Najnovšie recenzie hotelov

Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Famagusta

30% Kavenk

22.11.2019

Zanedbaný, neudržiavaný areál. Vstup do mora cez šmykľavé balvany. Strava každý deň to isté. Čo sa nezjedlo na obed, dostali sme na večeru. Žiadne all inclusive. 6. cenová skupina. Majiteľ hotela a zároveň recepčný je nepríjemný a arogantný. Nikdy viac. To bola prvá dovolenka, z ktorej sme sa tešili domov. Za pobyt som zaplatila 830€, ale už ani zadarmo. Fotky z ponuky sú asi z čias, keď bol komplex nový. Nič tam nezodpovedá skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Crystal Springs Beach Hotel recenzie

Crystal Springs Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paralimni

83% Rebeca

12.11.2019

Hotel je menší, v krásnej zelenej záhrade, príjemná, pohodová atmosféra, žiadna masovka, čakanie v rade, preplnené pláže, hluk, krik detí... Prišli sme si oddýchnuť a presne tento hotel splnil všetky očakávania. Za hotelom je menšie centrum, kde sa dá po večeri poprechádzať, nakúpiť suveníry...

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

90% Ing. František N.

05.11.2019

Izba velmi dobrá, výhlad na moře, úklid pravidelný. Wifi na pokoji, lednice, trezor-vše zdarma, all inclusive. Jídlo obrovský výběr, super, 2 bary - z toho 1 u bazénu. Výborná obsluha při jídle-čistota 100%-Slovenka, Bulharka, Rumun - skvělí. Na pláži bar all inclusive není, pláž tak 300m, za 2 lehátka+deštník 7,5 Euro. U bazénu zdarma. 90% hostů Rusko, sem tam Němec, Angličan, jen asi 2 Slováci, 2 Češi. Klid, ideální i pro děti. Teplota 25-27 st., moře cca 25-26 st., 20.-28.10. Zprostředkovatel byla česká SA, cestovka německá - POZOR POZOR. Na voucheru ubytování byla poznámka" ohne Transport ",což jsme přehlédli a zprostředkovatel SA nás na to neupozornil. Po příletu do Larnaky v 00:30 žádný delegát, nic. Hotel 55 km v Ayia Napa, takže taxi. 55 Euro. A zpět taky. Jinak doporučujeme.-

prečítať si celú recenziu
Acapulco Resort Convention SPA Hotel recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

66% Zdeno Baranec

20.10.2019

Je veľká škoda, že sa naše cestovné kancelárie ponúkajú tento akože 5* hotel, keď celkovo je na 3*. Servis na pláži, strava mimo hlavných jedál, nápoje, plážový servis a nekonečne vzdialený jediný bar zdarma na konci pláže sú veľké mínus. Treba vyzdvihnúť ochotu personálu čistotu bazénov a trávnatých plôch. Kvalita jedla na dobrej úrovni. Najkrajšie je teplé a čisté more. Čo je však hrôzostrašné, je to, že sa v CK nedozviete, že tento rezort susedí s vojenskou posádkou. Pri pobyte začiatkom septembra 2019 totiž v nočných hodinách explodoval v posádke muničný sklad. Je to iba 400 m od hotela. Vybuchujúce bomby a ich kovové úlomky lietali vzduchom a totálne rozmlátili na všetkých 3 budovách okná a niekde povyrážali aj dvere. Švagra odhodila tlaková vlna 5 metrov od okna, keď sa na to pozeral. Na izbe, tak ako všetkým, nám rozmlátili komplet sklenú balkónovú výplň, tlaková vlna vyrazila vchodové dvere a aj v kúpeľni obloženie vane. My sme hodinu ležali na chodbe a počúvali, ako lietajúca munícia a tlakové vlny demolujú tie najslabšie časti hotela. Modlili sme sa k Bohu, aby zachoval životy ľudí v hoteli. A verte, stal sa zázrak, nakoľko nikoho nezabilo. Tento zážitok neprajem úprimne nikomu. Ak to niektorá cestovka bude ponúkať aj naďalej, tak budem veľmi zvažovať, či niekedy v budúcnosti využijem jej akékoľvek služby.

prečítať si celú recenziu
Eleni Holiday Villlage recenzie

Eleni Holiday Villlage

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

90% Lenka Dovolová

12.10.2019

Komplex Eleni Holiday Village 4 * sa nachádza v kľudnej časti. Je to ideálne miesto pre relaxáciu. Tu si môžete vychutnať pokoj a pohodu. Ale sme našli široký výber reštaurácií, barov a ďalších miest pre voľný čas a zábavu. Hotel je na pláži a má všetko, čo potrebujete pre dobrý odpočinok. Je tu krásna záhrada a slnečná terasa, internetová kaviareň, malý obchod, sauna, viac bazénov. Boli sme veľmi spokojní.

prečítať si celú recenziu
Marica´s Boutique Hotel recenzie

Marica´s Boutique Hotel

Cyprus - Južný Cyprus -

20% tt7514601

02.10.2019

Na izbe nefungovala chladnička, nesvietili svetlá a tiekla voda z wc. Personál odmietol vymeniť izbu a aj opraviť nedostatky v daný deň. Po odchode z hotela nám napriek tomu bol účtovaný poplatok za celý pobyt bez možnosti návratu.

prečítať si celú recenziu
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

70% Skripi

28.09.2019

Doprava z letiska na hotel trvá takmer dve hodiny. Vilky sú už staršie, vraj iba 12 ročné, ale izby sú v nich potuchnuté a smrdia. Hlavne na prízemí. Vankúše niektoré tiež smrdeli a boli plesnivé pod návlečkou. Sú aj veľmi nepohodlné a odporúčam doniesť vlastné z domu. Mali sme izbu na prízemí a orientovanú na sever a to bola chyba. Slnko tam nesvietilo vôbec. Na izbe bolo aj dosť pavúkov, inak čisto. Všetko počuť z chodby. Budili nás o tretej v noci decká, čo šli z diskotéky. Upratovanie každý deň. Banujem, ale že som nevymenil prvý deň izbu. Majú problém s kartami od dverí. Sem-tam nejdú otvoriť a vraj to je kvôli blízkosti mobilu, čo je blbosť. Museli sme trikrát za týždeň meniť kartu. Personál je milý, všetko stále upratujú. Na pláži roznášajú nápoje. Prevažne sa ale venujú domácim Turkom a to všade. Jedlo sa podáva stále. Dokonca aj po polnoci. Jedla je od výmyslu sveta. Vybrať si musí každý. Nápoje v baroch všetko kvalitné originály. Večerný program o ničom, veľmi slabý. Väčšinou tanec tej istej skupiny alebo podpriemerná zábava. Ak vie majiteľ postaviť takýto kolos a prevádzkovať obrovské kasíno, tak vie určite aj zlepšiť večerný program v amfiteátri. Okrem amfíku tu hrá živá hudba v dvoch baroch, ale hrajú skôr tureckú hudbu, čo je skôr pre domácich Turkov, ktorých je tu väčšina. Večer je pri baroch málo miest na sedenie. Po živej hudbe začína aj disko, ale to je tiež viac menej pre Turkov. Je ich v komplexe veľa a sú nesympatickí a nevedia sa správať. Slovákov je tu tiež veľa, ale tí sú vychovaní určite lepšie. Animátori sú slabí a aj animácie. Možno preto, lebo končí sezóna. Wifi je ale slabá a vypadáva. Na plážovom volejbale mi vadilo, že keď nás bolo viac, tak animátor hral a ja som sa zatiaľ pozeral naňho. To mi neprišlo normálne. Asi mu celé leto hrania nestačilo. Bol to ale zasa Turek, takže ma to neprekvapilo. Pláž super, veeeľmi dlho plytká voda. Pozvoľnejší vstup do vody už asi nie je. Poobede mala 29 stupňov. Ideálne pre malé deti. Len čistý piesok, žiadne kamene. Vlny boli iba raz za týždeň. Proste paráda. O 11tej sme už ale našli posledné miesto na pláži. Ležadlá sa obsadzujú, aj keď je to zakázané. Musíte ísť zajednať pred raňajkami, inak sa Vám v lepšom prípade ujde miesto vzadu. Slnečníky pekné, veľké, ale stalo sa nám, že kým sme boli vo vode, tak sa nám pod náš tieň vopchali Turci. Videl som to ešte ale dvakrát urobiť vedľa nás iným Slovákom a vždy to boli Turci. A pritom voľné slnečníky boli, ale tie boli ďalej. Večer striekajú niečím areál, pravdepodobne asi proti komárom. Pravdou je, že sme ani jedného nevideli. Areál krásny, hotel nádherný, pekné kasíno. Posledný deň treba vypratať izby do 12:00. Dá s ale predĺžiť ubytovanie do večera za 50€. Ale len v ten posledný deň ráno o deviatej. Bol som sa pýtaj aj večer pred tým, ale recepčný to nechcel alebo skôr nemohol dať.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

76% Viliam

28.09.2019

Myslím, že už bolo popísané o tomto hoteli dosť, takže len zopár postrehov. Značkový alkohol vám naliali bohato, ale ste si ho museli vypýtať, lebo ho mali schovaný v chladničke pod barom. Kufre by som si druhýkrát odniesol sám, lebo poslíček ich priniesol za hodinu a keďže sme prišli unavení v noci, moli sme už hodinu spať.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Cyprus

TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort recenzie 100%

TUI BLUE Atlantica Aeneas Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Merit Crystal Cove recenzie 100%

Merit Crystal Cove

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tsokkos Paradise Village recenzie 100%

Tsokkos Paradise Village

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Coral Beach Hotel & Resort recenzie 100%

Coral Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Coral Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melissi Beach recenzie 96%

Melissi Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe83%

Čistota izieb83%

Personál96%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie 95%

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál50%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Lord's Palace Hotel Spa & Casino recenzie 95%

Lord's Palace Hotel Spa & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Girne

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie 95%

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál86%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Princess Beach recenzie 94%

Princess Beach

Cyprus - Larnaca - Larnaka

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu