Najnovšie recenzie hotelov

Aqua Sol Holiday Village recenzie

Aqua Sol Holiday Village

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

90% Miroslav V.

24.10.2018

Všetko bolo veľmi dobré.

prečítať si celú recenziu
Cynthiana Beach recenzie

Cynthiana Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Kissonerga

80% Lenka

20.10.2018

Skvele oddychove miesto, vyborna organizacia zo strany portalu.

prečítať si celú recenziu
Limak Cyprus recenzie

Limak Cyprus

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

100% Jana K.

15.10.2018

Velmi pekny hotel, personal, vybavenie, strava, sluzby na 10 hviezdiciek. More ako maly karibik, v okoli su hotely, kde nie je tak pekna a cista plaz, ziadne morske prisery.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

0% Ľubomír P.

23.09.2018

Acapulco Beach Rezort – budova Pine Court I a Pine Court II, Severný Cyprus, Kyrenia, Çatalköy. Pravda o dovolenkovom rezorte Acapulco Beach na Severnom Cypre v oblasti Kyrenia môže znieť kruto, no napriek tomu je nevyhnutné povedať, že ide o starý a opotrebovaný rezort postavený na poriadnom svahu stúpajúcom od pláže, ktorý má časy svojej slávy dávno za sebou a kde sa zastavil čas. Rezort je vystavaný na svahu pri peknej piesočnatej pláži. Nemôžete ale od nej očakávať modrú vlaku ani bielučký piesok. Väčšinou je preplnená a miesta sú často obmedzené usporadúvaním svadieb na pláži, keďže miesto sa prezentuje aj ako svadobný rezort. Podotýkam, že teda už dosť obstarožný. Pláž je vybavená ešte stále použiteľnými a vcelku pohodlnými ležadlami a slnečníkmi, na ktorých však čas zanechal svoju nezmazateľnú stopu. Pláž dopĺňajú bazény, z ktorých ten infiniti bazén je vcelku pekný, no má výrazne nízku kapacitu na množstvo ľudí, ktoré sa v rezorte nachádza. Okrem animačných programov je k dispozícii aj kasíno, ktoré navštevuje aj pomerne mnoho miestnych takpovediac štamgastov. Záhrada je krásna, priestory medzi ubikáciami sú starostlivo udržiavané, vždy upravené, preto sa človek musí zmieriť s občasným hlukom pracujúcich zamestnancov a ich strojov. Varia tu na prvý pohľad dobre a chutne. Ponuka je pestrá a obmieňa sa, no nie tak, aby sa dala akceptovať aj druhý týždeň pobytu. Jedlo je taktiež zdá sa dobrej kvality, závažnejšie zdravotné ťažkosti hádam nehrozia. Menšie ťažkosti sa dajú pomerne ľahko zvládnuť pomocou probiotík a liekov proti hnačke a kŕčom. Vzhľadom na veľkosť rezortu je potrebné počítať aj s veľkým počtom ľudí v jedálni a značným hlukom a virvarom. Navyše počet personálu s postupujúcim septembrom zjavne klesá a niektoré pokojnejšie časti sa uzatvárajú. Personál v jedálni je zväčša v plnom nasadení, treba ho pochváliť. Servis zabezpečujú prevažne zahraniční pracovníci, zdá sa, že z ázijských krajín bývalého Sovietskeho zväzu a iní cudzinci. Personál sa ale zdá byť už v dezilúzii a unavený z celej sezóny. Má slabšie schopnosti dohovoriť sa anglicky, s výnimkou recepcie. Zdá sa, akoby tu britské impérium po sebe okrem zásuviek veľa nezanechalo. Niekedy sa celkom dobre dá dohovoriť aj rusky. S nemčinou, francúzštinou, taliančinou a španielčinou ale zväčša vôbec nepochodíte. Dovolenkový rezort napriek niektorým pozitívam oplýva nadmerným množstvom nedostatkov. Nezodpovedá v žiadnom prípade klasifikácii 5 hviezdičiek. Vybavenie je staré a opotrebované. Služby all inclusive nezodpovedajú tomuto označeniu a jedná sa v skutočnosti len o ľahko vylepšenú plnú penziu. Mnohé ďalšie služby vylepšujúce komfort pobytu sú ale k dispozícii našťastie aspoň za poplatok. Donáška na izbu má ale nezriedka problém s angličtinou. Okrem Slovákov, Čechov a Poliakov, rezort navštevuje aj veľké množstvo miestnych cyperských a zrejme aj pevninských Turkov. Iná klientela je zjavne zriedkavejšia. Rezort je vystavaný na poriadnom svahu, no premáva tu miestny rezortný shuttle s výrazne obmedzenou kapacitou na počet hostí rezortu. Personál Vám ho ochotne vysielačkou privolá. Treba však počítať s primeranou fyzickou kondíciou. Počas nášho pobytu na izbe v Pine Court I opakovane vypadávala klimatizácia a izba ostávala prehriata. Riešenie zo strany personálu hotela neprinieslo uspokojivé výsledky. Tak ako väčšina ponúkaných izieb, aj izby v Pine Court I sú dosť vzdialené od pláže, od jedálne, od recepcie a aj od jediného baru, ktorý ponúka služby kvázi all inclusive pre klientov slovenských cestovných kancelárií a je umiestnený na opačnej strane rezortu vo vzdialenosti asi dvoch kilometrov. V našej izbe na strope a po stenách boli plesnivé škvrny, nábytok poškrabaný a počmáraný, pleseň v kúpeľni. Vybavenie celkovo veľmi staré a opotrebované. Slovenské cestovné kancelárie sprostredkujúce tento pobyt nijako neupozorňujú vo svojich materiáloch, že je to tu určené pre klientov druhej a nižšej kategórie za ceny, ktoré inde platíme za prvotriedne služby. Určite to tu nestojí za tie peniaze, ktoré človek za pobyt zaplatí. Ak áno, tak len v prípade extrémnych zliav ultra lastminute deň pred odletom. A radšej na čo najkratší čas. Po pohoršene prijatej recenzii na webovom sídle T.......... zo strany manažmentu rezortu sme boli presťahovaní na izbu v budove Pine Court II, za predpokladu stiahnutia recenzie. Izba bola v oveľa lepšom stave, klimatizácia bezporuchová, vybavenie novšie, no kúpeľňa napriek tomu nebola zrekonštruovaná. S upratovaním sme boli vcelku spokojní. Pre istú klientelu, zväčša už v dôchodkovom veku, je v tomto rezorte za istých podmienok azda možnosť stráviť vcelku príjemný dovolenkový pobyt pri mori, no čestné by bolo tento rezort označiť za dvoj až trojhviezdičkový a slovenské cestovné kancelárie by si mali upraviť znenie svojich ponúk tak, aby aspoň trocha zodpovedali realite.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

