82%
Hodnotenie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie 

  • Cyprus
  • Cyprus
  • Severný Cyprus
  • Agios Sergios
16 °C
teplota vzduchu
17 °C
teplota vody
2:50 h
dĺžka letu
cca 1:00 h
Od letiska
Odporúčanie 84 %
Poloha 68 %
Šport a zábava 72 %
Izby 80 %
Strava 85 %
Personál 83 %
82%
Celkové hodnotenie
528 recenzií
Viliam
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 28.09.2019 Prečítané 84-krát
77 %
Myslím, že už bolo popísané o tomto hoteli dosť, takže len zopár postrehov. Značkový alkohol vám naliali bohato, ale ste si ho museli vypýtať, lebo ho mali schovaný v chladničke pod barom. Kufre by som si druhýkrát odniesol sám, lebo poslíček ich priniesol za hodinu a keďže sme prišli unavení v noci, moli sme už hodinu spať. čítať celú recenziu
KJBB
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 18.09.2019 Prečítané 0-krát
75 %
Obrovský veľmi rušný rezort pozostávajúci z viacerých budov. Slovákov tu bolo v tomto termíne asi "viac" ako na Slovensku. Boli sme ubytovaní vo vedľajšej budove, kde čistota izby, chodby a výťahov personálu asi nič nehovorila. I keď posteľné prádlo a uteráky boli menené denne. V kúpeľni mravce a na izbe som posledný deň našiel šváby!!!! Strava veľmi rozmanitá, avšak kvalitatívne ani náhodou nezodpovedala 5*. Málo ovocia, rýb, plody mora snáď ani neboli, okrem vyprážaných kalamárov.......... Pláž a more na jedničku, hlavne novo vybudované drevené mólo s plážovým barom. Tento rezort by som už určite opäť nenavštívil a ani neodporučil známym, vôbec nezodpovedá deklarovaným 5* a recenziám, ktoré som čítal pred objednaním zájazdu, možno tak 3*. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 07.08.2019 Prečítané 389-krát
97 %
Viac častí hotela, tie hlavné, sú o niečo rušnejšie, kvôli večerným zábavám. My sme boli v Park 1, to bolo super, tiché a iba 3 min. od hlavnej budovy. Je vhodný určite pre rodiny s deťmi. Novo otvorené plážové mólo aj s barom a ležadlami. Personál príjemný a strava pestrá. Animátori nemajú chybu. Neváhala by som ísť ešte raz. čítať celú recenziu
Ann
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 19.07.2019 Prečítané 743-krát
93 %
Nenašli sme žiadne negatívum. Všetko bolo super. Hotel veľký aj veľa ľudí, ale všetkého bolo dosť.... Určite odporúčam aj pre rodiny s deťmi... Izby pekné, čisté, upratovali každý deň a tiež každý deň nosili čistú vodu na izbu.... Personál - všetci zamestnanci boli príjemní, usmievaví, pohotoví.... bez problémov. Jediné, čo nemuselo byť, medzipristátie v Antályi. To je také otravné, ale v pohode sme to zvládli. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 07.07.2019 Prečítané 1197-krát
93 %
Hotel je vzdialený cca 45 min od letiska, nie je najnovší, ale dobre udržiavaný. Komplex je trosku väčší ako sme zvyknutí z predcházajucich pobytov. Vybavenie hotela zodpovedá hviezdičkám. Hotel má dve a la carte reštaurácie za manipulačný poplatok 5 eur. Nemá doktora iba zdravotnú sestru. Klienti zväčša SVK, CZ, Pol, HUN. Večer vyhráva hudba do polnoci, sú dosť hluční. My sme mali ubytovanie na 6 posch., keď sa zavrelo okno, bolo to dostatočné tlmené, len sme museli klimatizovať. Večer štípali komáre. čítať celú recenziu
PISO
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 05.07.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Izba - velmi pekna, cista, komfortna. Jedlo - velmi chutne, vela, spokojnost. Personal - snazia sa, ziadna zla skusenost. Prostredie - velmi pekne upravene. Plaz - super, ze je hned pri hoteli, trosku mala, treba si pred ranajkami ist hodit uterak a rezervovat si lezadla. Maju velmi dobre pivo aj normalnu vodku a iny alkohol v all inclusive. čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 3178-krát
83 %
Na dovolenku sme leteli cez Turecko, kde bolo medzipristátie asi 40 min. Po príchode na hotel sme boli ihneď ubytovaní. Areál hotela je krásny, čistý a udržiavaný, večerný program bol na celkom dobrej úrovni či pre deti, alebo dospelých. Mimo areálu hotela nebolo kam ísť, je tam jeden market a lekáreň, inak nič. čítať celú recenziu
