Najnovšie recenzie hotelov

Marica´s Boutique Hotel recenzie

Marica´s Boutique Hotel

Cyprus - Južný Cyprus -

20% tt7514601

02.10.2019

Na izbe nefungovala chladnička, nesvietili svetlá a tiekla voda z wc. Personál odmietol vymeniť izbu a aj opraviť nedostatky v daný deň. Po odchode z hotela nám napriek tomu bol účtovaný poplatok za celý pobyt bez možnosti návratu.

prečítať si celú recenziu
Kaya Artemis Resort & Casino recenzie

Kaya Artemis Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

70% Skripi

28.09.2019

Doprava z letiska na hotel trvá takmer dve hodiny. Vilky sú už staršie, vraj iba 12 ročné, ale izby sú v nich potuchnuté a smrdia. Hlavne na prízemí. Vankúše niektoré tiež smrdeli a boli plesnivé pod návlečkou. Sú aj veľmi nepohodlné a odporúčam doniesť vlastné z domu. Mali sme izbu na prízemí a orientovanú na sever a to bola chyba. Slnko tam nesvietilo vôbec. Na izbe bolo aj dosť pavúkov, inak čisto. Všetko počuť z chodby. Budili nás o tretej v noci decká, čo šli z diskotéky. Upratovanie každý deň. Banujem, ale že som nevymenil prvý deň izbu. Majú problém s kartami od dverí. Sem-tam nejdú otvoriť a vraj to je kvôli blízkosti mobilu, čo je blbosť. Museli sme trikrát za týždeň meniť kartu. Personál je milý, všetko stále upratujú. Na pláži roznášajú nápoje. Prevažne sa ale venujú domácim Turkom a to všade. Jedlo sa podáva stále. Dokonca aj po polnoci. Jedla je od výmyslu sveta. Vybrať si musí každý. Nápoje v baroch všetko kvalitné originály. Večerný program o ničom, veľmi slabý. Väčšinou tanec tej istej skupiny alebo podpriemerná zábava. Ak vie majiteľ postaviť takýto kolos a prevádzkovať obrovské kasíno, tak vie určite aj zlepšiť večerný program v amfiteátri. Okrem amfíku tu hrá živá hudba v dvoch baroch, ale hrajú skôr tureckú hudbu, čo je skôr pre domácich Turkov, ktorých je tu väčšina. Večer je pri baroch málo miest na sedenie. Po živej hudbe začína aj disko, ale to je tiež viac menej pre Turkov. Je ich v komplexe veľa a sú nesympatickí a nevedia sa správať. Slovákov je tu tiež veľa, ale tí sú vychovaní určite lepšie. Animátori sú slabí a aj animácie. Možno preto, lebo končí sezóna. Wifi je ale slabá a vypadáva. Na plážovom volejbale mi vadilo, že keď nás bolo viac, tak animátor hral a ja som sa zatiaľ pozeral naňho. To mi neprišlo normálne. Asi mu celé leto hrania nestačilo. Bol to ale zasa Turek, takže ma to neprekvapilo. Pláž super, veeeľmi dlho plytká voda. Pozvoľnejší vstup do vody už asi nie je. Poobede mala 29 stupňov. Ideálne pre malé deti. Len čistý piesok, žiadne kamene. Vlny boli iba raz za týždeň. Proste paráda. O 11tej sme už ale našli posledné miesto na pláži. Ležadlá sa obsadzujú, aj keď je to zakázané. Musíte ísť zajednať pred raňajkami, inak sa Vám v lepšom prípade ujde miesto vzadu. Slnečníky pekné, veľké, ale stalo sa nám, že kým sme boli vo vode, tak sa nám pod náš tieň vopchali Turci. Videl som to ešte ale dvakrát urobiť vedľa nás iným Slovákom a vždy to boli Turci. A pritom voľné slnečníky boli, ale tie boli ďalej. Večer striekajú niečím areál, pravdepodobne asi proti komárom. Pravdou je, že sme ani jedného nevideli. Areál krásny, hotel nádherný, pekné kasíno. Posledný deň treba vypratať izby do 12:00. Dá s ale predĺžiť ubytovanie do večera za 50€. Ale len v ten posledný deň ráno o deviatej. Bol som sa pýtaj aj večer pred tým, ale recepčný to nechcel alebo skôr nemohol dať.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

76% Viliam

28.09.2019

Myslím, že už bolo popísané o tomto hoteli dosť, takže len zopár postrehov. Značkový alkohol vám naliali bohato, ale ste si ho museli vypýtať, lebo ho mali schovaný v chladničke pod barom. Kufre by som si druhýkrát odniesol sám, lebo poslíček ich priniesol za hodinu a keďže sme prišli unavení v noci, moli sme už hodinu spať.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort & Casino recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

96% Janka

25.09.2019

Musím začať letom: Košice mali tak zlé lety na Cyprus aj do Turecka oproti BA - mínus dva dni, prvý deň sme prišli na hotel až o 2 hod. ráno a odchod 11:30, ani obed sme nemali, pritom let bol až 15:45! Zamyslite sa milé cestovky nad Košicami, ľudia platia takú istú sumu ako BA a sú tam o 2 dni menej. Rezort nový, krásny, čistý, strava výborná.

