73%
Hodnotenie

Concorde Luxury Resort & Casino recenzie 

  • Cyprus
  • Cyprus
  • Severný Cyprus
  • Bafra
33 °C
teplota vzduchu
26 °C
teplota vody
2:50 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 50 %
Poloha 50 %
Izby 92 %
Strava 83 %
Personál 47 %
73%
Celkové hodnotenie
4 recenzií
Vlado
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 10.09.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Na dovolenke sme sa cítili skutočne výborne. Je vidieť, že sa jedná o nové stredisko, a tak je skutočne super. Musím ale dodať, že sme ho navštívili tesne po sezóne, keď už nebolo plne vyťažené. Pár slov k personálu: až neskutočne ochotný a úslužný. Prakticky hosťovi nedovolí urobiť samému nič, čo by mohol urobiť niekto z nich. Izba obrovská, minibar dopĺňaný, denné upratovanie. Azda jediná chyba bola, že k ovládaniu klimatizácie sme nenašli žiadnu radu, takže chvíľu trvalo, kým sme si zvykli. Kúpeľňa podľa prísľubu veľká a plne vybavená. Pozor len na sušič vlasov - hlavný vypínač má mimo kúpeľňu. Jedáleň priestranná, milióny servírok a čašníkov. Avšak viem si predstaviť, že v plnej sezóne je pri pultoch tesno. Nezvyk na obrovské šálky kávy. Azda by mohli výber jedál trocha zmenšiť a obmieňať, pretože je dosť monotónny. Niektoré jedlá sú dosť pálivé, aj keď sú označené sweet, teda na sladko. Špeciality na grile sú pripravované vo vonkajších priestoroch, takže sa človek trochu prejde. Pláž veľká, piesčitá, sem-tam kamene. Perfektný bar, najete sa s obsluhou (v cene zájazdu). Nikdy nechýbali uteráky. Mnoho ľudí chodilo na vedľajšiu pláž, kde síce neboli ležadlá a slnečníky, ale azda čistejšia voda. To ale neznamená, že hlavná pláž má vodu špatnú - len s viacerým pieskom. Zaujímavosť - na niektorých miestach pláže (prirodzene, voda je aj ďalej od brehu plytká) sa vyskytujú drobné rybky, ktoré využijú chvíľu, keď človek stojí a čistia kúpajúcim sa kožu na nohách, obhrýzajú tú odumretú. Bary - k dostatiu v podstate všetky známe značky, takže sa nejedná len o miestnu či tureckú výrobu. Iba malý zlomok je za poplatok, ale na to hosťa barman upozorní. Pri každom bare sú samozrejmosťou miešané nápoje alkoholické i nealkoholické. Špeciálne sa nám páčil bar na móle - plne vybavený a hlavne pracoval minimálne do polnoci, výborné občerstvenie po nočnej prechádzke. Počas akcií v amfiteátri - pochopiteľne ich bolo menej - je po ruke plne funkčný bar a hostia si môžu vybrať samoobsluhu alebo donášku ku stolu. Vyskúšal som aj saunu a turecký kúpeľ. Keďže bolo horúco, návštevníkov bolo pomenej, ale všetko perfektne fungovalo. Pretože sme v krajine, kde je veľa moslimov, vypadla z klasických pravidiel sauny povinnosť návštevy bez plaviek. Všetky miestnosti sú plne presvetlené (okrem parnej sauny), takže sa trocha stráca súkromie. A trocha dvakrát off-topic. Boli sme s F...... a aj keď sme zažili už všeličo, s takou starostlivosťou od všetkých troch delegátok agentúry sme sa ešte nestretli. Hlboká poklona dámam. No a každoročná ponosa, ktorá sa ale nestretne s pochopením. Lietadlo lieta na trasách Bratislava-Larnaca-Košice-Larnaca-Bratislava, takže rekreanti z Bratislavy majú k dispozícii o 10 - 12 hodín viac ako my východniari. Konkrétne