100% Barbora

13.09.2018

Dovolenka, na ktorú sa nezabúda! Všetko bolo bez jedinej chybičky. Vrele odporúčam... skutočne dovolenka, ako má byť.

prečítať si celú recenziu
Nicholas Color Hotel recenzie

Nicholas Color Hotel

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

55% Jarmila

31.08.2018

Vybrali sme si tento hotel, ktorý CK označila ako 4 hviezdičkový. K štyrom hviezdičkám má veľmi ďaleko. Strava ušla, ale bolo veľmi málo ovocia, vlastne len melóny.... Bazén nič moc. Klientelu hotela tvorili na 95 percent Rusi, všetko bolo podriadené im, večerný program úplne o ničom, pre deti takmer žiadne aktivity. Hotel nezodpovedá cene, ktorú sme zaplatili. Určite neodporúčam!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

95% Denisa

18.07.2018

Výborná dovolenka, ubytovanie pekné, strava výborná, more priezračné, len by som viac nešla na výlet do Nikózie - čisto nákupy. Celkové hodnotenie - super dovolenka.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Beach Club & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

70% Ján

05.07.2018

Hotel je vhodný pre rodiny s malými deťmi, ak máte dieťa 17+, bude sa nudiť. Personál nemá problém vyriešiť vaše problémy, máte objednanú štvorposteľovú izbu, ale dajú Vám trojku, nie je problém, dopracú ďalšiu prístelku a v izbe sa nepohnete. Izby sú inak čisté, štandardne zariadené. Areál je pekný udržiavaný. Kuchyňa je skvelá. Obsluha 30% kmeň. zamestnanci a ostatok brigádnici a študenti. Aj tu dorazila personálna kríza a čašníka vyučeného spoznáte okamžite, ale snažia sa. Uvádzaný all inclusive by som prehodnotil na plnú penziu. V 5 * hoteli Vám nemôžu nalievať pitie do plastových pohárov a množstvo podľa toho, koľko sa uleje, vysvetľovať obsluhe, že ananás či mandarínka nie je pomaranč atď. Využívať bezplatné služby nápojového servisu je možné len v jednom bare, ktorý je od bazénov či mora vzdialený cca 300 - 400 m, takže o svoju hmotnosť sa báť netreba. Tým, že hotel využívajú rodiny s malými deťmi, je potrebné sa pripraviť na hluk, cez víkend sa dohrnie kopec domácich, ktorí obsadia ležadlá, bazén, bar, to, čo po nich ostane, je smetisko.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Cyprus

Atlantica Aeneas Resort & Spa recenzie 100%

Atlantica Aeneas Resort & Spa

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Limak Cyprus recenzie 100%

Limak Cyprus

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tsokkos Paradise Village recenzie 100%

Tsokkos Paradise Village

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Merit Crystal Cove recenzie 100%

Merit Crystal Cove

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melissi Beach recenzie 96%

Melissi Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál96%

Pomer ceny a služieb96%

zobraziť recenzie
Princess Beach recenzie 94%

Princess Beach

Cyprus - Larnaca - Larnaka

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
Sunrise Beach recenzie 93%

Sunrise Beach

Cyprus - Protaras - Protaras

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nereus recenzie 93%

Nereus

Cyprus - Južný Cyprus -

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nissi Beach Resort recenzie 91%

Nissi Beach Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe26%

Čistota izieb26%

Personál100%

Pomer ceny a služieb26%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu