyskytnut. Inak je more ciste, teple, idealne pre male deti s pozvolnym vstupom do mora. Plaz je pieskova s dostatkom lezadiel. Bar hned vedla plaze. čítať celú recenziu
Gitka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 5535-krát
83 %
Hotel na dobrej úrovni, služby super, ale zbytočne veľa ponúkajú a nedá sa využiť všetko, čo je v cene. Pláž pekná, udržiavaná. Personál milý, úslužný, nevtieravý. Jediné veľké mínus je za organizáciu, hlavne v čase odchodu. Vypratanie izby bolo treba do 12.00 hod. a odchod spred hotela až o 20.00 hod. Síce sa dali využívať ešte bazény, ale za osušky chceli 10 €, nemali sme sa kde prezliecť, upraviť pred cestou. Za predĺženie pobytu na izbe sa platilo 75 € čo je na cenu, ktorá sa platí za dovolenku veľa. V hoteli trochu chýba lekáreň, takže odporúčam si radšej všetko zobrať so sebou, skoro žiadna možnosť nákupov, iba formou jedného pol dňového zájazdu. Trochu slabá komunikácia s delegátkou, aj keď tam mala v nejakom čase byť, väčšinou bolo nejaké meškanie, takže naháňať delegátku sa vám veľmi nechce a ešte veľmi slabá informovanosť o akciách. Myslím, že cestovka by mohla mať vytlačené nejaké informačné letáky, kde a čo sa nachádza a aké sú akcie, pretože rezort je veľmi veľký a zorientovať s v akciách by bolo jednoduchšie formou letáku, ktorý by cestovka mala dať. Inak na oddych je to ako stvorené, more krásne, prostredie udržiavané a pekné, takže odporúčam, je to balzam na dušu a na nervy. :-)) čítať celú recenziu
Pepo1982
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 27.07.2017 Prečítané 2362-krát
83 %
Transfer z letiska Larnaca nám trval cca 1h 30m. Samozrejme musíte rátať aj s tým, že sa nejaký ten čas zdržíte na grécko-tureckej hranici. Ubytovanie prebehlo dosť rýchlo. My sme síce boli ubytovaní v samostatných vilkách, ale samotný hotel pôsobil v celku ako nový, aj keď už mal určite nejakých tých pár rôčkov za sebou. Vybavenie hotela bolo na celkom dobrej úrovni. Je tam vnútorný bazén, sauna, fitness, spa, casino. Vonku je jeden veľký centrálny bazén a jeden menší pri vilkách. Pláž je dostatočne veľká s jemným pieskom a každý deň čistená. Vstup do mora je pozvoľný a more je priehľadné aj 50 m ďaleko. Najesť sa dá v hlavnej jedálni (raňajky, obed, večera) a mimo toho sa možno najesť aj v snack bare. Pite je všade dostupné zadarmo. Tento hotel vrelo odporúčam ako rodinám s deťmi, tak aj mladým či starším párom. Jediná vec, ktorá ma dosť vytočila na celom pobyte, je tá, že po odovzdaní karty od izby v deň odchodu t. j. Check outu, vy máte právo ešte celý deň sa ísť naobedovať aj navečerať do hotela. Avšak personál hotela vás už na obed či večeru nechce pustiť - iba ak za poplatok 50tl. Jednoducho chcú od Vás vydlabať peniaze. Nedajte im ani cent! To všetko máte už zaplatené a máte na to právo! Takže treba to ihneď riešiť s delegátom, tak ako v našom prípade. čítať celú recenziu
Denisa Bencurova
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 24.09.2016 Prečítané 4349-krát
83 %
Hotel je naozaj krasny. Vybudovany bol v roku 2011, takze skoro vsetko je tu nove, neznicene. Izby su velke ciste kazdy den riadene. Jedlo bolo tradicne dobre, ako u Turkov je zvykom. Myslim, ze vyber velky. Kopa zeleniny, ovocia, masa cestoviny, polievky a vynikajuce dezerty. Jediny minus vsak bolo, ze more bolo zo dna na den chladnejsie. Ty otuzilejsi s tym urcite problem nemali, no pre nas to bol kus problem. Pocasie bolo dobre, sem tam uz nejaka prehanka, ale teplo. Urcite by som hotel odporucila, oplati sa ho navstivit. My sme boli v podstate so vsetkym spokojni. čítať celú recenziu
Beáta
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 29.08.2016 Prečítané 1261-krát
100 %
Hotel krásny, v ešte krajšom prostredí. Izba čistá, voňavá s výhľadom do exotickej záhrady, areál udržiavaný, pláž detto, ležadiel bolo dostatok aj bez obsadzovania osuškami, kedykoľvek prázdne k dispozícii. Strava od výmyslu sveta, všetko chutne pripravené. Personál milý, slušný, neobťažujúci, stále k dispozícii. Tie peniaze stáli za to! čítať celú recenziu
Soňa
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 03.01.2016 Prečítané 1421-krát
100 %