teraz - z Košíc odlet o 19:00, príchod do hotela o cca 1:15 po polnoci. Samozrejme, už sme minuli prvý deň, ktorý sme vlastne prežili doma. Odchod z hotela o 11:15. Bratislavčania prišli do hotela cca o 16:30 a odchádzali po 19 hod. Mali teda k dispozícii prakticky celý posledný deň. Už som zažil aj dovolenku s odchodom z hotela o 2 ráno, príchodom do Košíc cca o 8:30. Keď sa naozaj nedá nič urobiť s letmi, tak by sa tento rozdiel mal odzrkadliť aspoň na cene zájazdu. čítať celú recenziu
Stanislava
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 21.08.2019 Prečítané 322-krát
100 %
V tomto hoteli sme sa cítili na dovolenke ako v rozprávke. Komplex hotela je rozsiahly, ale človek sa nenachodí, pretože po areáli funguje preprava prostredníctvom golfových autíčok, čo sme s deťmi využívali. Stačilo sa postaviť na určené zastávky a o pár minút ste mali taxi. Páčilo sa mi aj rozmiestnenie chladničiek s minerálnou vodou po areáli hotela. Atrakcie pre deti v hoteli sú zatiaľ naj, s akými sme sa po dovolenkách stretli. Krásne vonkajšie ihrisko, vnútorné aj detský bazén so šmykľavkami je super. Budúci rok dovolenku určite zopakujeme. čítať celú recenziu
Radek Sklenar
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 273-krát
100 %
Hotel je novy, krasny, cisty. Izba komfortna - sprcha, wc, bidet, vana, fen, denne doplnana kozmetika, menene uteraky, upratovana a plny minibar. Byvali sme v izbe s priamym vyhladom na more. Kraaasa. Balkonik super velky so sedenickom a susiakom. Cely pobyt totalne teplo 40 stupnov, v noci 30, plaz krasna, cista, cca 50 m do vody mi bolo asi po bradu, mam 185 cm. Jemny piesok. Lezadla a slnecniky nove. Uterakov si mozete zobrat aj 25, stale doplnane, cistucke a vonavucke. Na plazi bar. Vsetko, co chcete - ovocie, zmrzka, alkohol, pifko, kava, oriesky. Krasne molo na kupanie, odporucam hned vedla barik, stale obsluhuju, vsetko no problem. Rezort posobil poloprazdno, lebo je velmi velky a najlepsie bolo vidiet na veceri, kolko je tam ludi. Ziadne cakanie alebo miesto na plazi, stale mi to pripadalo, ako keby tam bolo 20 ludi, perfektne. Aquapark Topka pre decka, samozrejme bar v aquaparku, tak ako vsade. Ozaj super hotel aj sluzby, mali sme ultra all in, takze mate vkuse vsade a vsetko ci je den, alebo noc. Vylety cisto len za pamiatkami a v takom teple fuuu, no to by sme nedali. :D Transfer z letiska asi 2 h, lebo idete na Turecku stranu, cize hranice, ale pohoda. V hoteli je SPA, herna pre deti, Casino a proste vsetko, co potrebujete... dva obchodiky, jeden na drobnosti a druhy na pitie a cigarety. Jedine negativum je, ze ak platite eurom, tak ta babenka s peknymi ciernymi ocami klame jak straka, bacha na to, oficial kurz je 1e-6,4 liry a samozrejme, ze ona spatne spiik inglis, tak vam supne len 4, ale to som potom vysvetlil jej sefovi a ten, ze sorry sir... hahhhaha, vsak klasika, to beriem ako miestny kolorit... klasika. Inak ziadne negativum na nic... treba zobrat 50 faktor opalovaci, lebo ozaj to slnko je tam brutaaal. Hotel je topka pre rodinky s detmi aj starsich, ale vsak aj pre mladsich. Vecer programy disco, atd. Dobra dovolenka, budete spokojni. čítať celú recenziu
Monika Hricova