Jana Hlinková
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 06.10.2018 Prečítané 2222-krát
70 %
Veľký a hlučný hotel. Upozornenie cest. kancelárie na hluk do neskorých nočných hodín beriem, ale len vtedy, ak ide o aktivity venované rekreantom a nie o ďalšiu komerčnú činnosť hotela, ktorá je otravná (poriadanie svadieb pre miestnych obyvateľov 3 - 4 krát v týždni v areáli hotela s hlučnou hudbou do 24 hod.). Okolie hotela strohé, chýba zeleň a záhrady. V hoteli zaradenom do 5 hv. nalievajú nápoje a kávu do papierových pohárov??? Zmrzlina 2e, šťava z ovocia 3e? Personál maximálne ochotný. Ubytovanie v dvojposteľovej izbe oddelenej od druhej len zavretými dverami, dosť chabé súkromie. Nakoľko sme boli na dovolenke prakticky na konci sezóny, dosť ma zarazilo, že pri večeri bolo potrebné stáť na niektoré jedlá v rade, podľa mňa to v hoteli s 5 hv. nemá čo hľadať. Manažment hotela by sa mal touto otázkou zaoberať a vyriešiť. Jedlo pestré, dalo sa vybrať. A čo ma najviac prekvapilo, bola veľkosť pláže pri tomto hoteli. Pláž ABSOLÚTNE MALÁ. Ležadlo pri ležadle, hlava na hlave. Aj keď sme tu boli v septembri, bolo nutné ráno ležadlá obsadiť? Pláž pravidelne upravovaná a udržiavaná. V niektorých recenziách, ktoré som čítala pred dovolenkou, písali rekreanti o opakovaných návratoch do tohto hotela, ja nevidím dôvod. Nenašla som tu nič, čo by ma oslovilo a pre čo by som sa sem vrátila. Akurát čo bolo perfektné, tak čisté, kľudné more, ale tým je Severný Cyprus známy. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 13.09.2018 Prečítané 1360-krát
100 %
Dovolenka, na ktorú sa nezabúda! Všetko bolo bez jedinej chybičky. Vrele odporúčam... skutočne dovolenka, ako má byť. čítať celú recenziu
Kristinecka
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 14.08.2018 Prečítané 2644-krát
90 %
Hotel pekny, cisty, byvali sme v hlavnej budove, strava rozmanita, bohata a chutna, personal mily a ochotny, plaz upravena, velmi dbali na cistotu, animatori uzasni aj program obstojny, okolie nic moc, ale s tym sme ratali, niet kam sa ist prejst, ani vylety sa nam nezdali dostatocne lakave, boli sme iba v nedalekom meste Famagusta. Jedine, co mi tam neskutocne prekazalo, je ta masovka v jedalni, hromady ludi v radach pri veceri, tlacenica, neskutocne obzerstvo, tazko sa na to pozeralo, ludia sa chovali doslova ako prasiatka poniektori... tretina Turkov, tretina Slovakov a zbytok z inych krajin. Hotelu niet co vytknut, ale hotelovy komplex u mna uz nikdy viac. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.10.2017 Prečítané 2988-krát
73 %
Rezort je veľmi veľký, skladá sa z dvoch hotelov a viliek okolo bazéna. Tomu zodpovedá aj množstvo ľudí. My sme boli ubytovaní v novšom hoteli, ktorý je od všetkého vzdialenejší, ale o to kľudnejší. Izbu sme mali na vyššom poschodí s bočným výhľadom na more, čo majú všetky izby, pretože hotel stojí kolmo k moru. Veľkosť tak pre dvoch. Čistota uspokojivá, problém sme mali v kúpeľni, pretekala nám sprcha. I napriek nášmu dvojitému hláseniu počas 11 dňovému pobytu závadu neodstránili, no čo už ničilo sa ich zariadenie. Inak ubytovanie v pohode. Čo sa týka stravy, bola pestrá, chutná, vždy sa dalo niečo vybrať. Jedáleň však bola pre celý rezort iba jedna, preplnená, s radami na všetko, personál nestíha, to mi asi tak najviac vadilo. Pravý opak bola čínska reštaurácia, večera za 5 € na osobu, super výber jedál, príjemne posedenie v kľudnom prostredí, veľmi dobrý personál, doporučujem. A teraz to najlepšie - more úžasné, čisté, neuveriteľne teplé, s pozvoľným vstupom, vhodné pre deti i neplavcov. Ležadlá sa dali nájsť počas celého dňa. Pláž menšia, udržiavaná. Taktiež bazény super. Občerstvenie zabezpečené po celý deň. Zábava skôr pre deti, večerné programy pre dospelých po 23:00 hod., živá hudba, avšak väčšinou ich, mohlo byť viac medzinárodnej. Večer nebolo kam ísť, rezort osamotený. Výlet do Famagusty bol sklamaním, myslela som si, že uvidíme viac. Nákupné možnosti skoro žiadne, darčeky sme kupovali na letisku pred odchodom. Ak chcete oddychovú dovolenku, tak určite inam. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 30.08.2017 Prečítané 2131-krát