prečítať si celú recenziu
Crystal Rocks recenzie

Crystal Rocks

Cyprus - Severný Cyprus - Famagusta

35% Slávka

22.09.2019

Úplná katastrofa.

prečítať si celú recenziu
Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel recenzie

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa -Erwachsenenhotel

Cyprus - Južný Cyprus - Paphos

80% Tomáš

21.09.2019

Adult only hotel. Dostali sme sa doň náhodou. Rezervovali sme si vedľajší hotel Cypria Bay, ale kým som stihol prísť do cestovky, rezervácia padla a pani síce tvrdila, že zabezpečila ten istý hotel, ale nestalo sa tak. Čiže po príchode na hotel vznikol trošku chaos, ale všetko sa vysvetlilo. Deti nám nevadia, ale kľud, ktorý bol v hoteli nám taktiež vyhovoval. V hoteli boli takmer samí Angličania, Nemci a pár Slovákov a Čechov. Žiadni Rusi (čo nám po skúsenostiach z Turecka vyhovovalo). Hotel má 2 a la carte reštaurácie. V prospektoch CK je napísané, že môžeme využiť iba jedenkrát jednu za pobyt zdarma. Mohli sme využiť obe + ešte nejakú BBQ (ku každej dali po príchode kupón a mohli sme si zarezervovať všetky tri - my sme boli iba v sushi a gréckej). Wifi silná aj na izbách aj pri bazéne. Satelitná TV na izbe - ak niekoho nezaujíma večerný program ako nás, tak uvíta možnosť pripojenia USB do TV (nikdy predtým na dovolenke sme túto možnosť nemali). Takže toto nás veľmi potešilo. V tesnej blízkosti hotela aquapark (asi 10 minút peši), v okolí množstvo obchodov a reštaurácií. Nikdy sme nečakali na prechodoch. Aj keď šlo len jedno auto a my sme boli dvaja na prechode, VŽDY nás nechali prejsť. Dokonca aj sanitka zastala a pustila nás prejsť.

prečítať si celú recenziu
Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

75% KJBB

18.09.2019

Obrovský veľmi rušný rezort pozostávajúci z viacerých budov. Slovákov tu bolo v tomto termíne asi "viac" ako na Slovensku. Boli sme ubytovaní vo vedľajšej budove, kde čistota izby, chodby a výťahov personálu asi nič nehovorila. I keď posteľné prádlo a uteráky boli menené denne. V kúpeľni mravce a na izbe som posledný deň našiel šváby!!!! Strava veľmi rozmanitá, avšak kvalitatívne ani náhodou nezodpovedala 5*. Málo ovocia, rýb, plody mora snáď ani neboli, okrem vyprážaných kalamárov.......... Pláž a more na jedničku, hlavne novo vybudované drevené mólo s plážovým barom. Tento rezort by som už určite opäť nenavštívil a ani neodporučil známym, vôbec nezodpovedá deklarovaným 5* a recenziám, ktoré som čítal pred objednaním zájazdu, možno tak 3*.

prečítať si celú recenziu
Sunrise Beach recenzie

Sunrise Beach

Cyprus - Protaras - Protaras

95% Peter

16.09.2019

Vynikajúci hotel, strava, personál, služby i poloha. More krajšie a teplejšie ako kdekoľvek v Karibiku, septembrový termín obsadený hlavne seniormi a niekoľkými mladými ruskými rodinami, večer po jedenástej kľud, v priebehu dňa kľud, večerný program slabý, centrum mesta 100 metrov.

prečítať si celú recenziu


Najlepšie hotely Cyprus

Atlantica Aeneas Resort & Spa recenzie 100%

Atlantica Aeneas Resort & Spa

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Merit Crystal Cove recenzie 100%

Merit Crystal Cove

Cyprus - Severný Cyprus - Alsancak

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tsokkos Paradise Village recenzie 100%

Tsokkos Paradise Village

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Coral Beach Hotel & Resort recenzie 100%

Coral Beach Hotel & Resort

Cyprus - Južný Cyprus - Coral Bay

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Melissi Beach recenzie 96%

Melissi Beach

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe83%

Čistota izieb83%

Personál96%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Lord's Palace Hotel Spa & Casino recenzie 95%

Lord's Palace Hotel Spa & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Girne

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
The Dome Beach Hotel & Resort recenzie 95%

The Dome Beach Hotel & Resort

Cyprus - Ayia Napa - Ayia Napa

Kvalita izieb40%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál50%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort recenzie 95%

Limak Cyprus De Luxe Hotel & Resort

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

Kvalita izieb82%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál88%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Princess Beach recenzie 94%

Princess Beach

Cyprus - Larnaca - Larnaka

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe50%

Čistota izieb50%

Personál90%

Pomer ceny a služieb50%

zobraziť recenzie
zobraziť viac hotelov
Pridať recenziu