Výborný, priestranný, kľudný. Určite sa vrátime, tak ako tento rok-cez ramadán-taký pokoj si neviete predstaviť. Výber jedla-všetko vývary, vajcia na všetky spôsoby, sladkosti, zmrzlina, ovocie. Plážový bar bol bez konkurencie najlepší, čo som zažila. Ochotný personál-študenti. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.01.2016 Prečítané 1546-krát
77 %
Transfer z letiska trval 45 minút. Hotel sa nachádza mimo centra. Tento hotel viacmenej určený pre rodiny s deťmi. Pre mladých bola k dispozícii malá diskotéka na majáku. Vzhľadom na to, že sme prileteli v noci, nás ubytovali pomerne rýchlo, avšak dlho trvalo, pokým nám priniesli našu batožinu. Areál hotela bol krásny priestranný s veľkým počtom bazénov s príjemne teplou vodou. K dispozícii bol menší aquapark. Vybavenie pre deti zahŕňalo detské ihrisko, animácie pre deti so slovenskými animátormi, detský bazén, šmykľavky. Ubytovaní sme boli mimo hlavnej budovy v záhradných vilkách, ktorých izby boli totožné s izbami v hlavnej budove. Vo vilkách bývali hostia so Slovenska a v hoteli bývali domáci, Nemci a Rusi. V hoteli je jeden obchod s bežnými potrebami, ale s prehnanými cenami. čítať celú recenziu
Eva Vargová
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.10.2015 Prečítané 1126-krát
100 %
Neboli sme ubytovaní priamo v hoteli, ale vo vilkách, ktoré boli čisté, tiché novozariadené, personál ochotný vždy pomôcť. Množstvo bazénov, tobogany, nádherný rozľahlý a čistý areál. Dovolenka vhodná pre ľudí, hľadajúcich ozajstný relax a oddych. Transfer z a na letisko úplne bez chyby, všetko zabezpečoval delegát s animátormi, ktorí boli úplne úžasní. Hocikedy k dispozícii a starali sa mimoriadne. Dovolenka, na ktorú sa nezabúda, vrátime sa určite. Doteraz sme tvrdili, že niet nad Turecko napr. Side hotel Nashira - úžasný no na hotel Noahś Ark Resort v Bafre nemá žiaden a to ani čo sa týka stravy. Odporúčam každému malým aj veľkým. čítať celú recenziu
Igor
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 857-krát
97 %
Luxusný hotel s veľkým areálom, kvalitné služby i strava. Prekvapilo ma, že bar pri hlavnom bazéne bol spoplatnený, ako aj Irish pub a cukráreň. Na druhej strane bolo množstvo ďalších možností v all inclusive. Boli sme koncom júna a začiatkom júla, všade bol pokoj. Personál tvorili vysokoškoláci študujúci na severnom Cypre, veľmi príjemní a komunikatívni. Ak očakávate pokojnú dovolenku pri peknom mori, budete spokojní. čítať celú recenziu
ksls
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 15.09.2015 Prečítané 671-krát
90 %
Krásny hotel, vzdialený cca hodinu od letiska. Ubytovali nás hneď po príchode, boli sme v záhradných vilkách. Veľký areál, všade čisto, milý personál, dobrá strava, super pláž aj bazény. Kto hľadá kľud a oddych, určite nájde. čítať celú recenziu
dušan
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 477-krát
97 %
Krásny hotel, luxus, kľud, dobrá strava a perfektná obsluha. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 31.07.2015 Prečítané 1829-krát
97 %
Prvy dojem, ked sme len prisli do hotela, bol hned uzasny, naozaj to posobilo luxusne! Rozhodovali sme sa do poslednej chvile medzi tymto a kayou artemis, nakoniec sme si vybrali tento a boli sme naozaj radi, vraj sa pri kayi stava, nestiha personal, neovladaju vobec anglicky, hostia si tam objednali pivo a prisiel im jablkovy dzus, je tam jeden bazen, je to 100krat mensie a vela ludi. Tu ste mali vsade miesto, tym ze je to naozaj velky komplex, tak ti ludia boli rozmiestneni, z fotiek to vyzeralo trosku chladne, ale vobec to tak nebolo. Co nam trosku vadilo, ze ste nemali vsetky bary v UAL, za niektore bary sa platilo, ale zas vsetky su pri sebe takze nie je s tym nejaky problem. Transfer z letiska trval priblizne hodinu, ubytovali nas hned, rozmiestnili do viliek a bolo. Bolo tam vela rodin s detmi, animatori sa starali aj o deti aj potom o dospelych, mohli ste ist na rozne aktivity. Vecer byvala diskoteka najprv nuda, ale neskor sa rozprudila takze bola zabava, myslim, ze nudit sa nebudeme. O vsetko sa staraju, naozaj odporucam tento hotel, hned by sme isli spat! čítať celú recenziu
Alice
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 27.07.2015 Prečítané 1368-krát
100 %