87 %
Veľmi pekný hotel, izby čisté, strava superská. More krásne čisté, plytké, pláž trošku menšia, ale čistá, ležadlá a uteráky zadarmo. Boli sme veľmi spokojní. Personál ochotný, nie je čo vytknúť. Transfer z letiska asi do hodiny, hneď sme boli ubytovaní. čítať celú recenziu
roman maurer
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 1433-krát
57 %
Byvali sme vo vilke 2107. Nabytok stary min. 30 rokov, v kupelni plesne a mravce. Co vsak bolo najhorsie - od rana do polnoci, neuveritelny hluk. Nieco nepredstavitelne. Relax a oddych tam teda nebol ani nahodou. Personal bol mily a profesionalny. Jedlo stale to iste dookola, podivne mlete masa, z ktorych sa nedalo vycitat, co obsahuju. Sice vela zeleniny, ale stale to iste. Nase CK uvadzaju ultra all inclusive, no nic take tu nie je. Je len all inclusive. Presso kava je len za doplatok 3 eura. V all inclusive je len instantna kava mizernej kvality a chuti. Kazdopadne tato dovolenka nebola hodna tych penazi ani nahodou. Hlavne utrpenie pre male deti, ktore sa nevyspali poriadne pre neskutocny ramus a hluk. Rozhodne tento hotel ma daleko od 5*. Vedenie hotela nedokaze pochopit, ze male deti potrebuju aj spat. Nie kazdy dokaze mat pri sebe male deti v kociari a uzivat si ako to tu robia domaci... proste neodporucam tento hotel rodinam s detmi. Dospeli to zvladnu aj s hlukom a mizernou stravou, ale pre deti je to peklo ma zemi. čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 25.07.2017 Prečítané 994-krát
47 %
Naše ubytovanie bolo vo vilke č. 2206, špinavá podlaha, uteráky nevymenené, v sprchovom kúte samá plieseň a plno mravcov, ktoré nám behali aj po zubných kefkách. Medzi oknami vylomené dosky, cez ktoré nás chodili navštevovať jašteričky. Na izbe nám nefungovala chladnička. Pred našim odchodom začala v izbe smrdieť kanalizácia. Strava dobrá, až na to, že ste si museli odstáť radu a potom hľadať prázdny stôl, keď ste ho už našli, tak stoly špinavé, obsluha nestačila odnášať pri takom množstve ľudí. More bolo krásne a teplé. čítať celú recenziu
Icuka
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 2474-krát
80 %
Izby čisté na úrovni aj služby, hotelový personál takisto. Len jedáleň nezvládala, hlavne ranné a večerné návaly hostí. Čakali sme v šóre na jedlo. Pláž menšia, ale pekná udržiavaná, ležadlá boli zadarmo a hocikedy k dispozícii. Hotelové bazény krásne. Veeeľa detí, lebo sú aj tobogany. Odporúčam tento hotel pre rodiny s deťmi a pre takých, ktorým stačí celý deň ležať na pláži. Lebo v okolí hotela nič nie je. Doslova. Len púšť a cesta. Takže ani na prechádzku sa nedá ísť, nie je kam. Program v hoteli... noo... dá sa... chodili sme spať o 9:00, takže aspoň sme si oddýchli. :) čítať celú recenziu
Ľubomíra
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 07.09.2016 Prečítané 933-krát
90 %
Izba bola menšia, ale čistá s pravidelným denný servisom. Denne čisté posteľné prádlo, aj uteráky. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 06.09.2016 Prečítané 1145-krát
53 %
Hlavná budova zrekonštruovaná, ale človek sa tam nevyspí, lebo nočné animačné programy sú príliš hlasno. Park - za príplatok, kľudnejší, ale max. pre 3osoby. My sme boli 4 a preskakovali sme sa, mini kúpelňa, no za príplatok to nestojí. A je ďalej od pláže, aj od reštaurácie. Nie je tam vaňa, iba sprchový kút, ktorý sme mali plesnivý po celom obvode. Nesplachovala toaleta a nakoniec prestala fungovať elektrika, poistky sa zapínali a vypínali v intervale 10 sekúnd. Delegátka neriešila nič, až keď sme na Guest Relation, až tam sa začalo niečo riešiť a presťahovali nás. Pláž síce úzka, ale VETERNÁ. Určite nie pre malé deti. kúpať v mori sa dalo tak do 11, max do 12, potom prišli vlny a vetrisko. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 04.09.2016 Prečítané 575-krát
57 %
Ubytovaní sme boli v tom novšom Salamis Park, izba príšerne malá pre štyroch, keď sme chceli ísť na balkón, museli sme prekračovať postel s prístelkou, z toho jedna jedna vojenská železná rozťahovačka, zrejme ešte od vojny, aby sme sa na balkón dostali, balkón maličký, ak sme ho chceli zavrieť, museli sme skladať obe stoličky do seba. Výhľad na more majú všetci, lebo hotel je postavený kolmo na more, takže priplácať si za hotel s výhľadom na more je blbosť! - jednoducho sa nahnete na jednu stranu a vidíte more, typické izby čelne na more sme ani nevideli. Izby v hlavnej budove sú väčšie, ale na jednu stranu je strojovňa klímy, a tak je tam poriadny hluk. Priestory hotela pôsobia skôr internátne - hlavne jedáleň. Strava bola fajn, aj keď skromnejšia ponuka, úplne nepochopiteľné boli melóny, ktoré na konci augusta nevyfarbené a bez chuti a málo prímorských pokrmov. Na všetko, čo sa pripravovalo priamo počas večere, boli dlhé rady, dlhé znamená fakt dlhé rady, či boli raňajky, obed alebo večera. Chýbali nám také vychytávky, ako včelie plasty s medom, čerstvé ovocné šťavy, plnené zemiaky, vafle. Jedlo, ktoré bolo pripravované na počkanie, bolo zvrchu spečené a vo vnútri surové, čiže nejediteľné, tým že bolo veľa ľudí, dlhé rady, tlak na kuchárov, trpela kvalita jedla. Slabý večerný animačný program. Zmrzlina, pukance za poplatok 2Eur. Pláž úzka, ale miesto na pláži sa pri troche snahy dalo vždy nájsť. More krásne, príjemne teplé, priezračné. Ihriská na beach voley alebo futbal, basketbalový kôš, úplne nezmyselne asi 500m od mora smerom von z areálu, takže športové vyžitie nič moc. Posteľné prádlo nám počas pobytu nemenili vôbec, jedine uteráky a osušky každý deň. Minibar na izbe ako bol po príchode naplnený, počas pobytu sa dopĺňala iba minerálka! Uteráky na pláži boli menené každý deň, ale boli také zatuchnuté a smradľavé, že hrôza. V rámci hotela obchod so šperkami a jeden minimarket veľmi biedne zásobený, blízko hotela nič, najbližšie nákupné možnosti vo Famaguste. V bezprostrednom susedstve hotela po jednej strane nedokončený hotel s plážou zavalenou kamenín - nepriechodné - grécky majiteľ, ani sa nedokončuje, na druhej strane opustený chátrajúci penzión - grécky majiteľ, následne špinavá pláž pre verejnosť - žiadna dlhá nádherná pláž. V blízkosti hotela sa dá navštíviť zachovalé antické mestečko, teda ruiny. Svojim známym by som uvedený hotel neodporúčala. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 30.08.2016 Prečítané 662-krát
80 %
Celkovo hodnotíme ako OK. Samozrejme na Turecko to ešte nemá, ale snažia sa. Služby a animácie na veľmi dobrej úrovni. Programy pestré pre všetky vekové skupiny. Pláž trochu menšia, ale krásna, čisté a teplé more. Odporúčame ísť na ľavú stranu, tam sa zdržiava menej ľudí. Voľné ležadlá na pláži nájdete v pohode aj počas dňa, pri bazéne do tej 10-tej, aj potom pri bazénoch nájdete voľné, ale skôr len v druhom rade. Takže netreba skoro ráno vstávať a obsadzovať. Okolie hotela nás trochu sklamalo, nebolo to ako v Turecku, záhrada miestami pôsobila neupravene. Ale každý deň tam pobehoval jeden záhradník a sa snažil, možno by bolo treba zamestnať viacerých a bola by krásna. Celkovo personál milý a ochotný. čítať celú recenziu
Michaela Renčíková
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 17.08.2016 Prečítané 832-krát
97 %
Na túto dovolenku sme sa veľmi tešili, i keď sme mali trochu obavy. Rezort bol fantastický, vôbec nám nechýbalo ísť niekde do mesta. Výborný program, veľmi milý personál, príjemné prostredie a čo je najlepšie - krásne, čisté a teplé more. Počasie taktiež super, bolo vždy slnečno a teplo. čítať celú recenziu