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 11.08.2019 Prečítané 409-krát
63 %
Velmi som bola zvedava na tento hotel, kedze je novy... a rok predtym sme boli tiez na Cypre a bola to najkrajsia dovolenka... okolo bazena musite kruzit hodinu... ak sa vam vobec niekde podari najst volne miesto... pri bare opat hodinu stat a cakat v rade... tobogany detto... su otvorene od 10:00 - 12:30... a potom poobede par hodin... nedomyslene... vsade cakat... cakat... cakat... vsetko preplnene... nedostatok miest pri bazene, pri toboganoch... plaz malicka, uzka... restauracia malinka... maly sortiment jedal... niekedy nemate z coho vybrat... do tohto hotela uz urcite nieee... jedine pozitivum... krasne obrovske izby... cistucke... upratovane kazdy den... čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 25.07.2019 Prečítané 284-krát
67 %
Hotel je nový, rozľahlý areál, bazény krásne, zelene a chládku menej. Boli sme ubytovaní na 5. poschodí s bočným výhľadom na more. Vedľa je pripravené stavenisko, len v čase nášho pobytu, nepracovali. Výhodou bolo, že nám tam nepieklo cez deň slnko a v noci sme mali otvorený aj balkón a nemuseli sme používať klímu. Len cikády bolo dosť počuť, ale nám to nevadilo. čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 21.06.2019 Prečítané 1405-krát
100 %
V tomto rezorte sme strávili spolu s rodinou 11 dní. Nakoľko hotel je úplne nový, nie je mu čo vytknúť. Izby sú rovnaké ako prezentuje hotel na svojej stránke. Mali sme izbu s dvomi manželskými posteľami (cestovali sme s dvomi deťmi). Izby sú priestranné, komfortne zariadené. Na izbe je denne dopĺňaný minibar (v cene pobytu) - pivo, nealko nápoje, nejaké sladkosti. Izbu upratujú každý deň poobede. Balkón poskytuje súkromie a bočný výhľad na more, ktorý je postačujúci. Izby s bočným výhľadom sú úplne tiché, v noci Vás nebude nič rušiť. V kúpeľni je veľká vaňa, veľký sprchový kút, denne dopĺňaná základná drogéria (sprchový gél, šampón, mydlo, dokonca aj papuče...). Stravovanie je na úrovni ultra all inclusive, takže každý si nájde, čo mu chutí - od tradičných jedál regiónu až po klasické európske jedlá, na aké sme zvyknutí na Slovensku. Personál je školený na vysokej úrovni, skoro všetci hovoria plynule po anglicky. Všetci sú veľmi milí k deťom. Raňajky, obed aj večeru si môžete vychutnať buď v klimatizovanej reštaurácii, alebo na veľkej terase. Z nápojov si môžete vybrať od značkového nealka, cez víno, pivo, tvrdý alkohol... Počas večere aj obedov je k dispozícii odhadom asi 40 čašníkov, takže žiadne čakanie. V areáli hotela je obrovský bazén v tvare kruhu, takže nikdy nedoplávate na koniec :). Popri bazéne je dostatočné množstvo ležadiel so slnečníkmi alebo v tieni pod stromami. Pri bazéne je bar, v ktorom si môžete objednať rovnaké nápoje ako v reštaurácii (miešané drinky, kávu, pivo, víno, oriešky...). Personál Vám donesie vašu objednávku k ležadlu, resp. si to viete objednať priamo z ležadla. Toto platí aj na pláži, takže žiadne zbytočné chodenie :). Na pláži sú dva bary, jeden je na móle a jeden na pieskovej pláži. Tu si taktiež viete dať hore spomínané nápoje alebo dať si pripraviť misu s ovocím... Ležadiel na pláži je dostatok, doporučujem miesto