Super dovolenka vhodná pre rodiny s deťmi, dokonalý oddych a relax, transfer z letiska 45 minút klimatizovaným autobusom, ubytovanie rýchlo vybavené, kufre Vám dovezú až k vilke, potom si 2-3 hodiny vybavujete kartu, aby ste izbu otvorili, lebo delegát bol neschopný... !!! V areáli žiadne možnosti nákupu (okrem nafukovačiek, hračiek do piesku a kozmetiky, žiadne magnetky, pohľadnice, suveníry - absolútne nič!!), animačný program pre deti sme absolútne nepotrebovali, dostatok preliezačiek, toboganov, šmykľaviek, more, bazény, nebolo treba robiť žiaden program. Strava bohatá, každý večer obmieňaný pult s nejakou zaujímavou ponukou - sladký, rybací, zeleninový,... Ubytovanie dokonale čisté a udržiavané. čítať celú recenziu
Mary
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 24.07.2015 Prečítané 1252-krát
100 %
Všetko bolo super. Nový hotel. Izby nové čisté, žiadna pleseň. Vybavenie izieb: šampón, kondicionér, telové mlieko, sprcháč - všetko dopĺňali každý deň. Veľký priestranný areál. More čisté. Bazény voľné. Minibar na izbe každý deň dopĺňaný. Personál nevtieravý, nečakali stále na sprepitné ako inde. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.03.2015 Prečítané 3131-krát
97 %
Nádherná dovolenka. Areál v štýle malej dediny - nádherný, udržiavaná zeleň. Vôbec nám neprekážalo, že nebolo všetko natlačené na seba. Bývali sme v pavilónoch, kde bolo super. Izby úplne totožné s izbami v hlavnej budove. Deti milovali aquapark a slovenský animačný tím. Jedlo na výbornú, aj naša dcéra, ktorá je celiatička, si stále niečo pre seba našla a personál nám vychádzal v ústrety. Čistučko na izbe aj v okolí hotela. Bazény super, akurát som od pláže čakala viac, sem-tam boli pri vchádzaní kamene, ale more teplučké a mali sme krásne vlny a to vynahradilo všetko. čítať celú recenziu
Marek
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.12.2014 Prečítané 2479-krát
100 %
Krasny hotel, vsade cisto, velky areal, vsade vela volneho miesta ci uz pri bazenoch, alebo na plazi. Vzdy volnych vela lezadiel, krasna cista udrziavana plaz. Bazeny ciste, kazdu noc cistene. Tak isto aj kazde jedno lezadlo, kazdy vecer cistia vapkou. Areal cisty, ani jedna spinka. čítať celú recenziu
Jarmila
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 20.09.2014 Prečítané 3048-krát
93 %
Hotel veľmi pekný. Všade málo ľudí, čo nám maximálne vyhovuje. Večerné programy dosť neskoro. A more? Také krásne som už dávno nevidela! Dá sa vidieť aj pár rybiek. Každý deň sú hotelové animácie. All inclusive dostačujúci. Bazény teplé. Všade čisto. Čo nám najviac prekážalo, bolo to, že ráno sme odlietali z BA o 9:35 a na hotel sme prišli až o 16:00 miestneho času a mali sme až večeru. Odlietali sme o 5:10, takže izbu sme opustili už o 01:15. Ale aj tak maximálne odporúčam. čítať celú recenziu
Bejbe
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 18.09.2014 Prečítané 2052-krát
100 %
Najlepsia dovolenka, na akej sme boli a to sme uz toho pochodili dost. Hotel je vzdialeny od letiska cca 72 km, cesta peknym klimatizovanym autobusom trvala asi 50 minut. Ubytovani sme boli hned, vsetko dobre zorganizovane, na nic sme necakali. Delegatka Eva Sun bola velmi prijemna a napomocna kazdemu, kto poreboval. Areal hotela je nadherny, vsade nasadene palmy (niekolko druhov), bananovniky, nadherne kvety a stromy. O vsetko sa vzorne staraju, nenajdete tam ziadny odpad, ziadny zapach. Animacny program kazdy den, pre deti vsetko mozne, vecer minidisko. Pre dospelych kazdy vecer od 23. 00 disko na majaku na plazi. Bazeny, plaz, lezadla, slnecniky, uteraky, proste vsetko perfektne, upravene, krasne, niet tam co vytknut. čítať celú recenziu
Kamko
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 1334-krát
93 %
Ubytovanie veľmi pekné, čisté, každý deň dopĺňali aj šampóny, kondicionéry, telové mlieko. Hotelový areál bol rozsiahly, okrem hlavnej budovy (pôsobivá architektúra predstavuje Noemovu archu) zahŕňa aj šesť ďalších dvojpodlažných budov s hotelovými izbami s balkónmi, resp. terasou. V areáli sa nachádza niekoľko bazénov s rôznou hĺbkou a aj aquapark. Stravovanie v hlavnej budove bolo perfektné, vrátane super obsluhy - pohotoví a úslužní čašníci - študenti z neďalekej univerzity. Piesok na pláži nie je pôvodný - je dovezený z Egypta. Hotel a jeho areál, nie je súčasťou žiadneho mesta - najbližšie mesto cca 42 km. čítať celú recenziu