pri móle - nie sú tam žiadne kamienky, len čistý piesok. Každé ráno ručne vyberajú drobné kamienky z mora. Piesok na pláži je každé ráno zrovnaný. Pri bazéne je veľká reštaurácia, ktorá je otvorená od 12:00 - 16:00, kde ponúkajú asi 8 jedál - polievky, špagety, burgre, sendviče. Areál je veľký, k dispozícii sú elektrické autá, ktoré Vás odvezú napríklad do detského kútika alebo do areálu s toboganmi. V detskom kútiku je pre deti zaškolený personál, aj keď hovoriaci len po anglicky. V čase od 12:00 do 14:00 tam podávajú obed pre deti. Detský klub je perfektne zariadený, takže deti sa tam určite nebudú nudiť. Do areálu toboganov počas nášho pobytu nechodilo veľa ľudí (skoro nikto), takže žiadne čakanie v rade. Aj tu sa nachádza bar. Tobogany sú super - vhodné aj pre malé deti. Náš 6 ročný syn vyskúšal všetky... Pri bazénoch sú denne animácie pre dospelých aj pre deti. Dvakrát do týždňa je v amfiteátri detská diskotéka, skákacie hrady... Pláž je perfektná, upravená, problémy z minulého roku už odstránili. Taktiež úž neprebiehajú žiadne stavebné práce, ako sa písalo... Pláž nie je široká ako pri vedľajších hoteloch a podľa môjho názoru je lepšia ako pri Limaku. More je pokojné, žiadne vlny, perfektné pre deti - aj 20 metrov od brehu je hĺbka max 80 cm. Na pláži sú dva objekty s WC, čisté, udržiavané, asi každých 30 minút upratané. Cestou z hotela sú dve miesta s plážovými uterákmi - jeden pri pláži a jeden pri bazéne. Areál je plný zelene, upravených chodníkov či už drevených, alebo betónových. Za našu rodinu tomuto hotelu nemáme absolútne čo vytknúť. Je to super dovolenka či už pre rodiny s deťmi, alebo aj pre dospelých. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 08.05.2019 Prečítané 1931-krát
97 %
Na Severnom Cypre som uz raz bola a byvala som v Kaya Artemis a Noahs arch. Bola som na hotel Concorde velmi zvedava a splnil moje ocakavania - nadherne velke izby, luxusne vybavenie hotela, fantasticka strava, mne chutila este viac ako v Turecku. Prekvapila ma ponuka napojov UAI, kde bolo takmer vsetko aj prosecco. Plaz bola upravena kazdy den, v mori boli este kamienky, ktore tiez kazdy den vyberali, nadherne molo aj s barom a lezadlami ma uplne dostalo. Urcite by som sa vratila. Vylety Famagusta a Kyrenia s moznostou super lacnych nakupov, odporucam. čítať celú recenziu
Milan Polca
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 02.05.2019 Prečítané 1076-krát
100 %
Minulé leto sme mali skvelý sviatok v hoteli Concorde na Cypre. Ďakujeme za skvelý čas v tomto krásnom hoteli počas nášho pobytu. Ďakujeme Vám za kvalitu a vynikajúce jedlo. Odporúčame pre rodiny s deťmi... Toto leto sa určite vrátime do tohto hotela. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 02.05.2019 Prečítané 2300-krát
63 %
Hotel nový, dobré služby. Keď porovnávam s inými hotelmi v tejto lokalite a s novým hotelom Limak Cyprus (boli sme v júni), tak obrovský rozdiel. Limak Cyprus - dokonalé - pláž ako v Karibiku a Concorde - služby ok, ale pláž najväčšie sklamanie. Aj keď povyberajú kamene, tak to ani z ďaleka nebude pripomínať pláž Limaku. Tento rok sme sa opäť rozhodli len pre Limak :) a vieme, že budeme max. spokojní. čítať celú recenziu